COPA DEL REY נוסע למדריד !

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by rivaldo, Sep 22, 2010.

1. xavi6 Member

אמיר, אתה פתאטי כמו הקבוצה שלך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

2. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

מוריניו מאמן גרוע אבל יש לו הרבה מזל. החילוף שלו היה שערורייתי, קאקא היה השחקן הכי עלוב על המגרש. איך אפס כזה זוכה בתארים?
    חבל שקיקה לא הכניס את קושטה. קצת כסאח מול ראמוס ואלונסו לא היה מזיק.

3. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני עם דמעות עכשיו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx בחיים לא הייתי שבור כל כך ממשחק כמו היום...איך זה תמיד קורה לנו..גם כשמחצית שניה ריאל בקושי מגיעה למצבים איכשהו זה נהרס

4. xavi6 Member

דני, אתה ציני נכון?

5. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://up351.siz.co.il/img1/yjuctzmzjnz3.Xxx

יש גם אנשים אובייקטיביים בעולם..

דקה היינו רחוקים מתוצאה נהדרת..לא מאמין לזה..כאילו בכוונה לתת לנו להרגיש שאנחנו מסוגלים ושוב לדפוק אותנו...כל פעם אותו סיפור...למה פליפה לא העיף לצד שני?!? איךךך רק לנו דברים כאלה קורים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx

Last edited: Jan 14, 2011
  6. פריד טאהר Member

משחק ענק , כמה כיף לראות את ריאל לא נהלת מפיגור מוקדם וחוזרת מהר למשחק , תצוגת כדורגל "במיוחד במחצית הראשונה" מהטובות השנה .. אתלטיקו מדריד יכולה להרגיש פספוס גדול מהשער השלישי אך בטח לא מקופחת לאור המתרחש במגרש , תוצאת 5-3 לריאל הייתה משקפת יותר ..
    השער השלישי "לדעתי"כמעט חרץ את גורלה של אתלטיקו, כי עם כל הכבוד אתלטיקו זאת לא בארסה"כמה קשה להגיד את זה" והפרש של שני שערים עלול להספיק לריאל , אם אתלטיקו תשחק פתוח והתקפי בקלדרון היא עלולה לשלם ביוקר על זה.
    הצגה ענקית של דה-חאה ולא פחות של קסיאס שהיה במקום בזמן הצורך (אההה אם להיות גם שפוי אז ברוך השם שלא קיבל אדום מוצדק)..
    --
    טוב שקאקא לא הבקיע את השער השני , אחרת היית חייב לחפש סיבה אחרת כדי להגיד שמוריניו גרוע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx אם לא עכשיו מחזירים אותו לכושר אז לעולם לא

7. xavi6 Member

אתם תמיד טוענים שהשופטים דופקים אותכם, זה לא חדש, אבל אתה כזה פתאטי שאתה מכניס את ולנסיה ללוזריות שלכם. כאילו שזה קשור..

8. הקופ בישראל Member

בושה וחרפה , עד מתי אתלטיקו תמשיך להיות בלי הגנה וקישור אחורי ?

רק בעזרת דה חאה שהציל והציל והציל זה נגמר ב3 , אי אפשר רק להדוף שמשחקים סביב הרחבה עם מרכז קישור והגנה חלשה.

אסאנסאו זה אחד הברזילאים הכי גרועים שהגיעו לאירופה , שחקן שלא תורם ורק מטייל , היו צריכים להעיף אותו כבר בסוף העונה.

פראה , אויפלושי הם לא ראויים בכלל לסגל וכמו הברזילאי היו אמורים להיות מחוץ לקבוצה.

פיליפה לואיס כ"כ חלש וגם עשה 2 טעויות לקראת הסיום שאחת עלתה בגול.

רחמים על קון , רייס ודה חאה , ה3 היחידים שבאו לשחק.

נקווה שאליאס , מירנדה ותחיה מחדש של גודין יצליחו לעזור במשהו כי זה לא נראה מבטיח להמשך.

החיסרון של חוראדו , איגנסיו וסימאו מורגש יתר על המידה.

9. פריד טאהר Member

ואוו אני מאוד מצטער אדון קסיאס בהודעה קודמת כתבתי שמגיע לו אדום , משידור חוזר של המשחק אני רואה בכלל שהשער של אתלטיקו הוא בעצם נבדל של אגואירו !! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

http://estaticos02.marca.com/imagenes/2011/01/13/futbol/equipos/atletico/1294953422_0.Xxx

10. riquelme1 Member

ירדן, הבטחת שפליפה יסתדר נגד דה-מריה ורונאלדו, לא רק שהוא לא יסתדר, הוא גם אחראי ישיר על שתי הגולים האחורנים שאתלטיקו ספגה, אז לפני שאתה קורא לעמיר פתטי, תסתכל על עצמך.

ואם היה עוד ספק, אז אחרי המשחק הזה פליפה לוייס הוא ללא ספק אחד הפלופים הגדולים ביותר שהיו בליגה הספרדית, וללא ספק אחד הרכישות הגרועות שקבוצה כלשהי עשתה בשנים האחרונות ובמחיר מופרז.

בגול השני של ריאל הוא היה אחראי שאוזיל עובר אותו ברחבה שלי להתאמץ ונותן כדור רוחב ששובר את קו הנבדל, ובגול השני הוא אחראי בלעדי שהוא מרחיק כדור כמו ילד בן 12 שפוגע בדומיגנס ומישם לרגל של אוזיל, הברזילאי הבינוני הזה אחריא על שתי שתי השערים שאתלטיקו ספגה, והגול השלישי היא באשמתו הישירה במקום להרחיק כמו בן אדם, הוא מבשל שער לאוזיל.

לא ראיתי את המחצית השנייה, אבל לפי מה שהבנתי אתלטיקו ניצלה בנס, וגם במחצית הראשונה ריאל הייתה צריכה להוביל ב2-3 שערים, חבל שדני לא יודע לפרגן למוריניו, כי עם מוריניו הוא מאמן גרוע, אז קיקה פלורס הוא לא מאמן כדורגל, אלא אפסנאי.

אין מאמן בעולם שיותר טוב ממוריניו, אולי בניטז, שיודע לשמור על תוצאה, לא רואה את אתלטיקו עושה מהפך בגמלויין.

11. הקפיטליסט משער 2 Member

שני אס.אם.אסים שקיבלתי אתמול במהלך המשחק:

אם טמטום היה מזכה בפרסים, אתלטיקו מדריד היתה דרים טים.

האם קראת את הספר 'להבקיע זה שטחי' מאת ד. פורלאן?

ולמשחק עצמו על רגל אחת: אתלטיקו נאיבית. לא משנה מי ישחק בה, זו קבוצה עם מנטליות של לוזרים. אני לא מאמין שגם ב-1:2 היא היתה עוברת לשלב הבא אבל לפחות היתה לה תקווה. חואןפראן יוסיף לקבוצה הרבה בהמשך. קיקה כרגיל לא הפתיע והמשיך עם החילופים השבלוניים, אבל זה לא שהיו לו אופציות אחרות. מה שרונאלדו עשה לאויפאלושי היה יותר גרוע ממה שהצ'כי עשה למסי. ופליפה זה דודי פדלון הברזילאי.

12. Raulito Madridista

http://www.as.com/prom/201101/pro_photo1294972016.Xxx

אכן, לגביע חוקים משלו. חזרתי הביתה בשלוש בלילה מהסינמה סיטי ומייד ראיתי את השידור החוזר של המשחק. עצם העובדה שהחזקתי מעמד עד הסוף למרות שהייתי ער 23 שעות באותו יום - זה מראה עד כמה המשחק היה מעניין וכיף היה לצפות בו. באמת ששיחקנו מצויין והכתבנו את הקצב לאורך כל דקות המשחק. אתלטיקו כבשה שער יפה מנבדל וזהו. ראמוס ענה עם נגיחה פנטסטית(כנראה מעבירה) ולאחר-מכן התנועה הייתה חד-סטרית לעבר השער של דה-חאה. הייתי מאוד מרוצה מהגיוון במשחק שלנו - איימנו הרבה מאוד על השער אבל לא כמו במשחק נגד אייקס שהשחקנים בעטו מכל מקום - פשוט הגענו לרחבה בקלות. היה שילוב טוב בין מהלכים אישיים, מהלכים קבוצתיים ובעיטות מרחוק. מסוט אוזיל ממשיך להציג כדורגל נפלא שמתקרב איכשהו ליכולת ההיא של זידאן ונקווה שמעכשיו הגרף שלו לא יירד. רונאלדו מקבל מחמאות משחק אחרי משחק, יום אחרי יום, אז נתעכב על בנזמה - ביחס ליכולת שאנחנו רגילים לראות ממנו - הוא כבר ידע משחקים גרועים יותר. העניין הוא שבמשחק שמתנהל כולו בתוך הרחבה של היריבה - חלוץ חייב לכבוש בערב כזה.

המקום בחצי הגמר ככל-הנראה מובטח אבל העניין הוא שאתם יודעים מי תיהיה היריבה בגמר...וקשה להתלהב כבר מניצחונות בדרבי. אסור לצאת מגידרנו לאחר אף משחק בליגה הספרדית למעט משחקי הקלאסיקו או בודדים - יש מעט מאוד מוקשים כמו המדריגל והפיחואן וזהו. רק אציין לסיום שלא ראיתי כזה אטרף של ריאל במשחק גביע מאז הפתיחה הרצחנית נגד סראגוסה ב-4:0 בגומלין ב-2006.

13. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז זהו שלא..אם עברנו את המחצית הראשונה שהייתה מעולה של ריאל..המחצית השניה ריאל נרגעה מאודד, לא הגיעו להרבה מצבי הבקעה ודווקא אנחנו הגענו לשני מצבים נהדרים שיכולים לסגור את הסיפור, באחד פורלאן מול חצי שער ריק בועט לקורה, בשני אלונסו עושה איפון לרייס שני מילימטר מהשופט..כמו שאמרתי, משחק כדורגל תלוי בניצול מצבים, כי אז הכל משתנה

ריאל נתנה מחצית מעולה מושלמת, ואחרי שעברנו את זה והגענו לדקה ה-90 בתוצאה נהדרת שהמשחק מת אז זה כל כך באסה לקבל את הגול הדפוק הזה..כי לא נראה לי שמישהו חשב שריאל יבקיעו את השלישי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

חבל..כי אתמול היתה לנו הזדמנות מעולה להעביר את ההכרעה לקלדרון ולעשות חגיגה בחמישי הבא...הסיפור אמנם לא גמור אבל בשיא הכנות אני מעדיף שנפסיד בשבוע הבא מאשר שננצח 1-0 ונדע שהכל בגלל הגול המפגר בתוספת הזמן

14. הקופ בישראל Member

אפילו קיקה פלורנס לאחר השער ה3 הגיב בתנועות ידיים כ"כ ברורת , הראשונות של יאוש וביטול השחקנים שלו והשניה כיון את היד לראש על חוסר שכל (התכוון לפליפה).

נראה לי שהמאמן היחיד שיכול לשקם את אתלטיקו הגנתית זה רק בניטס , צריך להתחיל מהיסודות.

ברגע שאגוארו יעזוב הקבוצה במתכונתה הנוכחית תראה גמורה , פקט אליו ואל רייס אין מישהו שמנהל את המשחק ההתקפי מהקישור ומעלה (אין לי מושג מה עובר על פורלאן אבל הוא משחק בחוסר חשק מובהק).

15. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמרתי לפני שנה שאולי רק בניטז יכול להפוך את הקבוצה הזאת לקבוצה חזקה הגנתית..אבל עדיין אי אפשר להתעלם גם מהעובדה שבשנים האחרונות הוא הרס 2 מועדונים גדולים... ולא נראה לי שאנחנו יכולים להיות קבוצה אפורה שמנצחת משחקים בזכות הגנה...

אם אני לא טועה קיקה יש לו חוזה עד לסוף השנה(דני יתקן אותי) ובקיץ צריך לעשות חושבים(גם אם נסיים במקום הרביעי) ולהביא מאמן לכמה שנים עם דרך ברורה ושיתנו לו את הזמן ואת השקט...חבל שאגירה לא נשאר, בגלל חודש שלא הלך העיפו אותו(לא מקבל את השטות של השחקנים איבדו בו אמון)