מחצית שניה מצוינת של ברצלונה ואלמלא קסיאס ברצלונה היית זוכה,אין קסיאס אחד השוערים הגדולים בהסטוריה. לגבי השער שנפסל של פדרו נבדל ברור לצערי,אבל לפחות מסי התעורר בחצי השני,נקווה שברסה תשכיל להמשיך כך,ואיזה הצלה הביא פינטו בדקה ה90. שלא יגמר לעולם סופר קלאסיקו כמו שצריך להיות.
עושה רושם שמי שתכבוש ראשונה גם תנצח, המשחק הזה פשוט סגור ושתי הקבוצות מנטרלות אחת את השנייה בצורה יוצאת דופן, בארסה חוזרת למשחק במחצית השנייה והגיעה לכמה מצבים טובים, ושער שנפסל(בצדק, כנראה). למוריניו יש בספסל את בנזמה, קאקא והיגוואין, אם הוא מכניס עוד חלוץ זה הימור לא קטן, לעומת זאת לבארסה רק אלפלאי יכול לעשות שינוי, אולי במקום וייה ששוב נראה רע וכנראה יסיים משחק 11 בלי שער. צ'אבי אלונסו חייב להיות יותר מהיר ומדוייק ביציאה קדימה, הוא מאבד יותר מדי כדורים קריטים. 90 דקות עברו כמו חצי שעה.
די-מאריה אלוהי, איזה כדור לרונאלדו, איזה עבודה שהבן אדם הזה עושה, פשוט לא יאמן. אני פשוט לא רואה את בארסה פורצת את ההגנה של ריאל עכשיו שתתבצר עוד יותר, בטח לא שוייה בכושר כזה איום, וגם פדרו די חלש למרות שהוא טוב יותר מהמשחקים הקודמים, כל התיק כמעט נופל על מסי. ועל הספסל לגוארדיולה אין הרבה אופציות חוץ מאפלאי. וייה יוצא, אפלאי נכנס, גם גוארדיולה איבד תקווה.
זה מה שקורה כשלא כובשים, סופגים.. לא אהבתי את המשחק של ריאל, בטח שלא במחצית השנייה שהתבססה על בונקר מוחלט ומתפרצות, שלאורך המחצית השנייה לא הניבו דבר. מלבד ההזדמנות של די מרייה בדקה ה 90. המגמה הזאת נמשכת גם בחצי הראשון של הארכה, אבל מתפרצת אחת דווקא כן הצליחה. אין מה לעשות, קשה לכבוש כשהחלוץ שלך כבר מספר דו ספרתי של משחקים לא כובש. בארסה משלמת על ההחמצות. אני מקווה שלא אבוד המשחק הזה.
ברכות לריאל על הניצחון אם כל הצער שבדבר. ריאל מדריד בעידן מורניו זה קבוצה אחרת,רק שהמחצית השניה די הגעילה אותי,יאל שיחקה בונקר,אבל אין מה לעשות מוריניו מאמן פחדן. ולגבי ברסה גרדיולה עשה טעות ענקית היום שהשאיר את וויה שרק איבד כדורים ולא היה במשחק על המגרש,וייה בכושר על הפנים,מקווה שבאלופות ברסה תשכיל לנצח ולהדיח את ריאל בדרך לגמר. אה וכמו תמיד ריאל חוטפת כרטיס אדום,רק שהיום האדום אם כל הכבוד לפאול של דה מריה היה מיותר.
מוריניו, כי אין עוד מלבדו. שהוא רואה גמר, זה סיפור אחר. ריאל מדריד נתנה מחצית ראשונה ענקית, פנומנלית, משהו שרק צ'לסי הצליחה לעשות (ואז עשינו את זה 90 דקות) שזה לעצור את ברצלונה בהתקפה לחלוטין, גם את ההנעת כדור, ולהגיע למצבים. בחצי השני הם כבר היו עייפים מאוד, ברצלונה ניצלה את זה כמו שצריך מבחינתה ונתנה חצי שני כמו שהיא יודעת. בהארכה זה היה לכאן ולכאן, אחרי השער של רונאלדו ברצלונה לא הצליחה לאיים על היתרון, וריאל מדריד מנצחת פה משחק שהגיע לה לנצח.
אי אפשר לתאר במילים את השמחה האדירה הזאת!, פשוט נקמה מושלמת לשחצנים הללו. די מריה צריך לקבל צלש על משחק ענק, ללא ספק מספר 1 על המגרש, משחק מלחמה פשוט היראוי והמגדולים שאני זוכר, שלו ובכלל זה של הקבוצה. ושאף אחד לא יבלבל את המוח על בונקר, מוריניו שיחק את המשחק הכי נכון מבחינת פערי הכחות, כל דרך אחרת מלבד משחק הגנה הרמטי שמתבסס על התקפות מתפרצות(וזה עבד מושלם בניגוד לקלסיקואים הקודמים)היה לשחק הישרות לידיים של דווארדיולה והטיקי קטה שלו ולחטוף עוד חמישייה לפרצוף. אושר אדיר לזכות בגביע הזה, עוד יותר אושר וכבוד לנצח את ברצלונה, להשתיק את הפה הגדול וההתנשאות הקטאלונית הזאת(בפרט של פיקה הליצן), אושר, אושר אושר!
בהתחשב בזה שבמחצית השנייה לא עברתם את החצי, וקסיאס הציל 4 שערים בטוחים אני בספק עד כמה עבדה שיטת המשחק הזאת. כן במחצית הראשונה היא עבדה, אבל מסכמים משחק ב 90 דקות ולא אחרי מחצית. אין ספק שאם קסיאס לא היה בשער שלכם התוצאה הייתה שונה לגמרי. קסיאס הוא חלק משחקני ריאל, והערב עושים סיכומים אחרי 120 דקות כנראה, אבל עם כמה שקשה לי להגיד את זה. ברכות על הזכיה.
קאסיאס נולד בעיר הלא נכונה, כמה מזל יש לקבוצה הזו שיש לה שוער כזה. מחצית אחת בבלבד של ריאל מדריד והם מנצחים 'משחק הזה. פפה השחקן הכי מסריח בתולדות הכדורגל אי פעם, כניסות מכוונות כאלה עם הפקקים כזה מסריח.
מה שהוא עושה לקבוצות שהוא מאמן אותם זה מדהים... לריאל די הגיע התואר הזה ואני חושב שהיא היתה עדיפה בהתחשב בכל 120 הדקות...במחצית הראשונה זה היה 101% ריאל, מחצית השניה ריאל כן הגיעה לשני מצבים טובים ולמרות שברצלונה היתה עדיפה זה לא כמו במחצית הראשונה בשליטה של ריאל... הגיע להם על משחק ענק הם פשוט רצו את זה יותר...אם יש משהו שמנחם אותי זה שהשחצנות הכל כך מגעילה של ברצלונה אולי תלמד לדבר פחות
אני לא חושב שיש אוסף כלשהו של שחקנים, כלומר קבוצת חלומות שאפשר להרכיב, שמוריניו לא יצליח לנטרל במשחק נתון. מהטקטיקנים הגדולים בהיסטוריה וכשזה בא ביחד עם תכונות אישיות שגורמות לשחקנים שלו להתאבד על כל כדור מקבלים את אחד המאמנים המצליחים בהיסטוריה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx אבל האמת, בתור קבוצה כל כך מצליחה ברצלונה אמורה להתמודד עם לחימה כזאת על בסיס כמעט שבועי והיא לא. בפריימירליג יש לא מעט קבוצות שהיו נלחמות נגד ברצלונה כמו שריאל מדריד נלחמה היום ואפילו יותר. רונאלדו הוא האדם הביוני, לא אנושי, גם בדקה ה300 הוא יוכל לתת ספרינטים ולהיות מהיר פי 3 מכל שחקן אחר על המגרש. אני חושב שהוא אחד האתלטים הכי טובים בעולם מבין כל שחקני משחקי הכדור, הוא יותר complete אפילו מהאתלטים ביותר שבשחקני הNFL והNBA.
לא ייאמן כמה הלב האנושי מסוגל לאצור אושררררר פשוט לא יאומן!1 אני כל כך מאושרררררררררררררררררר סוף סוףף כל כך מגיע להםםםם באמת שמגיע להם! תודה לך פפה, ארבלואה, צ'אבי אלונסו, מרסלו, ובעיקר בעיקר פאקינג די מאריה! ילד בן 22 שנלחם כמו אריה.