3-0 לסביליה על דפורטיבו, משערים של נגרדו, נאבאס ורנאטו, אפשר להגיד שסביליה בחצי גמר, המקח הבא בפיחואן. דפור קבוצה כ''כ מגעילה.
עכשיו סביליה צריכה סוף-סוף ניצחון ליגה והעניינים אולי יתחילו להסתדר. חבל שדפור גנבה מוולנסיה את הכרטיס לשלב הזה. היינו יכולים לצפות בתצוגת כדורגל נפלאה בין וולנסיה לסביליה. מצחיק שדפור שיחקה עם חמישה שחקני הגנה וקישור אפור ובכל-זאת ספגה שלושה שערים. אולי סביליה כן ראויה לקרדיט. בכל-מקרה, המשחק השני לפרוטוקול בלבד וחימנז יוכל לתת מנוחה לשחקנים. אולי חשוב יותר מהניצחון הזה - לואיס פביאנו שיחק אתמול 13 דקות לאחר פציעה של חודש וחצי. אני מקווה שחימנז ישלב אותו לאט ולאט ושסביליה תחזור למערך של שני חלוצים. צפיתי את הנפילה של מאיורקה מול חטאפה, למרות שהקבוצה של מאנזאנו שיחקה בהרכב מלא. לרוב יש ירידת מתח אצל הקבוצות במשחקי הגביע, גם אם מנסים לעשות הכל שזה לא יסתדר. מאיורקה כנראה הרגישה סיפוק על התוצאות הטובות שלה בליגה לאחרונה, בין השאר המקום הרביעי בו התבססה. השחקנים חשבו שהסטטיסטיקה הנהדרת שלהם בבית תסדר להם עוד ניצחון, והם טעו. בכל-מקרה, השער של קסטרו בדקה האחרונה עוד נותן להם צ'אנס להפוך את הסיפור בגומלין בקולוסיאום, אבל הרוב תלוי בחטאפה, שאם לא תעשה שטויות - תיהיה בחצי הגמר. משחקי היום: אתלטיקו מארחת את סלטה ויגו. בתקשורת משערים כי קיקה יפתח עם ההרכב החזק ביותר העומד ברשותו. אגווארו ושות' בהרכב, וגם טיאגו, שיערוך הופעת בכורה בקבוצתו החדשה וישחק לצידו של ראול גארסיה במרכז השדה; קאנאלס בהרכב סנטנאדר הערב מול אוססונה באל-סרדינרו(האם ילד הפלא של הכדורגל הספרדי ימשיך ללהטט?) ומנגד קמאצ'ו נותן מנוחה לפנדיאני וחואנפראן. כנראה הליגה יותר חשובה לקמאצ'ו, והקבוצה שלו במרחק ארבע נקודות בלבד מהקו האדום. מצד שני - אוססונה מדורגת במקום ה-12, כלומר יש הרבה קבוצות שהן 'בבוץ'.
עם כמה שאני רוצה שקיקה יעלה עם ההרכב החזק ביותר ושנלך עד הסוף בגביע...זה יהיה שחיקה לשחקנים..במשך חודש וחצי 2 משחקים בשבוע שאותם 14 משחקים זה פשוט מתכון לאסון...אבל כנראה שהספסל שלנו לא עמוק מספיק בכל מקרה מקווה לטוב היום, בלי שטויות,לנצח להגיע עם יתרון לגומלין כי סלה הראתה מול ויאריאל כמה היא לא פראיירית
1-1 אחרי 10 דקות... עזבו אתכם מהגול, ואני מאוד לא רוצה לנחס...אבל בקצת שהוא שיחק נגד גיחון, וב 10 דקות האלה טיאגו נראה פשוט מעולה...מעולה !!! הלוואי שימשיך ככה כי הוא תורם המון
טיאגו עם שער בכורה באתלטיקו, במשחקו השני בלבד. כרגע 1-1. לא יאמן איך קבוצה תחתית בסוגנדה מגיעה כל כך הרבה פעמיים לרחבה של אתלטיקו בבית שלה, ומגיעה לאין ספור מצבים, נמאס כבר מפראה הזה, ואופאלושי צריך לפתוח ביחד עם דומינגז. ההתקפה לא מספיק טובה, אין מחץ, רייס לא עושה כלום, סימאו מתבזבז בימיין, אגוארו המסכן לא מקבל כדורים, ורק טיאגו הוא נקודת האור.
הבעיה הכי גדולה במחצית הראשונה מבחינת אתלטיקו היא שמשחק האגפים שלה לא קיים. חוראדו ורייס מנסים למצוא את אגוארו כל הזמן דרך האמצע והכדורים פשוט לא עוברים. דווקא סלטה ויגו מפתיעה לטובה עד עכשיו.אם אתלטיקו לא כובשת לפחות עוד שני שערים הגומלין יהיה חתיכת כאב ראש
אני דווקא חושב ששיחקנו נחמד, סה"כ שלטנו בכדור, סלטה ויגו חוץ מהגול הגיעו להזדמנות אחת שתיים טובה וכל השאר לא היה ממש מסוכן. מי שאיכזב אותי הוא דווקא חורארדו זה לא שציפיתי שיהיה טוב אבל הוא בכלל לא מורגש במשחק וחבל. אני מקווה שהפציעה של אגוארו לא חמורה ושהוא ימשיך במחצית השניה ושפורלאן יכנס במקום חורארדו המאכזב. לדעתי ההתקפה תיכנס למשחק במחצית השניה וננצח את המשחק 2-1 או 3-1. וואמוס אתלטי!
רייס נמצא בהרכב רק בגלל האמון העיוור של קיקה בו, רייס בכל המאמנים האחרונים של אתלטיקו היה שחקן ספסל ובצדק. הוא פשוט לא קיים במשחק, וחוץ מיזה הוא ודחק את סימאו לימין, וסימאו בשמאל הרבה יותר טוב. חוראדו הוא פלופ כבר אמרתי מזמן. פורלאן נכנס. האידיטו מוציא את סימאו ולא את שתי האפסים. ואלרה נכנס, פרנייה יוצא. אופאלושי עובר שמאלה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx