אי אפשר להאשים אותו כשפומפי היה לו מקום מובטח בהרכב ואמון גדול מצד רנדאפ ומצד שני בארסנל פלאמיני, דנילסון, אפילו ג'ילברטו ודיאבי היו לפניו. לא היה לו סיכוי לקבל אפילו משחק אחד שלם בליגה כדי להראות לונגר שהוא יכול להיות שחקן הרכב.
אם לא היה לכם מנג'ר טיפש הוא היה יכול לשחק היום בפראנסנל. אתה לא נותן הבטחה לשחקן שכל מה שמעניין אותו זה דקות משחק - ואז מייבש אותו ומסביר לו שהצ'אנס שלו עוד יגיע. אם הוא היה רוצה לחכות על הספסל להזדמנויות שלו הוא היה נשאר בצ'לסי, ככה לפחות הוא היה זוכה בתואר או שניים על הדרך...
קירק זכור לי שטענת שהוא עבר לפומפי כדי לקבל דקות ולהיות טוב ולקבל מקום בהרכב ליורו - אז עובדה שזה לא קרה ולמרות שהוא היה מעולה בחצי עונה, ולמרות שויירה היה פצוע הוא לא שיחק אף משחק ביורו, כנראה שזה לא עבד לו כ"כ. דנילסון בשום פנים ואופן לא היה לפניו, ודיאבי לא שיחק משחק אחד בשנה שעברה כקשר אחורי. ודווקא היו לו 13 הופעות אצלנו. איך שלא תסובבו את זה הוא יצא קטן, כי אם הוא היה ממתין חצי שנה בלבד, עכשיו הוא קשר פותח בקבוצת טופ 4.
זה שהוא לא הצליח להגיע לנבחרת זה אולי כשלון מבחינתו, הוא ניסה והראה יכולת מצויינת והחזיק את האמצע של פומפי והביא תצוגות שגרמו להרבה אנשים פה להתלהב, אבל, ותשים לב, בפומפי הוא שיחק והיה לו יותר סיכוי להראות לדומיניק את היכולות שלו, לעומת בארסנל ששם היה בעיקר יושב על הספסל.
הוא סה"כ בן 23, אם הוא היה נשאר בארסנל אולי הוא היה מפסיד את היורו, אבל בטווח הארוך הוא היה מרוויח מזה הרבה יותר, ואולי הוא היה הופך לבאנקר בנבחרת, עכשיו קשה לי לראות אותו עושה את זה.
למה כל כך קשה לך לראות אותו משחק בנבחרת, פורטסמות' היא לא במה? הליגה האנגלית היא לא במה? גביע אופא לא במה? לא כל שחקן צרפתי חייב להיות בארסנל כדי לשחק בנבחרת, אם הוא יראה משחקים טובים בפורטסמות' לא רק שהוא יקבל נבחרת גם הוא יקבל במה טובה יותר בקבוצה טובה יותר והפעם לא בשביל הספסל.
להזכירך,מי שמחליט על האם הוא יקבל דקות ביורו או לא זה אותו תמהוני שהעדיף את סאניול על סאנייה,אבידאל על אברה,גומיס על טרזגה... להמשיך? דיארה עשה טוב שעבר לפומפי.
Amit Gun Man לא ברור לי מה אתה רוצה כי גם אם היה נשאר על הספסל של ארסנל הוא לא היה מקבל את חולצת ההרכב כול עוד מקאללה חי ונושם. אתה מדבר על סבלנות ואם הייתה לו אותה אז הוא היה עכשיו בהרכב של ארסנל. יופי, אם הייתה לו סבלנות הוא לא היה מגיע בכלל לארסנל אלא נלחם על מקומו בצ'לסי, ועכשיו אגב הוא יכל לתפוס את המקום כי מקאללה עזב והוא לבטח יותר טוב ממיקל. בפועל, הוא עבר לארסנל כי הבטיחו לו יותר דקות. ארסנל לא מימשה את ההבטחה בגלל היכולת שהציג פלאמיני (אגב, מאיפה לדיארה לדעת שפלאמיני היה עוזב?) והוא עזב לפורטסמות' כדי לקבל את הדקות אותן הוא מחפש. אני בטוח שעוד יבוא היום והוא יעבור לקבוצה גדולה יותר כי זה בהחלט מגיע לו.
אם דיארה היה נשאר בפראנסנל הוא לא היה מגיע לסגל של הקרפדות. כשהתחרות כל כך עמוסה אתה חייב להוכיח את עצמך על המגרש וזה לא משנה אם זה בקבוצת טופ 4 או מועמדת לירידה. זו לא הדוגמא הראשונה לטימטום של דומנק ועל זה לשחקנים בכלל בטח לדיארה שעדיין לא פרץ לנבחרת הבוגרת של צרפת - אין שליטה. אם דיארה רוצה היום להיות בקבוצת טופ 4 הוא רק צריך להגיד. הוא העדיף להישאר בפומפי.