זיגיץ''''''''''''' !!!!!!!!!!!! יאללההההההההההההההההההההההה!!!!!1 1-0 !! איזה גוללללל... נגיחה רק כמו שהוא יודע, הגבהה מדויקת של מיגל *תיקון טעות, ויסנטה פותח, לא חואקין... ההרכבים לפי האתר של ולנסיה: http://i49.tinypic.com/10zrern.Xxx
ענקקקקקקק ! 2 זיגיץ''''' !!!!!!!!!! עוד נגיחה ועוד הרמה מדויקת של מיגל! לא להאמין העתק מדויק של הגול הראשון!!! אני לא מאמין !~!~
סף המחצית בריינו דה נבארה,המשחק לא על רמה גבוהה. משחק שקול,אבל בלי איומים ממשיים על השער. מדי פעם כניסות לרחבה,אבל לא משהו ששווה לשער. בנוסף לא נשרק פנדל ברור לטובת אוססונה אחרי נגיעת יד ברחבה.
2-2 ... איזה לוזרים...מפגרים פאתטים! כמה אשמים בשער הזה! מיגל הזה מה שהשחקן הזה עשה לו לא יאמן וזה שהיה לידו גם כן דביל עוד רבע שעה נשיאר, 3-2 מעלה אותנו.
לוזרים זה לא מילה, אבל זה שיש בעיה בהגנה זה כבר ידוע. ולנסיה פשוט הפסיקה לשחק במחצית השנייה, ולמה אמארי לא מכניס את וייה ומכניס את באנגה שהוא חייב שער?
אני לא יודע איך לאכול את ההפסד הזה ... פשוט פאתטיות, אין אופי איןן !!! כל כך מבאס .... וייה ואבר נכנסו, אבר רק מאבד כדורים. אני מפחד שזה יפגע במוראל של הקבוצה, אני מעדיף להיות מודח מהגביע ולנצח ביום ראשון את ויאריאל, אני ממש מקווה שננצח את ויאריאל אבל תחושת הבטן אומרת תיקו. איזה החמצה של סילבה!@~!@~ יאווו1 שברתי את המסך עוד שנייה נו איזה תסכול
פרננדז היה מעולה במחצית הראשונה, אחד הטובים במגרש. טוב ולנסיה בחוץ, לא כזה קריטי ומשנה, שינצחו ביום שבת הרבה יותר חשוב. משנה לשנה, הקבוצות הבכירות מתייחסות לגביע כיותר ויותר זניח.