Copa Del Rey 2009-10::סביליה ואתלטיקו בגמר!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י RubberSoul, ‏20/9/09.

1. ValenciaCF Member

2 חלוצים זה לא עובד.
    לחזור לשיטה הרגילה.

2. riquelme1 Member

בולשיט, אחרי 45 דקות אתה מסיק מסקנות? השחקנים לא מפעילים אותם בצורה טובה, הבעיה היא בהגנה דאלברט פשוט בלם מחריד ואלקסיס הרבה יותר טוב מימנו, ומאדורו הוא מאדורו, אני כבר מתגעגע למאטיו הנהדר.

ולנסיה היום פשוט מבורדקת.

3. ValenciaCF Member

דלברט ביינתים הבלם הכי יציב של ולנסיה העונה, לא שמתי לב אליו היום כי אני רואה את המשחק בחצי עין, לא רציני. שמע, אולי אחרי 45 דקות אני מסיק מסקנות אבל ב45 דקות האלה זה לא עבד, ואי אפשר לנסות דברים חדשים במשחקי ליגה שאנחנו מתחרים על מקום בליגת האלופות, צריך להישאר עם הטקטיקה הרגילה. אי אפשר לנסות דברים חדשים מהיום להיום, זה לא עובד ככה. וחוץ מזה, נגיד שהם ישחקו בליגה כמו היום, זיגיץ' ווייה בחוד, בסדר. מאטה בשמאל פאבלו/חואקין בימין, מה תעשה עם דומינגז? עם סילבה? יש לולנסיה המון קשרים יצירתיים וצריך כמה שיותר לשתף אותם ואם זה אומר לפתוח עם 5 קשרים זה אומר לפתוח עם 5 קשרים. מדורו צריך לזרוק אותו, אין לו ביטחון והוא סתם מאבד כדורים. במילה אחת, גולם! ועוד הוא במרכז ההגנה.

2:1 - דויד סילבה, התגעגתי אליו!!!!
    חילופים:
    סילבה נכנס, זיגיץ' יצא, מנואל פרננדש נכנס מרצ'נה יצא.
    ויסנטה, שעורך את הופעת הבכורה שלו העונה, מחליף את חואן מאטה. Vamos Vicente!

עוד דבר שאני מאוד רוצה שיקרה, מנואל פרננדש ואבר באנגה באמצע. וואי חלום! ושמרצ'נה ישחק כבלם כבר !!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/1/10
  4. ilia1 Member

ההגנה של ולנסיה פשוט מחרידה אחד אחד אולי למעט מיגל אבל זהו לא יותר מזה
    אני לא מבין למה אמאורי מציב את ברונו כמגן שמאלי כשאין לו שמאל בכלל פשוט הפקרות כשיש לו את דל הורנו על הספסל שזה אומר הרבה על מעמדו בקבוצה

5. ValenciaCF Member

איי, ברונו עם הזדמנות גדולה בדקה ה90! חבל. לחץ גדול של ולנסיה בדקות הסיום. עכשיו ניזכרים?
    יהיה קשה בגומלין אבל הכל פתוח, אני אופטימי.

6. riquelme1 Member

קשה לא להשים לב אליו, הגול השני של דפור אשמתו הישירה. דאלברט בלם סביר, אבל איטי מאוד, ונגד חלוצים מהירים אין לו סיכוי. ב3 משחקים האחרונים שאלקסיס שיחקה בהרכב(דפור בחוץ, גנואה, ואספניול)- ולנסיה לא ספגה.

משחק לא טוב של ולנסיה, התעוררו רק במחצית השנייה עם הכניסה של סילבה ובמיוחד מנואל פרננדז, אבל זה לא הספיק.

וייה היה חלש היום, אני מקווה שהוא שוב לא נכנס לתקופת הבצורת העונתיית שלו.

ברוך הבא ויסנטה, שחקן שיותר זמן בחוץ מאשר במגרש, הפציעות הרגו את השחקן הנפלא הזה, מקווה לראות אותו, ולא את מאטה החלדש.

נערך לאחרונה ב: ‏7/1/10
  7. riquelme1 Member

אתלטיקו עם 5 שחקנים בספסל, אפילו לרקרטיבו יש סגל יותר ארוך. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

8. ValenciaCF Member

ביינתים, העונה לא התלוננתי על דלברט, לא ראיתי הרבה טעויות שלו. מבחינתי יש לו מקום בהרכב. את המשחק היום ראיתי בחצי עין ואת הגול השני שאתה אומר שהוא אשם בו, לא ראיתי ככה שאני לא יכול להגיד לך את דעתי. דרך אגב, ולנסיה ספגה נגד גנואה (הרנן קרספו) טעות של מויה מאשר של ההגנה.

גם אני מאוד רוצה לראות את ויסנטה כמה שיותר. הפציעות הרגו אותו. בעונה שעברה הוא כבש 6 שערים אפילו שהוא לא הרבה לשחק. יש לו עוד מה לתת.

עמי, אתה גולש באתרים ספרדיים ומתעדכן בכל הקשור לולנסיה, אתה יודע מתי פאבלו חוזר ואם מת'יו פצוע?

9. riquelme1 Member

פאבלו אמור לחזור בעוד שבוע פחות או יותר, במקרה הטוב כבר נגד חרז הוא אמור להיות כשיר, במקרה הרע נגד ויאריאל עוד שבועיים.

מת'יו כבר החלים מהפציעה, הוא היה בסגל נגד אספניול אבל לפי מה שהבנתי הוא היה חולה היום ולא יכל לשחק, במשחק הבא סביר להניח שהוא ישחק- לא מדובר בפציעה.

10. ValenciaCF Member

תודה עמי.
    1:0 רקראטיבו, אופאלושי מקבל אדום בדקה ה24.

11. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק שאמור להיות ממש קל עבורנו שנפתח די טוב...עם תפנית כזאת...לא יאמן איך אנחנו יורים לעצמנו ברגל כל פעם מחדש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

12. kaz Member

מוזר, רק אני חושב שלא נותנים על פאול כזה אדום?

13. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

גם פנדל לא היה. עם שופט זר היינו מפרקים את רקרה.

14. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

להוציא את קלבר ולהכניס במקומו את סימאו...לשחק עם קמאצ'ו אחורי וחוראדו קשר קידמי.

וגם אני חושב שלא היה אדום ושהפאול של רקרה יותר אדום משל אויפאלושי

15. riquelme1 Member

גם בליגת האלופות אתה מתלונן.

3-0 רקרא, מגוכחים. ולנסיה בעונה האיומה לפני 3 שנים לפחות לקחה את הגביע, אתליטיקו בכל מפעל ממשיכה לבזות את עצמה ואת שמה.