יניב, הכדורגל ההולנדי גם ככה כבר חסרת אונים בליגת האלופות אז חשוב לי שגם האלופה לא צריכה מוקדמות בשביל להעפיל ל'ליגת העשירות'. כבר התרגלתי שאנחנו פה הפכנו ל'בית ספר לגידול שחקנים' בשביל הקבוצות העשירות, אבל מותר לנו בהולנד עוד להנות טיפה מליגת האלופות? תודה מראש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
ישראל? אני ישראלי ב100% ואוהד מכבי הרצליה, אבל לא אכפת לי מה יעשו שאר הקבוצות לא בליגה ולא באירופה. הולנד זה סיפור אחר. הולנד זה כבר כדורגל, לא רפובילקת הבננות של ישראל. אני אוהד את הרצליה מאהבה לא בגלל הכדורגל, מבחינת כדורגל המדינה הזאת לא ממש קיימת, גם שפלטיני יסדר במתנה לחיפה את הבתים בצ'מפיונס ליג. לא אכפת לי מהדירוג של ישראל, כן אכפת לי מהולנד. לך לאנגלי, לאיטלקי, תבינו שיש ישראלים לא פחות ממני וממך, אבל מה לעשות שבכדורגל הם מעדיפים דברים אחרים. אנחנו מתרסקים בדירוג. עכשיו כישלון של אלקמאר באלופות ואנחנו בדאון היסטרי. טוונטה איבדה לא רק את המקום באלופות, אלה גם ההדחה בשלב הזה העיפה אותה מאירופה כליל. אפילו לא ליגה אירופאית.
לא יודע מה איתכם אבל לראות קבוצות אחרות מפסידות בדקה האחרונה זה די מהנה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אני מעדיף את ספורטינג על פני טוונטה שממילא לא היה לא מה למכור בצ'מפיונס ליג, בליגה האירופאית יש לה סיכוים טובים יותר. אגב רוי פטריסיו השוער הוא זה שכבש את השער לזכות ספורטינג בעזרת שחקן הגנה הולנדי. הנה תקציר המשחק למי שפספס: http://www.youtube.com/watch?v=BjopiwhFe34
וואי וואי אשכרה השוער של ספורטינג נגח את הכדור...וזה רק אני או ששוער טוונטה היה לוקח את הכדור בלי ההתערבות של השחקן שרק הסיט את הכדור יותר לפינה...(או שבא שחקן ספורטינג מאחור למה הזווית של ההילוך החוזר לא היתה משהו)
ספורטיג כבר כמה שנים ברצף בליגת האלופות, והיא לא מוכרת כלום, מוכרת שחקנים אולי, חוץ מלבייש את עצמה ולקקבל שמיניות ושישיות היא לא מוסיפה למפעל הזה כלום, הגיע הזמן לקצת רעינון וכדרוגל הולנדי משובח, גם אני עצוב על השער שפגה טוונטה.
בסיבוב הרביעי בהגרלה של הלא אלופות...יש מדורגות ולא מדורגות?? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx עד עכשיו הייתי בטוח שאין ובלא אלופות כולם יכולים לפגוש את כולם
חוץ מהעונה האחרונה במפגשים עם באיירן, ספורטינג לא מביישת את עצמה, ואם טוונטה הייתה בליגת האלופות כנראה שהיינו רואים תבוסות והשפלות. כדורגל הולנדי משובח?! WTF הכדורגל ההולנדי בוודאי לא טוב יותר מפורטוגלי(או פורטוגזי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/huh.Xxx ) וטוונטה היא לא מהקבוצות המשובחות בהולנד. אחרי ששידרגת את הכדורגל התורכי(יותר טוב מצרפת ושווה לגרמניה....בסדר) והכדורגל הישראלי(לא נופל מיוון ושווייץ...בסדר) אל תעשה את זה גם עם הכדורגל ההולנדי, ליגה נחמדה עם שחקנים נחמדים אבל אין לה מה למכור בליגת האלופות, כבר אין להולנדיות מקום ב-16 הגדולות, זה כבר מראה על הצניחה של הכדורגל בהולנד.
הסיבוב הרביעי של הלא אלופות מחולק ל5 מדורגות ול5 לא מדורגות בדיוק כמו אותו סיבוב של האלופות. כבר עכשיו אנחנו יודעים על 4 מתוך 5 המדורגות: ארסנל ליון ספורטינג ליסבון פנאנאתינאיקוס ושחטאר{אם תעבור את טימישוארה,אבל אם לא שטוטגרט תתפוס את מקומה כמדורגת} הקבוצות הלא מדורגות הם: שטוטגרט פיורנטינה אתלטיקו מדריד סלטיק{אם תעבור} אנדרלכט. כך שיכולים לצאת לנו מפגשים אטרקטיבים כמו ארסנל-פיורנטינה, ליון-אתלטיקו ועוד.
לדעתי כל הגרלה שהיא לא ארסנל או ליון אנחנו נהיו פייבוריטים גדולים... ארסנל/ליון אם המשחק הראשון בחוץ אז לדעתי אנחנו נעלה ובעיניי גם פייבוריטים אבל אם המשחק הראשון בבית משנה את המשוואה... וברור שנקבל את ארסנל או את ליון כשהמשחק הראשון בבית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx לא יודע למה וזה ממש לא שחצנות או משהו אבל אני בטוח מאוד שלא משנה מה נקבל אנחנו מסוגלים ואנחנו נעלה
לא רוצה לאכזב אותך אבל ארסנל היא רמה אחת לפחות מעל אתלטיקו שאמנם מציגה חלק התקפי נהדר עם פורלאן, אגוארו, ראייס, מקסי וסימאו אבל עדיין יש לה הגנה חלשה מאוד, אם אני לא טועה בעונה האחרונה אפילו הובסתם 5-1 מול רסינג. ארסנל אמנם רק מקום 4 באנגליה אבל היא גדולה מאוד על אתלטיקו שמסוגלת לעשות את זה אבל העפלה שלה במידה והיא תוגרל מול ארסנל היא סנסציה.
הובסנו מול ראסינג אז?? גם ניצחנו את ברצלונה זה אומר שאנחנו הכי טובים בעולם?? ארסנל לא רמה אחת מעלינו, החלק ההתקפי של שתי הקבוצות לדעתי באותה רמה וההגנה שלהם חזקה משלנו אבל עדיין מהם אני בכלל לא מפחד, אני מעדיף ארסנל מאשר שטוטגארט או פיורנטינה(שלמשמחתי בטוח לא נקבל) ואתלטיקו אין דבר כזה אצלה סנסציה, כי היא מסוגלת לנצח את ברצלונה ואת ליברפול אבל להיות מובסת מכל קבוצה אז אף פעם אל תופתע מהתוצאה. שוב אני חוזר, במידה והגומלין אצלנו בבית, אנחנו עולים, מול כל קבוצה... בחיים שלי לא הייתי ככה ואני חוזר על זה שזה לא שחצנות זה פשוט הרגשה שלי שבמידה והגומלין אצלנו היריבה כבר לא משנה
אתלטיקו יכולה לעבור כל קבוצה, אבל עדיף שלא תקבל את ארסנל, שטוגארט או ספורטינג ליסבן יתקבלו בשמחה, אתלטיקו תיהיה פיבורטית וגם תעבור. בקשר לליצן מלמעלה, אז ספורטינג כבר שנים לא עושה כלום בליגת האלופות, ובקשר לכדורגל ההולנדי, הוא נמצא בירידה כבר שנים, הליגה ההולנדית התחלשה מאוד, אבל אין פה שום קשר, ספורטינג לא עושה כלום בליגת האלופות שנים, בעונה שעברה היא ספגה חמשייה מבארסה בבית, שיישייה ושביעיה מבאיירן, זה בושה וחרפה. טוונטה אולי לא קבוצה מדהימה, אבל היא רעינון, ספורטינג לא התזקה או משהו, ככה שגם העונה אי אפשר לצפות מימנה ליותר מדי(תנצח איזה ברטסליבה ותובס ע''י ריאל מדריד).
ההגנה של אתלטיקו היא בדיחה ואחת הסיבות שאתלטיקו לא התקרבה בעונה האחרונה אל ברצלונה, ריאל וסביליה. לארסנל גם אין הגנת ברזל אבל עדיין החלק ההגנתי שלהם הרבה יותר יציב מאשר זה של אתלטיקו מדריד, במידה והשניים יפגשו למרות שאתלטיקו הפכפכה כמו שהזכרת, אין שום סיבה שארסנל לא תמשיך לשלב הבתים. בקלדרון יהיה לארסנל קשה אבל למה שזה לא יגמר כבר באמירויות? וארסנל שווה גול או שניים במדריד לא?
גם אתלטיקו שווה גול בכל איצטדיון בעולם, אנא מימך, אתה לא מכיר את אתלטיקו תפסיק לדבר. נסכם בקצרה: ארסנל תיהיה פיבורטיית נגד אתלטיקו, אבל הסיכויים של אתלטיקו תעבור טובים, משהו כמו 60-40, או 65-35, אבל זה כרגע לא רלוונטי ההגרלה עוד לא התקיימה, אז מספיק לדבר אם.
כמו שכבר אמרתי, גם אם טוונטה אנסחדה הייתה פוגשת את באיירן וברצלונה היא גם הייתה חוטפת תבוסות, היא קבוצה חלשה יותר מספורטינג. ספורטינג התחזקה במתיאס פרננדס ופליפה קייצ'דו שהגיע מסיטי בהשאלה(לא שווה הרבה אבל יחסית לליגה בפורטוגל...).