המחצית הכי גרועה בלי ספק !!! מאז שסימאו יצא...זהו המשחק נגמר, אין אגפים, אין קישור אין כלום יש לנו קבוצה עם שני קיצוניים, פשוט לא יאמן לטמטום שיש בקבוצה הזאת...חוראדו פשוט זוועה אסון לתת לו לשחק על הקו, היה ניסיון לשחק עם 3 קשרי אמצע ו 3 חלוצים שכמובן לא הצליח...החילוף של ראול גארסיה פשוט הרג את המשחק וגרם לסלטה לשלוט בקלילות במגרש עדיין חושבים שלא צריך בלם ומגן???
משחק חלש להחריד במיוחד במחצית השניה... נקווה שבגומלין השחקנים יתעשתו וינצחו את הגומלין, ושביום ראשון ננצח את חטאפה.
אחלה סלטה. אתלטיקו עלתה עם הקליברים בכדי להשיג הכרעה כבר במשחק הראשון, אבל נכנעה לבית ספר לכדורגל תוצרת סלטה ויגו. קשה לי להאמין שהקבוצה הזו מעטרת את המקום ה-16 בליגת המשנה. פשע ספורטיבי.
קשה לך להאמין או שאתלטיקו כל כך גרועה שגורמת לסלטה להראות כמו ברצלונה? משחק פשוט מחריד של אתלטיקו, לא יאמן שבהרכב הכי חזק שלה היא לא מנצחת קבוצת תחתית בליגה השנייה שאולי תרד ליגה השלישיית- פשוט פאתטיקו בשיא גדולדה. ניהול משחק כושל ועלוב של קיקה סאנצ'ס פלורס, המאמן הזה מוכיח כמה הוא ממאמן בינוני ועלוב, מכל השלישייה ההתקפית הוא הוציא דווקא את סימאו הקיצוני הכי טוב שיש לאתלטיקו, והשאיר את רייס וחוראדו שפשוט הרסו לאתלטיקו את המשחק, הוציא את פרנייה והעביר את אופאלושי בתור מגן שמאלי מה שכבר התברר העונה ככשלון חרוץ, אופאלושי מאז ומעולם לא שיחק בתפקיד הזה ובגיל 32 הוא עושה לו הסבה, והחלוף של ראול גארסיה שהרג את המשחק לחלוטין. את חוראדו אני כבר לא יכול לסבול, וזה מתחילת הוענה, חוץ מלהזיק הבן אדם הזה לא עוש כלום, כל מהלך שלו פאתטי יותר מהשני, ונגמר באיבוד כדור, רייס לא תורם כלום, ובטח לא כמו מקסי רודרגיז, רייס ב20 שנה לא יגיע לסטיסטיקה ולתרומה של מקסי. ההגנה נראת רע, לא יתכן שקבוצת תחתית בליגה השנייה, וספרטוינג גיחון, ורקריאטיבו מגיעות לכל כך הרבה מצבים בקלדרון, פראה הוא פשוט סוס גמור, אני פשוט רואה אותו ומרחם על השחקן המוגבל הזה. שוב, הנקודה היחידה הטובה היא, טיאגו וכמובן אגוארו, חוץ מיזה, פח אשפה. היה באמת קשה לצפות באתלטיקו היום, אחד המשחקים הכי רעים שראיתי ב5 שנים האחרונות שלה, קבוצה כמו סלטה שולטת לחלוטין במשחק ועוד בויסנטה קלדרון, אוף זה היה רע, אין מילה אחרת לתאר.
והנה מופע ההקצנות של עמי חוזר! כרטיסים חינם! אתה שמת לב שבשנתיים האחרונות אתה הולך באותו קוו שבו זאת לא מי שמנצחת, אלא זאת הקבוצה שמפסידה? בין אם זה ברצלונה שזוכה בכל תואר אפשרי, לבין אם זה סלטה שאולי באמת נתנה משחק יוצא מן הכלל בגביע? זה מצחיק, כי הרגע בדקתי בויקיפדיה, ולשניהם יש אותו מס' שערים מהרגע שבו מקסי הגיע לספרד. 60 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx אם זאת יש הבדל אחד קטן, רייס זכה באליפויות עם ארסנל וריאל... אני מבקש לעשות הבדלה בין ספורטינג גיחון לקבוצות מהליגה השניה. גיחון מעל את' בטבלה, היא מקום 9, יש להם אותו יחס שערים (גיחון ספגה 20 וקיבלה 20, את' קיבלה 30 וקיבלה 30) רק שגיחון בלי כלים התקפיים בכלל ובלי כל מה שיש לאת' (איצטדיון, קהל, שחקנים ברמה בינלאומית, כסף) ועדיין מגיע להישגים האלה. הייתי מצפה ממך, חובב בינוניות, לכבד את זה יותר מאשר סרגוסות למיניהן שיותר ידועות בגזענות וכסחנות.
אתה פשוט בנאדם עלוב, קלטתי אותך מזמן, אתה לא מבקר את הקבוצה ולא נעליים אלא אתה מנסה להתסיס פה את האוהדים על הקבוצה וחבל. אתלטיקו במשחק חלש וסלטה תפסה משחק מעולה , קורה לא ? קאזאן לא ניצחו את ברצלונה בקאמפ נואו? לא קרו הפתעות מעולם ? פרניה היה חלש וקיקה ראה הזדמנות לעשות ניסיון קטן ולהעביר את אופאלושי לעמדת המגן השמאלי כדי לראות איך הוא משחק בתור מגן שמאלי בכל זאת, הגביע עם כל הכבוד זה המפעל הכי פחות חשוב ואם לעשות ניסויים זה במשחקים מהסוג הזה, בטח ובטח במשחק מול קבוצה מהליגה השניה. מה קרה?! פתאום אתה לא תופס מקמאצ'ו שחקן? את מי היית מוציא במקום ראול גארסיה? אולי תחשוב שניה ואז תבין שיש לנו ספסל קצר ולו"ז צפוף מאוד ולכן חשוב מאוד לתת לשחקנים מנוחה גם אם לא ניצחנו אז? יש גומלין , בגומלין זה יהיה סיפור אחר לגמרי. חורארדו שחקן מאוד טכני, היה ניסיון לפתוח איתו כחלוץ ביחד עם אגוארו שכפי שראינו כשל, אך שוב, זה היה ניסיון לראות איך הולך השילוב הזה של חורארדו ואגוארו בחוד וגם לתת לפורלאן מנוחה. חורארדו טוב יותר באגף שמאל והוא לא שיחק אתמול בכלל ובאמת הוא היה חלש מאוד אבל קורה, כל הקבוצה היתה חלשה וקורה ששחקן תופס יום חלש, לא קרה כלום. מקסי רודריגז , אני חולה על השחקן הזה באמת, אבל השנה הוא איבד משהו במהירות וגם הבעיטות שלו לא כפי שהיו בעבר, מה שנשאר לו זה הלחימה והאהבה לאתלטיקו, בזמן הנוכחי אין ספק שרייס שחקן טוב יותר ממנו, אתה מקובע וזו הבעיה שלך, רייס שחקן טוב. ההגנה של אתלטיקו גרועה את זה כולנו יודעים, אבל צריך לזכור שזה משחק ראשון של פרניה העונה ויקח לו זמן להכנס לעניינים , לא באמת ציפית מפרניה על המשחק הראשון שלו העונה לתת משחק מצוין נכון? בכל זאת הוא בן 33 והוא רק חזר מפציעה ארוכה מאוד , ופראה באמת שחקן חלש, אני מחכה לרגע שקיקה יבין שפראה לא צריך להיות בהרכב ויתן לואלרה לפתוח כמגן ואופאלושי בלם עם דומינגז זה נראה לי שילוב מצוין. אגוארו? אני חולה על השחקן הזה אבל הוא לא עשה שום דבר יעיל אתמול, פה ושם עשה מהלכים יפים אבל באמת שהוא לא היה מורגש ואני באמת בעיקר על המחצית השניה שפשוט ניטרלו אותו לחלוטין. טיאגו באמת נראה מצוין ורואים שהוא קצת חלוד אבל באמת רואים שהראיית משחק שלו והחוכמה במשחק שלו זה משהו שיעזור לנו מאוד בהמשך. חוץ מזה הקישור שלנו היה מאוד רכרוכי, השילוב של טיאגו וראול גארסיה זה לא רעיון טוב. וגם הכניסה של קמאצ'ו אחד השחקנים האהובים עליך, גמר לנו את המשחק, הוא פשוט לא היה מורגש בעליל לא בפן ההתקפי ולא בהגנתי. אני יודע דבר אחד, אם אנחנו לוקחים את הגביע ברצינות ואתה רוצה באמת לבקר את הקבוצה, תעשה זאת בגומלין אחרי שסלטה יקבלו 3 בבית שלהם.
אני כן חושב שצריך להגיד כל הכבוד לסלטה ויגו שבאה ושיחקה כדורגל לחצה בכל חלקי המגרש ופשוט היתה טובה יותר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx ומספיק להגיד קבוצת תחתית מהליגה השניה...אם היא תנצח 3 משחקים היא תהיה בקרבות העליה..הכל שם צפוף, לא משנה תחתית צמרת ליגה שניה זה אותו דבר...לא היינו צריכים להיראות איך שנראינו, אבל די צפוי מתישהו שתהיה ירידה ועייפות כשאותם שחקנים משחקים פעמיים בשבוע רצוף כמה שבועות...ראו את זה במחצית השניה יש גומלין ויהיה נורא קשה, אבל עדיין יש לנו את היכולות ואני מאמין שאפשר לעבור ונדהמתי לגלות שאף אחד לא הזכיר את דה חאה, פשוט מעולה...בחיים לא ראיתי שוער בגיל כזה צעיר מפגין כזאת יכולת ושליטה ברחבה...באמת שהשוער הזה זה משהו נדיר
צודק בהחלט, ללא ספק איש המשחק, הציל לנו את הסיכוי להאבק על הגביע. אם אסנחו נחשב לכישרון הכי גדול של ספרד אז לא יודע מה יגידו על דה חאה, בינתיים הוא יותר מרשים אותי מאסנחו שיש לו עונה בינונית למדי.
וואו, איזה שחקן הקנאלס הזה. כל שער שהוא מבקיע יותר יפה ומדהים מהשני. מאיפה הוא הגיע פתאום ? רק חבל שיעבור לריאל שם הוא ייהרס ויאבד מהקסם שלו. הוא צריך לעבור לקבוצה טובה אבל אחת שתיתן לו חופש לעשות מה שהוא רוצה ושהוא יהיה הכוכב שלה (כמו שהוא עכשיו בסנטנדר ותראו מה הוא עושה שם). כמו כן, סביליה ממשיכה להפסיד בבית עם הפסד לא משמעותי 1-0 לדפור מפני שסבייה ניצחה בריאזור 3-0. עדיין, ההפסדי בית האלה שלא נפסקים הפכו להיות מביכים. בעידן חואנדה ראמוס הפיחואן היה מבצר אדיר שקבוצות היו שמחות אם יצאו משם עם נקודה, והיום כל מיני קבוצות קטנות כמו סנטנדר וחטאפה מגיעות לשם ומנצחות די בקלות. הגיע הזמן שמנולו חימנז יילך כבר הביתה, הוא לא השאיר את חותמו בקבוצה והפך אותה לקבוצה שרוב משחקייה משעממים.
עולים לחצי הגמר ! משחק לא טוב, אבל עדיין הקבוצה הגיעה למספיק מצבים בשביל לגמור את המשחק ב 3-0 וחבל שלא ניצלנו את זה... ראו כמה שהחלק ההתקפי שלנו עייף...קיקה צריך להתחיל לחשוב על רוטציות כי מצפה לנו עוד חודש כזה עם 2 משחקים כל שבוע
כל הכבוד לאתלטיקו שעוברת שתי קבוצות ליגה שנייה, וגם זה בקושי. העיקר שאמיר מבסוט, המשחק הכי חשוב של אתלטיקו העונה... בכל מקרה להוציא משהו מהוענה המחרידה הזאת, זה גם משהו.
אני לא מבין אותך...כשהפסדנו לרקראטיבו במשחק הראשון אמרת שאנחנו מתבזים במפעל...וולנסיה בעונה גרועה זכתה בגביע ושזה תואר לכל דבר (תשאלו את ברצלונה כשחחגו בעונה שעברה) ואני מסכים עם זה... אנחנו מעפילים לחצי גמר...אתה רוצה שאני אתבאס?? הקבוצה שמה מטרה וזה לזכות בגביע העונה וסוף סוף להביא תואר...עובדה שבכל משחק קיקה עולה עם ההרכב הכי חזק שהוא יכול לעלות איתו...המטרה בגביע זה ללכת עד הסוף ובינתיים אנחנו בחצי הגמר מול ראסינג...כן אני מבסוט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
ההתאחדות פשוט מבזה את עצמה כל שנה. אני לא מבין מה הבעיה לפרוס את משחקי הגביע לאורך כמה חודשים במקום לעשות כל 3 ימים משחק. זה להרוס עונה לקבוצה,זה או ליגה או גביע. המקרה של ברצלונה נדיר,אבל עדיין-דאבל אי אפשר לקחת בלו"ז כזה. ושאני מתכוון על דאבל זה להשיג מטרות גם בליגה וגם בגביע. אתלטיקו למשל,תיאבק בתחתית עוד הרבה אם היא תגיע לגמר.