COPA DEL REY נוסע למדריד !

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by rivaldo, Sep 22, 2010.

1. Zizou10 Member

טוב הבטחתי ולכן אקיים:

המשחק התחיל במחצית ראשונה פנטסטית של ריאל, ואמרתי שאם אנחנו לא נכבוש במחצית הזאת אנחנו נשלם על זה וכמעט צדקתי. פפה אני חושב היה הקרוב ביותר כשנגח לקורה, בנוסף לכמה מצבים טובים של רונאלדו שאחד אם אני לא טועה חולץ כמעט מקו השער. כל אוהד ניטרלי, יגיד שבמחצית הזאת ריאל הייתה ראויה לגול.
    מחצית שנייה, הייתה סיפור שונה והייתה כולה בשליטה של ברצלונה, לצערי ייחלתי לחילוף מדקה 55 בערך ומאד רציתי לראות את קאקא שיכנס ויחזיק קצת בכדור במקום אוזיל שנראה עייף מאד. גם לאורך המחצית הזאת ההגנה הייתה בשיאה, כשהמצטיינים לטעמי בכל המשחק היו ראמוס יחד עם קראבליו שהיו בלתי עבירים פשוטים. עוד שחקן שיש לציין זה פפה, שפשוט נולד מחדש בתקפיד של הקשר האחורי, משחק אגרסיבי כמו שצריך ושלא יאכילו אותם בלוקשים.
    כאן וייה פשוט מגוחך. http://www.youtube.com/watch?v=67hdKsHAt10

אצל שני הקבוצות הייתה לצערי התעסקות יתרה בשופט ובהוצאת כרטיסים במקום לשחק כדורגל, הגדיל לעשות מסי שבאחת הפעמים חסם את הכדור וקיבל על זה צהוב, הלחץ נתן אותותיו בשני הקבוצות.

במשחק הזה, פחות המערך והטקטיקה ניצחה, ולפי מה שראיתי הקבוצה שיותר רצתה ונלחמה לאורך כל המשחק, ניצחה. ריאל יצאה בטירוף למשחק ושחקנים פשוט נתנו את כל כולם, ירקו דם על המגרש.

למרות החגיגות, אני כבר עם הפנים קדימה למשחק בשבת מול ולנסיה, ומשחק ליגת האלופות ביום רביעי שברצלונה תגיע אליו בטירוף.

זהו, HALA MADRID :aaa021:
    ואיזה כיף לכל אוהדי הכדורגל שנשארו לנו עוד שני משחקים בין שתי הקבוצות לעונה

Last edited: Apr 21, 2011
  2. xavi6 Member

אור, באמת שאם וייה במקרה הזה פתאטי-אתה עובר את גבול הטעם הטוב של הסובייקטיביות. ארבלואה פשוט דרך עליו בכוונה. אבל ארבלואה כל מפגש חצי מתעסק בכדורגל חצי מתעסק בקטנות, לא הופתעתי.

3. doundoun Member

פשוט רחמים על אוהדי ריאל, כל כך הרבה רעש על נצחון אחד במסגרת כה זניחה..... מצד שני אפשר להבין אתכם, גם אני במקומכם הייתי יוצא במחולות ובתופים אחרי כל כך הרבה השפלות ובושות בשנים האחרונות :aaarofl:

4. Zizou10 Member

לא אמרתי שלא הייתה דריכה שים לב, מה שכן היה ברור התגובה המוגזמת של וייה שסתם התגלגל על הדשא וזה שהם הרימו אותי רק הראה שהוא ניסה לסחוט איזה כרטיס/פרובקציה/פאול. יכול מאד להיות אפילו שהיה פאוך, ואם אתה שואל אותי ארבלואה לא עשה את זה בכלל בכוונה. הוא לא דרך עליו כדי לדרוך עליו או לפצוע אותו. קורה

5. xavi6 Member

אתה עושה את עצמך או שאתה באמת כזה תמים? כי אני לא זוכר אותך בחור תמים...

6. Zizou10 Member

ירדן מה קשור?
    ארבלואה ניסה לגמור לו את המשחק? ווייה ניסה שזה יראה ככה? רואים בבירור שהוא קם מהגליץ' ושהכוונה שלו היא לא לדרוך עם כל הרגל אלא לרוץ והלמשיך במשחק. אתה באמת חושב שוייה לא התחזה פה? ועשה מזבוב פיל?

7. המבין Member

איזה ניצחון, איזה משחק לחימה מדהים של כולם ובמיוחד של די מריה- פשוט שחקן ענק ומדריסימו אמיתי!

8. xavi6 Member

לא, הוא דרך עליו בכוונה בלי קשר למשחק והגיע לו אדום ישיר. אם זה היה שחקן אחר כמו אלונסו\חדירה עוד היה לי מקום לספק, כי הם לא עסוקים רוב הזמן בקטנות בלי שהשופט יראה, אבל ארבלואה? זה היה מתוכנן ובכוונה. אל תהיה תמים. וייה לא ניסה לצייר את זה כאילו שהוא גמר לו את המשחק, אלא כדריכה בלי קשר בכלל למשחק-משהו שמצדיק אדום.

9. Zizou10 Member

זה מה שאני אומר שהוא בכלל לא דרך עליו בכוונה, לא זכור לי בכלל כניסות חריפות שלו מאתמול. וזה גם לא נראה ככה והתגובה של וייה מראה עד כמה הוא יצא מגוחך. אם זה הקייס שלך זה באמת מגוחך. ראיתי כבר כמה וכמה שחקנים שדרכו בכוונה תחילה על שחקנים אחרים, וזה בכלל לא נראה ככה במקרה הזה-תקרא לי תמים, אני בטוח שרוב האוהדים הניטרליים שיראו את הוידאו יהיו תמימי דעים בקטע הזה. אני מקווה שאתה מגונן גם ככה על אלבס שלא ברור איך לא קיבל כמה צהובים טובים שהגיעו לו אתמול על כניסות מאוחרות.

10. REAL MADRID Member

ירדן, תן לפחות איזה מחמאה על התיאום המושלם בין ארבלואה לראמוס כשהם הרימו את ויאה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

11. M_T_A Member

אם השמחה על התיקו בברנבאו שהשאיר אותם בלי שום סיכוי לאליפות באמת היתה פאתטית, עכשיו יש להם את כל הסיבות לצהול.
    הם ניצחו קלאסיקו ראשון אחרי 3 שנים, הם לקחו תואר ראשון אחרי 3 שנים, הם לקחו תואר על חשבון בארסה ויותר מזה, מוריניו התחיל להגשים את המטרה שלשמה הביאו אותו, לקחת תואר מבארסה. גם אם זה התואר השלישי בחשיבותו.
    ומבחינתי כאוהד בארסה זה כואב, אולי אפילו ברמה של ההדחה מליגת האלופות בעונה שעברה על ידי אותו מוריניו.

העיקר שהקרב על התואר הגדול מכולם עדיין לפנינו.. ואני לא הולך לחדש כלום אם אני אגיד שהולך להיות שם טירוף

12. Raulito Madridista

חבר'ה אני עובר פה קצת על הדיון אחרי שנרגעתי 'מהבלבלה של אתמול' כפי שאומר פרוספר הגדול בתוכנית בובה של לילה - ויש כאן כמה שלא ראו את אותו משחק.
    במחצית הראשונה התוצאה המשקפת היא 3:0 לריאל מדריד. רונאלדו בשתי החטאות ענקיות היה יכול לגמור את המשחק ובאותם הרגעים הייתי ממש עצבני עליו כי זה לא יכול להיות שכל פעם הוא מפספס מצבים של מאה אחוז נגד ברצלונה - הרי הביאו אותו למשחקים האלה, שלא נדבר על הקורה של פפה שרק אלוהים יודע איך הכדור ברח החוצה.
    ברצלונה גם כשהניעה את הכדור במחצית השנייה בלי הפסקה - לא הייתה מספיק מסוכנת למעט השער של פדרו שנפסל. הבעיטה של מסי בתוך הרחבה הלכה למרכז השער.

כמה מילים בנוגע לברצלונה - הם בהחלט יכולים לזכות העונה בצ'מפיונס והם פייבוריטים ברורים לכך, אבל זה מדהים כמה הם סוחבים עם סגל קצר. נניח בוז'אן כשיר אז יש להם שתי אופציות מהספסל. מוריניו לעומת זאת שולף את קאקא, היגואין, אדבאיור ובנזמה, שלא נדבר על פדרו לאון וקנאלס שאף-אחד לא ציפה שהם יהיו אנשי מגבות בקבוצה.
    ברצלונה משחקת כדורגל פנטסטי ובטח האוהדים נהנו במחצית השנייה - אבל לא חסר גועל נפש גם בקבוצה הזאת. דניאל אלבס צועד בכבוד בראש הרשימה - 5-6 עבירות של כרטיס צהוב בוודאות והוא בקושי קיבל אחד כזה; בוסקטס נופל מהרוח, ויאה והשאר רצים לשופט על זריקת אאוט פשוטה.
    לפני שויאה חתם בברצלונה הוא היה אחד השחקנים הכי אהובים עליי שלא משחקים בקבוצה שלי. כמובן שגם העובדה ששבר את שיאו של ראול במדי הנבחרת הכעיסה אותי, אבל אני מאוד אובייקטיבי לגביו. בסופר-קלאסיקו הראשון הוא הרג אותנו, אבל בשבוע האחרון הוא היה נוראי. כל-כך לא מדויק, כל-כך מעצבן עם כל תנועות הידיים האלה שלו. בברצלונה הנוכחית בפרט ושל השנים האחרונות בפרט - זו פשוט בושה לא להבקיע עשרה משחקים ברציפות.
    רק אינייסטה הגיע אתמול לעבוד בברצלונה.

בכל-מקרה - הסיפור בצ'מפיונס-ליג יהיה שונה לגמריי. גם אם ננצח בברנבאו 4:0 אני לא אהיה רגוע כי אני יודע שברצלונה מסוגלת להחזיר במאניטה בקאמפ-נואו.

13. xavi6 Member

זה מדהים, רק אוהדי ריאל יכולים לבוא בטענות לוייה שהוא עושה הצגות אחרי שרואים בבירור שארבלואה דורך עליו בכוונה.

14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

באמת שהרבה זמן לא ראיתי הודעה כזאת סובייקטיבית, בטח שלא ממך דור.
    אמרת נכון לגבי המחצית הראשונה, אבל כשצריך להחמיא לבארסה על מחצית שלמה שלא עברתם בה כמעט את החצי פתאום אתה שוכח את המילים. מלבד השער שנפסל, קסיאס הציל פעמיים שני כדורים של מסי, ועוד שני מצבים גדולים של פדרו שהוא הציל ממש עם קצות האצבעות. ריאל? מלבד הבעיטה של רונאלדו שלא הייתה למסגרת, הבעיטה היחידה שלכם במחצית שלמה הייתה בדקה ה89 של די מרייה שפינטו הציל.

להגיד שבמחצית הראשונה הייתם גדולים, ומחצית שנייה בארסה לא עשתה יותר מידי זאת ראיה שמאוד לא קשורה למציאות.

Last edited by a moderator: Apr 21, 2011
  15. xavi6 Member

אוהדי ריאל שיכורים מהניצחון שהם מגמדים כל מה שמסביב ומעצימים את עצמם. ארבלואה בעצם עזר לוייה לקום, ובמחצית השניה בעצם ריאל נתנה לברצלונה מנוחה.