נאיביות גדולה שלנו גרמה לנו להפסיד אתמול בברנבאו לאחר רצף מאוד ארוך. חבל לי ששוב אנחנו גומרים את החלק שלנו בגביע מוקדם מידי, טורניר שפשוט אין לנו בו מזל ובטח שלא הצלחות, כבר הרבה זמן. במשחק הרשמי לחגיגות מאה השנה - גמר גביע המלך, בסנטאיגו ברנבאו, הפסד ללה קורוניה לפני 6 שנים. הפסדנו בעוד גמר גביע שנתיים לאחר-מכן, לסראגוסה שהייתה עולה חדשה. בעונה של לושמבורגו הודחנו על-ידי ויאדוליד מהסגונדה. קיבלנו שישייה מדהימה מסראגוסה לפני שנתיים ואשתקד בטיס החלשה הדיחה אותנו. עם קצת יותר מחץ היינו מנצחים בתוצאה גבוהה מאוד. מאיורקה לא עברה את החצי יותר מפעמיים במחצית הראשונה. כל פעולה חיובית של היגואין נהרסת כאשר הוא מחטיא ברשלנות מול השוער. גם גוטי יכל לעשות קצת יותר מול השוער ואותו דבר סביולה. דרנתה היה נחמד. במשחקים כמו נגד אתלטיקו אני לא רואה אותו מוסיף אפקט, אבל אפשר לשלב אותו יותר ולתת מנוחה לשחקני ההרכב הראשון. הוא הצליח לעבור שחקנים באגף אבל כל פעם הרים לא מספיק טוב. http://realmadrid-futbol.com/CR_rmadrid-mallorca_higuain-1.Xxx עושה מהלכים מדהימים, אבל כמו ילד בן 5 מול השער. עוד מסקנות שלי מהמשחק הזה: היגואין חייב לקבל דקות והוא ורוביניו בייחד יכולים לעשות הרבה בלאגן להגנות היריבות. סביולה אומנם החטיא הרבה, אבל הוא היה הרבה יותר פעיל ומועיל מראול. חבל שלא ניקח חלק בהמשך הטורניר, השנה הגיעו קבוצות מצויינות לשלבים הגבוהים. חבל שבחצי הגמר יישארו רק שתיים, יהיו משחקים נהדרים בין וולנסיה לאתלטיקו ובין ברצלונה לויאריאל. דור, אני לא קונה את זה שלא נורא שעפנו, כי "פחות עול", זה חרטה. הסגל שלנו מספיק עמוק וגם עם הרכב משני היינו חייבים לנצח את מאיורקה בברנבאו. ריאל מדריד צריכה לשאוף לכל התארים והאמת, קבוצה דיי חלשה הדיחה אותנו. מאיורקה לא מדהימה, בכלל לא, בצדק היא לא רחוקה מידיי מהקו האדום. ההגנה קטסטרופה. בקשר לעמדת המגן השמאלי, אין צורך להגזים. מרסלו טוב יותר הגנתית מדרנתה, אבל לאט-לאט הוא מתחיל להימאס עליי הברזילאי הטיפש הזה.
דור, לדעתי אין יותר גרוע ממרסלו בהגנה. ולא רק זה, הוא גם בור בהתקפה, מה שדורם לי להסיק מסקנה אחת- מרסלוה הוא שחקן שאת התפקיד שלו ממלא בצורה אפסית, פשוט אפסית. אל תטעה, אני עדיין חושב שדרנתה הוא רכש די יותר, בהתחשב בדקות ששוסטר נתן לו כמובן, אבל מהמעט מאוד שאני הספקתי לראות מההולנדי, הוא לא נופל ממרסלו, תאמין לי, גרוע יותר ממרסלו לא יכול להיות. זו דעתי. שוסטר פשוט מאמין בוא בצורה שאינה נתפסת. גם אחרי משחקים כה גרועים שמתבטאים בטעויות חמורות בהגנה ואי תפוקה בהתקפה, הוא עדיין בהרכב, וזה לא שאין מחליף, יש את מיגל טורס שלצערי לפחות, איבד מקומו בהיררכיה מינוי של שוסטר למאמן. אני בעד קרדיט לצעירים, אני בעד לתת להם צ'אנסים בכדי שיתחשלו וביטחונם יעלה, אבל יש גבול עד כמה אתה יכול לתת קרדיט . ואני מסכים איתך לגבי היגואין, זאת בעיה שפוקדת אותו כבר זמן רב- הסיומת. יש לו חופש פעולה, טכניקה ויצירתיות, אבל הוא לוקה בבעיטה\מסירה האחרונה וחבל. אני מקווה שאת הדברים הללו הוא ישפר עם הזמן.
בולשיט. להזכיר לך שבפלמה ריאל הייתה יכולה לרדת עם רביעייה על הראש+פנדל שלא נשרק? אתה מדבר על זה שעם הרכב משני הייתם צריכים לעבור, אבל בעצם שכחת שגם אנחנו עלינו עם הרכב די חסר-דני גוויזה ונונייז לא שיחקו ופריירה נכנס כמחליף. תסתכל יותר על הקבוצה שלך שאגב לדעתי קסיאס הוא 70-80% ממנה. בקיצור, עזוב אותך משטויות ששוסטר לא לוקח את המשחק ברצינות, אנחנו עשינו את שלנו-משחק מצוין בבית, משחק הגנה טוב ועקיצה בברנבאו-עלינו לשלב הבא ובצדק. שופטים וגרמן לוקס כבר אמרתי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
ריאל מדריד לא נראיתה עד כדי-כך גרוע במאיורקה, מבחינה הגנתית, זה דבר ראשון. דבר שני, הגיע לנו אתמול להבקיע משהו כמו חמישה שערים, ועוד היה פנדל שלא נשרק. אתה אומר 'משחק הגנה טוב' - קשקוש בלבוש. היגואין, סביולה ורוד הגיעו למצבים ממש בתוך הרחבה והחמיצו ברשלנות. ההגנה של מאיורקה הייתה פתוחה לרווחה וכל מי שבא - ברוך הבא. אף-אחד לא אמר ששוסטר זילזל ולא לקח את המשחק ברצינות. הוא חשב ובצדק שגם עם הרכב כזה נוכל לעבור לשלב הבא ובהחלט הגיע לנו לנצח ולהיות ברבע הגמר. מה לעשות שיש לנו משחק סופר-קשה, דרבי בקאלדרון והוא יותר חשוב ממשחק גביע נגד מאיורקה? מאיורקה ספגה 31 שערים ב-19 משחקים, אז אל תדבר איתי על שופטים, זה מאזן של קבוצת תחתית.
מבחינה הגנתית היתה לא רע,אבל תמיד ברגעים המכריעים הם אלה שקובעים-הפאשלה של קנאברו נתנה את המצב של אחד על אחד.
נו באמת..התסכול מדבר. אני בטוח שאם היית רואה יותר משחקים שלנו העונה ולא בחצי עין היית מבין. נפסלו לנו העונה יותר מ4-3 שערים חוקיים, כרטיסים אדומים שרחוקים מהמציאות, השעיות על כלום, הצלילות של טאמודוים למיניהם וכמובן גם המשחק בליגה בברנבאו שבו השופטים ניצחו לריאל את המשחק(אני יכול להמשיך). היינו אמורים להיות כרגע עם 27-28 נקודות וזה לא תירוצים אלה עובדות. דבר שני, אתה מסתכל על הפציעה של מויה כדבר מאליו, אני רק רוצה לחשוב על ריאל מדריד בלי קסיאס לחודש.. :aaarofl: העובדות בשטח מדברות בעד עצמן-בבית מאיורקה שיחקה יותר טוב באונו אסטדי ניצחה ויכלה גם להביס, ריאל מדריד שיחקה יותר טוב בברנבאו והפסידה כשריאל משחקת בהרכב כמעט מלא. אם אתה אוהב את זה או לא הקבוצה שיותר הגיעה לה עלתה והבלה בלה בלה הזה שעפתם מהגביע לקבוצה "חלשה" לא ממש מזיז לי. ד"ש מרבע הגמר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx
כמו שאמרתי למאיורקה משחק הגנה חלש, ווהתקפה מהטובות בליגה. ריאל מדריד עפה בגביע לקבוצות הרבה יותר חלשות ממאיורקה, כך שצריך לקחת את העליה שלה בפרופורציות.
דודק, סלגאדו, גאגו (חלקית), גוטי (חלקית), דרתנה, סביולה והיגוואין הם לא שחקני הרכב בריאל מדריד. על גאגו וגוטי אפשר אולי איכשהו להתווכח אבל כשקסיאס וראול מחוץ לסגל, רוד, ורוביניו וסניידר על הספסל וכמות הפצועים בלתי נגמרת - קשה להגיד שריאל שיחקה עם הרכב כמעט מלא. אבל למרות זאת שאפו למאיורקה, או יותר נכון שאפו למויה שנתן משחק מצוין. יתר הקבוצה לא הגיעה למשחק והייתה עסוקה בהצגות, בזבוזי זמן ועוד דברים קטנים שגורמים לקהל של ריאל להתעצבן. אבל אני ממש לא עצוב שעפנו מהגביע, אני חושב שבסופו של דבר הרווחנו את דרנתה, היגוואין וסלגאדו שצברו ביטחון עקב משחק לא רע בכלל שלהם. מעל כולם גאגו נתן משחק טוב מאוד במרכז השדה וצבר ביטחון חיוני, מרסלו היה חלש אבל הוא כ"כ מאמין בעצמו ככה שהוא פשוט אדיש למשחק הרע שלו, סביולה ובאפטיסטה צריכים לחשוב טוב מה הם צריכים לעשות אם הם רוצים להישאר בעונה הבאה בריאל מדריד - אני לא אתפלא אם נגד אתלטיקו בראשון באפטיסטה יסופסל.
זה גם נכון, אבל ראוליטו הסתכל רק מהצד שלו ושכח להזכיר שגם שאנחנו שיחקנו בהרכב שהיו בו לא מעט חיסורים.
אני עדיין מזלזל אבל, הם הציגו משחק מצויין שרק בגלל מגבלותיו של האידיוט שהבאנו מבארסה לא ניצחנו. כל הכבוד למאיורקה ובהצלחה. אני בעד שייקחו את הגביע העונה, אם נבצר מאיתנו. ארתור, מצדיע למוייה.
שלושה משחקים מתוך רבע הגמר, ישוחקו היום. ולנסיה vs אתלטיקו מדריד(23:00) חטאפה vs מאיורקה(21:00) ראסינג סנטאנדר vs אתלטיקו בילבאו(21:00) מחר: ויאריאל vs ברצלונה(23:00) ------------------------------------------------- עם כל הכבוד למשחק המעניין של אתלטיקו-ולנסיה היום, המשחק היותר מעניין לדעתי, הוא זה שיתקיים מחר, בארסה נגד הצוללת. לא רואה הרבה סיכוים לעטלפים. יש לולנסיה מספיק צרות בליגה, ומצבה מדרדר בטבלת הלה ליגה. קשה לי להאמין שקומאן יקח את הטורניר ברצינות בהתחשב שמצב קבוצתו בליגה מאוד קשה. אתלטיקו הפסידה בדרבי, אבל זה לא מה שימנע ממנה לדעתי להיעצר לדעתי.
רונאלדיניו עדיין מחוץ לסגל מצטרף אליו גם אבידאל עם פציעה קלילה , אדמילסון חוזר. ואלדז, פינטו פויול, מיליטו, מארקז, זמברוטה, תוראם, אולגר, סילביניו. צ'אבי, אינייסטה, גודיונסן, דקו ואדמילסון. הנרי, מסי, בוז'אן ודוס סאנטוס. רק לא סילביניו פותח , בבקשה רק לא זה . אצל ויאריאל ויירה,דייגו לופז, חוסמיi, גודין,סיגאן, אנחל , קאפדוילה, חוסיקו,סנה, קאזורלה,פירס,קאני, ברונו, מאטיאס פרננדז, ניאהט,רוסי ותומאסון.
מה רע בסילביניו?משחקים אחרונים הוא לא היה גרוע כ"כ. אבל מצד שני,הבעתי כבר את רצוני שזאמברוטה יפתח בשמאל?