Copa Libertadores 2015 - ריבר אלופה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י idans10, ‏2/2/15.

1. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

איזו כרס יש לרוג'ריו סני....

2. Dekel COYS

@Franco הניחוס שלך עבד :)

3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אם תקרא טוב, שום ניחוס לא היה שם :) אף אחד לא היה מהמר על 3-0 חלק בשני המפגשים, אפילו לא המשפחות הקרובות של הפאראגוואים. שתבינו, ההפסד של הברזילאים הלילה לגווארני היה ההפסד הראשון שלהם בבית מזה יותר מ-30 משחקים. אחת המועמדות החזקות לתואר נפלה מול קבוצה שאף אחד לא ספר ובנוק אאוט!

גם סאו פאולו נופלת, אבל זה פחות מפתיע לאור היכולת הבינונית בבתים והיריבה (קרוזיירו) שגם היא לא חלשה. מה גם שהכרעה בפנדלים לא מעיד על יתרון כלשהו לקרוזיירו.

אינטר עוברת את מיניירו כצפוי.

שתיים מהמועמדות הבולטות לתואר, אולי הכי בולטות יחד עם בוקה שתשחק הלילה מול ריבר, נופלות כבר בשמינית ויחד איתן הולכת הבייתה גם אתלטיקו מיניירו שאולי לא הסתמנה כפייבוריטית אבל כן קבוצה יכולה לעשות בעיות. מקווה שהלילה מגמת ההפתעות לא תמשיך על חשבוננו, יש לא מעט קווי דמיון בין וואנדררס לגוואראני.

gilad16 אוהב/ת את זה.
  4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

רבע גמר ליברטאדורס! */aaa021

כמובן שזה לא יכל להגיע בלי דפיקות הלב המיותרות בדקות הסיום, אבל העיקר שזה הגיע.

5. Turgi Guest

מה הולך שם?

6. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

לפי מה שהבנתי כמה אוהדי בוקה זרקו רימון עם גז כלשהוא לעבר המנהרה ברגע שריבר עלתה בחזרה

7. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

בעלייה למחצית השנייה אוהדי ריבר הותקפו בשרוול עם גז מדמיע שהוכנס על ידי אוהד בוקה (הבחור נתפס במצלמות), השופט החליט להשעות את המשחק והבלאגן לא הפסיק אז כשלקח המון זמן עד חקני ריבר הצליחו לרדת לחדר ההלבשה בחסות המשטרה.

אם זה בליגה הארגנטינאית המחצית הייתה מושלמת כנראה, אבל בליברטאדורס ההחלטה היא של הקונמבול ואני מאמין שנראה ניצחון טכני.

Vine

http://i61.tinypic.com/2elf8cw.Xxx

נאסיונאל לוחצת ולוחצת אבל מצליחה לכבוש רק שער אחד מול אמלק, שער שלא מספיק לה בשביל להמשיך לשלב הבא. יחד עם ההדחה האפשרית של בוקה (שגם במחצית ששוחקה לא נראתה בדרך לניצחון) אפשר לרשום עוד שתי הפתעות שמצטרפות להדחה של סאו פאולו וקורינתצ'יאנס.

8. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

תקציר של אינטר נגד אתלטיקו מיניירו משלשום, שווה צפייה ולו רק בשביל הגול של ד'לסאנדרו.

9. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

ברוך שפטרנו.

10. RiverPlate#35 Member

לא בגלל שאני אוהד ריבר... אבל בוקה צריכה להענש בחומרה. לגבי זה שהיא צריכה להפסיד 3:0 זה ברור מאליו. וכן בתור אוהד ריבר אני מעדיף לנצח בטח ובטח את בוקה על המגרש ולא בבתי דין. דעתי היא שהעונש צריך להיות בטורניר הבא סגירה של המגרש מבחינת כניסת אוהדים לכמה משחקים.

אגב ב 2008 גם היה בלגאן בליברטאדורס במגרש של בוקה.. מישהו זוכר על מה מדובר? כי אני שחכתי.

11. Don Joan Roman Member

ולמרות שאני אוהד בוקה אני מסכים איתך.
    בושה וחרפה

RiverPlate#35 אוהב/ת את זה.
  12. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

להבנתי באתרים של בוקה כרגע מצביעים על שוטר סורר או כמה שוטרים סוררים שאחראים לאקט, קצת לא מסתדר לי עם הסרטונים של הבחור ליד המפוח אוויר של השרוול שנראה בבירור מתעסק שם עם משהו בדיוק (לכאורה) ברגע ששחקני ריבר נפגעו מהגז. בחור שעמד בתוך היציע וללא מדים כמובן. אם אכן מדובר באקט של אוהד בוקה אין ספק מבחינתי שהמועדון צריך להיענש בהפסד טכני בתור התחלה. ככל הנראה זה באמת מה שיהיה.

אני גם די בטוח שאם זה היה משחק ליגה באחראיות ההתאחדות זה היה נגמר בהשלמת במחצית השנייה ללא קהל...

אני לא זוכר את הבלאגן מ-2008 עם בוקה, אבל אני זוכר שאוהדי אינדפנדיינטה פצעו שוער של היריבה האורוגוואית בקמפיין שנגמר בזכייה בסודאמריקנה אם אני לא טועה. המועדון נענ בצורה די קלה אז. אין לי עוד הרבה בשליפה, יש את הגמר בברזיל בו המקומיים זכו טכנית בגביע אחרי ששחקני טיגרה הוכו על ידי משטרה ומאבטחים וסירבו לעלות להמשך המשחק, אבל אני בטוח שלא חסרים עוד.

RiverPlate#35 אוהב/ת את זה.
  13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

את העדויות והטענות של אוהדי בוקה שלא האוהדים הכניסו את הגז תוכלו למצוא מרוכזים פה:
    Policía tiró el gas pimienta (Actualizado 13:40 Nuevo Video) - Taringa!

הקטע הוא שאם הם לא מצליחים להוכיח שהמשטרה עשתה זאת, האחריות עדיין על המועדון בעיני.

14. gilad16 Member

ניצחון טכני לריבר, שתשחק מול קרוזיירו
    4 משחקים בלי קהל, 4 משחקים בלי קהל בחוץ
    200 אלף דולר קנס.
    החלטה סבירה יחסית למה שקרה שם.

15. Don Joan Roman Member

אני מצפה שיבעטו את מבצעי הפעולה לכלא