http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx זה כבר 4, אין תירוצים. נגד קבוצה כזאת להראות ככה... פלגריני לא גומר את השבוע במדריד...
אני הייתי מבין תא זה אם זה היה קורה אם מרבית שחקני הקסטיליה , גם התירוץ של השחקנים הגדולים האלה לא רגילים למשטח הדשא הגרוע במגרש הזה אבל זה תירוץ שמפסיק ל2-0 , אבל 4-0 ?!?!
אל תמהרו לזרוק את פלגריני בגלל משחק גביע, ריאל אף פעם לא שמה על הגביע, אבל באמת שהיום זה בושה נגד קבוצה מהליגה השלישית, לא בהרכב חסר כל כך להראות כל כך רע ולפגר 4-0, זה ביזיון. שלא יכבדו את עצמם, שיכבדו את מילוני האוהדים שלהם.
אם עד עכשיו זה היה מצחיק, דיארה מקבל את סרט הקפטן וזה נעשה עצוב. המשחק הגרוע ביותר של ריאל מדריד שיצא לי לראות. זה אמנם לא משקף את רצוני, אבל אני בספק אם על הקווים בסן סירו פלגריני יעמוד.
לא ייאמן. נותר רק לקוות שריאל מדריד יעלו עם ההרכב החזק ביותר בגומלין ויתנו חמישיה (לא רואה סיבה שזה לא יקרה), כדי שנקבל סופר קלאסיקו בגביע.
הקבוצה הזו נוסדה ב1972. מיקום השיא שלה - מקום שלישי בליגה השלישית. היא הפסידה בגמר הפלייאוף(עלייה לסגונדה),אגב,לריאל אוניון. היה לה בהסטוריה רק משחק אחד נגד קבוצה מהליגה הראשונה. הוא נגמר 4-0, מול קבוצה שקוראים לה ריאל מדריד. הקבוצה שיש לה 31 אליפויות,שההרכב מולה היה שווה למעלה מ100 מיליון,משהו כמו 90 מיליון יותר מהסגל הכולל שלה. לא יודע אם זה מצחיק או עצוב,אבל מה שבטוח שלמצב הזה קוראים משבר. התלות בכריסטיאנו רונאלדו שוברת שיאים,איך יכול להיות שההרכב הזה לא מנצח את הקבוצה הזו? __________________
אפשר להגיד שזה מאותם משחקים נדירים שיזכרו לעוד הרבה הרבה הרבה הרבה זמן , שמתרחשים פעם במיליון שנה. אם זה לא ידליק נורה אדומה אצל פלגריני בנוגע לעמדת המגן השמאלי אז אני לא יודע מה כן :aaasecr: פלגריני מאמן מעולה לדעתי,באמת מאמן מצויין ולראייה המצב של ויאריאל לאחר עזיבתו ומשום מה אני בדעה שהחליטו יותר בשבילו על הסגל מאשר החלטות שהוא גיבש על דעת עצמו. סניידר? רובן? הונטלאר? אחרי פאקינג חצי עונה שלו שם? אלה שחקנים שאתה פשוט לא מוותר עליהם בכזו קלות. ושיא השיאים מבחינתי,לשחרר אותם ולבסס את עמדת המגן השמאלי על חאפרים כמו דרנטה ומרסלו בלי להביא שום חיזוק. לא יודע,יותר מדי תמוהה בעניין כל העניין הזה וכרגיל המאמן יוצא השעיר לעזאזל.
הטעות הגדולה הייתה לשחרר את רובן כמובן, לריאל מדריד אין קיצוני כרגע. הטעות השנייה, הייתה להביא את בנמה במקום חלוץ אחר(נגרדו?), בנזמה פשוט מתגלה כפלופ איום ונורא.
הטעות הכי גדולה, היא הטעות שפרז עשה גם בפעם הקודמת. לקנות לקנות לקנות, אבל הוא שכח שהוא צריך גם לחזק את ההגנה.
אלה פשוט שטויות, אין לך שום מושג. בפעם האחרונה שבדקתי ראול אלביול וולטר סמואל למשל היו שחקני הגנה, אבל מה אני כבר יודע...
וואו.. אלביול.. איזה חיזוק. עם כל הכבוד, הוא לא מתאים להיות בקבוצה בסדר גודל של ריאל. כמו כן גם פפה. בלמים טובים, אבל לא יהיו אלה שייצבו להם את ההגנה. לא.