Copa America 2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Obafemi, ‏24/6/07.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקופה הזה פשוט מדהים , גם משחקים של נבחרות שהם לא שמות גדולים מביאים לך דווקא את המשחקים הכי יפים .

פרו בעשרה שחקנים משווה ל2-2 מול בוליביה 5 דקות לסיום . כובש השער פיזארו שאני חושב שהוא בכלל משחקן יחד עם רשימה ארוכה של שחקנים שהם כל כך טובים ופשוט נמצאים בנבחרת עלובה ( כמו ראיין גיגס ,סנטה קרוז , דייגו פורלאן) או נבחרת שלא תגיע לגעת באיזה שהוא תואר יוקרתי.

התיקו הזה מעלה את פרו , ונצואלה ואורגוואי לשלב הבא , כי סביר להניח שמהבית של ארגנטינה לא תסיים קבוצה במקום השלישי עם 3 נק' לפחות ויחס שערים טוב .

נערך לאחרונה ב: ‏4/7/07
  2. avdz7 Member

אשמח אם מישהו יסביר לי איך אפשר לעלות דרך המקום ה3

3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכיוון שבקופה יש רק 3 בתים ומצב של שתי עולות מכל בית יוצר מצב שיש 6 עולות , וב6 קבוצות אי אפשר לעשות חצי גמר ( לזה צריך 4 קבוצות) ולא רבע גמר (לזה זה צריך 8 קבוצות).
    אז מוסיפים את שתי הקבוצות אם המאזן הטוב ביותר שמסיימות במקום השלישי , וככה נוצר לנו תמונה של רבע גמר .

4. MILANNN2 Member

איך אתם משלמים על זה איפה החרם אני פשוט לא מאמין מספיק להביא כסף לנוכלים האלה

5. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

6. MILANNN2 Member

7. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

איכס איכס איכס. על המשחק בין ארוגוואי בין ונצואלה היה חרוט 0-0 בגלל השיטה הבזיונית שהמשחקים בסיבוב השלישי לא נערכים באותה שעה, אבל פאק, זה היה פשוט המשחק הכי גרוע שראיתי מזה הרבה זמן. אני ואבא שלי התחלנו בשלב מסויים לספור כמה התקפות דפק כריסטיאן רודריגז מאורגוואי, עצרנו על 6 במחצית הראשונה, בשנייה כבר למדתי במקביל לתאוריה כי הייתי נרדם אחרת.

ואם כבר אורגוואי, אז פה הביזיון האמיתי, מילא נבחרת של כלום כמו ונצואלה שגם תיקו הספיק לה למקום הראשון, אבל הנכונות הזאת לחבק תוצאה מגעילה במשחק מגעיל העיקר להבטיח את המקום השלישי (שיוביל את אורגוואי אוטומטית כמובן בגלל שיש להם 4 נק' בעוד שלארה"ב וקולומביה בבית ג' יש 0 כל אחת), פשוט דוחה.

בצד החיובי - פרו ובוליביה נתנו משחק מרתק. אין מה לומר, העובדה שכל תוצאה מלבד ניצחון גמרה את הבוליבים עשתה את שלה אבל טוב שפרו עלתה בסוף. מישהו יודע מה קרה לפרפאן? הראו שאמבולנס לוקח אותו במהלך המחצית השנייה, לא נראה טוב.

8. shlomydavid מנהלים

להלן השערים ממשחקי היום ה-7:

פרו 2 - 2 בוליביה

ג'ימי מורנו בשער יפה מעלה את בוליביה ליתרון מפתיע.
    http://www.mediafire.com/?1tyxtrmyjtt

קלאודיו פיזארו משווה בנגיחה.
    http://www.mediafire.com/?4nbxebgnan8

סוליז חאזמאני קמפוס מחזיר את היתרון לבוליביה, 2:1.
    http://www.mediafire.com/?f7nmbvxbmkz

קלאודיו פיזארו משלים צמד ומשווה, 2:2 בסיום.
    http://www.mediafire.com/?8xxb9bqnbzz

9. תומר22 Member

התיקו של ונצואלה ואורוגוואי היה צפוי(לכן גם לא היה שום סיבה להישאר ולראות אותו). שתי הנבחרות ידעו שתוצאה כזו טובה להן, כחלק מהבעייתיות של שיטת העלייה וכך שהמשחקים לא משוחקים במקביל. חבל שמשחק כזה משבש קצת את ההנאה מטורניר נפלא עד עכשיו.

10. itzik zohar #20 Member

יש למישהו את ההרכבים למשחק של מקסיקו - צ'ילה היום?

11. Landon Donovan Member

איזה יופי של משחק בין ונצואלה ואורוגוואי! לתפארת הכדורגל הדרום אמריקאי!
    אני כל-כך אשמח אם המטוס של האורוגוואים יתרסק לתוך המלון של ונצואלה, פשוט אין מילים לתאר את הזוועה הזאת...

12. תומר22 Member

מדובר בהרכבים משוערים (מהאתר של הטורניר):

מקסיקו(4-4-2): סאנצ'ז; רודריגז, מארקז, מגאיון, פינטו; קוראה, טוראדו, קאסטרו, גוארדדו; בלאנקו ואומאר בראבו(בופו באוטיסטה).

צ'ילה(3-5-2): קלאודיו בראבו; רוקו, קונטרראס, פואנטס; פיירו, סנהואזה, איטורה, ויאנובה, טיו; לורקה וסואזו.

במשחק השני: ברזיל - אקוואדור

ברזיל(4-4-2): דוני; דני אלבס, אלכס, חואן, ג'ילברטו; מיניירו, ג'ילברטו סילבה, אלאנו, אנדרסון; רוביניו וואגנר לאב.

אקוואדור(4-4-2): מורה; דה לה קרוז, הורטאדו, אספינוזה, באגוי; קסטיו, אדווין טנוריו, ולנסיה, מנדז; בניטז וקרלוס טנוריו

13. תומר22 Member

כל שאר המשחקים בטורניר הם לתפארת הכדורגל הדרום אמריקאי. אל תיקח את האחד יוצא הדופן(שהיה ביזיוני לגמרי, אין ספק, למרות שלא ראיתי אותו כי תיארתי לעצמי מה יהיה) ותהפוך אותו לאישיו. זה היה ניצול ציני של השיטה המגוחכת, בדיוק כמו שקרה ביורו בין שבדיה לדנמרק ובליגת האלופות בין ולנסיה למנצ'סטר יונייטד.

14. Landon Donovan Member

לא דיברתי על איכות המשחק, אלא על תוצאה, שסידרה (במפתיע או לא) לשתיהן את העליה, וגם בונוס - התחמקות ממפגש עם ארגנטינה במידה והיא תסיים במקום הראשון בבית ג'.
    מה שקרה ביורו הוא תיאוריית קונספירציה אחת גדולה של האיטלקים.

15. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

שאלה ששאלתי מליון פעם ולא ענו לי - איך קובעים מי מול מי בשלב רבע הגמר?