טוב, הגיע באמת הזמן לראות סרט טוב.... לתומי חשבתי שיש כאן אנשים עם הבנת הנקרא, מצטער טעיתי. דרך אגב, כולם כאן מחזיקים במניות של קבוצה? הלו! אתם כולה צופי טלוויזיה,לא מנהלי קבוצות... :aaarofl:
יש לך דוגמא לעבירה בולטת שהוא ביצע מאתמול שמדגימה שהוא שיחק מלוכלך (אני מדבר חוץ מהדריכה שאתם טוענים שהיא מכוונת). אם כבר אתם שיכורים, באמת שארבלואה אתמול הפתיע אותי לטובה ונתן משחק הגנה מצויין, ולא לא זכורים לא משחק מלוכלך מצידו כמו שאתה אומר.
אל תבחר ב cowards way out ותתחיל לצחוק ולספר בדיחות כדי לצאת "גיבור", תגיב עניינית - בתגובה הזו אתה מראה יותר ילדותיות וחוסר יכולת להתדיין מאשר אנשים אחרים בדיון הזה.
ילדותי? אין לך צל של מושג כמה הייתי רוצה לחזור לגיל הילדות. התקופה הכי יפה בחייו של אדם. אין לי בעייה להתדיין עם אנשים הפתוחים לדיעות אחרות אבל כשאני נתקל בתגובות שהקשר בינן לבין מחשבה בסיסית הוא מקרי בהחלט,או אז אני באמת מעדיף לצפות בסיינפלד או בנשיונל ג'אוגרפיק. האמן לי, זה הרבה יותר מגרה את תאי המוח ואני ממש לא צוחק.
תמשיך בשלך. אני עניתי לדבריך בצורה הגיונית לחלוטין, הרי 2 יכולים לשחק במשחק שלך - גם בארסה לא יכולה ממש לשחק בסגנון משחק אחר כדוגמאת ריאל, לא יכולה להתגונן בצורה כזו, אין לה שחקנים אתלטיים כמו פפה ופיזיות כמו שיש בקישור של ריאל מדריד כדי לשחק בסגנון של ריאל עם הבנה וסגירה הגנתית מהטובות בעולם בתיאום מושלם ועבודה בצוות - ולכן היא נאלצת לשחק בסגנון שלה, כשאם היא תנסה לשחק משחק אחר היא תתקשה ולא תהיה קרובה להיות אותה בארסה. ""ולכן לא נשארה להם שום ברירה אחרת לבד ממשחק טכני עם מסירות קצרות במרכז המשחק בלי תכלית המלווה בחוסר פיזיות משווע והמון ביזבוז זמן. זאת האמת ידידי ועדיף להפנים זאת כבר עכשיו."" מה יש לך להגיד עכשיו? עוד בדיחה שנונה על סיינפלד או ערוץ ההיסטוריה, מלווה ברמיזה על חוסר היכולת שלנו לנהל איתך, אדון כל הדיונים והאיש המושכל שמעל לרמה שלנו, דיון כמו בני אדם כי אין לנו משהו שמזכיר קו מחשבה הגיוני? או שאולי נזכה לתשובה עניינית שתוכיח לנו שיש משהו מתחת למכסה השחצנות השנונה והקלילה שאתה מנסה למכור לנו פה?
העלת נקודה מאוד מעניינת אבל חבל שהכדורגל הוא לא כמו במנג'ר שם יש לך שליטה על הכל. ריאל מדריד היא המועדון המצליח והמפואר בתבל, קבוצה זוללת תארים סדרתית. תארים וכדורגל יפה הם משנתו של כל אוהד כדורגל אבל יש סדר עדיפיות. הלוואי והיה אפשר להחזיר את הימים אחורה לזמן ההוא של ראול, פיגו, זידאן, רונאלדו, כשהקבוצה הייתה נכנסת עם הכדור לשער של היריבה, שולטת באירופה ולא מפחדת מאף-אחד. חלפו הזמנים האלה וכעת אנחנו לא באותו מעמד עם כל הצער. אני מוכן להקריב כדורגל יפה עבור תארים ולא להיפך. אי-אפשר לקבוע שריאל מדריד משחקת כדורגל שהוא 'לא יפה' על סמך 4-5 משחקים בשנה נגד מעצמת כדורגל כמו ברצלונה. וגם אז לא מדובר בבונקר אלא בסגנון שמבוסס על התקפות מתפרצות בעזרת המהירות של שחקני הכנף. רוב העונה ריאל משחקת כדורגל יצירתי ופתוח ומבקיעה מספיק שערים ביחס לשאר הקבוצות המובילות באירופה. במשחק ה-4:0 נגד טוטנהאם שיחקנו הגנתי? בסופר-קלאסיקו הראשון מוריניו פתח עם המערך הרגיל שלו מהעונה הנוכחית - שלושה קשרים התקפיים וחלוץ חוד והתוצאה הייתה כואבת. טוב מאוד שמוריניו הפיק לקחים. ברצלונה לא באה להתבנקר בברנבאו ב-2002 ו-2003? בזמנים הפחות טובים כשהיריבה השנואה קבוצה טובה יותר קשה לשחק התקפי ופתוח. בעונת 1999-2000 אחרי פתיחת עונה קטסטרופלית ריאל באה לאולד-טראפורד ברבע גמר הצ'מפיונס ואמנם ניצחה 3:2 אחרי ערב בלתי-נשכח של ראול אבל רוב המשחק היא לא באמת עברה את החצי. אז מה?
בתור צופה נייטראלי (אם יש דבר כזה) - בארסה הפכה להיות הקבוצה הכי תיאטרלית ובכיינית באירופה - לא יאומן כמה מהשחקנים שלה נופלים וזועקים מכאבים סתם (ע"ע וייה בגמר). עם כל הכבוד לכדורגל המדהים שלה, הגיע הזמן שהשחקנים שם ילמדו מהי ספורטיביות כי זה כבר עובר את גבול הטעם הטוב.
אני מאוד נהנתי מהמשחק של ריאל אתמול. הם שיחקו מהר, התקפי במידת האפשר. אוזיל, רונאלדו ודי מאריה שרפו שטחים כאילו אין מחר. אי אפשר לשחק יותר טוב מזה נגד ברצלונה הנוכחית. אם תלך אחורה,תספוג מתישהו ואם תלך קדימה-תקבל בראש. ריאל מדריד נתנה הכל, גם בהתקפה וגם בהגנה, וזה הצליח לה לפרקים רבים במשחק. אם זה באמת היה בונקר, אז די מריבה לא היה דופק ספרינט מטורף כדי להגביה לרונאלדו בדקה ה102.
אתה לא צופה נייטרלי. אתה אנטי ברצלונה ממזמן. ואתה תהיה גם אנטי מדריד כשהיא תצליח וכולם יאהבו אותה, ותהיה אנטי מנצ'סטר כשהיא תשחק יפה וכולם יאהבו אותה. שחקני ברצלונה לא טלית שכולה תכלת, אבל הם בטח לא צריכים לעבור שיעורים, כי מה שהם עושים כולם עושים. מה שאתה אמרת אפשר להגיד על כל קבוצה בעולם. בקיצור, תחזור לחור שממנו באת, ותפסיקו לבקר גם בחגים.
כמו שאמרתי בתחילת הדיון, הדריכה על ויאה היא דריכה עם נעלי הפקקים ומי שלא שיחק כדורגל עם נעלי פקקים וחווה דריכה כזו לא יודע איזה כאבים אלה
בתור אחד ששיחק כמה שנים טובות על דשא וחווה כמה וכמה דריכות כאלה (ואני מדבר על הפקקי סטופקס, לא על הגומי) זה באמת כואב. אבל רואים בבירור בוידאו, שארבלואה לא מניף את הרגל למעלה על מנת לדרוך על וייה. ויש הבדל בין בנאדם שבא בכוונה תחילה ודורך על מישהו עם כל הלב והגוף לבין אחד שממשיך תוך כדי ריצה, ותאמינו או לא - יש סיכוי טוב שזה לא נעשה בכוונה תחילה. עד כמה שקשה לכם להאמין, עוד לא קיבלתי תגובה על עוד משחק מלוכלך מצד ארבלואה שראוי לציון מהמשחק הזה. תתנו ואז יהיה על מה לדבר.
לא כל מה שלא ניתן להראות ביוטיוב אומר שלא ככה. תוכיח לי שאלבס היה ראוי לקבל אתמול אדום. ראיתי לא פעם ולא פעמיים את אברלואה רץ עם שחקן ומפיל אותו בצורה מלוכלכת ואלגנטית. במשחק הקודם ב5-0, כשארבלואה נכנס במחליף, רוב הזמן הוא היה עסוק בלהפיל את מסי כשהוא היה ללא כדור, דברים שנעלמו מהמשחק, כי בכל זאת הבאנו לכם 5 חתיכות. גם במשחק הזה מלבד הדריכה המכוערת והמכוונת על וייה, הוא עשה גליץ' על אדריאנו והמשיך עם הרגל לכיוון הברך שלו. גם במקרה הזה אגב הוא מיהר להרים את הברזילאי... תיקח משחק אחד, תסתכל נטו על ארבלואה ותראה בעצמך. יש אוהדי ריאל שבעצמם הודו בזה וצחקו על זה שהם לא מבינים את השופטים עוד לא קלטו. אם אינך חושב שהדריכה הזאת הייתה מכוונת אתה או תמים או אידיוט, אני מעדיף לחשוב על הראשון כי השני לא הולם אותך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
לא אמרתי שהדריכה הייתה מכוונת, הוא בסך הכל ניסה לדלג מעליו ולא הצליח ודרך עליו ללא כוונה, אבל עדיין זה כאבי טופת ואנשים חושבים בגלל שזה לא בכוונה זה עדיין לא כואב. כשידרכו עליהם פעם אחת עם פקקים אנחנו נראה איך הם יגיבו.
ארבלואה הוא לא השחקן הגנה הכי חכם שיש, ההפך הוא הנכון, אני התייחסתי למשחק האחרון שלו ואתה דיברת על אחרים ככה שהטענות שלי לגבי המשחק האחרון מוכיחות את עצמן. מה שכן, כמו שאתה אומר אני אשים לב במשחקים הבאים ביתר פירוט אליו ויכול להיות מאד שאתה צודק, במשחק הזה לא ראיתי משהו יוצא דופן שהוא עשה. עם כל הכבוד לדריכת הפקקים, כואבת כמה שלא תהיה, וייה יצא קטן תסתכלו על זה איך שתרצו וזה שהם הרימו אותו רק ממחישה את זה שהוא סתם יצא שפל. שיקום ויתעסק בכדורגל, אחרי הכל זה דבר שכואב במקרה הטוב, ולא פוצע או משבית. rivaldo- אני גם טוען שזה כואב, אבל מה שטענו פה מקודם שלהוציא על כזה דבר לארבלואה אדום זה פשוט פזיזות וסילוף עובדות. וירדן, לא זה ממש לא תמימות. אני יכול להגיד לך באמת בלב שלם אם השחקן הדורך היה אלבס והשחקן שדרכו עליו היה רונאלדו-הייתי מגיב אותו דבר.