חבל שאנחנו מפסידים לקבוצה מגעילה כמו סביליה...עם שחקנים כל כך מגעילים... שני גולים קיבלנו ובשני הגולים שמעו את הקהל של אתלטיקו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx לא ייאמן ובאמת שמגיע לקהל הזה לשמוח...חבל שהיום זה לא היום שלנו הגענו למספיק מצבים בשביל לנצח, לא כבשנו... פאלופ,אמן רק תסבול כל החיים שלך שוער קטן ועלוב...מדקה 5 מבזבז זמן... חבל שלא הפסדנו לברצלונה ובמקום זה נאלץ לראות את הזבלים האלה חוגגים... תודה לך אתלטיקו :aaarse:
חבל שאתה כזה בכיין אמיר, אתה לא יודע לפרגן, אחרי כל משחק של אתלטיקו אתה תמיד יורד על היריבה, עם זה נגד ולנסיה, נגד ספורטינג, נגד גאלטסראיי, נגד פולאהם, נגד ליברפול, אתה פשוט לא יודע להפסיד, וחבל. הגיע לסביליה את התואר היום, ובעיקר הגיע לנאבאס, לרדת על שוער ענק כמו אנדרס פאלופ זה ממש לא רציני, תתבגר. מזל טוב לסביליה, עם כל הכבוד לזכייה שת אתלטיקו בליגה האירופית, סביליה עשתה עונה גדולה יותר מבחינתה, הבטיחה מקום רביעי וזכייה בגביע המלך, מקום רביעי שווה הרבה יותר מזכייה בליגה האירופית. גם סימאו אומר שאתלטיקו הפסידה לקבוצה חזקה היום שהשגיעה לה לקחת את הגביע, גם קיקה מודה, אתלטיקו לא כבשה היום, ונראתה די פתטית בהתקפה, סביליה של אלבארז היא קבוצה שונה מסביליה הכבוייה של מאנולו חימנז, השמחה חזרה למשחק, השיטת משחק, לעומת זאת קיקה שוב מוכיח שהוא מאמן בינוני, עם כל הכבוד לזכייה באירופה ויש כבוד, זה בעיקר השחקנים, קיקה לא מכין את השחקנים מספיק טוב, גם נגד פולאהם זה היה ככה אבל היה לו הרבה מזל כי יש לו סגל עדיף והרבה מזל בגול של אגוארו, גם היום, החילופים הוא ביצע רק 2 חילוצים למרות שיכל להכניס את סאלביו מהספסל, הוא מאמן שקוף ודי צפוי, מאמן בינוני קיקה, אבל אתלטיקו בעונה הבאה צריכה להתחזק ודחוף. אגב, מי שבישל את השער לנאבאס הוא לא אחר מאשר לואיס פראה, בחיי בחים לא ראיתי בלם שבישל כל כך הרבה גולים ליריבות בעונה.
תאמין לי שאני הכי יודע לפרגן...אבל אני שונא קבוצות שבאות נגד אתלטיקו לתסכל ולהרוס...אין מה לעשות תמיד שנאתי את זה ותמיד אני אשנא, כדורגל צריך לתקוף וליזום ולא לבזבז זמן מדה 5 שכל כדור שוער פאלופ לא יכול לקחת את הכדור מאחורי השער אלא צריך לעשות טיול לקרן... אף אחד לא אמר שלא הגיע לסביליה לזכות שהייתה הרבה יותר חזקה והגיעה מוכנה לגמר, פשוט הייתי מעדיף שזה יקרה לא נגד קבוצה שרק דיכאה את הקבוצה שאני אוהב...זה לא התבכיינות זה אופי..וכנראה שהאופי של אתלטיקו תמיד לתקוף בכל מצב ולנסות לא יביא אותנו כל כך רחוק אני(ואני מכיר עוד הרבההההה) פשוט שונאים את פאלופ...הוא שוער שאם הוא בקבוצה שלך אתה מאוהב בו אבל כשהוא נגדך הוא מתסכל ופשוט משגע אותך...סוג של מטראצי כזה ושים לב שהקבוצות שאמרת שאני "בוכה" נגדם חלק מהם הקבוצה ניצחה...הבעיה שלי זה לא ההפסד..אלא איך שזה קורה, ולנסיה באה לויסנטה קלדרון ופשוט עשתה בונקר רצחני וניסתה לשעמם את הצופים למוות ולצאת עם תיקו,ספורטינג אותו דבר וגם גלאטסריי שאצלהם בבית עד שקיבלו גול פשוט עמדו כל השחקנים מאחורי החצי שלהם..פולהאם וליברפול במקום לתקוף וליזום כשהיתרון היה שלהם במשחק ולנצל את זה בשביל לכבוש ולנצח העדיפו לחזור אחורה...סגנון כזה אני שונא,אבל תאמין לי הדבר האחרון שאפשר להגיד עליי זה בכיין...אני יודע להפסיד, פשוט כואב לי שזה לסגנון שאני לא ממש בעד
דווקא אני מכיר הרבה שאוהבים ומעריכים אותו, גם אלה שלא אוהדים סביליה, פאלופ שוער ענק, אולי יש לו את ההצגות שלו לפעמיים, אבל הוא שוער ענק ובן אדם גדול. בונקר? ולנסיה לא קבוצה שיודעת בכלל לעשות בונקר, המשחק הזה היה שקול, וב10 דקות אחרונות ולנסיה לא הפסיקו לתקוף ורק הצלות של דה-חאה, מתנות מהשופטים נתנו לכם לעלות לשלב הבא. הבעיה שלך שאתה מצפה שכל קבוצה תבוא ותשחק נגיכם יפה, בונקר זה מה שאינטר עשתה בברצלונה, לא מה שסביליה עשתה אתמול, סביליה שיחקה חזק, אגרסיבי ונסוג ויציאה למתפרצות, לסביליה יש בעיה בלהניע כדור. חוץ מיזה קיקה, בדיוק כמו בגמר נגד פולאהם לא בא עם שיטת משחק ברורה, אומנם נגד פולאהם זה עבד כי אתלטיקו קבוצה טובה יותר, אבל זה לא יעבוד נגד קבוצות כמו סבילה. נאבאס, דל-נידו, וכל השאר הקדישו את הגביע הזה לאנטוניו פוארטה, מרגש. אגב, מי שבישל את השער לנאבאס, הוא לואיס פראה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
שני השערים של סביליה באו מההגנה של אתלטיקו,אחרי הכל,עדיין מדובר בהגנה שערוריתית. והיה מצמרר לראות את פאלופ מניף את הגביע עם חולצה של פוארטה 16. ואחרי הכל,לא ויאריאל ולא פולהאם בשלב המוקדמות השלישי(ובטורניר בכלל),אלא מחזיקת הגביע הפיני . http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
לטעמי גביע הליגה האירופית חשוב הרבה יותר מגמר גביע המלך, כך שלאתלטיקו אין מה להיות מאוכזבים. אתלטיקו הגיעה לגמר הזה מאוד משוחררת, כשהיא יודעת שיש לה כבר תואר אחד בכיס והמקום באירופה הובטח. בכל-אופן, אתלטיקו לא הציגה כדורגל כזה טוב או נתנה עונה כל-כך טובה על-מנת לזכות בשני תארים, וגם לסביליה מגיע משהו כי היא הצליחה על אף הקשיים הרבים, להבטיח את המקום הרביעי ולעשות זאת בצורה הכי דרמטית שיש. כל שחקן בסביליה שהתראיין אחרי המשחק, הזכיר את אנטוניו פוארטה וזה היה מחזה מלבב, הנפת הגיע של פאלופ עם החולצה של פוארטה אכן הייתה רגע מרגש מאוד וזה מה שיפה בכדורגל. אני לא אוהב את הכיוון אליו סביליה חותרת - לשחק כדורגל הגנתי עם מתפרצות מהירות מידי פעם. אומנם עם חואנדה ראמוס סביליה לא בכל משחק הכתיבה את הקצב, אבל היא גם לא שיחקה כל-כך הגנתי. כולי תקווה שבעונה הבאה המועדון מאנדלוסיה יתרומם מעט. דייגו קאפל כבש את השער הראשון ונתן משחק לחימה אדיר - זה רק מראה את הפספוס הגדול שלו העונה, בטח כאשר פרוטי, ששיחק יותר ממנו - לא הציג יכולת מרשימה בניגוד לאשתקד.
דור, פרוטי שיחק בעונה שעברה בדיוק 4 משחקים. אני שמח גם שדייגו קאפל חזר להרכב הראשון, ומאז אלבארז מונה למאמן הוא מאמין בו ונותן לו צ'אנסים, האידיוט חימנז תמיד ספסל אותו לטובת פרוטי, ידעתי שהספרדי עדיף עליו, קאפל הוא כשרון נדיר. אני ממש לא מסכים שסביליה של אלבארז משחקת כדורגל הגנתי, ב11 משחקים של אלבארז מאז שהחליף את חימנז סביליה מבקיעה כמוניות נכבדות מאוד, והיא במקום השלישי במאזן השערים בליגה, בעיקר מאז שהגיע אלבארז, הקבוצה של חימנז בקושי כבשה. סביליה לא משחקת הגנתי מידי, יש לה בעיה באמצע עם זוקרה האפס, ורנאטו שירד קצת בכושר, סביליה חייבת שחקן סטייל טיאגו לייצב את מרכז המגרש.
התכוונתי ל 4:1 שהם לא ניסו בכלל לתקוף...באמת חסר לקבוצה כשהיא בפיגור שתעשה בונקר... אבל זה לא העניין... מגיע לסביליה לזכות כי פשוט עמדה יותר טוב על המגרש... מה שרשמת על קיקה נכון וידוע מהמשחק הראשון שאימן ת'קבוצה...חוץ מאשר נגד ליברפול שעשה את החילופים בזמן הוא לא עשה משהו מיוחד באתלטיקו...
רואים שפאלופ שוער מנמניאק שמהדקה הראשונה מבזבז זמן בצורה כה בוטה ומגעילה? עמי, מתי תלמד להבדיל בין יכולת לאופי, מתי? אולי הגיע הזמן שאתה תתבגר? נאבאס הזה מלך.
פאלופ רק הדף את כל הכדורים, לא תפס אחד. אולי מקסי, מלך הריבאונדים ומלך השערים במפעל הזה היה מציל אותנו. אמיר, גם כשפאלופ הניף את הגביע, שמעו רק את הקהל שלנו. בזה ניצחון מוחץ שציינו כל העיתונים. הכותרת של מארקה: "הקהל הטוב בעולם." ירדן, תנסה לא לשקר, אפילו אם אתה מת לעצבן מישהו. יש דרכים אחרות לעשות את זה. קאפל הוא פרובוקטור מס' אחד, היורש של דני אלבס.
תאמין לי שאת זה שמעתי וכל כך התגאתי בזה...אבא שלי בא אליי אחרי המשחק ועושה לי איך סביליה כובשים גולים ושומעים ת'קהל של אתלטיקו מעודד...ובמקום שנשמע ת'חגיגות של סביליה שומעים ת'המנון של אתלטיקו ושירי עידוד... כל כך מגיע לקהל הזה לשמוח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
אין ספק שהקהל של אתלטיקו הוא מהטובים שיש, קהל מדהים, ואתמול בהחלט היה ההיתרון שלו, מה שכן לא היתי מזלזל בקהל של סביליה, אנשים שהיו בספרד אמרו לי שהאווירה בפיחואן טובה יותר מבקלדרון. לסביליה יש קהל אדיר.
אף אחד לא מזלזל בקהל של סביליה... ולדעתי אווירה במגרש גם תלויה במגרש עצמו...אם זה מבחינת אקוסטיקה ואיפה ה"גוש המעודד" יושב עובדה שהקהל של אתלטיקו באנפילד שהיה קצת פחות מ 3000 איש נשמע יותר חזק משאר האוהדים של ליברפול, ונשמע יותר טוב מאשר משחקי הבית... למבנה האיצטדיון יש חשיבות רבה
מה שתגיד. 3,000 אוהדים נשמעו יותר חזק מ-40,000 ?! אולי בדקות שאחרי הגול של אתלתיקו בהארכה, אבל לפני זה אין מצב. בואו נעשה סיכום: הקהל של אתלתיקו נהדר, סביליה קבוצה טובה יותר.