קיקה עולה עם הרכב די מוזר...וכבר בקרן הראשונה מקבלים גול....רק שהסיוט לא יתגשם עריכה: גוללל 1-1 !!!! לא ברור מי כבש, לי נראה שגם זה שער עצמי...שער כל כך חשוב שמוריד מהתלהבות של ראסינג
קיקה הפחדן עולה עם ואלרה מגן ימני, בתור קשר ימני ומשאיר את סימאו על הספסל. עם עד היום חשבתי שמדובר במאמן בינוני, היום אני חושב שמדובר במאמן גרוע. ראסינג כצפוי עולה עם הרכב התקפי, עם קאנלס, צ'יטה וסיסקו.
אני יכול להבין את קיקה...יש לו את ברצלונה בראשון וסימאו גם ככה שחוק...הקבוצה מגיעה עם יתרון 4 שערים... הוא רואה איך סביליה פעם אחרי פעם הורסת את הכדורגל ומעפילה שלב...אז גם לנו מגיע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ועם כל ההרכב ההתקפי של ראסינג אנחנו אלה שמחזיקים יותר בכדור,אנחנו גם אלה שמגיעים לחצאי מצבים המסוכנים...ראסינג לא עשו כלום במשחק עריכה: סליחה ראסינג כן עשו משהו במשחק...המגעילים האלה לא מפסיקים לכסח...
עם איך שאתלטיקו וסביליה ניראו בחצי הגמר, הגמר האטרקטיבי היה צריך להיות בין חטאפה לראסינג. סביליה נתנו הופעה בינונית בבית נגד חטאפה וניצחו 2-0, בחוץ הם הפסידו 1-0 רק בגלל יכולת גדולה על של פאלופ בדיוק כמו נגד ברצלונה. אתלטיקו מדריד מצליחה להפסיד 3-2 לראסינג, שראסינג נמצאת עם 10 שחקנים. משחק זוועה של אתלטיקו, משחק רע של ראסינג. ולמרות הכל, שתי הקבוצות האלה יכולות עוד לקחת תואר בעונה הרעה שלהם(במיוחד של אתלטיקו). מצטער, אתם לא נראים יותר טוב מסביליה. בעצם הייתם רוצים להיות כרגע במצב של סביליה.
אין זה סוד כי אתלטיקו וסביליה מציגות עונות בינוניות מאוד ומעטים המשחקים בהם הקבוצות הביאו את הפוטנציאל שלהן לידי ביטוי, אבל בכל-זאת אני שמח שהגמר יהיה אטרקטיבי מאוד השנה. בפעם האחרונה בה הגמר כלל שתי קבוצות צמרת, הייתה עונת 02\2001, אז לה קורוניה(2) ניצחה את ריאל מדריד(3) בברנבאו בחגיגות המאה. זה מדהים איך בגביע המלך תמיד יש קבוצות חזקות רבות שנופלות בהתחלה. כמעט בכל שנה יש הפתעה דומה למה שהיה בין ריאל מדריד לאלקורקון. מצחיק שהמשחק נפתח עם שני שערים עצמיים מאוד מהירים. אבל גם ללא השיוויון של אתלטיקו שהגיע שש דקות בלבד אחרי שבראסינג צהלו - היה ברור כי לא תיהיה רמונטדה. סנטאנדר הצליחה להחזיר לעצמה מעט מהכבוד אבל לא יותר. היא צריכה להתעסק בליגה ולהבטיח את הישארותה כמה שיותר מוקדם, וגם ליהנות מסרחיו קאנאלס, גם אם לאחרונה יש קצת נסיגה ביכולתו, זה טיבעי עבור שחקן צעיר. בכל שנה קונים שם חצי גמר גביע לפי דעתי. ומדהים איך אתלטיקו איבדה ניצחון תוך שתי(ועוד האורחת עם שחקן פחות), דברים כאלו לא צריכים לקרות ולא משנה אם המשחק הוא גארבץ' טיים. לדעתי היה מאוד מיותר לתת לאגווארו לשחק אפילו 60 דקות במשחק כזה כשהכל הוכרע מראש. גמר ראשון לאתלטיקו מאז שנת 1996, אז מזל טוב. עונה מחורבנת יכולה להסתיים עם גביע(ומקום באירופה! אתלטיקו במרחק 11 נקודות מהמקום השישי ואם היא לא תתעורר, אז הגביע יהיה הצ'אנס היחיד שלה לא להתמוטט כלכלית בעונה הבאה), ועוד דווקא בברנבאו(אולי).
אתה רציני?? בשבוע שעבר אנחנו יצאנו אלה שמאוכזבים כי ראסינג לא עברו את החצי בכלל ואנחנו אלה שהחמצנו כמה מצבים לכבוש ולסגור את הסיפור עם 6-7 שערים. אתמול גם ראסינג חוץ מחצי מצב לא התקרבה לשער בכלל...קיקה שמר שחקנים לברצלונה,החילופים היו מתוכננים וראסינג ניצלה טעות קטנה של דה חאה ואת המצב האמיתי הראשון שלהם במשחק וניצחו 3-2...איפהההה אתהההה רואהההה שראסינג היו צריכים להיות בגמר איפהההההההה?????? לא ייאמן איך התגובות בנוגע לאתטליקו מאוד אובייקטיביות לראות את החיוך של קון אחרי המשחק שווה הכל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx הוא דיבר לפני המשחק כמה חשוב לו לזכות השנה בתואר הראשון שלו עם אתלטיקו ומאוד מקווה במיוחד בשבילו שננצח בגמר ונזכה בגביע... אבל עד...יש עוד מלא זמן
כמו במשחק רעים, איך שהתחילו החילופים, הלך הריכוז. אבל הבעיה של עמי היא שהשחקן הכי טוב היה חוראדו שעמי מתעלם ממנו. חוראדו-חוראדו-חוראדו-חוראדו-גול-גול-גול-גול
גם וואלרה היה די טוב אתמול...אולי גילינו קיצוני חדש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
עמי מתעלם ממי שהוא לא אוהב וטוען שהוא לא טוב גם כשהוא נותן משחק מדהים. בין אם זה בוסקטס שנותן משחק טובף בין אם זה בויאן שנותן משחק טוב, בין אם זה פיקה שעושה טעויות מפגרות...זה עמי.
תרשמו:הגמר השנה יערך בקאמפ נואו. אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה נערך משהו של ההתאחדות הספרדית בקאמפ נואו.
הגמר יערך ב 19 למאי בקמפ נוא במידה והקבוצה תעפיל לגמר הליגה האירופית...אם הקבוצה תודח מול ליברפול אז הגמר יערך ב 13 למאי...זה מה שהבנתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
לא יאמן, אבל עוד 6 ימים אתלטיקו יכולה לזכות בדאבל, אחרי שזכתה אתמול בצורה משכנעת בליגה האירופית. הכרטיסים מצד סביליה נמכרים בשיא הקצב, שנמכרו כבר קרוב ל30:000 אלף אוהדים של סביליה, שלפי התחזיות יהיו 40-45 אלף אוהדים לשתי הקבוצות האלו. הולך להיות אחד הגמרנים היותר טובים, בין שתי הקהלים אולי הטובים ביותר בספרד, אני יהיה ניטרלי כמובן, עם כי אחרי הזכייה של אתלטיקו בליגה האירופית, לא יזיק שהם יתנו את התואר לסביליה, אבל הרבה יותר חשוב שסביליה תבטיח את העםלה לליגת האלופות בוענה הבאה, גם דאבל של אתלטיקו יתקבל בשמחה רבה ואולי יכניס קצת שכל לההנהלה שיחזק את הקבוצה הזאת, שיחזק את הקבוצה ב2-3 שחקנים מהטופ(מגן ימני\שמאלי, בלם, חלוץ מחליף).