Copa Del Rey 2009-10::סביליה ואתלטיקו בגמר!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י RubberSoul, ‏20/9/09.

1. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

ביזיון !!!

המאמן עם החילופים הביזיוניים שלו...השחקנים שרק מחכים לשריקת הסיום עוד לפני שהמשחק התחיל...חבל שאי אפשר להשמיד את האנשים האלה שמבזים את החולצה כל שבוע מחדש...בושה פשוט בושה !!! לא יודע מה לעשות כבר...אנחנו אלה שנחטוף התקף לב בסוף כשלכל השאר לא איכפת בכלל...בושה בושהה!!!!!!!!!

לכו הביתה אתם רק עושים מאיתנו צחוק !!! לא איכפת לכם ואנחנו אלה שאוכלים זין ממכם כל שבוע....

2. riquelme1 Member

מסכן מקסי, כן ההוא שכבש רביעייה רק במשחק הגביע הקודם, מתוך 6 השערים שכבשה אתלטיקו, והיה מספר אחד על המגרש.

ועכשיו ברצינות, לבנות קבוצה על חוזה אנטוניו רייס, שחקן שמשנה לשנה הופך לגרוע יותר, שנזרק מכל מועדון שבו הוא נמצא(בנפיקה, ריאל, ארסנל), קלבר סנטנה, חואניטו, ואלרה וחוראדו שחקנים בינוניים מינוס, זה פשוט עצוב.

היצחון על סביליה היה שקר ולא איזה ניצחון שיוביל לתקופה חדשה, בדיוק כמו כל הניצחונות של אתלטי העונה, הרי זה לא היה ניצחון מרשים ששיחקתם טוב, זה סתם היה ניצול של יריבה שנמצאת בתקופה רעה בהרכב חסר.

הסגל שלכם קצר, שיחררתם את פונגול ונשארתם עם שתי חלוצים בסגל, האחד פורלאן נירא מגוכח יותר ויותר(מתי הוא כבש לאחרונה?), בלי אגוארו, ואגוארו המסכן שפצוע.

אז אולי טיאגו יגיע וקצת ייצב את הקישור, או אפילו איזה מגן זניח, אבל הבעיות הם כל כך גדולות שצריך תקופה כדאי לתקן את כל הטעויות של ההנהלה- קיקה הוא מסכן, אני מרחם עליו, הוא קיבל קבוצה מפורקת עם סגל דליל, אולי מאמן אחר היה עושה קצת יותר, אבל למה שמאמן בינוני כמוהו כן יעשה? המאז שלו עד עכשיו 3 ניצחונות ויותר מ10 הפסדים.

קיקה אחרי המשחק: ''מעולם לא היה לי כאלה אכזבות בקרירת האימון שלי'', ברוכים הבאים.

נערך לאחרונה ב: ‏7/1/10
  3. הקפיטליסט משער 2 Member

קיקה מאוכזב? קיקה אדיוט.עם כל הכבוד אני גם לא קונה את העובדה שהוא קיבל קבוצה מפורקת, כי מאמן שמקבל בהכנעה את תכתיבי ההנהלה (עיינו ערך מקסי רודריגז) הוא לא יותר מסתם בובה.
    זחוחה. אין לי מילה אחרת לתאר את אתלטיקו אתמול. נכון שהשופט החמיר איתם, אבל עם כל הכבוד את הרוטציות המטופשות שלך תשמור לשלב שבו כבר תבטיח את ההישארות בליגה ותתחיל לבנות קבוצה לעונה שלאחר מכן. קישור שכולל את סנטנה, חוראדו, קמאצ'ו, רייס והילד החמוד ההוא ששיחק באגף, זה וואחד בדיחה.
    עכשיו כולם ידברו שאתלטיקו מסוגלת להחזיר רביעייה בגומלין. הלוואי שאני אוכל את הכובע, אבל לא נראה שנראה שם יותר מאיזה 1:2.

4. xavi6 Member

למה אתה הופך אותו לאפס? רייס היה אולי השחקן הכי טוב בבנפיקה, ובארסנל היה מעולה, בסביליה היה כישרון אדיר, רק בריאל הוא נפל קשות ועדיין הביא להם אליפות.

5. riquelme1 Member

בנפיקה אפילו לא רצתה להשאיל את רייס בעונה שעברה שאתלטיקו רצתה להפטר מימנו, אתלטיקו הציעו להם לקחת אותו ב6 מיליון יורו והם סירבו, אתה לא חושב שאם הוא היה השחקן ''הכי טוב שלהם'' הם היו משלמים את הסכום המגוכח הזה? וכסף ז ממש לא הבעיה שלהם.

רייס נתן בדיוק חצי עונה טובה בארסנל, הם לעולם לא היו מוכרים אותו עם הוא היה מצויין, לא סתם ונגר אמר שהוא טעה בזה שהוא הביא אותו ושפך עליו כל כך הרבה כסף.

בריאל רייס היה שחקן ספסל, ואחרי עונה גירשו אותו מישם.

ירדן, תחזור למציאות.

6. RubberSoul Member

אז גם מאיורקה ואוססונה נופלות מול קבוצות סגונדה.
    ההבדל מאתלטיקו וויאריאל,הוא שמאיורקה ואוססונה מפסידות לקבוצות צמרת.
    שתיהן מפסידות 2-1,לראיו והרקולס(בהתאמה).

7. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

זאת לא תוצאה גרועה בכלל במשחק חוץ...חבל שהשחקנים שלנו אף פעם לא יודעים מה זה הרע במיעוטו ותמיד אבל תמיד עושים את זה יותר גרוע וגורמים לך להצטער על מה שהיה קודם

8. RubberSoul Member

במשחק המוקדם שנערך בשלישי בלילה הגיעה ההפתעה הראשונה מהגומלין.
    סלטה ויגו כובשת בפנדל ומנצחת הרכב יחסית חזק של ויאריאל במדריגל.
    התוצאה הכללית-2:1 לסלטה ויגו שממשיכה לרבע גמר.

9. ValenciaCF Member

ולנסיה נגד דפור בריאזור, 2:1 לדפור במשחק הקודם ....
    הסגל של ולנסיה:
    שוערים:
    סזאר ומויה.
    בהגנה: מיגל, נבארו, דלברט, אלקסיס, מדורו, מרצ'נה ומת'יו.
    בקישור: אלבלדה, באנגה, ויסנטה, דומינגז, מנואל פרננדש, חואקין וג'ורדי אלבה.
    בהתקפה: וייה, זיגיץ' ודויד סילבה.

שחקנים חסרים: מאטה (?) ופבלו הרננדס (פציעה).

שידור: ספורט 1 , 21:00 ...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/1/10
  10. Raulito Madridista

ויאריאל הודחה אתמול בצורה אכזרית לחלוטין - בדקה ה-91 נשרקה פנדל לחובתה. מיותר לציין כי תיקו מאופס היה מעלה את ויאריאל לשלב הבא. אבל הצוללת צריכה לבוא בטענות רק לעצמה. מול קבוצה מהליגה השנייה, ויאריאל הייתה חייבת לנצח, בטח כאשר היא בהרכב מלא לחלוטין פרט לג'וזפה רוסי, שנכנס לקצת פחות מחצי שעה. אני מחבב את סלטה ומקווה לראות אותה חוזרת לליגה הבכירה כמה שיותר מהר, אבל זה לא המצב נכון להיום.

מעניין אילו עוד קבוצות גדולות יצטרפו לצוללת ויודחו כבר בשלב מוקדם.

וולנסיה צריכה להבקיע לפחות שני שערים ולנצח, ואולי דווקא ממנה תגיע הבשורה - דומינגז צפוי לפתוח בהרכב לצידו של דויד ויאה, כך לפחות על-פי המארקה. סילבה חוזר להרכב ויתופקד בצד שמאל, הפחות אהוב עליו. "וולנסיה תילחם עד הסוף למען המשך דרכה בגביע", הצהיר אמארי לקראת המשחק. דפור תחסר את גווארדאדו שנפצע במשחק מול אוססונה ביום ראשון, אבל פרט לכך, לוטינה צפוי להרכיב את השחקנים הטובים ביותר העומדים לרשותו, כשהמגמה תיהיה הגנתית כתמיד.

אחרי הפסד מפתיע 2-1 בקאמפ-נואו, ברצלונה מגיעה לפיחואן עם מטרה ברורה. פרט למשחק הגמר בשנה שעברה, בברצלונה לא זוכרים מתי הקבוצה התייחסה למשחק גביע כה ברצינות. גוארדיולה צפוי לתת את הקרדיט לטובים ביותר - כולל מסי, כולל זלאטן. הצלע השלישית בהתקפה תיהיה ככל הנראה בוז'אן, שהרשים מאוד מול טנריפה. וואלדז יהיה היחיד שיירד לספסל ובמקומו ישחק פינטו בין הקורות. סביליה שמגיעה בכושר מזעזע להתמודדות, תחסר את פרוטי, פביאנו וקאנוטה, אך מנגד, חסוס נאבאס כשיר ויפתח בהרכב. אדריאנו חוזר לספסל. סביליה לא תשחק על תוצאה במשחק בית, לפחות לא לפי דבריו של המאמן מנולו חימנז.

ואסור לשכוח את אתלטיקו מדריד שתשחק מחר. היא בהחלט יכולה לנצח 3-0 את רקראטיבו בבית, אבל זה לא יהיה קל. הפיתרון הוא כאמור שער מהיר.

נערך לאחרונה ב: ‏13/1/10
  11. הקפיטליסט משער 2 Member

בגלל שההגנה של אתלטיקו שווה ספיגת שער כמעט בכל משחק, קשה לי להאמין שהיא תעבור את רקראטיבו. מספיק שער חוץ אחד שלהם ואז אתלטיקו תצטרך להחזיר חמישייה. הלוואי שאני טועה ואתלטיקו תצליח לחזור אבל ההימור שלי למשחק הוא ניצחון 1:2 או 1:3 למדריד

12. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבל באמת שהשחקנים לא ידעו לצאת עם הרע במיעוטו במשחק הראשון...עכשיו אנחנו באים כמעט בלי סיכוי לעלות שלב...זה אפשרי אבל זה כל כך קשה, כל פעם שרקרה יעברו את החצי לשחקנים שלנו ירעדו הרגליים...כולם יודעים שאם אנחנו סופגים הסיפור גמור....

אם רק תאמינו :aaarse:

13. ValenciaCF Member

לא... זה לא יכול להיות..... מרצ'נה? בלם? ... ?!!?!?
    מויה בשער ... לא יכול לראות את השוער הזה אוף ...
    וייה בחוץ ובצדק, הבחור לא פוגע.
    מויה; מת'יו, נבארו, מרצ'נה, מיגל; מנואל פרננדש, אלבלדה, חואקין, סילבה; דומינגז וזיגיץ'.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/1/10
  14. riquelme1 Member

מוייה שוער נהדר.

הרכב טוב של אמארי ודי מפתיע, פרננדז במקום באנגה.

15. ValenciaCF Member

תסכים איתי שסזאר עדיף עליו.
    הגיע הזמן אני רוצה לראות את פרננדש 90 דקות, להנות ממנו! אני אוהב את השחקן הזה. הוא משרה שקט כזה במרכז השדה, משהו שמרגישים אותו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/1/10