:Copa Del Rey 2007/2008: הגביע של ולנסיה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י rivaldo, ‏11/11/07.

1. Sergio Ramos Member

סטטיסטיקה לא תמיד מעידה על השחקן עצמו. לכולם ידוע שהנרי של ארסנל, לא מזכיר את עצמו במעט במדי ברצלונה. נדמה שהוא עוד לא נחת. עזוב סטטיסטיקות, בוז'אן מציג יכולת טובה יותר . הוא הרבה יותר אפקטיבי, הרבה יותר משוחרר ותורם יותר באופן כללי להתקפה, ההפך מהנרי המפוחד והחסר ביטחון. מה גם שהנרי לא תואם למערך ה4-3-3 הקלאסי של ברצלונה. חוץ מלדרוך על רגליו של אטו, הוא איננו תורם בכלום.

מאז שהגיע, לא ראיתי ממנו שום דבר מיוחד. ההברקות, הם תמיד יבואו, כי זה בסך הכל הנרי. אך שחקן לא מתבסס על הברקות. מעבר לזה, משחקן כמו הנרי אני מניח שאוהדי בארסה ציפו להרבה הרבה יותר. ועם לסכם את העונה הזו של הנרי בברצלונה, אני הייתי חותם על כישלון נחרץ של הצרפתי.

2. xavi6 Member

אם אתה כזה טוב במספרים, אולי תביא לנו סטטיסטיקה אחרת-כמה דקות הנרי שיחק, וכמה בויאן. שוט.

3. JR-Riquelme Member

בוז'אן - הנרי

8 בהרכב הפותח 19
    15 עלה כמחליף 3
    5 משחקים בהם הוחלף 7

לא הראו דקות, רק זה.
    חוץ מזה שלדעתי רייקארד טיפה (אבל רק טיפה כן?) מבין יותר ממכם אז אם הוא רוצה לשתף את הנרי יותר יש לו סיבה. או שהוא מועיל יותר, או שזה שחקן טוב יותר מבוז'אן שרייקארד מחכה כבר שיתפרץ.

4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא שהוא מבין יותר פשוט כשהוא יפתח עם הילד בהרבה משחקים על חשבון הנרי בהנהלה ישחטו אותו שבגלל זה הוא רצה את הנרי, בשביל לתת לו לשבת בספסל .

אבל הנרי היה טוב בשני המשחקים האחרונים (באלמריה ובולנסיה) בשניהם הוא עלה כמחליף , זה נקודה למחשבה קלה..

5. JR-Riquelme Member

יש משהו בדבריך, אבל אני עדיין מאמין שרייקארד יותר חושב על אליפות מאשר להתעקש על הנרי (שאני לא אומר שזה לא קרה לפעמים) בהרכב.

6. Raulito Madridista

JR-Riquelme, זה לא שאני לוקח צד בוויכוח שלכם, אבל אם אתה כבר מביא סטט', אז חבל שאתה לא מביא את מספר הדקות, זה מרכיב חשוב מאוד. יכולות להיות לבוז'אן 20 הופעות לדוגמא, אבל מחצית מהן הוא נכנס בדקה ה-80(סתם דוגמא להמחשה). ועכשיו, לעניין - סטט':

בוז'אן
    23 הופעות; 9 פעמים פתח בהרכב, 14 פעמים עלה כמחליף; 961 דקות; 7 שערים; 3 בישולים;

הנרי
    23 הופעות; 20 פעמים פתח בהרכב, 3 פעמים עלה כמחליף; 1726 דקות; 7 שערים; 6 בישולים;

* הסטט' מתייחסת למשחקי הליגה בלבד!

כמובן שלפי המספרים רואים משמעותית שבוז'אן תורם יותר מתיירי הנרי המאכזב ביחס לדקות ששיחק. השם הנרי הרבה יותר מרתיע מהשם בוז'אן, אבל הקבלות של הילד הצעיר הרבה יותר מרשימות.
    בקריאה ריפרופית לגבי הוויכוח, כמובן ששניכם מגזימים בדברים שלכם. הנרי מאכזב, אבל ירדן, עשית ממנו שחקן נזק והוא לא כזה.

JR-Riquelme, זה שרייקארד מעלה את תיירי הנרי בהרכב לא אומר שום-דבר. הרבה יותר קל לספסל נער צעיר כמו בוז'אן מאשר שחקן שהגיע בקיץ בסכום נכבד. היגואין מתייבש על הספסל בעוד דרנטה מתרוצץ על המגרש כמו ילדה קטנה. האם זה אומר שדרנטה טוב יותר? לא! שוסטר פשוט מעדיף אותו ואי-אפשר לדעת למה. מה שאני כן יודע זה שהארגנטינאי למרות שהחמיץ ברשלנות היום, שחקן הרבה יותר טוב וזה הכל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/3/08
  7. xavi6 Member

כן, גם קומאן יותר מבין בטיפה (אבל רק טיפטיפה כן?) ולכן קבוצתו נראת כמו חרא מעוך בליגה. יש לו הרבה סיבות למה הוא העיף את קניזארס ואלבלדה, ולמה אריזמנדי משחק בתור מגן. אולי הוא מחכה שאריזמנדי יפרוץ!

נ.ב
    דור, אני אוהב אותך. אתה עשית מה שלי לא היה כוח לעשות. הנרי אשכרה שיחק כמעט כפול מבויאן, כפול!

נערך לאחרונה ב: ‏24/3/08
  8. JR-Riquelme Member

אז אתה בעצם אומר שאתה מבין יותר מקומאן נכון?
    אתה בתור מאמן של ברסה היית מוריד את הקבוצה 4 ליגות בשנתיים. העיקר להיות ברברן מהבית שיורד על קומאן בלי לדעת כלום. ההולנדי יכול ללמד אותך מה זה כדורגל ומה זה כל אחד אחר בפורום, מ-א' עד ת'.

כבר נמאס גם לי מהוויכוח של בוז'אן - הנרי, הנרי משחק כמעט פי 2 מהקצר, ונותן תפוקה טובה יותר מ3 בישולים יותר. עניין הדקות לא מעניין אותי בכלל למרות שהוא חשוב, כי שי בירוק מחיפה בזמנו כל משחק שהיה נכנס כמחליף היה כובש והיה לו את הממוצע דקות הכי טוב שהיה.
    בוז'אן שחקן שחובה להכניס שלקבוצה לא עובד, מביא אנרגיה אינסופית ותמיד עושה תנועה.

9. Voda_Coda Member

אין, מה שלא יגידו לך אתה תלך ישר העיקר שתיהיה צודק.
    מה שהנרי לא עושה בוז'אן יותר יעיל..והנתונים מדברים..
    עזבו כבר..גם אם בוז'אן היה מכניס כל משחק שלושער הוא היה אומר שהנרי צריך לפתוח..

10. xavi6 Member

כל טענה שמביאים לו, לא מענינת אותו, והוא עוד קורא לי "חולה בויאן" בגלל הטענות שלי. בחור, אתה לא אנושי.

נ.ב
    איזה מדהים, את הנרי הבאנו במיליונים, את בויאן גידלנו, ולבחור עם הפוסטרים יש 7 שערים, כמו להנרי. 7 "הברקות" היו לבחור הצרפתי, ללא ספק-מדהים!
    הוא עולה על בויאן רק ב-3 בישולים, זה פתאטי, זה עלוב.

11. JR-Riquelme Member

אבל נמאס כבר מהוויכוח הזה.
    ברור שאתה חולה בויאן\בוחאן\בוז'אן, ואני מודה שאני אוהב הרבה יותר את הנרי ומה לעשות, הקצר שלכם לא ממש מושך אותי. לא כמו מסי בזמנו. כתבתי כבר שיש לו טכניקה ברמה מאוד גבוהה וזו שאלה של זמן עד שהוא יהיה שחקן ענק, כרגע הוא לא שחקן ענק, אבל טכניקה יש לו.
    כבר הבנתי שאי אפשר להתווכח על דבר כזה כי אף אחד כאן לא אובייקטיבי, ואם מישהו יכול להיות בתפקיד האובייקטיבי זה אני כי אני לא אוהד את ברסה ואין לי שום התעניינות במשתלת כדורי, אבל גם אני לא אחד כזה.

אם בוז'אן היה כובש 13 שערים, הנרי היה כובש 5 שערים, הייתי אומר וואלה, תנו לבוז'אן לפתוח. כי רואים עובדות בשטח. אבל כשהפער ביניהם כל כך צמוד, זה עניין של העדפה. זה לא כמו ההשוואה שהייתה אז בין לודוביק למסי שהיה ברור מי צריך לפתוח.

12. Voda_Coda Member

וואי אתה עקשן כמו לא יודע מה..
    הנרי שיחק פי 2 מבויאן והוא כבש אותו דבר..
    אם ההבדל בינהם היה איזה 200 דקות אז סבבה..אבל ההבדל בינהם זה כמעט חצי...
    והנתונים של הנרי אותו דבר כמעט כמו בוז'אן שהוא שיחק יותר דקות..זה לא נראלך קצת פאתטי שאתה ככה מתעקש על הנרי?!

13. JR-Riquelme Member

למה הנרי שיחק יותר דקות?
    כנראה שקשה להיות בצד הפאתטי עם רייקארד, בכל זאת אתם מבינים גדולים לא?

14. Voda_Coda Member

אתה שואל אותי? אחת ממאות ההחלטות ההזויות של רייקארד..

15. JR-Riquelme Member

בטח, הכי קל לדבר מהבית שאתם ליד המחשב.
    אתם לא מבינים עדיין שבמצבים כאלה כמעט כל המאמנים יעדיפו את הבאנקרים שלהם לכאורה (למרות שהנרי העונה לא באנקר, הנרי זה הנרי), על הנרי הרבה יותר קל לסמוך מאשר בוז'אן חסר הניסיון. קאפיש?
    אני בטוח ב99% שחצי מהברברנים שאומרים לתת לבוז'אן לפתוח יעדיפו את הנרי אם היו מאמנים בברסה. גם אם לא קניתם אותו בתחילת העונה במיליוני יורו.