חבל עליך ירדן, התגובות שלך מנוסחות היטב, והרמת כתיבה שלך ברמה גבוה מאוד, אני באמת חושב שיש לך הרבה ידע והבנה, חבל שהדעות שלך מאוד מוזרות ומשונות, ואתה פשוט אנטי.
אני לא מבין הראל, מה בידיוק מטרת הפורום? שכל דיון שיהיה פה תיצעקו "חלאס עם הויכוח"? הדברים האלה מוסיפים עניין, בישביל דברים כאלה אני כותב פה, בישביל לראות איפה אני טועה\לנסות לשנות את הדעה של אחרים.
הוא מזוכיסט עם לא שמת לב. אתה אף פעם לא חושב שאתה טועה, זה הבעיה שלך. תעשה כבוד לאנשים קצת יותר מבוגרים מימך, כמוני למשל. הויכוחיים האלה מיותרים, ואתה כול פעם מנסה ליצור ריב חדש בנושא של אלבס, הבנו שאתה שונא אותו, הבנו שאתה חושב שהוא לא יודע לעשות הגנה, שמור את הדעות המוזרות שלך לעצמך. באסטה!
מי יהיו העולות לרבע הגמר? http://realmadrid-futbol.com/copa_rey_trofeo.Xxx ברצלונה הבטיחה אמש את מקומה ברבע גמר הגביע, והיום יעשו זאת עוד שבע קבוצות נוספות. ריאל מדריד תארח את מאיורקה(22:00) ותקווה למחוק פיגור של 2-1. בשורות ריאל מדריד מקבלים מנוחה איקר קסיאס וראול, דודק והיגואין יחליפו אותם. פפה ייעדר עקב פציעה ולכן ראמוס ייפתח כבלם ומיגל טורס כמגן ימני. גאגו יחליף את דיארה שיצא עם נבחרתו לאליפות אפריקה. בשורות מאיורקה, המאמן מאנזנו ייפתח עם דני גיזה על הספסל. החלוץ המצויין שחזר מפציעה ונכנס כמחליף במשחק נגד סראגוסה בליגה וכבש, יוחלף על ידי החלוץ הצעיר המוכשר טרחו בן ה-21, שכבש נגד ריאל מדריד במשחק הראשון במאיורקה. http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/calderon_casillas_raul_ES.Xxx מנוחה. ראול ואיקר עם הנשיא קאלדרון. וולנסיה תארח הערב במאסטייה את בטיס(23:00) לאחר שניצחה במשחק שעבר 2-1 בחוץ מצמד של חואקין, אקס בטיס. מה שמפתיע הוא שגם במשחק גביע, דויד ויאה שלא פתח בהפסד לאתלטיקו מדריד, לא יישחק ובחוד ייפתח ניקולה זיגיץ, כאשר הספרדי פותח על הספסל. בטיס שניצחה השבוע את חטאפה בליגה ועלתה מעל הקו האדום, תשחק עם ההרכב החזק שיכלול בהתקפה את צמד המבקיעים שלה נגד חטאפה: פאבונה(המצטיין של הקבוצה העונה שכבש שישה שערי ליג)[צמד נגד מאיורקה]) ואדו(שער בודד). אתלטיקו מדריד תתארח בויאדוליד(21:00) לאחר שבמשחק הקודם סיימה בתיקו ביתי בקאלדרון. אתלטיקו שניצחה השבוע את וולנסיה בליגה ומתכוננת לדרבי נגד ריאל מדריד, צפויה לעלות עם ההרכב המשני. אגווארו או פורלהאן ייקבלו מנוחה ובחוד יישחק מיסטה. לואיס גארסיה ורייס יישחקו בקישור כאשר מקסי רודריגז וסימאו ינוחו. בשער הקבוצה ייפתח כנראה פלאקון, השוער השלישי. ויאדוליד מאמינה שאפשר לעבור שלב. הקבוצה משחקת העונה כדורגל פתוח והתקפי והיא הצליחה לא להפסיד לברצלונה וריאל מדריד בביתה. המאמן מנדיליבאר שייתן מנוחה לרוב שחקני ההרכב הראשון, אופטימי למרות הכל ואמר:"זה 50% לכל קבוצה". החלוץ יורנטה שכבש שלושער נגד רקראטיבו, סיסי וויקטור לא בהרכב הראשון. אוגבצ'ה וקומה ייפתחו בחוד. http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/mendilibar261007_ES.Xxx " 50% לכל קבוצה". מנדיליבאר בין חטאפה ללבאנטה העניינים סגורים. הקבוצה מהמקום האחרון תארח היום את החניכים של לאודרופ(21:00)במטרה להחזיר מהכבוד שאבד בקולוסיאום, כאשר הקבוצה הובסה 3-0. נראה שאם היה אפשר לבטל את המשחק היו עושים זאת בלבאנטה, שעולה עם ההרכב המשני. חטאפה מפשלת בגדול בליגה לאחרונה ומרבית שחקני ההרכב הראשון לא יישחקו. דה לה רד, גראנרו, גאבילאן ודל-מוראל הם חלק מהשמות. שאר המשחקים: ויאריאל - רקראטיבו(תוצאת המשחק הראשון: 1-0), 21:00; אספניול - אתלטיק בילבאו(תוצאת המשחק הראשון: 1-1), 21:00; סנטאנדר - סראגוסה(תוצאת המשחק הראשון: 11), 21:00;
למרות שהצגנו היום כדורגל טוב מאוד לטעמי שהיה מסתיים בניצחון מוחץ עם קצת מחץ ליד השער, אבל ככה זה כשהחלוצים בקושי משחקים והרגליים מתלבלות. האמת אני לא מאוכזב שהפסדנו - אני מצפה מריאל להילחם על הליגה ועל הצ'מפיונס, הגביע הוא פרט שולי מאוד. לפני שאני אלך לישון אני אצטיין כי דרנתה הרוויח היום ביושר מקום בסגל לדרבי, וכך גם היגוואין - שניהם וההולנדי בפרט נתנו משחק מצוין אבל מה לעשות שרואים את המחסור שלהם בדקות משחק ואת הכושר הלקוי שלהם. גם סלגאדו הרשים אותי לטובה וכך גם גאגו שברוב המשחק ניטרל את מאיורקה לחלוטין. אני לא אדבר על סבילוה כי אני רוצה לסיים את ההודעה הקצרה הזאת בטעם טוב. מעודד למרות ההפסד, האלה מדריד.
ניצחון גדול!!! איזה הרגשה נהדרת לנצח את ריאל פעמיים תוך שבועhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx בקשר למשחק עצמו, ללא ספק משחק ההגנה הטוב ביותר שלנו העונה (ודווקא כשנונייז קיבל מנוחה), באיאסטרוס היה נפלא, פרננדו וארלה זה שחקן שכל מאמן לא היה מתנגד לשחקן כזה..וכמובן מויה שהיה מספר אחד היום, שוער פשוט מדהים. מנזאנו עם ניהול משחק נהדר, המשחק התנהל בדיוק איך שרציתי שהוא יתפתח(כשגויזה לא משחק), לעבור את 45 הדקות הראשונות בשלום וכבר במחצית השנייה ידעתי שריאל לא תצליח להבקיע עם כל הלחץ מהקהל. יש לי הרגשה טובה בקשר לגביע העונה.. אגב, גוטי הוא גאון כדורגל אמיתי ואיבגזה אלוהים. http://www.pixoland.com/aga_foecbaronoi.Xxx
לא יכלתם לעשות את זה ב17.6? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/peace.Xxx צדקת במה שאמרת,ואחרים טעו-לא לזלזל במאיורקה.
אף אחד לא זילזל במאיורקה, על תבוא לנו פה בקודים. זה סך הכל משחק גביע, ריאל מדריד לא לקחה את הגביע הספרדי למעלה מ-10 שנים, אז לא היתי מתלהב כול כך, אני לא זילזלתי במאיורקה לעולם, אני חושב שהיא משחקת כדורגל נפלא ותמיד כיף לראות אותה, הבעיה שלה היא בהגנה, ועם היא רוצה להיות קבוצת צמרת או קבוצה שרוצה להיות באיירופה בעונה הבאה היא צריכה להתחזק.
בסך-הכל משחק די טוב של ריאל לעומת המשחקים האחרונים. הנעת כדור טובה, הרבה ניסיונות להבקיע אבל גם הרבה חוסר מזל ואפקטיביות. לאו דווקא שאנו משחקים כדורגל חיובי, אנחנו מנצחים, אבל כשאנחנו משחקים רע אז דווקא אנו מבקיעים. באפטיסטה שוב מוכיח שחוץ מאפקט הכוח שלו(שאתמול גם נמוג)הוא לא שווה כלום- לוקה בחוסר חוכמה ויצרתיות משחק בצורה קשה מאוד. גאגו סביר מאוד, עשה כמה דברים טובים, דחף קדימה ונראה יותר בולט גם בפן ההגנתי וגם גוטי הוסיף המון להתקפה וגרם לארגנטינאי להיראות טוב יותר לדעתי. דרנתה גם כן ניחן בכמה מהלכים יפים פה ושם. מרסלו=בור- גם בהתקפה, גם בהגנה, הבחור פשוט שמוק אמיתי.. לי נמאס מהקרדיט שנותן לו שוסטר. כן אני יודע שגבריאל"רובן 2"היינצה פצוע, אבל יש את מיגל החביב שלנו. הוא אומנם מגן די מוגבל התקפית וגם שתוקף, עושה זאת בצורה מינמלית אבל אני מעדיף שחקן כמוהו, יותר חכם, שקול, יודע לפחות לעשות את הצד ההגנתי מאשר סתם שחקן שנראה כאילו הוא מתחזה לכדורגלן. ואתם יודעים מה? לפעמיים אני שואל את עצמי, עם למרסלו מגיע כל כך הרבה צ'אנסים, למה דרנתה לא מקבל אותם גם? הרי זה לא שמרסלו טוב ממנו, להפך, הוא מיום ליום מוכיח שגרוע ממנו אי אפשר להיות.(ועוד להתחשב בכך שדרנתה כמעט ולא קיבל את הצ'אנסים שמרסלו קיבל, ולא טעמנו ממנו הרבה ומיכולתיו בזמן אמת) מה נותר לומר, אולי שוסטר פשוט עשה אן-דן-דינו ודרנתה יצא 10 אבל אז שוסטר הוסיף גזר ויצא מרסלו. תם ונשלם. מצד אחד מבאס לעוף מוקדם כל כך, מצד שני, יותר שקט ופחות עול.
אחרי שנפתח סיבוב הגומלין של הגביע כבר ביום שלישי אתמול הגיע לסיומו ואלו העולות והמשחקים לרבע הגמר : ברצלונה - ויאריאל ולנסיה-אתלטיקו מדריד חטאפה - מאיורקה סנטאנדר - בילבאו http://www.as.com/composition/images/das/das/por/2008/01/1200541385.Xxx אחרי 0-0 במשחק הראשון אתלטיקו הוציאה 1-1 בויאדוליד והעפילה בזכות שער החוץ של קון אגוארו . גם לויאריאל זה לא היה כל כך קל והיא נזקקה ל120 דקות כדי להכריע את המשחק . רקרה באה עם יתרון של 1-0 מהמשחק הראשון שנמחק כבר אחרי 8 דקות מרגליו של מרקוס סנה , שעה הניצחון של הצוללת הצהובה הגיע רק בדקה ה102 מרגלו של ג'וזפה רוסי. אחרי 1-1 במשחק הראשון ,אספניול ובילבאו נפגשו במונז'ואיק וגם שם סיימו ב1-1 בתום 120 דקות שהוליך לפנדלים שבו אספניול עם הזכרונות המרים מגמר גביע אוופ"א אשתקד הפסידה שוב לבילבאו 2-1 . חטאפה הגיעה ללבאנטה עם יתרון פנטסטי של 3-0 מהמשחק הראשון והשלימה את המלאככה עם 1-0 קטן אצל הקבוצה החלשה בפרימיירה , גאבילאן התכבד בשער הניצחון בדקה ה64. ולנסיה שניצחה במגרשה הביתי של בטיס 2-1 במשחק הראשון שיחזרה את התוצאה במסטאייה . זיגיץ(8) וויסנטה(67) כבשו למארחים , חואניטו (77) רק צימצם . אחרי 1-1 במשחק הראשון נפגשו סנטאנדר וסארגוסה למשחק הגומלין כאשר הקבוצה המפתיעה של העונה סנטאנדר מארחת את המשחק . כבר בדקה החמישית ריקארדו אוליבירה כבש את השער החוץ הנחוץ עבור סארגוסה , אבל אז ראסינג הכניסה להילוך גבוה ובתוך 43 דקות ברחה ל3-1 כאשר צ'יטה (24) משווה את התוצאה , הבלם אוריאול (33) הופך את התוצאה ל2-1 ואוסקר סראנו מגדיל ל1-3 בדקה ה67. דייגו מיליטו הפריח תקוות בדקה ה80 אצל סארגוסה אבל בתוספת הזמן אזקיאל גאראיי נעץ את המסמר הרביעי , 2-4 בסיום .