Dfb Pokal :: באיירן מנצחת את שטוטגרט וזוכה בטרבל!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י HapoelFan, ‏23/6/12.

1. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

לדחוק את הכדורים הנהדרים שהוא מקבל לרשת, זה הוא יודע ותמיד ידע, אבל לרמות האלו 2 מהמאמנים הטובים בעולם יודעים שזה לא מספיק. היום מצפים מחלוץ גם לטכניקה עם הכדור, ליזום מסירות מדוייקות ומפתיעות וכו' וכו'.

מאחל לו בהצלחה איפה שינחת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/6/13
  2. dudi Member

כל התארים! כל השערים! כל הנצחונות!

בשביל Uli מלחמה!

יאללה לחזור למשאבות האלכוהול!

3. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

איזה אגדה אתה יופ היינקס, חלום :aaarse:

4. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

יותר מהכל על שני הגביעים האחרונים רשומים - מנואל נוייר. לא האמנתי שאגיד את זה אי פעם בקול רם אבל קם יורש למלך אוליבר קאן. יחי המלך החדש מנואל נוייר!

:aaa021:

רוזנר, שאפו לשטוטגארט. אין מילים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

5. Red47 Member

באמת שאני לא מתחבר למה שאתם אומרים. שימו בצד את כל הטיפול בכדור, טכניקה שלומיאליות, תפקיד של חלוץ זה להבקיע שערים וגומז עושה את זה יותר טוב מכל שחקן אחר בבאיירן. גם בעונה כזאת שהוא איבד את המקום בהרכב הוא סיים כמלך השערים של המפעל.
    גומז עושה המון דברים שמנדזזוקיץ פשוט לא יודע לעשות. יש לו תנועה ללא כדור מושלמת, כל השערים האלה שהוא דוחק ממטר זה ממש לא בגלל שהוא במקרה היה שם, זה נטו בגלל התנועה שלו.
    אני לא זוכר שהיו טענות כאלה נגד שחקנים כמו אינזאגי, שהיה פשוט אגדה בלהיות במקום הנכון בזמן הנכון ולדחוק את הכדור לשער, או אפילו לוקה טוני שדי דומה במשחק שלו לגומז.

הוא לא שחקן שיעשה דריבל של 30 מטרים ויבקיע שער מבעיטה מחוץ לרחבה, אבל הוא חלוץ מטרה, הוא לא צריך לדעת לעשות את זה, הוא נטו צריך להבקיע.
    אני מאוד מקווה שהוא ישאר כי זה פשוט חבל לוותר על שחקן כזה, אתם שוכחים שלפני שנה הוא היה השחקן הכי יקר בתולדות הבונדסליגה.

6. AS R Member

לדעתי הוא אפילו יותר טוב מקאן. כמובן שנוייר רק שנתיים במועדון אז הוא צריך עוד להוכיח את עצמו בבאיירן לאורך שנים, אבל הוא רק בן 27 ככה שיש לו עוד 10 שנים לפחות לתת. אם הוא לא יעזוב את באיירן הוא עשוי בהחלט להיות השוער הכי טוב שהיה לבאיירן.

באמת שלא ברור לי למה הרבה אנשים אוהבים לזלזל במאריו גומז ולהגיד שהוא רק יודע לדחוק כדורים לרשת. הוא יודע לעשות יותר מזה, אבל חוץ מזה, זאת המטרה של חלוץ קלאסי. יש לו כבר 220 שערים בקריירה בגיל 27, שלשם השוואה, זה יותר ממה שיש לקלוזה בגיל 34. גומז תמיד ידע להבקיע. גם העונה הוא לא היה חלוץ פותח ועדיין סיים את העונה עם כמעט 20 שערים בכל המסגרות.
    אני מעדיף אותו על פני מנדזוקיץ', שבתור סקורר הוא פחות טוב מגומז אבל יותר שותף למשחק ההגנה ולמשחק הקבוצתי.

נערך לאחרונה ב: ‏2/6/13
  7. aloneli Member

מריו גומז הוא הסקורר השלישי הטוב בעולם אחרי מסי ורונלדו.השנה הוא בקושי שיחק ויש לו סטטיסטיקה של חלוץ ששיחק עונה שלמה.היום משחק גמר והוא כבר ב60 דקות צמד.אולי הוא פחות איכותי מ4-5 חלוצים בעולם אבל אין לי ספק שמבחינת הבקעת שערים הוא בטופ של הטופ.
    צריך לזכור שהוא שחקן ספסל וכמעט ולא משחק ככה שהוא קצת חלוד,בכל זאת אני מקווה שהוא יישאר גם אפילו שאני רוצה את לבנודבסקי.

8. BvB Member

הייתי קרוב
    בכל מקרה אני לא מבין למה יופ לא ימשיך מכאן באיירן יכולה רק לרדת כי יכולת כזאת קשה לשחזר,אני לא מאמין שטרבל יהיה גם בשנה הבאה.
    אם שואלים אותי פפ לא מסיים שם את העונה הרגשה חזקה

9. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

כן אבל זה תלוי גם בסגנון משחק. אינזגי לא יכול היה להתאים לכל קבוצה. זלאטן חלוץ ענק אבל בשיטה שברצלונה משחקת זה פחות מתאים. קבוצה שזורקת כדורים אל עבר חלוץ חוד או חלוץ רחבה קלאסי כמו יובנטוס או צ'לסי, תהנה מאוד ממריו גומז. קבוצה שרוצה שהחלוץ שלה ילך אחורה, ילחץ, יניע כדור עם הקישור וידע גם לבשל לאחרים שצריך, תתקשה במשחק ההתקפה שלה עם מריו גומז. אצלנו החלוץ הולך אחורה ולכן היינקס ספסל את גומז. לא בגלל שהוא לא טוב, הוא סקורר אדיר, אבל בגלל שהוא לא התאים לשיטה. זה כנראה גם לא יתאים אצל פפ שגם אצלו החלוצים הם סוג של קשרים לכל דבר ולכן גומז לא יסכים לשבת עוד עונה על הספסל ובקרוב ינחת בקבוצה אחרת. מהלך נכון וטוב לכל הצדדים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/6/13
  10. AS R Member

'לא מתאים לשיטה'.

אני מבין למה אתה מתכוון אבל גם לא ממש חושב שזה נכון.

מנזדוקיץ' כובש כמעט פעם בשלושה משחקים, גומז בקושי שיחק העונה וכבש כמות דומה. מי עדיף?
    איך אפשר להגיד על שחקן שכובש כל כך הרבה שהוא לא מתאים לשיטה? כל השיטות בכדורגל מתרכזות בצורך לכבוש שערים, ואת זה הוא עושה יותר מכמעט כל שחקן אחר, ולא משנה באיזו קבוצה הוא משחק וכמה זמן נותנים לו לשחק. אפילו זלאטן, שאמרת ש'פחות מתאים לברצלונה' סיים אז את העונה בספרד עם 16 שערים ו-9 בישולים בליגה.

11. dudi Member

לגבי נוייר-קאן זה קשה לא נשכח לאוליבר את השנים היפות, אבל מנו בדרך הבטוחה להשאיר את אולי עם המון רספקט מאחור וכל שוער לא רק בבאיירן.

לגבי גומז-מנדז'ו-אני בדיעה שגומז לפחות עד הפציעה החלוץ הטוב בעולם, ומאז שהתאושש הוא מטפס אט אט חזרה לטופ 5-10 לפחות,
    מנגד מנדז'ו כבש פשוט במקום הנכון בזמן הנכון, והשערים מול דורטמונד בסופר קאפ, בליגה למרות שלא כבש בצרורות, ובעיקר מול יובנטוס העניקו לא אשראי עד הגמר וכולל.

12. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב. אז חזרנו מברלין.
    משום מה הייתי יותר מרוכז במסביב מאשר במשחק עצמו. כנראה כי ידענו שכשאנחנו רוצים זה לא ממש כוחות. וככה זה נראה. מה שהפתיע אותי זה ה?לא כוחות? גם ביציעים. היה נראה קצת כמו משחק בית.
    נכון ששטוטגרט הגיעו לעוד מצב שניים אבל בכל רגע נתון כשרק רצינו היינו עם 4 שחקנים בתוך הרחבה. קצת זלזול, קצת שאננות.

האהבה האדירה שיש לקהל ליופ ולאולי הונס שזכו לשירים משלהם זה משהו מדהים. והאמת, מגיע להם הכללללל. איך אמר שטפן להמן מהבלקון בקטע הנהדר שאלון נתן לנו ?אולי הונס הוא הארכיטקט של כל זה?.
    מדהים (או אולי לא) לראות את האהבה שריברי מקבל מהקהל ואיך נוייר נהפך למינכנאי מבפנים.

ערב קודם ישבנו באאוגוסטינר עם כמה אוהדי הקבוצה והבנתי מה הם מצאו ברובן. מבחינתם הוא הלידר האמיתי של הקבוצה יחד עם נוייר. אולי. אפשר לראות משהו במה שהם אמרו בעונה הזו. אני עדיין סבור ששוויני הוא הלידר. גם מבחינת השחקנים ורואים את זה על המגרש (לא בטלביזיה) וגם בחגיגות של שני הגמרים.

13. aloneli Member

גומז ועוד איך מתאים לשיטה.שחקן שמבקיע בעונה שנחשבת לעונה גרועה שלו בכל 19 דקות ובעונות הקודמות מסיים עם 40 שערים(שלישי למסי ורונלדו) מתאים ועוד איך.

אני דווקא אוהב מאוד את המצב כרגע.יש את גומז שהוא הסוקרר ויש את מנדזוקיץ' שהוא החלוץ שעושה את העבודה השחורה ויורד יותר לקבל כדורים.זה מעולה שיש שני חלוצים כאלו למצבים שונים ואפשר להשתמש בהם כמו שצריך.כמובן שיש גם את פיזה שהוא אחד החלוצים הטובים בהיסטוריה של הליגה.

לבנדובסקי הוא שילוב של שניהם וכרגע נמצא בכושר מפחיד.אין הרבה שחקנים(טוב אין בכלל) שיכולים להגיד שהם נתנו רבייעיה לריאל מדריד בחצי גמר אלופות או שליישיה לבאיירן מינכן בגמר הגביע הגרמני.אם גומז יעזוב חלילה אז לבנדובסקי הוא האופציה הטובה ביותר שיש.

14. aloneli Member

סחטיין נדב שהיית במשחק!

היה לי מוזר שהבמאי שהגרמני רק מראה את הקהל של שטוטגארט ולא הראה פעם אחת את הקהל של באיירן.ואז השדרים הישראלים עוד דיברו רק על הקהל של שטוטגארט.די מזכיר גם את גמר האלופות שגם שם הקהל של דורטמונד קיבל את רוב המחמאות.לבאיירן יש באמת אחלה קהל ולדעתי היה הקהל הכי טוב השנה בליגת האלופות(גם יותר משל יובה ודורטמונד).

לגבי ריברי זה מדהים.גם שהייתי השנה בשני משחקים של באיירן על כל נגיעה שלו בכדור שומעים את כל הקהל צועק ריברי..ריברי.האמת לא זכור לי שחקן שקיבל כזאת תמיכה מהקהל מאז אוליבר קאן(האמת גם הוא לא קיבל כזאת תמיכה).

שטוטגארט שלטה במשחק עד השער הראשון של באיירן.אבל עדיין בכל מתפרצות של באיירן שטוטגארט התפרקה ובאיירן יכלה לסיים את זה עוד מוקדם יותר.האמת אני לא מופתע כי התקפי היא יודעת לשחק אבל שוב רואים את החולשה שלה מתרפצת אחרי מתפרצת.

15. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני צריך גם להגיד תודה לחבר יקר (שהיה כאן פעם) שהאיר את עיניי שכן אפשר להשיג כרטיסים לוומבלי ושרק בגלל בדיחה שלו כשהייתי בחזרה מוומבלי נרקמה הנסיעה הזו לברלין ויצאה לפועל. תודה C-J.