באנקרים? זה למה רונלדיניו בקושי משחק חצי עונה, זה למה דקו לא משחק, זה למה במשחקים האחרונים אדמילסון משחק. באנקרים אעלק. בברסה חוץ ממסי ואיניסטה וויקי, אין דבר כזה באנקרים, אפילו לא אטו, לא פויול ולא צ'אבי. אפשר להחליף כל אחד ואחד מהם, לעומת האחרים שציינתי שפשוט אי אפשר.
והתייחסת לחלק הכי שולי בהודעה. אתה יכול להחליף את המילה באנקרים בשחקנים גדולים עם ניסיון. בגלל זה רייקארד נתן לרונאלדיניו לפתוח נגד ריאל ולא לבוז'אן.
לא, הסיבה שרונלדיניו פתח היא בגלל שרונלדיניו היה הרבה יותר טוב ובכושר מעולה, והעיתונאים דאגו לחפור על זה, לא בגלל ניסיון. ובכלל, בויאן עדיין לא היה מלוטש, לעומת עכשיו שזה הבדל של שמיים וארץ.
רגע, משחק הבא..נגיד שרונאלדיניו כשיר ורייקארד מכניס אותו ישר להרכב.. עם מי היית פותח? הנרי או בוז'אן?
רונאלדיניו אטו והנרי ביחד לא הולך.בשביל זה יש את הילדים. ראינו כבר את השילוב שלהם,ומהשישייה ההתקפית,רק מסי,ג'יו ובוז'אן(אולי גם אינייסטה,אבל אני לא אחשיב אותו) יכולים לשחק בימין.אחד פצוע,השניים האחרים לא כ"כ שמות גדולים.
גמר גביע המלך: וולנסיה - חטאפה http://img267.imageshack.us/img267/9723/94756734zf6.Xxx תאריך: 16.4.08 - יום רביעי; שעת המשחק: 22:55(שידור ישיר בספורט2); מקום: ויסנטה קאלדרון; שתי קבוצות עם מצב-רוח קטסטרופלי יתמודד מחר בויסנטה קלדרון על גביע המלך. וולנסיה רוצה לשכוח מקרבות התחתית בליגה ולהציל את העונה במידה מסויימת, למרות שהנשיא כבר הצהיר שעל העונה הזו אין מחילה. חטאפה השבורה מההדחה הכואבת מאירופה, מגיעה לגמר שנה שנייה ברציפות ובעיני לא מעט אנשים פייבוריטית להצליח במקום בו נכשלה בשנה שעברה. אז מי תיהיה הזוכה המאושרת שתשחק בעונה הבאה בגביע אופ"א? התשובה מחר בויסנטה קאלדרון. http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/copa_rey_150408_ES.Xxx -------------------------------------------------------- וולנסיה - הדרך לגמר היריבה הראשונה אותה פגשה וולנסיה היא ריאל אוניון מהליגה השלישית. העטלפים היו בפיגור 1-0 עד הדקה ה-60, אך זיגיץ שעלה מהספסל כבש צמד. במאסטייה זה הלך בקלילות ונגמר בניצחון 3-0 עם כרטיס לשמינית הגמר(זיגיץ שוב כבש וחואקין הוסיף צמד), כאשר היריבה היא בטיס. גם בשלב זה השיגו העטלפים ניצחון כפול של 2:1. במשחק הראשון של רבע הגמר ניצחה וולנסיה 1-0 את אתלטיקו מדריד בבית משער של דוד סילבה. בקאלדרון היא אומנם הפסידה 3-2, אך עלתה בגלל שני שערי חוץ של קלבר(עצמי) וחואן מאטה. הגרלת חצי הגמר זימנה מפגש קשה נגד ברצלונה. וולנסיה התבנקרה בקאמפ-נואו, גנבה גול של ויאה משום מקום וכמעט הלכה הביתה עם ניצחון, אלא שצ'אבי השווה סמוך לסיום. במאסטייה היא גברה 3-2 על ברצלונה ועלתה לגמר. וולנסיה רגע לפני המשחק וולנסיה תגיע לגמר הגביע לאחר שלושה הספדים רצופים בליגה(מה שמרחיק אותה מהקו האדום ב-5 נקודות בלבד, ללא ספק אחת העונות הגרועות ביותר בהיסטוריה של העטלפים), מצד שני, אולי בפעם הראשונה העונה, תהנה וולנסיה מסגל מלא. כל הפצועים התאוששו מפציעותיהם ורונאלד קומאן יוכל להעלות את ההרכב החזק ביותר שלו. בהפסד לסנטאנדר במאסטייה, חצי מההרכב הראשון קיבל מנוחה.. דויד ויאה שנכנס כמחליף נגד סנטאנדר, חוזר להרכב, ומפרגן לחטאפה:"הם יריב חזק שעשה עונה גדולה באירופה וגם בליגה הם נמצאים מלפנינו. נצטרך לשפר את היכולת כדי לנצח אותם. יש לי תחושה חזקה שאנחנו ננצח. אנחנו רוצים לעשות כותרת חיובית ולהוסיף לארון של וולנסיה תואר". קומאן מתלבט לגבי מספר עמדות. מי שבטוח חוזר להרכב הוא מיגל, באנגה וחואן מאטה הם אופציות אפשריות, כאשר עם השניים מתמודדים מרצ'אנה(יישחק כקשר אחורי) ומוריינטס, שקומאן היה מרוצה ממשחקו נגד וולנסיה. חואקין שקיבל מקומאן צ'אנס בהפסד לראסינג, והציג יכולת ירודה, עלול לחזור לספסל. ראול אלביול בטוח שהמפתח עבור וולנסיה הוא לשחק רגוע. "היה קשה להירדם אחרי ההפסד לסנטאנדר, כי הוא הגיע בדקות האחרונות והוא קירב אותנו לתחתית, אבל רק אנחנו יכולים לפתור את הסיטואציה המסובכת הזאת והגיע הזמן. אם נבוא ונשחק את הכדור שלנו ברוגע, ננצח. אסור לעלות בחרדה, אין לנו ממה לחשוש". נשיא הקבוצה, אגוסטין מוררה, מצהיר שגם זכייה בגביע לא תצליח לתקן את העונה: "משחק אחד לא יכול לתקן עונה שלמה, זו ללא ספק אחת העונות הגרועות ביותר בהיסטוריה. אני מקווה שננצח עבור האוהדים שסובלים כל פעם מחדש. אני יכול להבטיח שבקבוצה ייעשו שינויים בשנה הבאה, וולנסיה לא יכולה להמשיך בצורה כזו". חטאפה - הדרך לגמר חטאפה את המסע שלה במשחק אצל בורחוס מהליגה השלישית, שם ניצחה 1-0 תודות לשער של קאפה. בקולוסיאום חטאפה השתעשעה וזה נגמר ב4-1(קוטלו, דה לה רד, אוצ'ה וגבילאן). הגרלת שמינית הגמר זימנה מפגש קל עם לבאנטה האחרונה בטבלה. אלבין, קאסקרו ופאבלו הרננדז העניקו לחטאפה שלישייה קלילה במשחק הראשון והודיעו שחטאפה תוכל להופיע לגומלין עם קבוצת המילואים. חטאפה ניצחה גם בחוץ משער של גאבילאן, ועברה לרבע הגמר שם פגשה את מאיורקה. חטאפה ניצחה 1-0, כמו שהיא אוהבת, משער של דה לה רד. מאיורקה הובילה בגומלין 2-0 ונראה היה שסיפור הגביע נגמר, אבל בדקה ה-81 צימק גראנרו ועקב שער החוץ חטאפה בחצי הגמר. חטאפה נתנה הצגה נגד ראסינג וניצחה 3-1 בבית(דה לה רד, קאסקרו ומנו דל מוראל), הצליחה להוציא תיקו בסרדינרו(קאסקרו) ולהשיג שנה שנייה ברציפות כרטיס לגמר גביע המלך. חטאפה רגע לפני המשחק איי, חטאפה, חטאפה, כמה היית קרובה. הספרדים כמעט הצליחו לעשות סנסציה ולהדיח את באיירן מינכן מגביע אופ"א, אבל המזל לא היה עם החניכים של לאודרופ, שלמרות נחיתות מספרית מהדקה החמישיח, הצליחו לתת פייט ולהוביל פעמיים(וכך גם לספוג פעמיים ברגעים המכריעים).במחזור האחרון העניק מיכאל לאודרופ מנוחה לחלק משחקני ההרכב הראשון, לאחר ההשקעה הגדולה שלהם נגד באיירן, וחטאפה זייפה וסיימה בתיקו, שהרחיק אותה 7 נקודות מהקו האדום. "אנחנו שכחנו כבר את המשחק נגד באיירן. אנחנו נתאושש, ננצח את וולנסיה ונזכה בגביע", אמר השבוע בביטחון הנשיא אנחל טורס. מצד שני, המאמן מיכאל לאודרופ מנמיך ציפיות:"גם אם נפסיד בגמר זה לא יהיה כישלון. אנחנו לא פייבוריטים. לוולנסיה יש שחקנים שמסוגלים להבקיע בכל שנייה. נתכונן בצורה הכי טובה וניתן 100%". באימון המסכם תירגל לאודרופ את מאנו דל מוראל ואלבין בחוד ההתקפה, כאשר בראוליו פותח על הספסל. קונטרה וקאסקרו ישובו לעמדותיהם בקישור. בלגוואר שב להרכב לאחר שהחלים מפציעה והוא יחליף את הבלם טנה. פאטו אבודנזיירי שעשה שגיאה חמורה במשחק נגד באיירן בגביע אופ"א, לא ייפתח בהרכב אלא שוער המשנה, אוסטארי. נראה שאין קשר לאותה טעות, משום שאוסטארי שיחק את כל המשחקים של חטאפה בגביע המלך. http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/valencia_getafe_copa150408_ES.Xxx הרכבים משוערים: וולנסיה: הילדבראנד; מיגל, הלגרה, אלביול, מוראטי; מרצ'אנה(באנגה), בראחה, סילבה, חואקין; דויד ויאה ופרננדו מוריינטס(מאטה) חטאפה: אוסטארי; קורטס, בלגוואר, קאטה דיאז, ליכט; פאבלו הרננדז, דה לה רד, קאסקרו, גראנרו; מאנו דל מוראל ואלבין
להזכירכם גמר הגביע החל לפני רבע שעה (23:00)! כבר בדקה השלישית למשחק מעלה חואן מנואל מאטה המוכשר את ולנסיה ליתרון 0-1. נראה איך זה ישפיע על ההמשך.
2-0 14 אלכסיס. מעניין אותי לדעת איך חטא משחקת.נראה לי כל החשק הלך. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/drunk.Xxx
עמוק בתוך תוספת הזמן של המחצית הראשונה , מוראטי עם עבירה כל כך ברורה בתוך הרחבה השופט מורה להמשיך אבל אז קולט את הקוון מנפנף לו עם הדגל ואומר לו שהיה פנדל , מזל שיש קוונים עם מושג בספרד , 2-1 חטאפה חוזרת !
אני מקווה שהחזרה שהגול הזה יכניס את ולנסיה לפאניקה לקראת המחצית השניה וחטאפה תעשה קאמבק בדרך לזכייה. אחרי ההדחה הכואבת באופ"א, כל-כך מגיע לה לזכות. הנחישות וההקרבה של שחקניה זה פשוט דבר מדהים. ואגב, התלונות של שחקני ולנסיה פשוט מבישות. כניסה כל-כך ברוטלית וברורה של מוראטי. פנדל מוצדק. לאו דווקא. כבר למדנו להכיר את האופי הנחוש של הקבוצה. לאחר 2 השערים, חטאפה לא וויתרה, כמו תמיד נלחמה, השתלטה על המשחק, השיגה פנדל בבצדק והשיבה לעצמה את התקווה .
בעזרתו האדיבה של אוסטארי , מורינטס גומר את המשחק , 1-3 הגביע של ולנסיה שבעונה כל כך גרועה מבטיחה את מקומה בגביע אוופ"א .
לא ראיתי את המשחק כי אין לי את ערוצי צ'רלטון. למישהו יש תקציר? וכמה שיהיה מוזר לומר את זה, קומאן הביא תואר לולנסיה....
מזל טוב וולנסיה! http://217.116.5.146/images/noticias/080416-copa04.Xxx תואר ראשון לוולנסיה מאז עונת 04\2003, אז זכתה באליפות ספרד ובגביע אופ"א. וולנסיה זוכה בגביע השביעי בתולדותיה, כאשר האחרון שבהם היה בעונת 99\1998. וולנסיה חוגגת זכייה בגביע - הגלרייה(10 תמונות) תגובות מהצד המנצח http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/mata_villa_copa_ES.Xxx רונאלד קומאן:" אמרתי לשחקנים - לכו, תהנו ותנצחו. אני מקדיש את הניצחון הזה לקהל שסבל כל העונה". דויד ויאה:"זו שנה מתוסבכת, שנה ששום דבר לא הצליח לנו. סוף סוף יש רגע משמח". חואן מאטה:"זה היום הכי שמח בחיים שלי" פרננדו מוריינטס:"מועדון גדול כמו וולנסיה לא צריך לסבול יותר" אלכסיס:"בכל העונה הזו רק סבלנו, אבל זה היה שווה את הרגע הזה של הזכייה בגביע" דוד סילבה:"עשינו טורניר גדול בגביע המלך ומגיע לנו לזכות" אריזמנדי:"הפתענו את היריב תוך זמן קצר ועשינו את המשימה קלה יותר" למרות הזכייה בגביע, עתידו של המאמן רונאלד קומאן נראה מעורפל, עקב הכשלונות החוזרים בליגה. בהנהלת הקבוצה מדברים על שינוי גדול בסגל השחקנים ונראה שמהאמן ההולנדי שמאוד רוצה להישאר, לא ימשיך על הקווים. מועמדים שהוזכרו כמחליפים אפשריים הם אמארי מאלמרייה ומרסליניו מראסינג סנטאנדר. עקב הזכייה בגביע תשחק וולנסיה בעונה הבאה בגביע אופ"א, ויכול להיות שזה הדבר שיישכנע את דויד ויאה להישאר, שכן במדינה והקבוצה הייתה נכשלת ולא משחקת באירופה, הוא לא היה נשאר. דויד ויאה יהיה החידה המרכזית של חלון ההעברות בקיץ. --------------------------------- אני מקווה שהתחזיות בוולנסיה יתממשו. שינוי גדול בסגל השחקנים, בעיקר בקו ההגנה, לא יכול להיות שוולנסיה תספוג שער וחצי בממוצע למשחק. נכון שאלכסיס היה פצוע הרבה זמן וגם מיגל לא היה בשיא כשירותו הרבה זמן, אבל גם עם שניהם בהרכב, זו לא הגנה מספיק חזקה כדי להתמודד על האליפות. אם וולנסיה תיאלץ למכור את ויאה היא תפסיד את אחד החלוצים הטובים בעולם כיום ואסור לה לתת לזה לקרות. כמובן שאת הטנק ההולנדי חייבים להטיס מכאן בתום העונה. לפחות וולנסיה תיהיה באירופה. כעת, אני מקווה שתבטיח את הישארותה בליגה כמה שיותר מהר. אסור שבעונה הבאה יחזור הביזיון הזה. מסכנים חטאפה. ההדחה מאירופה גמרה להם את האוויר. בנוסף, שנה שנייה ברציפות שהיא מפסידה בגמר.