:Copa Del Rey 2007/2008: הגביע של ולנסיה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י rivaldo, ‏11/11/07.

1. jinga Member

4 ניצחונות רצופים על סביליה בקאמפ..

2. riquelme1 Member

מדובר בגביע המלך, סביליה יכולה להפתיע ולנצח את ברצלונה בקאמפ נאו, בטח איך ששתי הקבוצות האלה נראות בתקופה האחרונה, הכול פתוח.

3. RubberSoul Member

בקיצור,בקאמפ בארסה חייבת לנצח.

4. Raulito Madridista

גביע המלך - תוצאות המשחקים אמש

http://i228.photobucket.com/albums/ee191/fcbsep07/rf345.Xxx

סביליה - ברצלונה 1:1. לסביליה: דייגו קאפל(44). לברצלונה: תיירי הנרי(24);
    רקראטיבו - ויאריאל 0:1. לרקראטיבו: חוזה מארטין קאסרס(2);
    בטיס - וולנסיה 2:1. לבטיס: הוגו מריאנו פאבון(47). לוולנסיה: חואקין(4,11);
    אתלטיק בילבאו - אספניול 1:1. לבילבאו: סוסטה(78). לאספניול: ג'ונתן סוריאנו(68);
    סראגוסה - סנטאנדר 1:1. לסראגוסה: אוליביירה(22). לסנטאנדר: גראיי(75[פנדל]);
    חטאפה - לבאנטה 0:3. לחטאפה: אלבין(35), קאסקיירו(73), פאבלו הרננדז(79);

מי שעלתה לשלב הבא זו חטאפה, היא לא תצטרך להופיע למשחק הגומלין וזה היה ברור מראש.
    וולנסיה הצליחה לנצח בחוץ ותחייב את בטיס לכבוש שני שערים במאסטייה. נכון שעם ההגנה של וולנסיה העונה זה אפשרי, אך בטיס במצב קשה ואני מתקשה לראותה עוברת את הקבוצה של קומאן. סראגוסה גם בגביע ממשיכה לאכזב. אספניול יכולה להיות מרוצה מהתיקו בסאן ממס, אני משוכנע שבמומנז'ואיק היא תעבור. מפתיע ההפסד של ויאריאל, משהו רע עובר על הקבוצה הזו. סביליה יכולה להיות מאוכזבת מהתוצאה אמש, אך כמו שבארסה נראית, בהחלט אפשר-להפתיע אותו. סביליה מסוגלת להבקיע שער בקאמפ-נואו וגם שניים, אך ההגנה שלה לא מספיק טובה.

היום ייערכו בגביע המלך שני משחקים נוספים בשלב שמינית הגמר:

ריאל מדריד תתארח אצל מאיורקה עם לא מעט חסרים. גבריאל היינצה נפצע וייעדר כחמישה שבועות. רובן נפצע גם הוא. מצלדר עדיין לא החלים, קנבארו חטף מכה במשחק נגד סראגוסה, ג'וליו בפטיסטה גם לא יישחק וסולדאדו שהיה אמור לקבל דקות, לרוע מזלו נפצע והוא מחוץ לסגל. ראול ורוביניו ייסעו עם הקבוצה למאיורקה, כאשר רוד שחידש את חוזהו ייקבל מנוחה, כמו גם איקר קסיאס. דיארה נסע לאליפות אפריקה והוא לא יישחק.
    נראה שסאלגדו או טורס יישחקו באגף ימין וראמוס ופפה במרכז ההגנה. היגואין וסביולה שבקושי מקבלים דקות פרט לגביע המלך, ייפתחו בחוד. גוטי וגאגו במרכז כנראה עם סניידר.
    מאיורקה עלתה לשלב שמינית הגמר בקלאסה. היא מחקה פיגור של 2-0 מהמשחק הראשון באוססונה והביסה אותה 4-0 בבית. הקבוצה תחסר לצערה את החלוץ המצטיין דני גיזה וגם את פייר וובו. ויקטור אמור לשחק כחלוץ, בחוסר ברירה. איבגאזה ואראנגו יהיו הקלפים המשמעותיים בקישור של גרגורי מאנזנו, אוהד ריאל מדריד.

http://www.realmadrid.com/addon/img/1409e27288xhiguainp.Xxx

במשחק נוסף, אתלטיקו מדריד שהציבה העונה את הגביע כמטרה, תארח את ויאדוליד העולה החדשה בויסנטה קאלדרון. לפי ההרכבים של המארקה, שתי הקבוצות משום מה לא לוקחות את המשחק ברצינות. כנראה שלקבוצה שעלתה מהסגונדה חשוב יותר להציל את המצב בליגה הבכירה, שכרגע לא מדהים והיא במרחק רק 3 נקודות מהקו האדום. אצל אתלטיקו ייקבלו צ'אנסים שחקני הספסל חוסה אנטוניו רייס, לואיס גארסיה וחוראדו. פורלהאן ייפתח בהרכב.
    במשחק הליגה בין שתי הקבוצות בקאלדרון, התוצאה הייתה 4-3 במשחק מרתק ומלא דרמה.

5. מילאן ברוש Member

משחקים מעניניים יהיו היום לפי דעתי ריאל למרות ההרכב המאוד חסר שלה תנצח את מאיורקה החלשה. ובמשחק השני תהיה הפתעה ואתלטיקו מדריד תפסיד!

6. REAL MADRID Member

כאן זה לא פורום הימורים. אם אין לך תגובה רצינית פשוט אל תגיב.

7. Mr.Eko Member

לפי מה שהבנתי ואלדס ומארקז הביאו משחק אדיר,שמח שמארקז חוזר לעצמו,הבלם שאני אישית הכי אוהב.
    הנרי גם עם משחק טוב כמו שהבנתי,רייקארד חייב לתת לו מקום בהרכב הפותח גם בליגה! בנוסף לכך נראה שיש תיאום מצויין בינו לבין בוז'אן,בוז'אן יכול ללמוד ממנו המון. לסביליה הגיע לנצח לפי מיטב הבנתי אבל התוצאה פה עם היא שחשוב וזאת תוצאה מצויינת להמשך,אסור לשוכח שזאת לא משימה כזאת פשוטה להוציא נקודות אצל סביליה.

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

שוסטר הולך חזק על הגביע הזה ושימו לב איזה הרכב הוא מעמיד עבור משחק שאפשר לעלות בו את המחליפים :

דודק; מיצ'ל סלגאדו, ראמוס,פפה,טורס; סניידר,גוטי,גאגו,רוביניו; ראול והיגוואין.

בצהריים סאביולה,באלבואה ודרנטה עוד היו בתוכניות ההרכב

9. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

0:0 בין אטלטיקו לויידוליד. הקבוצה הענייה בליגה בעיקר משכה זמן. הכי מצחיק היה הניסיון להכניס כדור חוץ במקום קרן: פחות סיכויים להבקיע, אבל יותר סיכויים להרוג עוד דקה. באטלטיקו פלקון כרגיל במשחקי גביה 90 דקות הסתלבט, בדקה ה-90 הציל. מיסטה הפעם לא כבש והוחלף ע"י קון. לי נמאס ממיסטה, הוא תרם העונה פחות ממוטה.

10. Engonga Member

ניצחון חשוב מאד, לא רק בגלל היכולת הטובה ושער יתרון לקראת הגומלין, אלא גם זה משחק שיתן ביטחון לקראת המשחק החשוב ביותר שלנו העונה ברומרדה.
    אוסקר טרחו שוב מוכיח איזה שחקן מיוחד הוא, לא יאומן איזה כישרון יש לנו ביד, לא צריך את סולדאדו ולא אף אחד..רק טרחו!
    אראנגו סוף סוף חוזר להבקיע(למרות שהשער שלו זה שער שכולו דודק. מזל שקסיאס לא שיחק), סוף סוף הוא שיחק יותר קרוב לשער וגם יכל להבקיע עוד גולאסו.
    ואיך אפשר לשכוח את מויה, אחח תענוג..כמה ביטחון ושקט, 2 הצלות של שערים בטוחים וכל זה כשהוא רק חוזר מהפציעה שלו, ענק.

נערך לאחרונה ב: ‏11/1/08
  11. riquelme1 Member

עם כל הכבוד לטרחו, מאיורקה צריכה חלוץ כמו סולדאדו. שישפר משמעותית את ההתקפה שלכם.

קודם כל רציתי להגיד שמיורקה קבוצה נהדרת ותענוג לראות אותה העונה, אבל עם כול הכבוד לקבוצה של מאנזנו היא קבוצת מרכז טבלה לא יותר, יש למיורקה יותר מדי חולשות, כי היא קבוצה רכה מידי, ההגנה שלה לא מספיק טובה עם בייסטרוס ונונייז, צמד מגנים נחמד אבל רך מאוד, נאברו הוא מגן שמאלי בינוני מאוד, הקטור שחקן שאני מעריך אבל הגנתית הוא חלש מאוד וראינו מה רובניו עשה לו בברנבאו, הקישור וההתקפה נראים כבר הרבה יותר טוב, אבל זה לא מספיק יותר ממקום 7-8.

כמה שבושקו יאנקוביץ' חסר לי, השחקן הזה הצעיד את מאיורקה צעד אחד קדימה, אחרי עונה ראשונה בה היה מלך השערים, איך מיורקה שיחררו אותו? באמת שלא מובן.

12. Engonga Member

אל תבין לא נכון, ברור שסולדאדו חלוץ מצוין ויכול להיות אחלה מחליף לוובו הפצוע אבל אם היית רואה יותר משחקים של טרחו היית מבין.
    יש לו פוטנציאל עצום וכשרון שלא רואים כל יום, מנאזנו חייב לשמור עליו ולתת לו את ההזדמנות עכשיו ולא להביא חלוץ אחר, אם עכשיו הוא לא יקבל את ההזדמנות אז מתי?
    למה סתם לדבר באוויר, ראית יותר מ4-5 משחקים שלו העונה? פרננדו נבארו הוא ההפתעה הכי גדולה שלי העונה ביחד עם ואלרו, שיפור עצום מהעונה שעברה..אני לא מודאג מהעמדה הזאת בכלל.
    יאנקוביץ' בהחלט אובדן לא קטן..אבל הקישור וההתקפה זאת הבעיה האחרונה שמנזאנו צריך לחשוב עליה כרגע.
    ודרך אגב, ללא שיפוט מזעזע בחודש האחרון וגרמן לוקס בשער היינו היום לפחות במקום ה6-5, זה לא תירוצים זה פשוט עובדה.

13. riquelme1 Member

בלי עיין הרע יש לי לווין, וראיתי כמעט כול משחק של מיורקה העונה, אל תגיד דברים שאתה לא יודע, אנ לא סתם זורק פה דברים, ההגנה של מיורקה לא מספיק טובה לקבוצה ששואפת להגיע לאירופה ולצמרת.

פרננדו נאברו הוא בהחלט הפתעה העונה, אבל עם כול הכבדו הוא לא שחקן שמתאים לרמות הגבוות, ולאין שמיורקה רוצה להגיע, ואני לא מדבר רק עליו בייסטרוס ונונייז הפורטגלי הם לא בלמים שמספקיים, כ''נל הקטור שהצד החלש שלו זה ההגנה, עם מיורקה רוצה לעלות שבל היא צריכה לחזק את ההגנה שלה בבלם ומגן חדשיים.

יאנקוביץ' הוא שחקן ברמה גבוהה מאוד, והקישור של מאיורקה עם באסיינס פרירה, איבאגזה וואלרו בהחלט טוב, אבל יאנקוביץ' טוב יותר מכול הרשימה, והוא צעיר, חבל שמיורקה ויתרה עליו אחרי עונה ראשונה מוצלחת.

חלילה וחס אני לא בא לזלזל בקבוצה שלך, היא מציגה כדורגל יפה לעיין ותמיד כיף לראות אותה, אבל היא צריכה לחזק את עצמה בכמה עמדות כדאי להגיע למקומות שהיא ראוויה.

14. Engonga Member

זה לא שמנזאנו ויתר עליו, אחרי העונה הלא טובה של הקבוצה יאנקוביץ' כנראה החליט שהוא גדול על מאיורקה ורצה להתקדם. הוא רצה לולנסיה וצ'לסי, ברצלונה ועוד כמה קבוצות בכירות רצו אותו וכרגע הוא בליגה האיטלקית.
    קיבלנו עליו אחלה סכום ובינתיים טריסטן מצליח יותר ממנו באיטליה.
    בזה אני מסכים.

15. riquelme1 Member

עם הוא היה הולך לקבוצה בכירה היתי מבין, אבל הוא הלך לקבוצה שהיא טיפה יותר טובה ממאיורקה, והעונה אולי באותו רמה, פאלרמו. טעות גדולה, הוא גם לא מצליח שם לפי מה ששמעתי, זה שחקן שאני עוקב אחריו הרבה זמן, ולא יעבור הרבה זמן שניראה אותו בקבוצות הגדולות באירופה.