Copa Libertadores 2015 - ריבר אלופה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י idans10, ‏2/2/15.

1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

הם יוכלו להשתמש בבוקה כתירוץ, כי הם יכולים, ויכול להיות שמה שאתה רואה עכשיו זה בדיוק הגישוש לכיוון. אבל זה רק זה, תירוץ, כי אם הקונמבול מאבדים מקום אחד זה פשוט כי כך הוחלט בפיפ"א ולא קשור בשום צורה לענישה של בוקה.

2. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

זה שהם יכולים אני יודע, אבל באותה מידה הם גם יכולים להוריד לקונמבול מקום בלי לשאול אף אחד, אז אני לא ממש מבין. אם בא להם להוריד, שיורידו. אף אחד לא באמת קונה את התירוץ של בוקה.

3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אוהדי ריבר קונים :)

אם לחזור לנושא, חבר אמר לי היום שהקטע עם המשחק בהגרלות במידה ואפשר למנוע גמר מאותה מדינה עדיין קיים (לא בדקתי, אבל סומך עליו). מה שאומר שאם קרוזיירו מדיחה את ריבר ואינטר את סנטה פה, הן ייפגשו בחצי גמר למרות שהן בצדדים שונים של ההגרלה... אני לא לגמרי נגד הרעיון הזה, ובמקרה הנוכחי אם אכן קרוזיירו יעלו שלב ואנחנו ננצח את גוואראני, אני בהחלט מעדיף את טיגרס/אמלק על פני הברזילאים.

4. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אני לא אוהב את הרעיון. לא בליברטאדורס ולא ביורוליג. בתחרות האחרונה ביטלו את זה, אני מקווה שגם בליברטאדורס יבטלו. יש עץ נוקאאוט שנקבע לפני, שיילכו לפיו. אם יעפילו שלוש ברזילאיות, שיעפילו ואם שום ברזילאית אז זה מה יש. לא אוהב את השינויים האלו שנראים כמו שמישהו התערב בטורניר בעיצומו.

5. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

השינויים והתסריטים האפשריים ידועים מראש, אף אחד לא מתערב באמת באמצע חשוב לציין.

6. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אני מבין שזה ידוע, אני פשוט לא אוהב את זה. ידעתם ששתי בראזילאיות יכולות ליפול בשני צדדים שונים של הפלייאוף? יאללה רוצו עם זה. בשביל מה עכשיו להתחיל להעביר קבוצות מאותה מדינה רק כדי אולי למנוע גמר כל ברזילאי, כל ארגנטינאי או כל בוליביאני? בכל אופן, אני נגד. מה שיוצא אני מרוצה

7. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

מה זה להתחיל להעביר, זה לא שעכשיו טיגרס/אמלק כבר קנו כרטיסים או עשו הכנות כלשהן לטיסה לברזיל, הרי באותה מידה גם הקולומביאנים יכולים לעבור, ריבר יכולה לעבור, וגם כל אחת מהן עוד לא עלתה וזה לפני שמזכירים שוב שלקבוצות הכל ידוע מראש. אין פה שום ביג דיל חוץ מלסדר כמה תמונות של "העץ" מחדש. ברגע שרבע הגמר ייגמר כל אחת תדע מי היריבות שלה, ההבדל מהגרלה חדשה כל שלב הוא שיש אינדיקציה.

לא הבנתי קונקרטית מה הבעיה שלך עם השיטה הזו?

מבחינתי השאלה היא לא התערבות "בהגרלה" (אין באמת הגרלה זה על פי דירוג) כי זה ממש שולי, חסר משמעות קונקרטית, ונעשה מעל השולחן, השאלה האם צריכה להיות "בעיה" עם גמר של שתי קבוצות מאותה מדינה או לא? אני חצוי ומבין את הטיעונים לשני הצדדים.

8. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

הבעיה שלי זה שאני לא מבין מה הבעיה במידה ולחצי הגמר יעלו שתי ברזילאיות והן ישחרקו בכיוון שונה. בשביל מה לדחוף את שתיהן למשחק של אחת מול השניה למרות שזה לא אמור להיות ככה, רק בגלל שהן מאותה מדינה? אין באמת היגיון לדבר כזה, למנוע גמר של שתי קבוצות מאותה מדינה.

9. gilad16 Member

גמר של שתי קבוצות מאותה מדינה הופך את האירוע למקומי
    במקום לאירוע יבשתי. זה גם מכניס פחות כסף על זכויות שידור.
    נראה לי שזו הסיבה העיקרית.

אמלק מנצח 1-0 את טיגרס. אמלק היו יותר טובים ושווים אולי עוד אחד.

Franco אוהב/ת את זה.
  10. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אני מבין למה הם מנסים למנוע את זה, אני רק לא מוצא סיבה הגיונית, גם לא שזה הופך ל"גמר מקומי" (ולדעתי זה לא).
    לא נראה לי שלאופ"א היה מפריע במידה ובגמר היה ריאל-בארסה וזה לא אמור להפריע. אבל אתה יודע מה, עם כל המוזרויות
    של הקונמבול, זו אחת ההחלטות שאני עוד יכול לחיות איתה.

11. alexshw Member

לא פחות משערוריה שמורידים לדרום אמריקה את החצי כרטיס וכשלרוב זה בעצם להוריד כרטיס שלם.
    הנבחרות מדרום אמריקה מוכיחות את עצמן מדי מונדיאל והכוונה במיוחד לאלה שמדרג ב'.
    זאת בניקוד לאסיה או אפריקה שזו היבשת הכי אוברייטד.

אם רוצים להתעסק בעסקנות ולהוסיף למישהו כרטיס נוסף אז שיעשו על חשבון אירופה.
    אם יהיה לה כרטיס אחד פחות לא נראה הבדל גדול.

12. gilad16 Member

אופ"א לא קשור כי ריאל בארסה זה לא גמר מקומי
    אינטרנסיונל קרוזיירו כן.
    חוץ מזה שאופ"א כן עושה חשבון בהגרלות לארץ של הקבוצות
    או לפחות עשתה.

13. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

תחדד לי את נושא הגמר המקומי. אתה מדבר מבחינת העניין שזה ייצור? כי אם כן, אני ממש בספק שגמר הכולל את קרוזיירו וטיגרס יעניין יותר מאשר בוקה-ריבר או אפילו אינטר-קרוזיירו. מי שמתעניין בליברטאדורס, יראה בכל מקרה (כנראה) הגמר ומי שלא אז לא.
    ואופ"א עושה חשבון בתחילת ההגרלה. בסדר. גם הבמונדיאל יש חשבון לפי יבשת. אני מדבר על אמצע הטורניר כשאנחנו בנוקאאוט. אם יצא ששתי ברזילאיות באותו צד של ה"עץ", סבבה. ואם הן בכיוון שונה, אז זה מה יש. לא רואה סיבה הגיונית להתחיל ולקבוע ששתי קבוצות מאותה מדינה חייבות לשחק בחצי הגמר.

14. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

לא יקרה

15. gilad16 Member

בוקר ריבר זה גם לא משחק מקומי, הכי לא מקומי שיש ביבשת.
    אבל ברוב המקרים שתי קבוצות מאותה מדינה יעניינו הרבה פחות אנשים
    תכנס לפורו ראסינג אף אחד לא יודע מה היה בגמר לפני שנתיים שלא היו בו ארגנטינאיות.
    אני בטוח שגם אצל שאר האוהדים הארגנטינאים כמעט אף אחד לא צפה.
    זה לא היה גמר של שתי קבוצות מאותה מדינה אבל זה בא ללמד.
    על כך שהרבה יותר מליגת האלופות יש חשיבות למדינות של הפיינליסטיות לעניין.
    בניגוד לליגת האלופות קהל הצופים של הליברטדורס הוא ברובו קהל של הקבוצות המשתתפות.
    או צופים עם קשר למשחק שפה נכנס העניין של רצון בקרב דו-מדינתי.
    אתה, אלי ואני שייכים לקבוצה שולית של צופים ביחס לאלופות באירופה.
    שנה שעברה שסאן לורנצו שיחקה כן התעניינו בארגנטינה.