Copa America 2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Obafemi, ‏24/6/07.

1. Maor321 Member

lol, אל תדאג לא הפסדת - היה בדיוק אותו דבר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx . באמת טמטום לשדר את זה על גבי כל הערוצים, לא שזה אכפת לי אבל חבל לאלה שאוהבים ספורט אחר.

והאולפן אתמול באמת היה שכונה בהגזמה. אני חושב שהכי בולט היה הלבוש של קופמן - אני לא מאמין שאישרו לו להשתתף בשידור עם מכנס קצר ונעלי ספורט. טוב שהוא לא בא עם גופיית סבא וזהו

נערך לאחרונה ב: ‏16/7/07
  2. Dimitar Berbatov Member

קודם כל, את ההודעה הזאת רשמתי לפני הגמר. זה לא שאני לא מעריך את מסי, מסי שחקן נהדר אבל להגיד שהוא השחקן בכושר הטוב בעולם זה פשוט גובל בטימטום. בגלל שער אחד יפה נדג מקסיקו הוא הופך לשחק בכושר הטוב בעולם? מסי בקופה (והגמר רק מחזק את זה) לא עשה שום דבר. כבש שער אחד אחרי מסירה מדהימה של ריקלמה וחוץ מזה, נאדה. אם לבאסילה היה את הביצים להוציא את מסי ולהכניס את קרספו, או אפילו לפתוח אם קרספו במקום מסי, אני בטוח שהתוצאה היתה אחרת. ולגבי ריקלמה, כל-כך חבל לי עליו. נתן טורניר מדהים, לטעמי הוא השחקן של הקופה, אבל ראינו שכלום פשוט לא הלך לו. שמו עליו שני שחקנים שפשוט שיתקו אותו.

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/goodpost.Xxx

3. M_T_A Member

מסי עשה רק דבר אחד אחד? מה עם הגול שהוא בישל למסצ'ראנו אחרי שעבר 2 שחקנים באגף?

4. Sergio Ramos Member

כל הקרדיט מגיע לדונגה,היה עליו המון ביקורות.זה התחיל בהפסד למקסיקו,אבל לאט לאט ישתפר עוד יותר ועוד יותר.חלקכם יגידו שלא מגיע לברזיל,בגלל משחקה ההגנתי והצפוף.אבל דונגה עשה את הדבר הנכון,הוא שיחק כראוי.ארגנטינה נראתה פשוט אומללה ליד הלחץ של ברזיל שסגרה יפה מאוד כל חלק במגרש,בעיקר את ריקלמה שפשוט לא נראה.היה קצת מוזר לראות את ברזיל ככה,אבל שוב דונגה עשה את הדבר הנכון ביותר,ציפף את רוב במגרש ולא איפשר לריקלמה לעשות את התנועה החכמה שלו,גם מסי היה מושבט לגמרי ולא הציג יכולת טובה.שלא לדבר על טבז,שפשוט לא הגיע למשחק.
    ניסיונות כושלים של הארגנטינאים להרים כדורים לרחבה,דבר לא נכון מיצידה.חואן ואלכס עשו עבודה פשוט נהדרת שתי בלמים גבוהים שקשה מאוד לשחק איתם על הגבהות.גם מאייקון הצטיין.אלבס נכנס והיה נהדר,הפעיל לחץ,בישל את הגול העצמי לאז'לה,הראה חדות,וגם שם גול מי שלו.
    באסילה עשה טעות שלא הכניס את קרספו,במחצית הראשונה ציפיתי לראות אותו נכנס,קרספו חלוץ ערמומי שיודע להפחיד הגנות ולשנות מצב.
    משחק ההגנה של ארגנטינה נראה מזוועיה ביותר,לא ציפיתי לכזאת הופעה של אז'אלה.עם גול עצמי שלא צריך היה לקרות.גם למיליטו לא היה חסר.מלבד זאנטי שהיה די טוב.

לסיכום:שוב ברזיל מנצחת ומראה שתמיד תהיה עדיפה על ארגניטנה,לא משנה עם איזה סגל היא תהיה.תמיד היא תהיה מעל ארגנטינה,שממשיכה במסורת הלוזריות שלה.

5. Dimitar Berbatov Member

אוי נו באמת. הבישול היה יפה אבל זה היה במשחק שלא עניין גם את הפרגוואים ועובדה ששתי הקבוצות עלו בהרכבים שניים למשחק הזה. מסי באמת שחקן נהדר אבל הוא עוד רחוק הרבה מלהיות השחקן הטוב בעולם...

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק ארגנטינה עלתה בהרכב משני באותו משחק , ואז כשמסי נכנס לשחק פתאום ארגנטינה התחילה לשחק כדורגל .

אסור לכם לשמוע את שגיא כהן מדבר , הוא מדבר שטויות וגורם לכם להאמין לכך...
    ובכלל תמיד הוא ימצא איזה פגם בברצלונה , גם ריבאלדו בזמנו ספג מהקירח הדביל הזה ביקורת.

7. riquelme1 Member

דביל לא דביל, שיהיה לך קמצוץ מהידע שלו בכדורגל תדבר, חוצפן.

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

וואו איזה באסה שאין לי קמצוץ מהידע שלו

9. riquelme1 Member

אתה גם ספאמר וגם עם חוש הומור גרוע, איך אתה מנהל פה קיבינמט.

10. M_T_A Member

מסי רחוק מלהיות השחקן הכי טוב בעולם?
    אני לא רואה אף אחד חוץ מקאקה שיכול להתחרות איתו על התואר הזה

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכל עניין של שוחד וקומבינות.

12. אבו Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx :aaarofl:

13. M_T_A Member

זה מאוד קל לשים סמיילים מצחקקים בלי להסביר כלום.
    מי יותר טוב ממנו אתה מוכן להגיד לפחות?

14. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

בואו נראה. יש אחד, צרפתי שעבר לאחרונה מארסנל לברצלונה. השמועה אומרת שהוא שחקן לא רע. יש פורטוגזי שמשחק באגפים של קבוצה בצפון אנגליה-גם הוא שחקן די סביר. אפילו בבארסה שלך יש שחקן ברזילאי שעד לפני שנה כולכם טענתם פה אחד שהוא הכי טוב בעולם, מה איתו?

ושיהיה ברור: אני נגד כל הדירוגים האלה, ולדעתי הכתבה של נדב יעקובי על השחקנים הטובים בעולם היא פתטית ועלובה, אבל לומר דבר כזה זו שטות.

15. Sergio Ramos Member

אני חושב שמסי הוא עדיין לא הכי טוב בעולם,יש איתו עוד כמה מתמודדים מצוינים,כגון:כריסטיאנו רואנלדו,קאקא ורונלדיניו שלטעמי לא נופלים ממנו עד כה.מסי עדיין צעיר מידי כדי שיגידו עליו,השחקן הטוב בעולם.הוא עדיין צעיר מידי בשביל לסחוב קבוצה שלמה על הגב שלו.לטעמי קאקא היום הוא השחקן הטוב ביותר,כולנו רואים איך הוא סוחב על גבו קבוצה שלמה.מסי עדיין צעיר בשביל מעמד כזה.אבל אין ספק שבעוד 2-3 שנים, יהיה אפשר לומר בפרוש שמסי הוא השחקן הטוב בעולם.

בקשר ליכולתו בקופה,הוא היה לדעתי בינוני ולא יותר,אומנם הוא שם גול פשוט מדהים לטעמי,אחד הגולים הטובים שראינו בקופה.אך זה עדיין לא קנה אותי מסי לא הראה את היכולת שכולם רואים בבארסה.בעיקר אתמול בגמר שהיה חלש מאוד ונוטרל בצורה טובה על ידי ההגנה הברזילאית.