:Copa Del Rey 2007/2008: הגביע של ולנסיה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י rivaldo, ‏11/11/07.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם המאמן הדביל הזה כבר אי אפשר לצפות , הוא עוד מסוגל לפתוח עם גודיונסן גם בצ'מפיונס וגם משם נעוף. למה אנחנו מבזבזים אנרגיה במשחקי הגביע אם מגיעים שנה שנייה לחצי גמר גביע והמאמן הזה עושה שטויות.

2. Voda_Coda Member

רייקארדדד...די עם הסמים!!
    נשבר ממנו כבר..התוצאה עכשיו כ"כ צפויה..אמרתי לכל החברים שלי לשים ולנסיה..ורק אני לא הייתי מסוגל לרשום בטופס ולנסיה..
    בארסה של השנה על הפנים...ורק במזל ניקח תואר השנה...

3. Mr.Eko Member

אם ולנסיה העלובה חוגגת עלינו אז המצב באמת לא טוב.
    הרכב תמוה של רייקארד כרגיל,הוא לא הפסיק עם הסמים כבר?

4. XabiAlonso Member

חואן מנואל מאטה- ביזיון שהוא לא אצלנו!

5. Voda_Coda Member

עכשיו ראיתי את הגולים...איזהה שמירהה עלובהה אלוהים..וכל הגולים באו מהצד הימני...
    ההגנה שהייתה יציבה כל העונה..בשבועות האחרונים מתחילה להישבר..פיול שהיה על הפנים כל השנה, עכשיו הוא יותר גרוע..מיליטו שהראה יציבות העונה גם כן מתחיל להראות טעויות מטורפות..

הקיצרר רייקארד, זהו..הנמאסת. לא יודע מה עבר עלייך בשנה וחצי האחרונות. יכול להיות קרה משהו לספק הרגיל והחלפת לאחד אחר והחומר קצת לא משהו.

6. אבו Member

יש לציין את החצי גול אולי, שהשופט לקח לברצלונה והנרי על ה"עבירה" שהייתה שמה.

7. Jack Wilshere Member

אני גם לא מבין את ההחלטות של רייקארד, אף-על-פי שאני חושב שהוא מאמן כדורגל נהדר.

בוז'אן איכזב אותי נורא. הוא איבד יותר מדי כדורים והחמיץ ברשלנות בדקות הסיום.

ההגנה של ברצלונה נראית כמו הצרות שלי.

כל מה שנותר הוא לשים את כל הביצים בסל של ליגת האלופות במטרה להדיח את היונייטד בחצי הגמר (שאלקה לא מהווים פקטור).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/3/08
  8. JR-Riquelme Member

שיפוט עלוב בספרד כמו תמיד, זה כבר יכול להטריף הדברים האלה...

בקשר למשחק -

בוז'אן שחקן עם טכניקה אדירה, כישרון פשוט נדיר והוא הולך להיות חתיכת שחקן. אבל כרגע, מקום בהרכב אין לו, והוא פשוט לא יעיל. לא כמו הנרי, לא כמו אטו, לא כמו מסי כמובן ולא כמו רונאלדיניו. הוא מנסה יותר מדי את הקטנות במקום לשחק תאכלס.
    אטו, שחקן פשוט גדול, למרות שהוא היה נוראי. כל המשחק היה חושך מצרים, לא עשה ולו פעולה אחת טובה. עד שכמו שחקן גדול עשה הברקה וכבש, דקה אחרי זה שלך כדור אומן לבוז'אן שהחטיא מול השוער.
    הנרי - כמו נגד אלמריה, הביא את ההברקה שעזרה לברסה, היה חלש מאוד לפני השער, אבל הנרי כמו הנרי נתן את מה שהוא יודע. מהגול כבר ראו הנרי אחר והנרי מצוין, בכלל ברסה למרות השער אחרי זה של ולנסיה קיבלה רוח גבית ושיחקה יותר משוחרר וטוב, אבל זה לא הספיק.

בקשר לגודי - היה נהדר, לא הבנתי מה אתם רוצים ממנו.

9. REAL MADRID Member

יש לציין את הגול המלא שהשופט לקח לדויד וויה בטענה שהייתה עבירה על שחקן של ולנסיה במרכז המגרש..

10. xavi6 Member

הוא לא לקח להם כלום, הוא שרק לפאול של צ'אבי וישר סימן חילוף לולנסיה אם אינני טועה. אם התחילו לפני השריקה שלו, ולמען האמת השחקן שהתחיל לפני השריקה שלו צריך לקבל צהוב.

השחקן המיצטיין שלי אתמול היה בויאן, ואני לא מבין את השטויות שהוא לא יעיל. הוא עשה הכל טוב, השחקנים שהיו צריכים לעשות משהו עם הכדורים שלו לא היו יעילים, הוא את העודה שלו עשה בצורה כמעט מושלמת. בצד שלו ובאמצע הוא עשה כל מה שהוא רצה, היה מדהים לראות אותו מיתגבר שוב ושוב על עוד שחקן, ועוד שחקן, ועוד שחקן עם הרבע עוף שיש לו ברגליים ביחס לשחקנים אחרים. בן אמר שלגיו יש פיזיות, לבויאן יש אולי פחות, אבל הוא מנצל אותו עד תום, ויותר מזה-יש לו פי כמה וכמה יותר כישרון מג'יו.
    ריקלמה, מצחיק אותי לשמוע אותך אומר על בויאן שהוא לא יעיל, זה פשוט גדול, אפילו במשחקים שהוא גרוע, הוא נותן תפוקה, כל משחק הוא נותן תפוקה! אפילו שהוא משחקכמו טירון במשחק ראשון בליגה הוא מבשל\כובש. מול אלמרייה הוא כבש ולא היה לו משחק כזה טוב. בויאן הוא הכל חוץ מלא יעיל. רק בישביל לראות את זה, אני אעשה סטטיסטיקה של בישולים וגולים, אני אשב שעה רק בישביל להראות לך שאתה טועה ובגדול, שעות אני אחרוש ביוטיוב על כל משחק שהבחור שיחק ונראה מה הוא עשה.

11. JR-Riquelme Member

ראית את המשחק?

כי אני יכתוב מה היה:

העביר 2, איבד כדור, העביר 1, מסר עקום... וזה סתם בשליפה ממה שאני זוכר. שלא נדבר על ההחמצות שלו במצבים מצויינים.
    עושה דברים יפים אבל לא יעילים בגרוש. אין וויכוח שלבחור יש כישרון, אבל הוא לא מתאים לפתוח בברסה על חשבון הנרי

נערך לאחרונה ב: ‏21/3/08
  12. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

את המשחק לא ראיתי , אבל כולם אמרו שבוז'אן היה גרוע . ירדן אני לא יודע איזה משחקים אתה רואה , נראה לי אתה מריץ את קלטת הדאבל .

13. xavi6 Member

מול ויאריאל הוא כבש(בכורה) והיה החלק הכי טוב במשחק המביש.
    מול ויאדוליד ב1-1 הוא היחיד שעשה תנועה ואפילו הגיע לשתי מצבים, במשחק שבו רונלדיניו פעם אחת עשה תנועה וכבש, וכל השאר היו חושך.
    מול שטוטגארט הוא נכנס דקה 82 והגיע למצב מול השוער לבד והחמיץ בסנטימטרים היסטוריה.
    מול את' מדריד הוא נכנס דקה 85, נתן כדור רוחב ענק לרונלדיניו שהחמיץ ברשלנות ובעצמו בעט בעיטה אדירה ששרקה לקורה.

מחר חלק ב', אני חיייב לישון, לא ישנתי שבוע בגלל החתול הגור שמצאתי.

נ.ב

בן, מה זה שמעתי? תראה, תחליט. אני שמעתי אנשים אחרים, במפגש אוהדים שאמרו שבויאן היה מעולה. וגם אני כשראיתי הוא היה מעולה.

נערך לאחרונה ב: ‏21/3/08
  14. JR-Riquelme Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx אתה ממש חולה בוז'אן
    מה זה היחיד שעשה תנועה? החמיץ ברשלנות? מה אתה עושה צחוק? אתה אמרת לי שהוא שחקן יעיל, זה שהוא עושה תנועה ומחמיץ ברשלנות אומר שהוא יעיל יותר מהנרי?

15. xavi6 Member

לא רק שהוא יותר יעיל מהנרי, הוא יותר טוב מהנרי. פשוט מאוד. הנרי חוץ מלנסות לחטוף כדורים פשוט רץ קדימה וזועק לכל שחקן שהכדור אצלו להרים למעלה, הוא חושב שהוא עדיין באנגליה שבועטים לחלוצים. ורק בישביל להוסיף-הוא משחק כ"כ מעט, והוא עדיין נותן תפוקה כה רבה. יחסית לשחקן נוער שעלה רק השנה לבוגרים בן 17, 6 שערים בברצלונה, ועוד כמה בישולים וכ"כ הרבה דברים אחרים, זה מרשים מאוד. לעומת זאת, כל שחקני ההתקפה חוץ ממסי מאכזבים מאוד, מרונלדיניו ועד אטו, כולם חושך! לדעתי עם בויאן היה משחק יותר, הוא גם היה כובש כפול, ויותר מזה-היינו במירוץ לאליפות. לא פחות ולא יותר, כל משחק שהוא עלה כמחליף (בסיבות דקה 80) הוא פשוט היה מדהים.

שנה הבאה הוא יקבל תפקיד מאוד חשוב, הוא יהיה האס, ואז תראה מהי יעילות, לא סתם לצעוק לאנשים שימסרו להם מהקצה השני של המגרש.

נערך לאחרונה ב: ‏22/3/08