יעקובי מנסה להיות לטיני בכוח וזה די עצוב. האמת, לברזיל מגיע כאן לפחות שער אחד כבר, עם כל הסלידה מהסגל המשני הזה הם דורסים את מקסיקו כבר דקות ארוכות
ברזיל חלשה בטירוף.. חבל חבל, נקווה שיעלו בכל זאת.. היחידים שמשחקים כמעט זה רוביניו ואנדרסון אבל גם להם אין מזל עם הרבה החטאות והצלותhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
קאסטיו עם גולאסו אחד , ועם החמצת העשור . ברזיל חלשה , דונגה נראה לא שקט מה שהורגש על השחקנים שלו. נצחון צודק למכסיקו
חח אהבתי את מה ששגיא כהן אמר שקאסטיו הציל היום את ברזיל מתבוסה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx
כמובן, אני רואה ערוץ עם ספרדי מטורף שהופך את זה לחוייה גדולה עוד יותר, סתם הבאתי הערת שוליים על נדב יעקובי כי לא יכולתי להתאפק. קאסטיו חלוץ טוב אבל עקום...
רוביניו באחד המשחקים הכי טובים שלו בתקופה האחרונה למרות ההפסד.. שוסטר/קפאלו/כל מאמן אחר, תנו לרוביניו להיות שחקן חופשי ורק תרוויחו.
Telelatino, אבל נראה לי הם אכן לוקחים תשידורים מ"גול". ונעבור לסדר היום השלישי: ארגנטינה - ארה"ב פראגוואי - קולומביה הגיונית ארה"ב המוחלשת אמורה לסיים אחרונה, אני לא מאמין שהאמריקאים יוכלו לארגנטינאים ככה שהמתח האמיתי יהיה בין פראגוואי לקולומביה. לי אישית נמאס מפראגוואי אחרי שני מונדיאלים פושרים (במיוחד האחרון) ואפילו בלי ממש שמות לעקוב אחריהם, מקווה לריענון מצידה של קולומביה. הנבחרת הצעירה של המדינה רשמה לא מעט הצלחות בחצי הראשון של העשור ככה שיש למה לצפות בעתיד, יותר משעמם מהעינוי שראינו בגרמניה לא יכול להיות.
מה זאת אומרת? בקופה תמיד יש מה לצפות, אבל משום מה יש לי תחושה חזקה על משחק עם לא יותר משער אחד. ותגידו אני היחיס שרוצה להרוג את שגיא כהן יותר מאשר את נדב יעקובי? תמיד הוא מדבר בקול שאף אחד לא שומע, מדבר מהר והמילים נתקעות לו אחת על השנייה. זה מרגיייז, ועל טעות ששחקן עושה, הוא חוזר עליה יותר מ100 פעם ומתנהג לזה כאילו הוא רצח מישהו.
מי הפייבוריטית בטורניר? לדעתי לברזיל דווקא יהיה קשה ואולי היא לא תזכה מכיוון שרוב שחקניה עייפים ואני מדבר על רונאלדניו, רונאלדו, קאקא, רובניו ועוד.. כולם עברו עונה קשה ועובדה ברזיל הפסידה 2:0 למכסיקו (אני יודע מה תגידו.. ברזיל הייתה ללא רונאלדניו, רונלדו, קאקא ושאר הכוכבים אבל זו עובדה שברזיל ללא הכוכבים בכושר מלא הם אפסים ותראו לי כוכב אחד ברזילאי בכושר מלא . בגלל זה אני רואה את ברזיל חלשה מאוד הטורניר ) ואגב לגביי המשחק של צ'ילה נגד אקוודור שימו לב שאקוודור משחק בצורה טובה והאמת במזל צ'ילה ניצחה את המשחק הזה .. היו שערים נחמדים
נכנס במחצית השנייה והיה אחד הבולטים לטעמי. להוא שמעליי, תעבור על הדיון לפני שאתה מגיב, חבל שאתה סתם חוזר על דברים שדוסקסו פה מיליון פעם. ברזילאי בכושר שיא? רוביניו את דייגו.
אין לי אפשרות לצפות במשחקים (אני ב'הוט'). אבל היום התעוררתי כדי לראות כמה ברזיל הפסידה, ככה שלא הייתי מופתע שאכן כך היה. אבל כפי שכבר רמזתי בעבר, הטורניר הזה יתחיל משלבי הנוק אאוט, ההפסד הזה לא אומר שום דבר.