מה שנקרא מהפח אל הפחת. פליפה מאבד את מקומו בהרכב רק כדי שנאטלי יתן, פשוטו כמשמעו, את השער לאינטר. בכלל אנחנו מצדיקים את המקום ה-11 שלנו בליגה וכל דקה של סאנטנה על הדשא מקצרת את חיי בכמה חודשים.
ROMA: Doni; Cassetti, Burdisso, Mexes, Riise; De Rossi, Pizarro; Taddei, Perrotta, Vucinic; Totti. A disp.: Lobont, Motta, Juan, Cerci, Baptista, Brighi, Menez. UDINESE: Handanovic; Isla, Zapata, Coda, Lukovic; Asamoah, DAgostino, Inler; Sanchez, Di Natale, Floro Flores. A disp.: Belardi, Cuadrado, Pasquale, Sammarco, Lodi, Pepe, Geijo. זה מהפורום של רומא. אם באמת זה הולך להיות ההרכב אז זהו הרכב חזק מאוד וכל הכבוד לקלאדיו, הצערים לא ישחקו אבל באמת בשלב כזה חשוב בגביע צריך באמת לעלות את ההרכב החזק ביותר וזה באמת ההרכב הטוב של רומא עכשיו.
זה ההרכב. תחליף את בורדיסו בחואן ואת קאסטי בסיסיניו וזה בדיוק ההרכב שהתמודד על אליפות לפני שנתיים. גם הספסל נראה נהדר. גם דה ביאסי פותח עם ההרכב החזק ביותר שלו, צפוי משחק מעולה.
מעצבן ששחקן כמו מנז עם הכישרון הגדול שלו עדיין מתייבש על הספסל וגם חוליו, אומנם אני רוצה את ההרכב הכי חזק שיש אבל עדיין צריך לשתף אותם והם לא יורדים בהרבה משחקני ההרכב כמו למשל רודריגו שנחלש לאחרונה.
ווצ'יניץ' וטוטי חזרו מפציעות ואתה מתלונן שמנז ובאפטיסטה לא פתחו במקומם? טאדיי לא קשור למשוואה מאחר וראניירי לא יוותר עליו תמורת שחקן התקפה נוסף. מישהו יכול לפרסם לינק להורדה של פוטבול מנג'ר 2010? עריכה: איזו דוגמא מצויינת, השער הזה של ווצ'יניץ' הוא קודם כל חילוץ נקי של טאדיי שעצר התקפה של אודינזה.
עד עכשיו רבע שעה של כדורגל טוב מצד רומא , שוטף ומהיר כמו שהתרגלנו בשנים האחרונות, טוטי עושה דברים טובים , לא מסתבך ומשחק בנגיעה עם הטאץ' הנהדר שלו .
אשלח לך בפרטי לינק. הם רק חזרו מפציעה ואולי היה אפשר לאפשר להם לנוח עוד ושישחקו מחצית אבל זה פחות מעניין כי מנז מיובש באופן קבוע וחבל עליו.
הוא אומנם מוכשר אבל , מה שקובי התכוון(תקן אם לא) שזהו לא מנג'ר שמי שיש לו כישרון הוא פותח ועדיף על פני אחרים . אתה באמת מעדיף את מנז הלא יעיל על פני השניים ?
כדאי להשקיע קצת בעתיד של הקבוצה ובמיוחד ששילמו עליו לא מעט או פשוט להשאיל אותו כי חבל שהוא לא משחק. אני מסכים איתך, אני טוען פשוט שמנז פשוט מסופסל באופן קבוע וזה סתם פוגע בו ובעתיד הקבוצה.
מנז בקושי הבריא משפעת ולא היה פותח היום בכל מקרה מכיוון שלא התאמן השבוע. רומא הייתה צריכה אותו מאוד נגד סיינה אבל גם אז הוא לא שיחק מאותה סיבה. לגבי העתיד שלו, ראניירי לא מפסיק לשבח אותו למרות שלא הסתדר עם הצרפתי בתחילת העונה. פראדה סירב להצעה לא רעה של פריז סאן ג'רמן. מה עוד צריך לקרות כדי להמחיש שברומא בונים עליו לשנים הבאות? ואם כבר צרפתים, מקסס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
אם תחת מארינו אודינזה היתה קבוצה בתקופה לא טובה, תחת דה ביאסי היא פשוט קבוצה לא טובה. הכדורגל של רומא תחת ראניירי פשוט תענוג אינטלקטואלי. כדורגל חכם עם שחקנים חכמים (כדורגל כזה דורש חוכמת ממשחק כמו שיש לכל שחקני ההרכב של רומא ופחות לשחקני הספסל שלה).
2-0 זאת תוצאה שהייתי קונה בשמחה לפני המשחק אך הייתה אפשרות לגמור את ההתמודדות עם שער נוסף ולשלוח את סקרדינה ופטינארי לאודינה. חבל לי מאוד על מקסס שרק חזר מפציעה ונפגע שוב פעם באותה ברך בעייתית. נקווה שאנדראולי יהיה במיטבו מול פיורנטינה. אודינזה לא הזכירה היום את הקבוצה שהתעללה במילאן בשבוע שעבר וחבל לראות קבוצה של שחקנים כל כך מוכשרים, לא קרובה בכלל לפוטנציאל שלה.
פיורנטינה ואינטר שוב ישחקו על הדשא של הסטאדיו ארטמיו פראנקי, שלושה ימים לאחר שנפגשו כבר במסגרת הסרייה אה. הקבוצה של צ'זארה פראנדלי תוכל להעזר בקהל הגדול שיגיע {30 אלף מושבים יהיו מלאים} ומי יודע, אולי גם להתגבר על הפיגור מהמשחק הראשון ששוחק בסן סירו מול מעט מאוד קהל. אז במשחק הראשון הקבוצה השחורה כחולה ממילאנו ניצחה 1-0 משער של דייגו מיליטו שעדיין נמצא בכושר כיבוש שערים מסחרר. יום לפני המשחק המאמן של הסגולים דיבר על הצפוי: "אנחנו צריכים לדעת איזה קשיים מצפים לנו, ובאותו הזמן גם אנחנו חייבים לנסות גם למחוק את הפיגור. אני עוד מקווה שרוב השחקנים יהיו זמינים. אם הם יוכלו להיות זמינים, הייתי שם על המגרש את זאנטי, את מארקיוני וגם וארגאס. אם הם יהיו כולם כשירים זאת תהיה הפתעה טובה בשבילי ובשביל הקבוצה." אם וארגאס לא יוכל לשחק, אז גובי יפתח במקומו, ואותו דבר במקרה של מארקיוני, סביר להניח שבמקומו ישחק סאנטאנה. אצל אינטר פראנצ'סקו טולדו פצוע כמו גם דווידה סאנטון. כמו הצמד הזה דיאן סטאנקוביץ' וריקארדו קווארזמה לא הוזמנו לנסיעה הזאת לפירנצה. הרכבים משוערים: פיורנטינה (4-2-3-1): פריי; דה סילבסטרי, קרולדרופ, נטאלי, פיליפי; מונטוליבו, זאנטי; סאנטאנה, יובטיץ', וארגאס; ג'ילארדינו. אינטר (4-3-3) ז'וליו סזאר; מאייקון, קורדובה, מטראצי, קיבו; זאנטי, מאריגה, מונטארי; באלוטלי, אטו, מיליטו. http://johnniecraig.files.wordpress.com/2008/10/borgonovo.Xxx יהיה אורח כבוד ביציע הצפוני. סטפאנו בורגונובו. *שידור ישיר ב5+LIVE מ21:40.