El Gran Clasico: FC Barcelona - Real Madrid

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Barcik, ‏30/3/06.

1. Raulito Madridista

טוב אני בא דיי פסימי מאוד לסופר קלאסיקו הזה אני בטוח שנפסיד יותר מתמיד, אבל מה שמצער אותי שזה פעמיים בעונה ורוב הסיכויים שנשאר גם על האפס שערים בשני המשחקים.
    השפלה כמו בברנבאו אני לא חושב שתיהיה מבחינת רמת הכדורגל של ריאל כי היא תשתפר, אבל אני לא בטוח שהתוצאה לא תחזור, שתי התוצאות האחרונות של ברצלונה לא מעידות על כלום כיוון שהיא הייתה עם חצי הרכב באחת ולא הייתה חייבת את המשחק ומהצד השני היא גם שיחקה בהרכב חלש, והגיע למספיק מצבים כדי להבקיע אבל פיספסה. ריאל עד לניצחון ב2004 בקאמפ נואו לא עשתה זאת כמעט 20 שנה במסגרת הליגה, ולכולם ברור כמה ברצלונה יותר איכותית.

ניצחון של ריאל לא ייקרה, וגם אם ייקרה אז היא תעשה צעד לעבר המקום השני, האליפות תיהיה של ברצלונה וזה בוודאות, אין עוד משחקים שהיא תשמיט 8 נקודות(וזה רק במקרה שניצחנו). גם אף אחד לא אמר שריאל תנצח את כל המשחקים.

מה שכן בריאל מדריד, אני בטוח שלא יהיה שיחזור מהיכולת נגד דפורטיבו, זה היה באמת משחק מדהים, כל שחקני ההתקפה תפסו יום גדול, זה היה משחק שיכל להיגמר בקלות ב6-0.
    לא רוצה לראות את גוטי פותח בהרכב בקישור, הוא לא מחלץ כדורים ותמיד מפספס, לפעמים בהתקפה ניתן לראות שהוא חושב יותר מדי.
    לופז קארו חייב לפתוח במשחק הזה עם רוביניו כמובן הוא השחקן שאני מצפה ממנו בקלאסיקו יותר מזיזו. חשוב גם שבקהאם ייפתח בגלל המוטיבציה שיש לו ובגלל שהוא היה מעולה נגד לה קורוניה. הייתי רוצה לראות את בראבו שומר את רונאלדיניו כמו שהוא שמר את הנרי בהייבורי בתור"אנטי הנרי". לבן-אדם יש אופי של קרצייה במגרש אולי זה יעזור, ולדעתי נצטרך לקבל אותו בהרכב. שראמוס יישמור על אטו כי על רונאלדיניו הוא לא מסוגל. מיצ'ל חייב לשבת על הספסל ולפנות לסיסיניו את העמדה, לא צריך להסביר.
    בחוד כמובן חייב לפתוח רונאלדו, אני מקווה מאוד שהוא יבוא לקלאסיקו כמו בשנה שעברה. את גראבסן ובפטיסטה הייתה רוצה בקלאסיקו בקישור האחורי.
    את ראול אפשר להכניס כמחליף הוא עדיין לא מספיק טוב לפתוח בהרכב.
    לסיום: האלה מדריד, יומיים אחרי המשחק אני חוגג בר מצווה, שיעשו לי בכיף.

*היום אני אעלה מספר מפגשי עבר מעניינים!

2. Engel Del Madrid Member

אתה לא רציני.. אתה רק בן 12?!? פייי... הייתי בטוח שאתה לפחות 16...

בקיצור ההפסד בדרך.. אבל לא נורא תמיד יש את העונות הבאות לשלם לברסה במזומן..

3. ASROMA Member

קלאסיקו אמיתי מבחינת המעמד , הרגשות , השמות , האוהדים והיוקרה.
    מבחינה ספורטיבית? עוד משחק ליגה.
    האליפות הוכרעה כבר לפני כמה מחזורים בשורה של תוצאות גרועות של ולנסיה וריאל מדריד.
    הראש של רייקארד הוא כמובן במשחק הזה ב100 אחוז אבל אני יכול לתאר לעצמי שגם גודל המעמד הזה לא ישכיח מבארסה לגמרי את יום רביעי , בכל זאת השחקנים ירצו לשמור על הרגליים אף אחד לא ירצה להיפצע לפני המשחק הכי חשוב של ברצלונה עד עכשיו העונה.
    אצל ריאל אולי העניינים מתחילים להסתדר אחרי ה4-0 הגדול על דפור , שאמת די הפתיעה אותי , לה קורניה העונה קבוצת חוץ מצוינת שיודעת לעקוץ נהדר במתפרצות אבל משחק משובח של החלק ההתקפי במיוחד של השלישיה הברזילאית נותן איזשהי תקווה לקראת המשחק.
    תחזית שלי למשחק : בארסה משחקת את המשחק הרגיל שלה ומנסה כמה שפחות להפצע , ריאל תנסה לשחק מבוקר יותר בגלל כל הטעיות בהגנה במשחק הראשון ותנסה לעקוץ את בארסה , הימור שלי : 2-1\1-1.

4. Raulito Madridista

ברצלונה נגד ריאל מדריד:

קווים ליריבות ההסטורית:

כך זה נמשך כבר יותר מ-100 שנה. ישנו משחק אחד אשר יותר מכל משחק אחר מזין את האובססיה להשגת הניצחון של כל הניצחונות. עוד מעט תחל המערכה השנתית, עיתונות הספורט והטלוויזיה המקומית יתחילו לבנות (ולמכור) את הדרמה לקראת המפגש בין ברצלונה לריאל מדריד, כמפגש בין שני ענקים מיתולוגיים. העלאת הרעיון שהמשחק הזה חשוב יותר לאחד מהצדדים הוא פשוט חוסר הבנה של הקדחת המקומית שסובבת את האירוע, וראייתו אך ורק כמפגש ספורטיבי בין שני מועדונים הנאבקים על האליפות מפספסת את העיקר.

"זהו משהו שונה", כותב חוסה ויסנטה הרנאס במארקה, "זהו המשחק ב-ה' הידיעה, זהו המשחק בשנה ובמאה עליו אתה יכול להמר על ניצחון, הפסד או תיקו באותה הסתברות. מי ינצח? איש לא יודע, זוהי תעלומה. אל תאמין לאיש שאומר כי הוא יודע. אתה פשוט צריך לראות את זה בעצמך. זה הרבה יותר מסתם משחק: משחקים על שלוש נקודות, כמו גם על אליפות הליגה. יש גם את גאוותם של 22 השחקנים על הדשא, של העשרה הנוספים על ספסל המחליפים, של המאמנים, של מנהלי המועדונים, של הרבבות באצטדיון, של המיליונים שצופים בו בטלוויזיה, ושל עוד מיליון שאפילו לא מסוגלים לצפות במשחק הזה מפני שהם לא עומדים במתח".

אם כל המשחקים, מלחמת גוג ומגוג, כדורגל נגד האויב, וכל הקלישאות שבעולם כנראה לא יספיקו. כמו שציין בובי רובסון ערב הסופרקלאסיקו של מאי 1997: "זהו המאורע היחיד בעולם שמחבר יחד יותר מ-100,000 איש פעמיים בשנה, תכניס אל תוך המשוואה את כל ההיסטוריה, הפוליטיקה, ואת הרעש התקשורתי, ותקבל חבית אבק שריפה". אי אפשר להבין את תופעת בארסה מחוץ להקשר של יחסיה של קטלוניה עם שאר ספרד.

סטטסטיקה:

הניצחון הכי גבוה של ריאל על בארסה בכל המסגרות: 0-11 (ב 24 בספטמבר 1950).
    הניצחון הכי גבוה של בארסה על ריאל בכל המסגרות: 2-7 (ב 24 בספטמבר 1950).
    הכי הרבה שערים במשחק: 10 בינואר 1943 - 5-5 בקאמפ נואו.

הניצחון האחרון של ריאל על בארסה :: 4-2 ב10.4.05 בבירנבאו משערים של זידאן רונאלדו ראול ואואן.

3 שחקנים מהסגל הנוכחי של ריאל שיחקו בעבר בערסה(פיגו, רונאלדו וסלאדס).
    מבארסה רק סמואל אטו לבש בעבר את המדים הקדושים.

נתונים על המשחקים בין השתיים:

במפגשי הליגה:

58 ניצחונות לבארסה, 64 למדריד, 27 תוצאות תיקו.

במפגשי הגביע:

14 ניצחונות לבארסה, 9 למדריד, 5 תיקו.

בגביע אירופה:

ניצחון בודד לבארסה, 3 למדריד, 2 תוצאות תיקו.

בגביע הליגה:

2 ניצחונות לבארסה, 4 תיקו.

במפגשי הסופרקופה הספרדי:

2 ניצחונות לבארסה, 5 למדריד, תיקו אחד.

לפני הקמת הליגה:

שלושה ניצחונות לבארסה, 2 תוצאות תיקו.

במשחקי ידידות:

15 ניצחונות לבארסה, 3 למדריד, 8 תוצאות תיקו.

בסה"כ המפגשים:

93 ניצחונות לבארסה, 82 למדריד, 47 תוצאות תיקו. הפרש שערים 392-372 לזכותה של בארסה.

כובשי שערים בסגל הנוכחי:

ברצלונה: רונאלדיניו צ'אבי ואטו עם 2, ואן ברונקוסט עם שער אחד.

ריאל מדריד: לראול 8 כיבושים, זידאן 3, רונאלדו 3, פיגו, סולארי,אואן ורוברטו קרלוס עם אחד כל אחד.

קצת מפגשי עבר שהיד העליונה של הלבנים:

עונת 1943-1944: הניצחון הגדול בכל הזמנים

זהו המשחק הכי משפיל ש"חוותה" ברצלונה מריאל. ריאל מדריד הגיעה למשחק נגד ברצלונה, בגומלין במסגרת גביע המלך(גביע הגנרליסימו בעבר), לאחר שהפסידה 3-0 במשחק הראשון. בערב המשחק, דיבר אחד מאנשיו של פראנקו עם שחקני ברצלונה בחדר ההלבשה, והאיש הסביר להם שהם משחקים רק תודות לממשל הספרדי, שסולח להם על מה שקרה במלחמת האזרחים. האיש ניסה להסביר להם, שאין להם צורך במשחק הזה, ושלא ייתאמצו בכלל. המשחק שנערך באיצטדיון הצ'רמטין, נפתח כאשר כל 80,000 האוהדים ממדריד מקללים את השחקנים ואת השופט. במחצית ריאל הוליכה כבר 8-0, ובסיום נגמר 11-1 לריאל, ואפשר לומר שברצלונה יצאו בזול מהמשחק הזה.

לאחר כמה שנים, סיפרו שחקניה של ברצלונה שהם חששו לחייהם ולכן לא נתנו את הנשמה במשחק. תבוסה זו של ברצלונה לא נשכחה עד היום, וזו התבוסה הגדולה של ברצלונה בכל הזמנים, ובטח התבוסה הכי גדולה שקיבלה ממדריד בכל המסגרות.

עונת 1953-1954: די סטאפנו מרבע את ברצלונה.

בתקשורת בספרד עסקו כל הזמן בדי סטאפנו, שהוחתם על ידי ריאל מדריד של סנטיאגו ברנבאו, שבועיים לפני המשחק נגד ברסה. הארגנטיני הנפלא כבש רביעיה וחירר את הרשת של ברצלונה, ומולוני, שפתח בחוד עם די סטאפנו ואטייזנה, כבש את החמישי לרשת של ריאל. אחד המשחקים הטובים של ריאל מדריד נגד ברסה בכל הזמנים.

עונת 1994-1995: נקמה גדולה

ריאל מדריד אירחה את ברצלונה במסגרת המחזור ה-16 של הליגה הספרדית, כאשר את הקבוצה אימן חורחה ואלדנו. הקבוצה ממדריד שהייתה עם סגל שחקנים טוב יחסית כדוגמת זאמורנו הצ'יליאני המצויין, לאודרופ הדני הפנטסטי, רדונדו הציר מאחורה וראול הילד שעלה לבוגרים והראה ניצוצות. ריאל רצתה נקמה, כאשר עונה לפני זה, היא ספגה חמישיה בקאמפ נואו והובסה בבושת פנים על ידי ברצלונה של קרויף, שלקחה את האליפות בתום העונה שעברה.כבר בדקה החמישית עלתה ריאל ל1-0, כאשר ראול מסר לזאמורנו שהפיץ את הפינה של שוער ברסה, וקבע 1-0. אמוויסקה, בישל את השני לזאמורנו בדקה ה-21. זאמורנו הגדול השלים שלושער, לאחר חטיפה גדולה של לאודרופ בדקה ה-39. הקהל בברנבאו שהיה בטירוף, ראה את אנריקה כובש בדקה ה68, ואת אמוויסקה משלים את החמישי. ריאל ניצחה בגדולה את ברצלונה, השלימה את הנקמה וחגגה אליפות גדולה באותה עונה.

עונת 1996-1997: בניצוחו של קאפלו; אפילו רונאלדו לא עזר לבארסה

ריאל מדריד של קאפלו שהייתה קבוצה מבריקה באותה עונה, אירחה את ברצלונה למשחק קשה מאוד, מול עוד אחת הטוענת לכתר. אנריקה, גווארדיולה, פיגו היו הבולטים בקישור, אך בהתקפה היה ניתן למצוא את החלוץ הטוב בעולם-רונאלדו!. ריאל עלתה להיתרון בדקה ה-24 משער של סוקר ומיאטוביץ כבש את השני בדקה ה-48. סיידרוף, ראול, רדונדו, קרלוס, היירו ומוריינטס, השלימו קבוצה אדירה שלקחה את האליפות בספרד עם 92 נקודות.

עונת 1999-2000: ש-ל-י-ש-י-ה

ריאל מדריד אירחה את ברצלונה למשחק קשה, כאשר לקטלונים סגל מצויין עם שחקנים כמו פיגו, אנריקה, זנדן ריבאלדו וגווארדיולה. משחק אמיץ של דל-בוסקה, שפתח עם שלושה חלוצים(ראול מורינטס ואנלקה), נתן לריאל את שלושת הנקודות, ושלישיה נגד ברצלונה. רוברטו קרלוס(5), אנלקה(18) ומוריינטס(52) היו הכובשים המאושרים. כל זה היה בהופעה ה100 של איבן קאמפו במדי ריאל בליגה.

עונת 02\2001: 2-0 קליל בברנבאו

ריאל מדריד התייצבה למשחק נגד ברצלונה במסגרת המחזור ה-11, לאחר שהיו לה רק 13 נקודות מעשרה משחקים. לצד ניצחון יפה כמו 5-1 על אספניול, הגיעו הפסדים כמו 4-2 ללאס פאלמס החלשה בחוץ. לואיס פיגו שפתח בהרכב, כבש את הראשון במחצית הראשונה ונקם באוהדים המעטים של הקטלונים, שהיו בברנבאו, מעט לפני הסיום. מוריינטס כבש את הראשון בדקה ה-27, לאחר משחק מסירות טוב של מקמנמן וזיזו, והכניס את הברנבאו לטירוף!. בדקה ה-90, סגר פיגו עניין עם שער יפיפה. מקללה מסר לראול כדור לתוך הרחבה, הספרדי הענק פתח רגליים, הכדור הגיע ללוסו שבעט מכל הלב פנימה. 2-0 לריאל בסיום, נקמה מתוקה לפיגו.

http://www.realmadrid.com/addon/img/fe655figop.Xxx

עונת 04\2003: חוזרים לנצח בקאמפ נואו

ריאל מדריד הגיעה לקאמפ נואו במחזור ה-14 של הליגה הספרדית, לאחר שלא הצליחה לנצח שם את ברצלונה כבר כמה שנים טובות(הניצחון באלופות ב2002 לא נחשב). פיגו כרגיל קיבל בקאמפ נואו שריקות בוז אדירות, וקבלת פנים "חמה". בדקה ה-37 עלתה ריאל להיתרון, כאשר כדור ארוך של בקהאם מצא את זידאן, שעשה צחוק מהמגן שלו, ומסר אחורה לרוברטו קרלוס. קרלוס הגיע מוכן לכדור, וירה כדור חזק מ20 מטר שפגע באחד משחקני בארסה והכניע את ואלדז. 22 דקות לסיום גמרה ריאל מדריד את המשחק, כאשר פיגו נלחם על כדור ומסר לקרלוס באגף שמאל. הברזילאי מסר לרונאלדו, שהיה פנוי וירה מתוך הרחבה את השני של ריאל. ברצלונה הצליחה לצמק לקראת הסיום משער של קלייברט שנכנס בדקה ה-76 וכבש 4 דקות לאחר מכן, אך תוצאת המשחק נשארה בעיניה.

http://img77.exs.cx/img77/1591/16gw.Xxx

עונת 05\2004: נקמה על ההשפלה בסיבוב הראשון

פתיחה דיי טובה של לריאל עם לחץ אופייני, מצבים דיי טובים בהתחלה עם גישושים קלים. הפתיחה המצוינת התחילה להתממש מהר מאוד, רונאלדו עם מבצע אישי בצד ימין מרים לזידאן שנוגח פנימה!! 1-0.

בדקה ה7' מארקז בועט החוצה. מהשער היתה ירידה בהתקפות של ריאל, וברצלונה בעצם התחילה ללחוץ כדי להשוות. אבל ריאל יצאה עם מתפרצת יפה של אואן בצד ימין, שמסר לרונאלדו שהמשיך טוב לקרלוס שבועט חלש והגנת בארסה מרחיקה לקרן שמהקרן אואן נוגח החוצה... קצב טוב למשחק. בדקה ה21' חופשית של בקהאם שמרים כמו גדול! היישר לראש של המבשל שהופך לכובש, רונאלדו 0-2 מדהים!

דקה 28' חבל, חבל! אטו משחרר כדור מההגנה של ריאל ובמצבע אישי כובש ומצמק ל1-2. בדקה ה34' בעיטה של בקהאם מורחקת, גרבסן בועט החוצה. המשחק מקבל קצב אדיר עוד מצב טוב לבארסה, אך ג'ולי בועט החוצה. עוד החמצה של גו'לי שמקבל כדור טוב מרונאלדיניו בדקה ה36'. השלישי של ריאל מגיע!, קרלוס בספיד ענק דקה למחצית מוסר רוחב לראול שדוחק פנימה 1-3 במחצית .

המחצית השנייה נפתחה בשליטה של ברסה.ריאל הייתה בטוחה בהיתרון שלה ונזערה מאוד בהתקפות.למרות לחץ,ברצלונה לא הצליחה להבקיע,זידאן אואן ובקהאם היו ניידים מאוד,גארבסן עזר במרכז המגרש.20 דקות מפתיחת המחצית השנייה,בקהאם מסר ממרכז המגרש כדור אדיר לאואן שהציב אותו מול ואלדז.האנגלי לא התבלבל ובקור רוח השכיל לואלדז.4-1 לריאל,כרגע אנחנו בשויון עם ברצלונה מבחינת הגולים במפגשים.זהו השער ה14 של אואן העונה.אואן מצדיק את שיתופו במשחק במקום פיגו.

למרות הגול,ריאל המשיכה להילחם.לאחר התקפות שהתנדנדו מצד לצד ושתי הקבוצות תקפו,הגיע הדקה ה 73.מקסי לופז שנכנס בשורות ברצלונה במקום גו'לי בדקה ה65,הוכשל מחוץ לרחבה על ידי אחד משחקני ההגנה של ריאל.האוהדים של ריאל שמחים מה4-1 החלומי,אבל לרונאלדיניו היה תוכניות אחרות.כדור ענק של הברזילאי נוחת בחיבורים של איקר שלא זז.4-2,ברצלונה מצמקת,הברנבאו בהלם.עכשיו הפרש השערים במפגשים לרעת ריאל.

בדקה ה76 נפצע אטו וגמר את המשחק. עד לסיום,התוצאה לא השתנה.פיגו סולארי וסאלדס נכנסו במקום אואן ראול וסולארי.הפורטוגלי היה טוב לקראת הסיום.הוא הספיק לבעוט כדור למרכז השער,לתת כמה מסירות יפות,ולהזכיר את פיגו של הימים הטובים.בתום המשחק,יצאו המדרידאים לחגוג והאוהדים של ברצלונה היו מאוכזבים והלכו הבית.משחק מצויין של ריאל נגמר בתצוגה גדולה.חבל שריאל מדריד התעוררה רק עכשיו.אני רוצה להצדיע לשחקנים על משחק הקרבה ענק ועל לחימה יוצאת דופן.גארבסן רונאלדו ובקהאם היו גדולים מהרגיל,משחק טוב גם למגנים לפאבון אואן והלגרה.משחק טוב גם לקסיאס.ראול וזידאן לא שיחקו טוב למרות שכבשו.

ההרכב שסגר את המשחק: קסיאס, סלגאדו, פאבון, הלגרה, קרלוס, גרבסן, זידאן, בקהאם, אואן(פיגו,80), ראול(סולארי,85) ורונאלדו.

http://www.realmadrid.com/addon/img/993a95288rm-barcelona11p.Xxx

*גם לפלג יש חלק בכתיבה.

נערך לאחרונה ב: ‏31/3/06
  5. פלג Member

שוב אני מסכים איתך. באמת מה שנשאר למשחק הזה זה במילה אחת: כבוד. אם במפגש הראשון דובר עוד על האליפות... היום לצערינו המילה הזאת כבר לא תופיע. ריאל צריכים לשכוח את מאבק האליפות ולשחק בשביל הכבוד, בשביל המועדון. ריאל צריכים לתת הכל במשחק הזה. בארסה בשנתיים האחרונות עולה על ריאל בכמה מידות ולכן ניצחון יחדיר מעט אור בקבוצה וכמובן מילת המפתח- כבוד. לדעתי עדיין בארסה פיבוריטית למשחק הזה וגם תנצח אותו. אבל נחכה ונראה...

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לשאלה שנשאלה פה מה עדיף לזכות בצ'מפיונס ולהפסיד לריאל או לנצח את ריאל ולא לזכות בצ'מפיונס.

בתור אוהד ברצלונה זה פשוט אסור אסור אסור להפסיד לריאל מדריד ועוד בקאמפ נואו , ובמיוחד לא השפלה (כמו שאחד אמר פה שמעדיף לקבל חמישייה ולזכות בצ'מפיונס) .
    אבל למה לבחור אחת מהאופציות עם השנה שתי האופציות אפשריות , גם ניצחון על ריאל בקאמפ וגם כל הדרך לפריז.

ועוד משהו , לא זכור לי משחק קלאסיקו בכל השנים שהתוצאה ידועה מראש , שהניצחון של ברצלונה מובטח וידוע גם בקרב השחקנים של ריאל שמנסים לשחרר הצהרות אופטימיות , הם יודעים כמו כולם שברצלונה בדרגה אחת לפחות יותר מריאל .
    וזה החשש הגדול שלי , שכולם יודעים ומרגישים שהניצחון מובטח ובסוף תבוא איזו הפתעה לא נעימה מהצד הלבן.

http://www.elmundodeportivo.es/mundo-img/20060331a/_archivo55_photo_10_1_1_20060331_yba03f2.Xxx.Xxxhttp://www.elmundodeportivo.es/mundo-img/20060331a/_archivo55_photo_10_1_1_20060331_yba03f1.Xxx.Xxx

רק שזה לא יתפוצץ לנו בפנים מסביר רונאלדיניו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

7. Barcik Member

בתגובה לכתבות הצבע של סניור ראוליטו:

http://www.asoccer.co.il/forum/index.php?showtopic=8512

בסגל של בארסה, פויול מחליף את סילביניו (פציעונת):
    ואלדז, ז'ורקרה
    בלטי, פויול, אולגר, ג'יו, רודרי, מוטה
    אינייסטה, גאברי, ואן-בומל, דקו
    ג'יולי, רונאלדיניו, אטו, לארסון, מקסי, אזקרו

הרכב משוער:
    ג'יולי (לארסון) - אטו - רוני
    דקו - MVB (מוטה) - אינייסטה (מוטה)
    אולגר (בלטי) - פויול - מוטה (אולגר) - ג'יו
    ואלדז

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ולעומת זאת , הסגל של ריאל.

וודגייט (פצוע כרגיל), הלגרה (ריב עם המאמן), דיוגו ופאבון (שיקולים מקצועיים) נשארים בחוץ . פאבלו גארסיה חוזר לסגל.

הססגל המלא:
    שוערים: קאסייאס, דייגו לופס
    הגנה: סיסיניו, סלגאדו, ר.קארלוס, סרחיו ראמוס, ראול בראבו, מחייה
    קישור: בקהאם, גראבסן, גוטי, זידאן, פאבלו גארסיה, באטיסטה
    התקפה: רונאלדו, ראול, רוביניו, קסאנו

http://www.realmadrid.com/addon/img/1bafe46288x275rpcasillas1p.Xxx

9. Bensh Member

עם החורים ש-"המגן הימני הטוב בספרד!" משאיר מאחוריו, לא הייתי דואג יותר מדי לרוני

10. Spanish Weapon Member

בסדר , כמה שהוא משאיר חורים עצם זה שהוא תוקף הרבה, יותר טוב מסלגאדו זה בטוח.

11. Arsenal fan Member

נו, וזה רק יעזור לרונאלדיניו לטרטר אותו, באגף השמאלי של ברצלונה. למרות שלדעתי סלגאדו יפתח, קארו סומך עליו יותר במשחקים גדולים מהסוג הזה. הניסיון.

12. שגיא Guest

תוקף ולא חוזר אחורה...שישחק בקישור, אם הוא מגן הוא צריך להגן ואת זה הוא לא עושה טוב במיוחד...

13. ManUtd Fan Member

כרגיל, הולך להיות פה משחק מותח ומעניין, אבל בשביל בארסה זה עוד משחק ליגה נגד היריבה השנואה, וריאל היא משחקת בעיקר בשביל המקום השני והכבוד שלה, שהיא חייבת להחזיר לאוהדיהם על ההשפלה שקיבלו בברנבאו מההצגה של בארסה. אני לא יודע למה, אבל יש לי הרגשה כלשהי שריאל תצליח להוציא פה נקודות, אני לא בטוח, זו תחושת הבטן שלי.

תגידו, האם היה פעם משחק שנגמר ביניהם ב0-0?

14. Barcik Member

כמובן, האחרון מביניהם הוא משחק ה"יודאס, J&B וראש החזיר" המפורסם ב- 2002 (נדמה לי). למשחק מחר, אגב, יהיה את אותו השופט - חוזה מדינה קאנטלחו.

15. ראול Member

זה שיא גינס, 2 משחקים עם כל כך הרבה שערים, ביום אחד?

בכל מקרה, אם צריך לחזור לפורום באיזשהו נושא, זה כנראה יהיה זה.... (לא נורא בני, גם לסקוטלנד אני אוטוטו חוזר). אז ככה.

אופטימי, בלשון המעטה, אני לא. בערסה יותר טובים מאיתנו, יותר חדים, הכאוס שלהם יותר מאורגן, והיחס שערים שלהם, בכל העונה, כמעט כפול משלנו. הכל היה טוב ויפה עד החודש האחרון. אני באתי בתחושה תבוסתנית, כואבת אך בטוחה שנסספוג את הרביעיה שלנו בחוץ ונחזור להתמודד על המקום השני בגאווה אבל ההתרחשויות האחרונות שיגעו לי את השכל.
    המשחקים האחרונים של בארסה, בגלל או בזכות הפצועים שלה, הם נוראיים. 2 תיקוים מאופסים זה החלום הכי נוראי, למרות כל הלחץ וחוסר המזל בהתקפה. מצד אחד אני יכול להיות מעודד מהכושר הנוכחי והיעדרותם של הפצועים אבל מאידך כולנו יודעים שהסופר קלאסיקו, למרות מה שעמית (קלייברט) אמר, זה לא סתם משחק. הכל מתנהל בחוקים משלו וברצלונה יכולים לנצל את זה ולהתפוצץ עלינו. שוב, יכול ללכת ל-2 הצדדים.
    כמו כן אסור לשכוח את ריאל מדריד, שעם חילופי הראשים, בכל מובן שלא יהיה, מתחילה להתגבש כקבוצה. המחלקה הגיריאטרית של מדריד שאט אט מתחילה להתחלף ע"י ילדודס רעבים ממדינות כושלות... הכל נראה טוב ויפה. אבל מי כמוני שמכיר את ריאל ברגעים מכריעים בשנים האחרונות, יודעים בצורה פנטסטית שאין כדוגמתה בעולם - להתפרק. שוב, 2 צדדים למטבע הזה.
    כמו כן, האחד והיחיד ראול, במידה וייטרח לפתוח בכלל... עלול לתת את משחק חיו, כי הרי הוא עדין אחד מהשחקנים שמכריעים משחק, אך יכול גם לתת את הפלופ הרגיל, להחמיץ כמה פעמים ולהיעלם מאחורי קו הקישור. עוד מטבע מעצבן עם 2 אפשרויות שמטריפות אותי.

אוף, מה אני צריך את הכאב ראש הזה..
    אני הולך לישון. נתראה מחר ב-23:00...

ארתור, מדרידיסטה ציוני.