:Copa Del Rey 2007/2008: הגביע של ולנסיה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י rivaldo, ‏11/11/07.

1. JR-Riquelme Member

אח שלי לבוז'אן עדיין יש פוסטרים של הנרי בחדר, מספיק כבר להשוות סתם

נערך לאחרונה ב: ‏22/3/08
  2. Bensh Member

תראה מה זה, אפילו כשאני לא מגיב אתה חושב עלי...

3. xavi6 Member

אני חושב עליך יומם ולילה, אני חולם עליך, תסיק מסקנות לבד מה הרגש שלי כלפיך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

אח שלי גם לאטו היו פוסטרים של ראול בחדר, פוסטר זה כולה נייר ועליו מצוייר בן אדם, עם יכולות, זה לא אומר שלאיש שיש לו פוסטרים בחדר של הנרי לא יכול להיות יותר מועיל ממנו. ובקיצור-מה הקשר? אז היו לו פוסטרים כשהוא היה קטן של הנרי, BOO HOO.
    עזוב, בוא תקרא ותראה את כמה זה טיפשי נשמע.

בויו פחות יעיל ופחות טוב מהנרי כרגע, כי בעבר בחדר של בויו היו פוסטרים של הנרי.

4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי הנרי יותר טוב מבוז'אן אבל הילד תורם הרבה יותר מהנרי למשחק ההתקפה של ברצלונה .
    הילד זז , נע , רץ ממקום למקום , לא מתבייש לנסות לבעוט ממרחקים במקום לחפש את האלגנטיות שעבדה פעם אחת להנרי בגלאזגו.

5. JR-Riquelme Member

את זה אני עוד יכול לקבל...
    אבל יותר טוב מהנרי? :aaarofl:

למה אתה חושב שהייתי רציני?

6. xavi6 Member

כרגע הוא יותר טוב מהנרי, כרגע.

למה? כי איתך אי אפשר לדעת. אבל בסדר, לא היית רציני=אין לך מה להגיד.

7. JR-Riquelme Member

פעם אחרונה שאני מתווכח עם כמה אוהדי ברצלונה על הבונבוניירות שלהם...
    זה הדבר היחיד שאני יכול להגיד. וגם זה שהנרי יותר טוב מבוז'אן

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראית אותי רושם שבוז'אן טוב יותר מהנרי ? רשמתי שהילד תורם יותר אבל גם לא יקח הרבה זמן שהילד יהיה טוב יותר מהנרי ומה שאתה חושב שזה בדיחה יהיה אמת (למרות שזה לא חוכמה גדולה כי הנרי מזדקן והילד משתפר).

9. JR-Riquelme Member

התכוונתי לקטלוני השני
    וברור שבוז'אן יהיה יותר טוב מהנרי, זה יהיה עוד שנתיים\שלוש בערך. לא חוכמה כמו שאמרת

10. xavi6 Member

אתה אומר את זה הרבה פעמים, אבל כל פעם אתה מתווכח וכשאין לך מה להגיד את חוזר על עצמך ומסיים ב"פעם אחרונה ש...". באמת אין לי כוח לזה, פרשתי.

נ.ב
    אני לא קטלוני, אני לא אהיה ואני גם לא מתיימר להיות. סתם בישביל שתידע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

11. JR-Riquelme Member

הנרי יותר טכני, שולט טוב יותר בכדור, שחקן עם ניסיון, מביא הברקות, משחק ראש הרבה יותר טוב, בעיטות טובות יותר מרחוק, מוסר הרבה הרבה יותר טוב, מביא אינטלגנציה גבוהה הרבה יותר על המגרש ואני הרבה יותר סומך עליו.
    מספיק?

12. xavi6 Member

אני פרשתי, למה אתה ממשיך!?
    בוא נתחיל בזה שבליגה הספרדית הוא לא הציג שום דבר ממה שאתה אומר. יותר ניסיון, לא רואים על המגרש. טכניקה? הוא מושך את הכדור ורץ, הוא מגלה שהמגנים בספרדית לא שיכורים כמו באנגליה, ולכן אני לא רואה "טכניקה" כזאת מדהימה, אלא שרק הוא הורס התקפות ומסריח את המגרש כמו שאנחנו אומרים, פשוט מסריח את המגרש עם כל האיבודי כדור והמבטים לשופט והנפת היידים. כמה פעמים ראית אותו מנסה לעבור שחקן, לא מצליח, נופל ואז המבט בעיניים לשפט של "אני לא מאמין!" כי האמת, אני כבר לא מצליח לספור! תאר לך מה היה קורה אילו המורה שלי למתמטיקה הייתה מתה כשהייתי בכיתה א'...באמת לא הייתי יכול לספור. משחק ראש יותר טוב? יש לו רק 2 ממה שאני זוכר. אחד מול סנטאנדר, איכשהו הכדור הגיע והוא היה סנטימטרים משער חשוף, והגול היפה מול ולנסיה, שאפו, באמת שאפו. זה הדבר היחיד שבו הוא עולה על בויאן כיום, במשחק ראש. חוץ מזה סיומת אין לו, מה שהיה לו, אתה צריך להבין שהנרי של ברסה, עליו אני מדבר, לא על של ארסנל. כל התכונות שהבאת פה לא נמצאות בקאמפ, הן עדיין תקועות בהייבורי.

(כמה אירוני, הוא נהרס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx )

נערך לאחרונה ב: ‏23/3/08
  13. JR-Riquelme Member

לשחק כדורגל הוא לא שכח, והוא עדיין הרבה יותר טוב מבוז'אן.
    בוז'אן מוסר טוב יותר? אתה רציני?
    ועדיין, עם כל העונה הנוראית שלו, נתן לברסה מה שהיא צריכה מול ולנסיה, אלמריה, ריינג'רס, בתחילת העונה למרות שהחטיא המון בישל לא מעט ושלושער נגד לבאנטה.
    ואם אתה חושב שהנרי לא טכני יותר אז אתה עיוור. הנרי גם בן 50 יותר טכני

14. xavi6 Member

בוא נסגור את זה ככה-הנרי בברסה שחקן טוב? הוא מציג יכולת טובה? הוא מציג "טכניקה" כזאת שהוא עובר שחקנים כאילו הם כלום?

נ.ב
    סתכל על השערים שציינת, שלושער מול לבאנטה, אלמריה, רינג'רס. הוא דחק את השערים האלה מול שערים ריקים. מיילא היית מציין את סיביליה, הייתי אומר סבבה, שיחק אותה שם, אבל בינתיים הוא מאכזב מאוד ורוב השערים שלו הם השערים הכי קלים שהיו לו.

נערך לאחרונה ב: ‏23/3/08
  15. JR-Riquelme Member

אני בטוח שאם תביא סטטיסטיקה תראה מי מועיל יותר לברסה. ממה שבדקתי בוואן, הנרי כבש 7 ובוז'אן 5, הקבוצה כובשת 33 עם הנרי וכובשת 21 עם בוז'אן, זה רק מה שהראו. בקשר לבישולים אני בטוח מי מוביל (בוז'אן בעצמו קיבל בונבון מהנרי באחד המשחקים כשהנרי יכל לסיים את זה בשער).
    ושכחתי את הגול שלו נגד ריינג'רס, התווכנתי לסלטיק. מול לבאנטה אם אני זוכר רק שער אחד היה מול שער ריק, אחד הוא עשה במהלך גדול. נגד אלמריה הוא לא כבש אלא בישל במהלך מעולה אחרי 5 דקות שהכניסו אותו.
    אפשר לחשוב איזה גולים בוז'אן שם. אין לו כמעט אף גול ממהלך אישי, או שער ריק או שמבשלים לו מול שוער.
    הנרי בברסה עדיין מציג וגם יציג טכניקה גדולה, זה שאתה לא יודע להבחין מה זה טכניקה בעיה שלך. כמובן שזה לא הנרי של ארסנל, אבל לא התווכחתי על זה, התכווכחתי על זה שהוא עדיף יותר וטוב יותר מבוז'אן... והעובדות, מדברות, בעד, עצמן.