CL 2010: אינטר ובארסה יחד. מילאן וריאל יחדיו.

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by עומר, Jun 21, 2009.

1. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה נסגר עם בלגראד?
    חיפה מדורגת או לא?

2. SeRgInHo Member

כל כך קשה להציץ בדף הראשון?

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

חוץ ממכבי חיפה גם זלצבורג ואנדרלכט עולות. בנתיים 2-0 באתונה...

4. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה לעזאזל בשום אתר תוצאות לא כתוב תוצאת המשחק הראשון??

כמה יצאה אנדרלכט שאחרי שהפסידה 3-1 היום היא עלתה??

והיא לא אלופה, אז אתלטיקו יכולה לפגוש אותה?(נראה לי שכן אבל כרגיל נקבל ארסנל או ליון)

5. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

נו, ברגע שהשדר הזכיר את המקרה של אלקמאר לפני ארבע שנים ידעתי שזה יבוא. הפורטוגזים האלה.

לילה רע.

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

פשוט העתק מלפני 4 שנים...זה פשוט לא מגיע לטוונטה. כמו בזמנו עם AZ הנבלות האלו גונבים שער חוץ והכל היסטוריה. פורטוגל כנבחרת וספורטינג כקבוצה פשוט הפכו לסיוט של הכדורגל ההולנדי .אין לי דבר עם טוונטה, אבל אני פשוט בהלם. הנקודות חשובות למדינתי וזאת מכת סנוקרת פעם שנייה בחמש שנים.

7. Ariel Member

תצוגה יוצאת מן הכלל של פנאתינייקוס שמדלגת מעל ספרטה פראג העיקשת אחרי ניצחון 0:3 באיצטדיון האולימפי באתונה (1:3 לספרטה פראג במשחק הראשון).

עם ג'ילברטו סילבה וסיסה שנותנים את הטון נבנתה שם קבוצה מצויינת, יש סיכוי אמיתי שהירוקים יזכו להניף צלחת אליפות אחרי 5 שנים עקרות שבהן ראו את היריבה השנואה באדום עשתה זאת.

ניצחה בבלגיה 0:5.

Last edited: Aug 5, 2009
  8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

באתי לישון לישון, באמת, אמרתי נראה בבוקר. ואז זה הציק לי..נו הנקודות חשובות להולנד, הם בסדר כולה טוונטה, נלחמים מול ספורטינג בזמן שחיפה מקבלת הגרלות של זמרים אילמים בדרך לאלופות, תפרגן לך תראה זה טוונטה לא פיינורד !!.

אז אמרתי גם ככה לא יהיה לינק. דקה 75 נשברתי עוד היה 1-0 והלינק לNOS היה מצויין. אז נשארתי והדקות כבר אמרו בלחש.. ספורטינג..אלקמאר..דקה 120...חצי גמר... עזוב, לא, אני משכנע את עצמי. זה היה מזמן, הנה דאגלס מטאטא הכל, ראקוצ'ביץ' ברמה של צ'לסי. נו, ספורטינג לא מגיעים למצב. ועוד דקה ועוד דקה..והנה השדר מזכיר את מיגל ב-2005. אה קראו לו מיגל לנאצי, מעניין לי תסבתא. אם יש חובב כדורגל שלא בכה עם אלקמאר בהדחה ההיא אז שלא יקרא לעצמו חובב כדורגל.
    ואז שהוא הזכיר... ידעתי שזה זה. קרן אחרונה, דקה 94, שוער עולה...

אלקמאר, ספורטינג, חצי גמר. טוונטה, ספורטינג, אלופות.

אין לי לב כבר. וזה אפילו לא אייאקס.

9. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

מישהו יכול להזכיר למי שלא יודע/שכח/לא מבין או כל דבר מה קרה לפני 4 שנים שספורטינג עלו בזכות שער בדקה האחרונה מול אלקמאר, אבל באיזה מסגרת משהו, האם אלקמאר שיחקה כל כך מדהים ולא הפסיקה להחמיץ שמגיע לזכור את השער הזה עד היום...פרטים משהו

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הנה על מה ארז ואני דיברנו.
    מאי 2005, חצי גמר גביע אופ"א. ספורטינג ניצחה את המשחק הראשון 2-1, הגומלין בהולנד...
    (תקציר קטן של 3 דקות)
    http://www.youtube.com/watch?v=zn-MOBOgiN8

פשוט לא ייאמן, כמעט לגמרי העתק. גם אז השוער עלה, גם אז הכדור נכנס. באמת, טוב שזה לא קרה לאייאקס (עזוב אל תזכיר את מילאן וטומאסן...), אבל הברק לא מכה באותו מקום שנית. כנראה שכן...הפעם זו פשוט היתה גניבה, זאת היתה ההזדמנות היחידה שלהם במשחק ולבסוף זה היה עוד שער עצמי של וויסחרהוף.

אני באמת באטרף.

11. Ariel Member

אני זוכר את זה, אפילו אני רציתי לבכות.

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

המנטליות פשוט הורגת.

הדלקתי את הלינק דקה 80, הכל היה נראה פיקס, ספורטינג אפילו לא איימה חוץ מאיזה כדור רוחב, אפילו הם נראו מיואשים וחסרי תקווה. לא היה שעון בלינק שהפעלתי, אבל אני משוכנע שכבר המשחק היה עמוק בתוספת הזמן, נאלצתי לסגור את הלינק, שמחתי בשביל טוונטה, חשבתי שיהיה מאוד מאוד מרענן, וטוב לכדורגל ההולנדי כמובן, לראות קבוצה כזו בשלב הבא... והנה... שראיתי את ה-1-1 גיחכתי.. ולא הייתי בשוק. זה כל פעם יגיע מחדש, כי זאת המנטליות ההולנדית.

13. חל יל Member

לא הבנתי מה אתם בוכים בשביל הנק ההולנדי בדירוג? מה אכפת לכם מזה?
    מילא ישראל...
    אבל זה שאוהד איאקס מה אתה נמרט עם קבוצות ויס כמו טונטה? חשבתי שבאירופה נהוג לשנוא את כל מי שלא אתה ולא חשוב המדינה

14. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

ספורטינג אלקמאר היה אחד המפגשים הכי גדולים {דרמה בעיקר} שאני זוכר בגביע אופ"א אי פעם, אבל עדיין צסק"א זכתה בסוף.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי המשחק הזה של ספורטינג אלקמר היתה לי את אותה הרגשה שהיתה לי אחרי מילאן פסוו בליגת האלופות. הרגשה של גועל, צורך להקיא ושנאה למה אני אוהב את המשחק המתועב הזה שנקרא כדורגל.