מדבר איתי על 'זבל'.. בחיי איזה עיוורון. שכל אחד ייכנס ללינק הזה שהבאת, ויעצור את הקליפ על 0:40. אם זו לא בעיטה מכוונת לרגל של מונטארי, אז מה זה לעזאזל???? תגיד בטח שהוא הלך לכדור נכון? ויכוח אטום. התגובה שלך פשוט מגוחכת.
כמו שאמרתי, עבירה לגיטימית בכדורגל. אולי אפילו שווה צהוב אבל בטח לא מצדיקה את תגובה של הבהמה כמו שהחוסר ספורטיביות של שחקני אינטר לא מצדיק את הבעיטה של טוטי שלא יכול לקחת את החוק לידיים. הכוונה הייתה לגידופים המיותרים שלך ולא על דעתך על המקרה עליו אנחנו דנים.
מה מונטארי עשה בדיוק? אני ממש לא ממעריציו הגדולים, אבל להיכנס ככה עם הפקקים בברך, ואח"כ לעלות עליו כשהוא על הדשא, אני בטוח הייתי מגיב אותו דבר.
גועל נפש של משחק. ההוכחות לכך הן התגובות שאפשר לקרוא כאן. עמוד שלם עוסק במי התחיל את המכות בכל מהלך ומי יצא בסדר - זה אומר הכל. בקשר למשחק - אינטר קבוצה עם הגנה על סף השלמות, אבל אני שונא את הקישור שלהם. שהם מובילים 1-0, גם שיש להם פירצה לשער של רומא הם פשוט פחדנים ומעדיפים להרחיק כדור, העיקר לא לנסות משהו "נועז". לא יכול לסבול את זה. שרוף על שחקנים כמו זאנטי, מאייקון, לוסיו(רכש השנה בלי צל של ספק), מיליטו, אבל שונא את הדרך שהקבוצה משחקת כדורגל, שגם נגד רומא היא לא יכולה להיות בעלת הבית אלא מחפשת מתפרצות. ככה לא נראית קבוצה אלופה, בטח לא קבוצה שהולכת לטרבל!!!
כל כך מבאס שלאינטר יש יותר זכיות ממילאן במשהו אפילו עם זה רק הגביע האיטלקי. על הגביע אין לי מה להרחיב, כבר סיכמתם הכל, חוץ ממשחק מלוכלך של שתי הקבוצות.
2006 - http://img.youtube.com/vi/Rmd0ikFOCl0/0.Xxx 2010 - http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs324.ash1/28355_119019794784955_106278346059100_187061_231681_n.Xxx מי היה מאמין..
קובי, אתה באמת חושב שהעבירה של טאדיי לגיטימית? נראה לי שאתה זה שעושה צחוק. * אוהד של אינטר הותקף ע"י 4 אוהדים של רומא, וכתוצאה מזה הוא נדקר. באמת חבל.
איכשהו, אני שוב מוצא את עצמי פשוט בהלם ממך. מילא כשעשית את זה בדיון האלופות, מילא שברחת משם ברגע שלא היה לך דברי טעם להגיד, אבל עכשיו באמת שאיבדת כל טיפת קרדיט שעוד הייתה לי כלפיך. כשאתה שואל למה יש הרבה אנשים שנמאס להם מבארסה בארץ, אוהדים כמוך הם התשובה. תדע מראש, שאם התגובה שלך להודעה הזאת תהיה באותה רוח, אל תצפה ליחס, אתה הוכחת שאתה לא ראוי לו. קובי - איך אפשר להשוות מבין הרגל ששלח טאדיי בכוונה לתוך מונטארי לבין הלפיתה הלא מוצלחת של מונטארי בכלל? איזה נזק פיזי פוטנציאלי יכל להיגרם לטאדיי ואיזה למונטארי, שאלת את עצמך? שום דבר לגיטימי לא היה שם, ריברי על פחות מזה קיבל 3 משחקים.
מה שטוטי עשה אתמול לא היה קשור לכדורגל, הייתי בהלם למרות שמדובר בטוטי. הוא צריך לשבת הרבה זמן בחוץ. בכלל, שחקני רומא אתמול לא עמדו בלחץ ועשו הרבה דברים שלא קשורים לכדורגל. או שרומא פשוט לא יודעים להפסיד. כמו בארסה.
באלוטלי טוען שטוטי קרא לו "Negro di merda" ("חתיכת חרא כושי"). עם כמה שהוא מגעיל, אני לא חושב שבאלוטלי משקר. איפה קובי שיכחיש את זה כאילו הוא עצמו מועמד לדין? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
מצטער על האיחור http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx לי דווקא נראה שהוא כן משקר מכמה סיבות : 1. כדי לצאת הקורבן התמים מהארוע הזה. 2. הסוכן שלו הוסיף גם את המשפט הזה שהוא אמר כביכול לטוטי "enough with kicks, dont be a child and lets play football" וזה כבר נשמע ממש מופרך ומגוחך. אפילו מטראצי לא היה בועט בו על דבר כזה. 3. טוטי לכל אורך הקריירה שיחק עם עשרות שחקנים שחומי אור ועדיין משחק עם אחד כזה ולא היה רוצה להרוס את שמו בעינייהם. 4. באלוטלי כבר השתמש בטיעון הזה בעבר נגד אוהדי יובה. באלוטלי בעצמו אמר את המשפט הזה : Totti was the best striker, Im not surprised he took it out on me as now I am the best בלי קשר למה שקרה, נראה לי שהוא קצת עף על עצמו ונראה לי שאפילו חבריו לקבוצה כמו מיליטו ואטו לא יאהבו את זה. ההסבר של טוטי למה שקרה : Throughout the match, he kept a provocative attitude towards my team-mates, This had already happened in the past against us. You should recall when he stuck his tongue out at Panucci or how he celebrated below the stand of our fans. This always comes from the same player, all across Italy and Europe, and thats probably why he has never been welcome in his own team and other clubs and the national team, for that matter, see him as a troublemaker. As I said, I was wrong and I will be sanctioned, but I had a strange feeling. When I got red-carded, not a single one of my opponents stood up for him. That makes me think
כי בארוע הזה הוא פשע במשהו? אולי הוא לא גזען, אבל הוא רצה להשפיל את באלוטלי וזה הכי טוב שמצא להגיד בלהט הרגע. בתת מודע... ויש לך ספק שהיו אוהדי יובה שקראו קריאות גזעניות נגדו? הטיעונים שלך די חלשים, למען האמת. איך שאנחנו מכירים את טוטי, זו לא תהיה הפתעה אם האלימות הפיזית הפכה גם לאלימות מילולית וגזענית. אולי תחשוב למה כל הקבוצה נלחמת להשיג את שער השוויון ואתה מחליט לקלקל סופית את סיכוייה כי אתה היחיד שלא מצליח להשתלט על היצרים הברבריים שלו.