אם מתיאוס הבטיח לחזור, אין סיבה שגם קרסטן יאנקר(C-J) לא יחזור. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/8639_640285185985069_2098122915_n.Xxx
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בלי הפנדל שלא היה אלוהים רק יודע איך זה היה מתפתח. והצחוק הוא על הקהל. שני חברים שלי אוהדי ברמן שהיו במשחק אמרו שהם שמעו רק את השוואבים חברים מהפורום של שטוטגארט כנ"ל אוהדי ברלין שהיו במשחק נדהמו מהעובדה שנדב סיפר פה... קיצר מזל טוב על עונה מדהימה, אבל אל תהיו חזירים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
פספסת את הנקודה רוזנר כל פעם שבאיירן רוויית האלכוהול כאלופת אירופה מהטובות שהיו איי פעם רצתה ולחצה על הניוטרל היו 4 שחקנים במצב שכל קבוצה ביבשת חולמת לתכנן, וככה גם לכבוש. אין לי מושג למה זה גם בלי להזיע זה לא נגמר בחמישייה בלי להעליב, אבל דחילאק מילא הוויכוח על הקהל אבל על הדשא? הגמזתם. אתה לא באמת רצית ששחקן השנה בתבל יפתח מבערים בשמאל זה היה נגמר רע, באיירן באה להעביר גביע בשקט ומשום מה במצב של 3-0 לא בדיוק היתה שמה להעביר תוצאה חלקה. מתח? אני לא הרגשתי כל 93 הדקות.
מצד שני אם היו שורקים את הפנדל שהיה על רובן עוד קודם אז... אם הייתי יודע להעלות תמונות הייתי מעלה תמונה דיי פנורמית של האיצטדיון והיית יכול לראות יציע קטן בלבן, לידו עוד יציע חצי לבן חצי צבעוני וכל השאר אדום. כנראה שהחברים שלך ישבו בתוך היציע הלבן. כי בצד שלנו לא שמעו אותו. ושוב בנוגע למשחק. זה היה דיי מביך. גם בשיא המומנטום של שטוטגרט, בכל פעם שרצינו מצאנו את עצמנו עם 4 שחקנים בתוך הרחבה של שטוטגרט במצב קורץ. משום מה ב 3:0 התחיל זלזול. נ.ב. אנחנו כבר התרגלנו לטענות המגוחכות נגד אוהדי באיירן (כאילו שזה משנה). והנה עוד דוגמא. בדרך לאיצטדיון הלכו לידנו כמה אוהדי שטוטגרט ושאלו אותנו מאיפה אנחנו ואחרי שאמרנו אז הם אמרו "כל אוהדי באיירן באים מברלין, מהמבורג מכל גרמניה אבל אף אחד לא ממינכן. אצלנו כולם משטוטגרט". רק מה לעשות, שערב קודם לכן ישבנו במסעדת אאוגוסטינר בברלין עם לא פחות מ - 6 מינכאים שהלכו למשחק. ואלה רק ישבו איתנו. כל המסעדה הייתה מלאה אוהדים ממינכן. אבל מה, אין לבאיירן אף אוהד במינכן. אם השטויות האלה עושות לכם טוב וזה מנחם אתכם. שיהיה לכם לבריאות.
שתהיה בריא נדב, 35 אלף אוהדי שטוטגארט היו במשחק. נתון רשמי אגב וכן היה פנדל על רובן, ולא לא היה פנדל על לאם. לכאן או לכאן זה שינה את המשחק. ועל ההגנה של שטוטגארט אין וויכוח. מבחינה התקפית ומלחמה הם נתנו הופעה טובה. ד"א אחרי ה 2-3 ברלין רעדה זה היה הכותרת בקיקר, אלו בטוח לא היו אוהדי באיירן שנכנסו לאקסטזה מזה שהמשחק שוב היה פתוח. כנראה שעם הרעב בא גם ה...
אוקיי, נדב, הנה דברים של אוהד באיירן שהיה במשחק. הוא אומנם טען שהיו יותר אוהדי באיירן אבל: Beim Olympiastadion ist es so, dass man ob der Größe nur kaum die andere Kurve hört. Selbst wenn die Stuttgarter richtig Party machen hörst du in der Ostkurve eher nen gepflegtes Rauschen, was dann leicht überschrien werden kann. Den Fernsehbilern in der Wiederholung nach, war es aber mehr so, dass die Stuttgarter deutlich hörbarer waren als die Bayern-Fans. לסיכום, כל מי שראה את המשחק בטלויזיה שמע בעיקר את אוהדי שטוטגארט, מי שישב באיצטדיון יכול היה לקבל רושם מוטעה. לכאן או לכאן, לבאיירן אין אוהדים כמו שיש לשאלקה או דורטמונד שמעודדים באינטנסיביות, זה בעיקר קהל שקט (חוץ מ ה5000 של האולטראס). האוהדים של שטוטגארט לא נמצאים בסטטוס של אוהדי דורטמונד או שאלקה, אבל אם יש יתרון אחד של שטוטגארט על באיירן זה העידוד (לא מספר הצופים אלא העידוד). וקבל עידכון היו לפי ההתאחדות רק 28 אלף אוהדים של שטוטגארט...
ואיך בדיוק ההתאחדות יודעת כמה אוהדי שטוטגרט היו באיצטדיון? יש לי חדשות קצת עצובות להתאחדות ולך. אנחנו את הכרטיסים למחשק קנינו רק ביום שישי דרך האינטרנט. בדקנו כרטסים (הכל יד שניה מאנשים שקנו אותם ומכרו) מיום ראשון. היו מאות אם לא יותר כרטיסים של שטוטגרט למכירה ועשרות בודדים של באיירן. כך שאולי ההתאחדות הקיצתה חצי מהכרטיסים לכל קבוצה (פחות מוזמנים וספונסרים) אבל הרבה מאודדד אוהדי שטוטגרט מכרו אותם. עד כדי כך שהחבר שהיה איתי אמר לי "תראה איזה פראיירים אנחנו יכולנו לקנות גם בצד השני". עכשיו, אני לא יודע באיזה גמר בברלין ב 2013 אתה היית. אבל מתוך 90 דקות (שלא לדבר על מה שקרה אחרי הסיום) אוהדי באיירן שרו ועודדו בערך 80 דקות. (אולי אוהדי שטוטגרט עודדו כל ה - 90, לא יודע כי בצד שלנו לא שמעתי אותם, חוץ מחלק מה - 10 דקות שאוהדי באיירן שתקו יחסית). דרך אגב, ברחובות ברלין המצב היה דיי דומה. לעומת לונדון שם ראיתי התקהלויות של אוהדי דורטמונד שרים ומועדדים לפני המשחק אבל לא אוהדי באיירן (לא הייתי בכל העיר באותה השבת).
תשאל את ההתאחדות, לא אני פירסמתי את הדברים. המידע שלך בכל אופן מוטעה, זה דיון עקר, כי אתה בשלך, זה כמו לדבר על רובן עכשיו. אוהדי באיירן עצמם מודים שהקהל של שטוטגארט היה איכותי יותר, לך תתווכח עם זה.
על מה הקהל של שטוטגרט היה כזה איכותי? על זה שלא עשה שום כירואגרפיה? על זה שלא היו דגלונים או כל דבר אחר לאוהדים? על זה שהוא מילא בקושי חמישית אצטדיון? (וזה לא שהקבוצה שלו מגיעה לגמרים ולהישגים כל שנה). אמרתי כבר מזמן. בכלל לא משנה אם האוהדים טובים או לא. אבל להעלות דעות שאין להן שום אחיזה במציאות זה כבר עניין אחר.
http://i40.tinypic.com/aui9vl.Xxx עכשיו, אם אלו 28 אלף בלבן אז האיצטדיון מכיל משהו כמו 160,000 איש. הבעיה היא שהמספר הרשמי של ההתאחדות כפי שהופיע במשחק עצמו עמד על 75 אלף וקצת. אז יש כאן איזה בעיה.