Dfb Pokal :: באיירן מנצחת את שטוטגרט וזוכה בטרבל!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י HapoelFan, ‏23/6/12.

1. dudi Member

רוזנר בברלין ב יוני 1 - מתאים! :aaa031:

2. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אל תהיה בטוח...

3. dudi Member

בסדר כל עוד אתה לא תבנה על זאב שואג במאורת אריות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

4. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

לא לזה התכוונתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

5. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

בשלישי ורביעי משחקי חצי גמר הגביע הגרמני.

בשלישי באיירן הפייבוריטית הברורה לזכיה בגביע הגרמני ובכך בדאבל תארח את וולפסבורג הרעבה אבל גם המאד לא יציבה.
    ברביעי במשחק שאמור להיות צמוד יותר תארח שטוטגארט בדרבי הקטן את פרייבורג הפתעת העונה שתעלה למשחק כפייבוריטית.

נקווה למשחקים טובים בניחוח של גביע כמו שאנחנו אוהבים,
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/11.Xxx

6. dudi Member

עוד משחק בצילו של הטעם המר של ההרחקה של ריברי,
    פערי עולמות אדירים עדיין יש מהיריבה
    אבל מקווה לשיא הדריכות כל תואר חשוב מאין כמוהו.

נערך לאחרונה ב: ‏16/4/13
  7. Der Rotbart Member

אגב, וולפסבורג מדורגת במקום השלישי בטבלת משחקי החוץ - לא יאמן!
    http://i46.tinypic.com/s31x77.Xxx

8. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

עוד משחק גדול של רובן עם בישול ושער. מאז הפציעה הוא במגמת שיפור מידי חודש. כל פעם רואים אותו הופך יותר ויותר חד. הוא כרגע הקשר הכי בכושר שיש לבאיירן בזמן שמולר קצת נעלם במרכז וריברי ביכולת בינונית בחודש מרץ וגם בנתיים באפריל.

9. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

עוד בישול של רובן וסוף סוף שאקירי פוגע. הוא מתחיל גם לקבל את הביטחון אצלנו.

איזה מלך מנצוקיץ', יורד להגנה ולנגוח הגבהות של היריב. איזה נכס ואיזו נשמה!

10. dudi Member

ריברי בינוני? נדב אני מצטרף אליך ולסלע.

11. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

שים לב שאני מדבר על מרץ אפריל. אלא אם כן אתה ראית משהו אחר שאנחנו לא ראינו...?

12. aloneli Member

ריברי היה המצטיין במשחק נגד נירנברג וגם נגד פורטונה והיה מעולה נגד הופנהיים.נגד יובה הוא נתן שני משחקים טובים,במשחק הראשון הוא באמת היה ענק ובשני עשה עבודה טקטית מעולה.בשאר המשחקים הוא לא שיחק ככה שאני לא רואה משחק שהוא היה בו בינוני.

לדעתי ההיפך הוא הנכון.ריברי נמצא בכושר הכי טוב מארבעת הקשרים ההתקפיים של באיירן.רובן למרות המשחק הנהדר שלו אתמול הוא הקשר שנמצא בכושר הכי פחות טוב משאר הקשרים של באיירן.אני הייתי מעדיף ששאקירי יעלה במקומו נגד בארסה כי הוא באמת יודע לשחק בתפקיד של קרוס כמו שהוא הראה אתמול ומולר לא כל כך.

13. dudi Member

אלון אפשר להעביר את הדיון אלינו, או לסגור אותו שבמינימום שמצופה מאוהדי באיירן זה להבין מי זה ריברי(להיות כוכב זה לא בהכרח 50-80 גולים מול עזוב לא נפתח גם את זה).

ריברי זה לא סטאר כזה או אחר ביחד עם שווייני הלב הפועם של הקבוצה, ומקצועית אני לא אוסיף זה יהיה עלבון לשחקן טופ 1-3 בעולם שאני אצטרך לגונן עליו.

14. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

רובן היה הכי טוב אתמול?
    חוץ ממסירת רוחב נחמדה (אבל מתבקשת לגמרי ולא יותר, בגול הראשון) אחת והגול שלו (שבינינו גם רפינייה עושה את שני הדברים כקשר ימני) לא ראיתי ממנו כלום.
    לעומת זאת, פעם אחרי פעם במקום שהמשחק ירוץ בנגיעה שתיים הוא קודם כל צריך לנסות כדרור, הוא לא עוזר בהגנה ובשער שחטפנו הוא היה השחקן הכי רחוק מהשער שלנו (כולל מנדזוקיץ' ומולר שאמורים להיות יותר רחוקים מהשער שלנו). ועל זה נוסיף את הפנים החמוצות כשהחליפו אותו, כאילו הכריחו אותו לתרום כליה. מזל שאיכשהו הוא כבר לא בועט עונשין אלא שוויני עושה את זה.

האיש פשוט מזיק לקבוצה. הוא תקוע על הקו, הוא לא משחרר כדור בנגיעה, הבעיטות שלו (כמו לפני שנתיים נגד פיורנטינה) כבר מזמן לא הולכות למסגרת, הוא מזלזל (הקפצות מיותרות מול ארסנל שכמעט עלו לנו ביוקר), הוא לא מסוגל להקיע שער נורמאלי (שוב 3 פעמים באחד על אחד עם השוער נגד ארסנל בשני המשחקים וגם בליגה באותו השבוע), הוא מפחד להיכנס לתאקלים או לקפוץ לדו קרב בראש והוא דחק את שחקן אגף ימין הנהדר שלנו מהמקום שלו.
    בכלל, אתמול למרות שמולר היה קרוס ושאיקירי היה ריברי זה היה כאילו אין לנו קשר שמאלי בכלל, כי מולר נאלץ לעשות המון עבודה על הקו הימיני ושאקירי את העבודה שמולר עשה.
    נגד וולפסבורג (8 נק' מ - 21 אפשריות בליגה) זה בסדר. נגד ברצלונה אנחנו בבעיה קשה.

המצטיין אתמול, לפי הנייר גומז, לפי מי שראה את המשחק שאקירי ומרטינז.

15. dudi Member

נדב,

קודם כל תגובה אדירה מהסיבה העיקרית שאני כל יום מגיע לפורום בהתלהבות!

דבר שני תוסיף למצטיינים את שווייני שמחתים כרטיס שבועי ברשימת המצטיינים בלעדיו אנחנו לא בדיוק אותו דבר במילים עדינות.
    אגב אלון לדקות קלות אמנם מול יריב שלא עמד בקצה שווייני הראה שגם מס' 10 הוא יכול להיות עם המון טאץ' וקלאס.

נחזור לנדב - ההקפצה של רובן כמעט עלתה לנו ביוקר מול ארסנל? אני אסכם בכך שברצלונה הם ההיפך מנאיבים שיתופו שמה מביא ביא פסימיות שגם ככה קיימת מאז החילוף של ילד הפלא זהוב השיער מס 39 אינייסטה הגרמני\קרוס הספרדי.