איזה יופי שכבר בשמינית הגמר מצפה לנו קרב ענקים בין ברצלונה לסביליה. מצד שני, חבל שזה לא ייקרה בשלבים הגבוהים יותר. הדרך של ריאל מדריד לחצי הגמר אמורה להיות בטוחה. מאיורקה קבוצה עם חלק הגנתי חלש, לא חושש ממנה בכלל ובחוץ גם עם המחליפים אני חושב שנגנוב משהו, שער חוץ קריטי לדוגמא. המשחר הכי צמוד הוא בין סראגוסה לבין סנטאנדר. יהיה מאוד מרתק. סארגוסה הבטיחה אמש את ההעפלה לשלב הבא רק עם שער מאוחר עמוק בתוך תוספת הזמן. אם ברבע הגמר המשחקים יהיו כאלו: ברצלונה - ויאריאל; וולנסיה - אתלטיקו מדריד; ריאל מדריד - חטאפה; סראגוסה - אספניול; אז צפויה לנו תקופה מאוד מעניינת בגביע המלך, בתקווה שסוף-סוף נקבל גמר עם שתי קבוצות צמרת. * המשחקים אגב ייחלו כבר ביום רביעי הקרוב והגומלין שבוע לאחר-מכן.
אוי נו באמת..בטוחה? נכון שריאל פייברוטית אבל מכאן ועד ניצחון בטוח הדרך מאד ארוכה חביבי, במיוחד בגביע המלך.
בתקשורת כבר יוצאים מגדרם לקראת המשחק האדיר בין ברצלונה לסביליה בשמינית הגמר. הכותרת באס היא 'בומבה'. נשיא סביליה, דל-נידו, מחמם את האווירה לקראת המשחק כאשר אומר היום:"ברצלונה תיפול בשמינית הגמר. יש לה מזל רע שהיא פגשה אותנו. היא תודח. האנשים שמחים כי הם יודעים שיהיה משחק כדורגל גדול. המשחק השני אצלינו בפיחואן לעיני הקהל המדהים ואנחנו נעבור, זו החובה שלנו. ההיסטוריה שלהם חזקה יותר משלנו, אבל היום אי-אפשר לומר שאין לנו אפשרויות". גם בברצלונה כנראה מרוצים מההגרלה. "זה טוב מאוד שכבר בשלב כזה אנחנו מקבלים יריב רציני כמו סביליה", אמר המאמן רייקארד. ההולנדי הוסיף:"סביליה זו אחת ההגרלות הטובות שיכלנו לקבל. אם אנחנו רוצים להשיג דברים גדולים, צריכים לסלק בדרך יריבים גדולים". http://www.as.com/composition/images/das/das/por/2008/01/1199465519.Xxx בריאל מדריד קיבלו את ההגרלה, אך היריבה לא כל-כך מעניינת אותם. "ריאל מדריד חייבת לזכות בהכל", הדגיש פדג'ה מיאטוביץ. "השנה אנחנו רוצים לעשות דברים יפים במסגרת הזו, ואנחנו נתמודד עם כל המועדונים הגדולים שהשאיפות שלהם דומות. אנחנו רוצים לעשות את הכותרת בגביע. מאיורקה היא יריב לא קל. בברנבאו הם באו ושיחקו כדורגל טוב והפריעו לנו. לא זכינו בגביע המון זמן והשנה אנחנו רוצים לעשות זאת. בשביל לזכות בהכל צריכים מזל". המנהל הספורטיבי של ריאל מדריד, מרוצה מאוד מהשיטה החדשה של הגביע. "כל הסיבובים המוקדמים שהיו בעבר היו מאוד מפריעים ומטופשים. השיטה החדשה נוחה יותר", אמר. גרגורי מאנזנו, מאמנה של מאיורקה, לא היה מרוצה מההגרלה, בלשון המעטה. "הגורל מקשה עלינו. אבל, השנה אנחנו רוצים לזכות בגביע. ריאל מדריד קבוצה מצויינת שלא זכתה הרבה זמן ורוצה לעשות זאת העונה. אנחנו ניתן הכל ונקווה לתוצאה טובה. נתחיל לחשוב עליהם מיום ראשון, קודם יש לנו את ברצלונה על הראש". -------------------------------------------- שים לב למילה שהודגשה: אוי נו באמת..בטוחה? נכון שריאל פייברוטית אבל מכאן ועד ניצחון בטוח הדרך מאד ארוכה חביבי, במיוחד בגביע המלך.
אין שמץ של ספק, שהמפגש הוא מהמעניינים שיכולנו לבקש. רק חבל שכבר בשלב כה מוקדם אחת מהקבוצות האלו יצטרכו להיפרד מהטורניר. אני מאמין שרייקארד לא באמת היה רוצה לבקוש יריב כמו סביליה. יריבה שבארסה תמיד התקשתה מולה. קבוצה אגרסיבית, שמצופפת את האמצע ומשחקת על התקפות מתפרצות. ללא ספק האי היוותה בעיה גדולה לבארסה בשנה האחורנה. דל נידו, מבחינתו, ממשיך בהשתחצנות המוכרת. הפעם האו בטוח שהוא ידיח את ברצלונה. האמת, אני מקווה שכן, אבל אני ממש לא אוהב את השחצנות והביטחון המופרז של דל נידו בכל מיני אימרות כאלו, ואחרות. אני חושב שקיבלנו יריב סביר בהחלט ולא קשה במיוחד. אני מודע לכמות הכישרון של מאיורקה בתהקפה. איבאגזה, ארנדגו, גווזיה ושאר החברה, שחקנים שאותי אישית מאוד מלהיבים מהמשחקים הבודיים שראיתי ומכל מיני תקצירים. אבל החלק החלש של מאיורקה זו ההגנה לדעתי. ההגנה שם מאוד רופפת. יכולנו לקבל את ויאריאל, אתלטיקו, בארסה, סביליה ועוד קוצות חזקות. מאיורקה יריב בסדר גודל בינוני לידנו והאיכות שלנו תצטרך להכירע במשחק הזה.
דווקא אני רואה היזדמנות לפריצה מהמשחקים האלה מול סיביליה. איפה שכולכם רואים כישלון וקושי, אני רואה היזדמנות להתחיל דף חדש ולעלות על "גל מוראלי" שיחזיר את ברסה להיות מה שהייתה. המשחק הזה יותר מסתם שמינית גמר, זה ישפיע על ההמשך, מאוד ישפיע על ההמשך.
האם זהו סופה של תקופה בברצלונה ,אחרי שרייקארד לא מתלהב לקחת למשחקי החוץ את הגאוושו הפעם גם דקו נשאר מחוץ לסגל במשחק הסופר קשה מול סביליה. http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/deco_ronaldinho201207_ES.Xxx ואלדז, אויאר; אבידאל, סילביניו, מארקז, מיליטו, תוראם, פויול, זמברוטה צ'אבי, אינייסטה, אדמילסון, גודיונסן אטו, אנרי, בוז'אן ודוס סאנטוס מנולו חימנז זימן 17 שחקנים לקראת משחק שמינית הגמר נגד ברצלונה, מחר. אלכסנר קרז'אקוב, פאציו, רנאטו וטום דה מול חוזרים לסגל. הנעדרים המשמעותיים הם פרדי קאנוטה ורנאטו שיוצאים לאליפות אפריקה. גם מארטי ואסקודה הפצועים ייעדרו, בייחד עם אנדראס פאלופ שעדיין לא החלים מהפציעה שלו. דה סאנטיס; דניאל אלבס, פאזיו, מוסקורה, קרספו, דראגוטינוביץ; רנאטו, פאולסן, מארסקה, דייגו קאפל, חסוס נאבאס, אדריאנו, טום דה מול; לואיס פביאנו, אלכסנדר קרז'אקוב, צ'באנטון;
פה אני אעדכן: הרכבים: דה סאנטיס אלבס, מסקורה, דראגוטינוביץ',קרספו אדריאנו, פאולסן, מרסקה, קאפל לואיס פאביאנו שבאנטון ואלדס פויול,מארקס,מיליטו,אבידל אדמילסון צ'אבי אינייסטה ג'יו אטו הנרי(24') בינתיים בארסה ביתרון 1-0 משער של תיירי הנרי,מבישול של מארקס. ג'יו עם צהוב. הזדמנויות לסביליה,בארסה שולטת במגרש,משחק ברמה יש פה,מה שבטוח יותר ממה שכן משדרים. 1-1,דייגו קאפל משווה. מחצית,1-1. נחשו מה קרה?נכון,כנראה,אדמילסון נפצע(אני מקווה שזה לא חמור),ותוראם מחליף אותו. גודיונסן במקום אטו. בוז'אן במקום ג'יו,נגמר המשחק.
בארסה המחלצת תיקו בפיחואן, אי אפשר לקרוא לזה אחרת. סביליה פשוט שכבה על השער של ברצלונה, ו-וייקטור ואלדז ובונקר מגעיל של ברצלונה בדקות האחרונות מנעו תבוסה, הכול פתוח בגמולין בקמאפ נאו. חוששני שסביליה תפיגע מהעזיבה של קייטה וקאנוטה לאליפות אפריקה, אבל הסגל של סביליה מספיק עמוק כדאי לחסות את החורים. אני ממשיך להיות מרוצה מסביליה.
אבידאל מקבל צהוב על ביזבוז זמן, ואלדז נותן הצגה, החלוץ כובש, כל השאר עושים הגנה כמו מטורפים. ממש ריאל מדריד נהיינו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx עכשיו מכת הפציעות התחילה לעבור עליהם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx בכל מקרה, משחק טוב לברסה, ג'י עושה עבודה, מארקז פשוט אלוהי. ויקטור ואלדס, קה בוניטו אז!
המשחק היה לא משהו,אבל כמה שחקנים כן. מארקס כרגיל,כאילו העונה שעברה לא היתה.שינוי ענק,והציוות עם מיליטו א-ל-ו-ה-י! ואלדס ראה את קסיאס,ונתן הופעה גדולה. מקווה לטוב בהמשך.תוצאה טובה,ואין מצב להפסד או תיקו עם שערים בקאמפ.