גודי באמת גרוע, אולגר סתם ניצב שלא עושה כלום חוץ מלתת פס. אבל סילבניו אחלה שחקן והוא נותן משחקים די טובים אני לא מבין מה הטענות ממנו, שחקן התקפי נהדר. זמברוטה פותח בימין אולי? אם כן הגיע הזמן... זמברוטה, מיליטו, פויול, סילבניו, אחלה רביעייה.
למה סילביניו למשחק חשוב,שאפשר לראות את צמד המגינים מהטובים ביותר בעולם? סילביניו לא בנוי למשחקים חשובים כאלה(רק במקרים חשובים,כמו ב3-3 בקלאסיקו).
למה? כי אבידאל הרבה לנו שהוא יכול להיות גרוע, ושהוא לא עושה הגנה. למה2? כי זמברוטה השאיר במילאנו את הדבר הזה- http://img229.imageshack.us/img229/3936/valentinaliguoribv6.Xxx ויש לו יותר מידי בעיות מיחוץ לכדורגל, וזה לדעתי אחת הסיבות שהוא רחוק מלהיות אותו מגן של יובה ושל איטליה. למה3? כי אם אתה משחק ברביעיה הזאת, מארקז\טורה בחוץ. מארקז משחק בצורה אלוהית בתור בלם, וטורה פשוט טוב! הפיתרון שלי דיי פשוט. זמבידאל עובר לצד שמאל, פויול מגן, מארקז ומיליטו באמצע וטורה קש"א. אני מאבידאל לא מרוצה. ואם כבר מביאים לי מגן שעושה חורים בהגנה פעם בכמה משחקים, אני מעדיף שזה יהיה סילביניו כי הוא לעומת אבידאל עושה התקפה. והאמת, קצת ניסחפו איתו, הוא לא עושה כאלה חורים. וגם על אוליגר יש לרובן ורוביניו דעה שונה שהיא רחוקה מלהיות "ניצב שנותן פס". אה כן, והקישור של ולנסיה עדיין מחפש את הכדור שגודי נתן עם העקב. מדהים, כולם נכים, כל אחד מהם עשה כמעט הכל בכדורגל העולמי.
הפיתרון שהעלה כאן ירדן, הוא הריאלי ביותר עבור באסה. אבידאל פצוע ולא כשיר במלוא האחוזים למשחק. זאמברוטה שידוע כאחד שיודע לשחק גם בעמדה השמאלית של ההגנה, לדעתי חייב לחסות את העמדה הזאת. עם כל הכבוד לסילביניו, ולאפקט ההתקפי שהוא מוסיף, הוא די חלש הגנה, די מסורבל ולא נראה לי שיצליח להתמודד אם המהירות של התקפת הצוללת ובעיקר אם רובר פירס המצוין, שמקח על הקו הימני.
מהירות זאת לא הבעיה של סילביניו, דווקא הטכניקה והחזרה להגנה. הבעיה בברסה כשמגן עולה הבלמים לא תמיד זוכרים לעשות סגירה אלכסונית והקש"א מרשה לעצמו לעלות ולא לשים עין. אצל בלאטי בעונה הראשונה פויול היה שם, ואצל סיביליה פאולסן וכל שחקן הגנה כבר רגיל לשים עין. אצלינו זה פשוט לא ככה, שחקני ההגנה שלנו ניסחפים ולא מרוכזים בכלל כשאנחנו מתקיפים. מסורבל הוא ממש לא, הוא שחקן ותיק מאוד עם הרבה ניסיון, הוא יודע טוב מאוד מה הוא עושה במשחק, תסתכל עליו לפעמים באמת למחצית שלמה אתה תראה כמה הוא מודע למשחק ולמה שקורה סביבו. די חלש בהגנה? טוב, בכל זאת, הוא היה בלם בסלטה ויגו.
מבחינתי ההפסד הזה לא מאכזב ממש..תוצאה סבירה, העונה כבר חזרנו מפיגור לא פעם ולא פעמיים. אני מאמין שאותו ערב ענק מול אוסאסונה יכול לחזור על עצמו.
ולנסיה מנצחת את אתלטיקו מדריד במשחק ברמה נמוכה מאוד, למרות הניצחון קומאן צריך ללכת הביתה, ומהר. ולנסיה מחזיקה באחד הסגלים הטובים באירופה, לא יאמן כמה שהיא מתקשה לכבוש שער. אתלטיקו מדריד פשוט משחק שערוריה, פשוט כלום, יש להם שבוע להביא 2 שחקנים, דחוף קשר אמצעי(50-50), ודחוף חלוץ. זה יספיק להם העונה להגיע לליגת האלופות לטעמי, יש לה סגל שחקנים נהדר שחייב לעשות את זה. ולנסיה שיחקה די טוב היום צריך להודות, בעיקר בגלל שחקן אחד: אבר בנגה, חוויה של כדורגל, הבן אדם בן 19, הוא פשוט השחקן הכי טוב של ולנסיה על המגרש, מנהל את המשחק של ולנסיה, איזה עתיד יש לשחקן הזה. גם מאדורו ההולנדי הפתיע לטובה במשחק הראשון שלו בולנסיה, והיה לא רע בכלל. דוויד וייה זה פשוט לא יאמן, נירא כמו חלוץ ליגה ב', ממשיך עם הכושר הירוד שלו, ואני מחפש סיבות, הוא פשוט מחמיץ מכל מצב, מאבד אין ספור כדורים, לא חד ביכלל, לעומתו ויסנטה עוד מנסה למרות שגם הוא לא בשיא היכולת שלו, אבל וייה שהיה אחד החלוצים הטובים באירופה בשנתיים האחרונות פשוט חושך. אני חושב שגם בו המערך של קומאן פוגע, הוא רגיל לשחק לצד עוד חלוץ, הוא לא יכול לשחק כחלוץ לבד, כי וייה תמיד היה מין חלוץ שני שבא מאחורה, קשה לו לבד, אין הסבר ליכולת הגרועה שלו, מקווה שהוא יחזור לעצמו מהר, לולנסיה אין סקורר על המגרש כרגע.
תירגע אחי,קומאן בסה"כ בונה סגל חדש וחזק לולנסיה...אז מה אם הם לא ינצחו או יכשלו בעונה הנוחכית אבל בטווח הארוך הצעירים שיש להם יביאו להם הצלחה.ואיך אתה יכול להגיחד לאתלתיקו מדריד להביא חלוץ אם יש לה את אגוארו הכישרון הכי טוב בעולם לדעתי ואת פורלן,איך?!....וחוץ מזה דויד וייה בהחלט לאט לאט יורד בכושר חבל שהוא נישאר בולנסיה.ת'אמת ראיתי את המשחק :aaatv: ....אבל לא נהנתי כמו מהמשחקים של ריאל מדריד.
אתלטיקו צריכה חלוץ להיררכיה, חלוץ לשירחיב את עוקמ הסגל. מיסטה חלוץ חלש, ולא מהווה אלטרנטיבה מספיק טובה לדעתי. פציעה של אחד מפורלאן\קון, ואתלטיקו בבעיה לא קטנה בחוד ההתקפי שלה. בעקיר קבוצה כמו אתלטיקו, ששואפת להגיע לליגת האלופות, חייבת עומק וספסל חזק. הייתי נורא עייף, אבל החזקתי את עצמי עד הסוף והתאכזבתי. רמת המשחק הייתה נורא חלשה. הופתעתי שאתלטיקו הפסידה. האי הייתה צריכה לטעמי לנצח, משהו באתלטיקו בשבועיים האחרונים לא דופק. ההתקפה די אפורה ואמצע עוד יותר. כדי להפסיד לולנסיה הנוכחית, צריך להילקע ליום רע מאוד, וזה מה שקרה אתמול לאתלטיקו.מרות שולנסיה הייתה ביום סביר לעומת הופעות הזוועה שלה בליגה, אתלטיקו עם התקפה קצת יותר חדה הייתה צריכה לנצח. אבר באנגה שחקן מדהים, אין ספק. מספיק מלראות כמה נגיעות שלו בכדור, ואתה רואה כמה כישרון יש בבנאדם אחד. ------------------ עוד משחק ששוחק אתמול, הוא חטאפה נגד מאיורקה. התוצאה סיום הייתה 1-0 לחטאפה. את השער שחתם את תוצאת המשחק, כבש דה לה רד שממשיך במגמת עליה משמעותית.
אין לו שקים של סיליקון, הוא לא צריך את זה. בקשר למשחק אתמול של את'-לדעתי ולנסיה שיחקה לא רע בכלל, אבל הכל בגלל העובדה שאגוארו יצא במחצית ושמוטה קיבל אדום לא מוצדק בכלל. הניהול משחק כרגיל היה עלוב מצידו של השופט. דויד וייה רק חזר, אז הוא נראה כמו חלוץ מליגה ב', בקרוב הוא יראה כמו החלוץ הטוב בעולם לפני הפציעה. יש לולנסיה סקורר, הוא רק צריך להוריד את החלודה.
דוויד וייה חזר מהפציעה לפני כמעט חודש, וכול העונה הוא נירא כמו המשחק אתמול, נגד ויאריאל אף היה יותר גרוע, ברור שאני מאמין בו, אחד האהובים עלי, אני מקווה שיחזור לכושר שלו, ולנסיה צריכה אותו. שהוא בכושר הוא אחד מ-5 החלוצים הטובים באירופה, עם לא מה-3.
אני הבנתי שגם כשהוא חזר קומאן לא נתן לו לשחק. אגב, ריקלמה, אני חייב לגמור עם זה. אני בלשון גרוע, זה המיקצוע שאני הכי גרוע בו, אם להיסטוריה אני צריך לקרוא ספר פעם אחת ולקבל מאה במבחן (ואני באמת ככה) ללשון אני יחרוש בבית שבועות ואני יקבל 40 במבחן, אבל בחייאת זומזום, תעשה הפרדה בין אם לעם! אם-תנאי.(אם אימא שלי הייתה מכינה לי אוכל לבית ספר, לא הייתי גונב) עם-הוספה(אני הולך עם מסי לדוג)\עם (העם הגרמני, העם הספרדי וכו' וכו') אני מקווה שמהיום תיכתוב מתי שצריך אם ומתי שצריך עם. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx