COPA DEL REY נוסע למדריד !

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י rivaldo, ‏22/9/10.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מוריניו עשה הכנה מצויינת לשני חצאי הגמר האלה.

הוא יסגור הרמטית ויעקוץ במתרפצות במיוחד במשחק הראשון כדי שבמשחק השני יעשה בונקר כמעט כמו היום שמאוד קשה לפרוץ אותו.

2. hai80 Member

אני רואה פה הרבה תגובות מצד ריאל שאומרות איזה כיף להשתיק את השחצנים, לגבי האוהדים לא אכפת לי, אבל שחקני ברצלונה אמרו משהו לפני המשחק?

3. אבו Member

תודה מוריניו. איזה כיף לראות אותם סוף סוף מפסידים.

4. REAL MADRID Member

hai80, החיזיון של רוסל שייגמר 5-0 וההצהרה של ולדאס שהוא לא זוכר אם ריאל ניצחה פעם אחרונה בצבע או בשחור לבן לא מספיק לך?

נערך לאחרונה ב: ‏21/4/11
  5. riquelme1 Member

עם כמה שאני שונא את ריאל, הגיעה לה לנצח היום ללא ספק, מוריניו שוב הוכיח שהוא גאון כדורגל, וזה רק בגלל הטקטיקה והפריסה האדירה בהגנה של ריאל, רק קבוצות כמו שלא מגיעות בכזה אטרף ויכולות לנטרל את ברצלונה.

בארסה נראת פשוט חסרת אונים, אמרתי לפני המשחק שעם יש קבוצה בעולם שיכולה להתמודד עם בארסה זאת רק ריאל, אולי מנצ'סטר, אולי.

מברוק לריאל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/4/11
  6. hai80 Member

על ה5-0 שמעתי, על ואלדס לא שמעתי, וואלה מבסוט על רונאלדו, רק חסר שפפה או ראמוס יביאו רגל של מסי אבל יש להם עוד 2 משחקים בגביע כדי לארגן את זה..

7. aloneli Member

לגבי המשחק קשה להגיד למי יותר הגיע כי 2 הקבוצות היו שוות,מחצית ראשונה ריאל הייתה טובה ומחצית שנייה בארסה,סוף סוף האגואיסט הזה שם גול(לא מפנדל) הגיע הזמן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/4/11
  8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

חבר'ה, הדרבי של לונדון לא מעניין פה ולא קשור לפה, כל מה שלא קשור למשחק הזה נמחק.

9. xArtur Member

משחק שרובו היה מלא עבירות..וויה בכלל הופיע למשחק?!
    פדרו חוץ מכמה מהלכים היה ממש חלש.

רונאלדו,אין מילים,פשוט אין מילים.

הקלאסיקו הזה היה טוב יותר מהקודם,ונקווה שזה ישתפר לקראת שני המפגשים הבאים גם..

10. Gass12 Member

קשה שלא להתפעל מהאתלטיות והכושר הגופני של הפורטוגלי המניאק.אבל באותה הנשימה קשה שלא לראות עד כמה הוא אנוכי עם אגוטריפ שלא נגמר.נרקסיסט אנוכי מסריח. גם כששיחק אצלנו ראה רק את עצמו.היום די מריה שיחק את אחד המשחקים הכי טובים שלו אי פעם.הביא לך בישול בהזמנה על הבלורית והג'ל.יש לך הזדמנות לגמור את המשחק במסירה שמאלה ובאותה הזדמנות גם לגמול לו.
    פירגון אף פעם לא היה הצד החזק שלו.

11. Raulito Madridista

http://img812.imageshack.us/img812/6457/1303337389extrasportada.Xxx

רוח המדרידיסימו שוב נושבת. סוף-סוף אנחנו זוכים בתואר, סוף-סוף מנצחים את השחצנים האלה מברצלונה. הורדנו שתי ציפורים במכה אחת - גם סיימנו עם הנאחס הזה שנקרא גביע המלך(כמו קללת הריאזור - זה בלתי-נתפס שלא זכינו בגביע הזה 17 שנה) וגם שברנו את הקרח במשחקי הסופר-קלאסיקו מה שמביא דחיפה מוראלית אדירה לדבר האמיתי - חצי גמר הצ'מפיונס. מוריניו הביא לנו תואר ראשון באמצעות תוכנית משחק נהדרת, אבל אנחנו לא מסתפקים בזה. אם הוא ידלג מעל ברצלונה גם בליגת האלופות באמת שכל הסופרלטיבים האפשריים לא יכלו להדגיש את ההערכה כלפיו.
    הרגע ההוא בו רונאלדו כובש בהתרוממות נפלאה דווקא אחרי דקות נוראיות שלנו, הנפת הגביע של איקר והשחקנים שהקפיצו את מוריניו לשמיים - אין דברים כאלה, הרוח של ריאל מדריד חזרה, זאת ריאל מדריד - קבוצה שזוכה בתארים.
    במהלך המשחק כבר אמרתי תודה אם נגיע לפנדלים כי המחצית השנייה שלנו הייתה נוראית - אפס הנעת כדור, ברצלונה נכנסה למשחק לאט-לאט ושער שלה ריחף באוויר. הטרמפיסטים שפתחו את הטלוויזיה רק במחצית בטח ישקרו על עוד כדורגל איכותי מצד ברצלונה אבל זה ממש לא היה ככה. במחצית הראשונה יצרנו המון מצבי הבקעה מלבד הקורה של פפה(כבר ראיתי את הכדור נכנס פנימה) על-אף שלא הייתה הגדרה ברורה למשחק שלנו, כשבין השאר רונאלדו החמיץ יותר מידי אבל למי אכפת, הוא יצא הכי ווינר שבעולם עם השער האדיר הזה ועכשיו כבר אף-אחד לא יגיד שהוא נחבא אל הכלים נגד ברצלונה.
    כל השחקנים רצו והשקיעו המון אבל למעט סרחיו ראמוס אני לא חושב שהיה שחקן שהציג רמת משחק יוצאת דופן והעובדה שניצחנו למרות יום בינוני של רונאלדו, משחק חושך מוחלט של אוזיל ועוד כל מיני גורמים כאלה ואחרים - מאוד מעודדת. בכל הנוגע ללחימה אני רוצה לציין בעיקר את די-מאריה הבלתי-מתפשר.
    סאן איקר הוסיף היום את התואר האחרון שהיה חסר לו בארון התארים - הוא זכה בהכל! תואר ראשון שהוא מניף כקפטן - מזל טוב!

צעקות השמחה שלי בגול של רונאלדו - השכנים עד עכשיו מקללים אותי, התפרצות רגשות שלא הייתה מאז עונת קאפלו!
    היום יוצאים לרחובות לחגוג והחיוך לא ימחק מהפנים עד יום שלישי ואולי גם אחריו.
    האללה מדריד!
    הנה זה מגיע, תנו לזוז'ה להניף את הגביע.
    בארסה קאברון, סאלוד אל קמפאון.
    לילה נפלא לכם מדרידיסטות.

נערך לאחרונה ב: ‏21/4/11
  12. Zizou10 Member

אוי אני כ''כ שמח. ולחשוב שראיתי את המשחק בפאב שאני בין הבודדים שאוהדים של ריאל. איזה אושר, אין מילים.

מחר אתן התייחסות עניינית למשחק.
    HALA MADRID

13. פריד טאהר Member

עננננננננננננננננננננננננקקק

14. doundoun Member

האושר הלא ייתואר של שחקני ואוהדי מדריד מדגיש עוד יותר את המכות הגדולות אותן חטפו

בשלוש השנים האחרונות.....

זה כל כך פאתטי לראות את התגובות של אוהדי ריאל ששמחים עד לב שמיים ועל מה? על זכייה

בגביע המלך! מפעל זניח שריאל אף פעם לא ירקה לכיוונו, בשביל זה קנו שחקנים בחצי מיליארד

דולר? בשביל זה הביאו את מוריניו? על מנת לקחת גביע? פאתטי כבר אמרנו?

אני אישית זוכר את ריאל הגדולה באמת, כזאת "שהכריחה" קבוצות גדולות אחרות בספרד ומחוצה לה

לעשות מולה באנקר ולא ההיפך.

אני די מבין את השמחה של אוהדי ריאל, הם סבלו שתיים מההשפלות הקשות בהיסטוריה כשאחת

מהן הייתה צורבת במיוחד ונדמה לי שהם בנו על הרבה יותר מתיקו מזליקי ונצחון בגביע.....

אני מאוד מקווה שהשופטים בליגת האלופןות ידאגו שהמשחק יהיה ספורטיבי וינטרלו שחקנים

הבאים במטרה אחת בלבד....

15. פריד טאהר Member

זה הקלאסיקו הראשון מזה המון שנים (והראשון בחיים שלי) שבסופו מי שמנצחת זוכה בגביע ואתה אומר לי סתאם גביע.. ניצחון בקלאסיקו זה תואר בתוך עצמו,איך אם מדובר במשחק שבסופו תרים גביע(ככל שיהיה שמו)..
    לכל הפטפטים שמנסים להנמיך מערכו של המשחק והזכייה, תחיו ותסבלו..

כאוהד של ריאל הכי כיף בעולם לזכות בגביע כשבגמר פוגשת אותך היריבה השנואה מקטאלוניה (זכייה בגביע הספרדי על חשבונה של ברצלונה,יותר מתוקה אפילו מזכייה בליגת האלופות על חשבון קבוצה אחרת חוץ מבארסה)