קסיאס. צריך להאמין בשוערים, זה נטו אמונה בהם. דה חיאה כישרון אדיר ממה שראיתי, רק צריך לתת להם את הדקות, במקום זאת הביאו ישהו שיגמור לו את הדקות, קפטן הנבחרת הצעירה. מסכן הילד.
עמי, סנטנדר נהנתה מהשיפוט במחצית הראשונה ואיכשהו סיימה את המשחק בלי הרחקות. חוץ מזה העבירה היתה בנקודה של אנטוניו לופס שנמצא בקושר טוב. אז אין מה להודות לשופט. אבל כן צריך להודות לסראנו, הוא היה ממש אחד משלנו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
קבוצות אשכרה באות בשביל להרוס ולכסח כל הזמן את קון...חבל שהשופטים לא שומרים על השחקנים !!! כיף לראות את קנאלס מתוסכל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
אולי לא היה פנדל אבל היה צריך להיות אדום לדעתי. אולי לא בדיוק אחרון לפי הספר, אבל לתפוס רגל של שחקן עם היד שהוא בדרך לשער זה אדום לדעתי... ראיתי בחצי עין, העין וחצי האחרות היו על משחק אחר, אבל מה הקטע של קאנאלס עם השיער? כל שנייה הוא מסדר אותו...
צודק העבירה הזאת מנעה מצב של אחד על אחד... הגעיל אותי גם ההתחשבנות של השופט אחרי שנתן שני פנדלים..פאולים כל כך ברורים,כיסוחים מגעילים ולא שרק...בגלל שנתת שני פנדלים זהו?? צריך להחזיר??? בושה של שיפוט אתמול
היום ומחר גומלין חצאי גמר הגביע הספרדי... המשחק היום משודר ב 5+LIVE (חטאפה-סביליה) מהשעה 22:55 ואני צופה משחק די מעניין ואולי שחטאפה איכשהו תוכל להפוך את התוצאה ולפחות לגרור הארכה מחר המשחק משודר בערוץ פתוח (ספורט 5) וזה יהיה משחק הגביע הראשון העונה שמשודר במשחק פתוח...לא מאמין לאן הגענו....על המשחק עצמו אין כל כך מה להוסיף חוץ מזה שאנחנו אלופים בלהרוס לעצמנו...מקווה לטוב
גועל נפש סביליה מפסידה 1-0 ועולה לשלב הבא, הרבה בזכותו או בעיקר בזכותו של השוער אנדרס פאלום, שגם היה אחראי לעלייה של סביליה. גועל נפש איך שהקבוצה האתת משחקת, גועל נפש איך שהמאמן שלה נירא ומנהל משחק, גועל נפש סביליה. הקבוצה האהודה עלי לפני שנתיים, הורסת את עצמה בלגל מאמן אחד מגעיל שהורס את הקבוצה הנפלאה הזאת. סביליה בגמר, מחר גם אתלטיקו תצטרף.
לגבי המשחק היום קיקה מספר שהוא לא רואה מצב בו הקבוצה לא עולה שלב...שהשחקנים צריכים להיזהר מהרחקות שישעו אותם מהגמר/נגד ברצלונה... מאוד מעצבן לדעת שהראש של השחקנים במקומות אחרים...אסור לחשוב שהקבוצה תבוא לטייל בראסינג,דברים קרו ואנחנו הכי טובים בלהרוס את עצמנו...לבוא,לשחק טוב ולעלות לגמר !!! לגבי אתמול...סביליה עברה בעיקר בזכות המזל,ואולי גם פאלופ,במשחק הראשון חטאפה הייתה לא פחות טובה מסביליה אם לא יותר טובה ואתמול דקה 12 וכבר חטאפה הייתה ב 3 מצבים של 100% גול...חבל שהקבוצה המהנה הזאת לא תהיה בגמר...ועוד יותר חבל שאם נעלה נפגוש את סביליה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx It's Show Time :aaarse:
במשחק הראשון חטאפה הייתה טובה יותר עד הדקה ה30, ואז כל המשחק נעלמה, וסביליה שלטה. כבר הפך לשיגרה המשחקים האלה של אתלטיקו ביום חמישי, אני לא מאמין שהם יאבדו היתרון כזה, גם עם מדובר באתלטיקו.
יותר עדיף לכם את סביליה, לא מבחינת הקושי. כי במידה וסביליה תגיע לליגת האלופות או לליגה האירופאית דרך הליגה, אתם תשחקו בליגה האירופאית גם אם לא תנצחו בגמר ותזכו בגביע. אבל כמובן שעדיף לאת' להיות תלויה בעצמה.
לדעתי סביליה בגמר זה הרבה אבל הרבהה יותר קשה מחטאפה... אם באמת שאני לא רוצההה לעשות נאחס...אם נעלה לגמר, למה לא לעשות את המשחק בברנבאו אם זה שבוע לפני גמר ליגת האלופות?? כל קבוצה בקלות יכולה להביא למעמד כזה 40 אלף ועם כל העיתונאים ומה שמסביב מגרש ענק מפוצץ ואווירה מדהימה