אחד השידורים היותר חד צדדים שראיתי בחיים שלי. משחק הגנתי ביותר של ברזיל,הסתגרה 45 דקות והקיע בזכות עקיצות. אבס נורא חלש ולריקלךמה לא נותנים לזוז.הגנת ברזיל תפסה לה יום.בכל מקרה מקווה שיסתיים ככה וברזיל תיקח בסופו של דבר. איזה מעפן,השדר אומר את הדברים לפני שהם קורים.טוב הפעם זו לא אשמתו של נדב יעקובי.
אז לא רק שאנחנו צריכים לשמוע את יעקובי צועק וצועק כעת אנחנו גם צריכים לשמוע אותו צורח עוד לפני שאנחנו יודעים על מה. לגבי המשחק עצמו, חכמים ממני אמרו : מי שלא כובש סופג. ארגנטינה עם בעיטה למשקוף, ולאחר מכן עוד החמצה גדולה לא כובשת, ומנגד ברזיל מנצלת היטב את המצבים אליהם היא מגיעה וכובשת פעמיים. נראה כי קרספו חסר היום יותר מתמיד לנבחרת, חוש ההתמצאות שלו ברחבה, ניצול המצבים המקסימלי. קיוותי לפני המשחק הזה שארגנטינה היא זו שתנצח, קשה לי מאוד להאמין שכך ייקרה.
נתחיל בזה שזוהי רק מחצית הדרך של המשחק ואפשר לקוות ולצפות שארגנטינה תעלה עם מערך הרבה יותר התקפי שינסו למנוע מברזיל זכייה נוספת בקופה אמריקה.לגבי השידור אני לא רוצה להיכנס לפרטי פרטים אך השידור מבחינתי על הפנים וחד צדדי במיוחד לצד הברזילאי.אני אישית מחכה בקוצר רוח לכניסה של הרנן קרספו למשחק ובכלל לראות את נבחרת ארגנטינה הטובה והמיוחדת של הטורניר קופה אמריקה 2007.
נתחיל בזה ונסיים בזה שהלאג של השידור כל כך מעצבן, זה פשוט הורס הכל. ערוץ הספורט 2007, איזה חובבנות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx
:aaarofl: מה זה פה, צ'רלטון? איזה דיליי, לקראת המחצית גם אפשר היה להבין שהמשחק משודר טלפונית, כששמעו צפצוף של לחיצה על אחד מהמספרים לא יודע מה איתכם, אני בכל התקפה מסוכנת שם MUTE
בונקר אופייני לברזיל כל הטורניר הזה, אך כנראה שמסורת מנצחת. חבלש ארגנטינה עם כדורגל שמח ויפה לאורך כל הטורניר וגם במשחק הזה עושה שטויות ומאבדת את המשחק והראש תוך 2-3 התקפות ברזילאיות בלבד. הצדק אף פעם לא נמצח בכדורגל, המסורת כן.
די מתבקש ורון ומסצ'ראנו החוצה ולזרוק פנימה אולי את גאגו כמחליף למסצ'ראנו בגלל הצהוב ואזהרה שלו ואת איימאר במקום ורון בשביל ללכת יותר על התקפה. בסה"כ משחק שקול, אגף ימני אדיר לברזיל. מייקון ואלבס גדולים.