CL 2010: אינטר ובארסה יחד. מילאן וריאל יחדיו.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י עומר, ‏21/6/09.

1. NUOVA GUARDIA Member

הגרלה מבאסת.
    אני אישית רציתי לקבל את מילאן וריאל מדריד או את ברצלונה ואינטר.
    לא נורא, נסתפק בבופון, קייליני קנבארו דייגו דל פיירו טוני גומס ריברי גורקוף..וכו'..

2. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

בית 1: באיירן מינכן ויובנטוס שוב באותו בית, בדיוק כמו לפני 4 שנים ולפני 5 שנים, והם שוב מול אלופת ישראל בדיוק כמו לפני 5 שנים...מכל הבתים זהו הבית הכי מבאס, מי שיכולה להוסיף צבע לבית היא בורדו שיכולה להיות אופטימית מפתיחת העונה הגרועה של באיירן מינכן ולתת לה וליובנטוס פייט עד הסוף, אחרי הכל היא באה הפעם בתור אלופת צרפת והיא לא תוותר בקלות...יהיה מאבק משולש, חיפה תתקשה...

בית 2: אני לא יודע אם וולפסבורג חזקה יותר מצסק"א ובשיקטאש, אבל נראה לי שהגורל רוצה שהיא תעלה לשמינית הגמר בהופתעה הראשונה, והיא באמת קיבלה בית יחסית קלאסי...כמובן שהיה תתקשה מול מנצ'סטר, שמצידה קיבלה מתנה גדולה אך לצסק"א ובשיקטאש, שעד ההגרלה של הדרג הרביעי התחילו לפנטז על שמינית הגמר, צפויים כבר חיים פחות קלים.

בית 3: קאקה נגד מילאן, בהחלט מפגש קלאסי...חבל לי רק על מארסיי, שכבר התחילה לעלות לליגת האלופות באופן קבוע..מילאן וריאל זה שם חזק הרבה יותר מבאיירן ויובנטוס ולמארסיי יהיה הרבה יותר קשה לעלות מבורדו לשמינית, בטח שלציריך אלופת שוויץ שכנראה כבר מפנה את הראש לליגה האירופאית.

בית 4: אני מקנא בקפריסין. בהשוואה לחיפה שקיבלה כבר 2 קבוצות שהיו בארץ, קפריסין קיבלה 3 קבוצות חדשות מארצות שונות והחגיגה שם תהיה גדולה, אם אנורת'וסיס נתנו פייט אני מאמין שלאפועל ניקוסיה יש סיכוי להילחם חזק, אך לא בטוח שלנצח...אתלטיקו תבוא לעלות לשמינית ולנקום בפורטו שהדיחה אותה בשנה שעברה מהשלב הזה, ואני גם לא חושב שהפער ביניהן לצ'לסי כזה גדול שלצ'לסי יש סיבה להסתכל כבר לשמינית הגמר.

בית 5: כמו אתלטיקו, גם פיורנטינה תחפש מיני נקמה בליון, 2 הקבוצות נפגשו בשלב הבתים גם בשנה שעברה וליון עברה לשמינית מעל פיורנטינה השלישית. אבל ליון בכושר לא רע אבל פיורנטינה וליברפול נראות מזעזע..למרות זאת לא נראה לי שדברצן הקטנה תנצל זאת, יהיה מאבק משולש.

בית 6: אטו מול בארסה, איברהימוביץ' מול אינטר, 2 קבוצות שלא זכור לי מפגש ביניהן, הולך להיות חם...דינמו קייב ורובין קזאן קבוצות חזקות שללא ספק יפריעו, במיוחד בקור הרוסי ובקור האוקראיני. בית 6, בית המוות של עונת 09/10.

בית 7: לפני שאורזיצ'ני הוגרלה לבית הזה דווקא אהבתי אותו. ליגת האלופות תמיד צריכה בית שונה ברמה, בית שיהיה קל בשביל לתת צ'אנס לקבוצות שבהמשך יכולות לעשות ניסים ונפלאות. אבל לא יודע, אחרי שקלוז' הייתה שם בשנה שעברה וראינו כבר את טימיסוארה במוקדמות, אין לי כוח לשמוע על עוד שמות מעצבנים ובמיוחד לא שם שאני עדיין לא יודע איך לבטא אותו. אני מאחל הצלחה לריינג'רס שתחזיר לכדורגל הסקוטי את הכבוד האבוד, ולשטוטגרט - אין ספק ששטוטגרט ווולפסבורג, 2 הקבוצות הקטנות של גרמניה קיבלו מתנות ואם הן ינצלו את זה, הכדורגל הגרמני לדעתי יעקוף מאוד בקרוב את הכדורגל האיטלקי. שקיבל הגרלות קשות מאוד.

בית 8: ההולנדית היחידה, היוונית היחידה והבלגית היחידה באותו בית. כולם ירצו להחזיר את הכבוד למדינה שלהן. נראה שלאולימפיאקוס זה יהיה הכי קל, יש לה איצטדיון ביתי ביותר וניסיון. אבל אלקמאר וסטנדרד ליאז' קיבלו בית יחסית קל משאר האופציות שיכלו לקבל ויהיה לדעתי מאבק משולש על המקום השני..מה שכן, ארסנל תיקח את הבית הזה בהליכה.

לסיכום, הבית המתסכל ביותר זה בית 1 ובית המוות זה בית 6.

3. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא דפקו את אתלטיקו עם צ'לסי ,לא פשוט בכלל** תיקנתי לך את זה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

רציתי מאוד מילאן כי היא הקבוצה הכי פחות טובה מבין הדרג הראשון(חוץ מסביליה שלא יכולנו לקבל)... בית מעניין, בית לא קל פורטו קבוצה חזקה וביתית מאוד...נראה מה יהיה אבל מאמין שיהיה בסדר...

בית 6 בית המוות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx בית כל כך קל לשתי הראשונות, נותר להן להיאבק רק על מי תסיים ראשונה, דינמו קייב וקאזאן לא ידגדגו בכלל את בארסה ואינטר...אם כבר בית מעניין זה הבית של ליברפול,ליון,פיורנטינה....וולפסבורג גם קיבלה הגרלה נוחה

נערך לאחרונה ב: ‏28/8/09
  4. SeRgInHo Member

וזה כי אינטר עשתה לעצמה חיים קלים גם בעונה שעברה? מאיפה הזלזול הזה באלופות רוסיה ואוקראינה?!

שיעור הסטוריה לחבר'ה הצעירים:
    כשמזכירים את ברסה ודינמו קייב באותו משפט, אי אפשר שלא להיזכר במשחק הזה:
    http://www.youtube.com/watch?v=99cYwNQBenI&feature=related

הקבוצה הכי אטרקטיבית באירופה בין השנים 97-99. כל כך חבל שלא היה לה את המזל לקחת את הגביע.

5. david silva Member

משעשע, היום בארסה דורסת אותם עם ההרכב השני. שש, אל תתווכח.

6. JR-Riquelme Member

רק חבל שעכשיו דינמו קייב לא יכולה לשרוד 8 דקות בקאמפ נואו...

7. SeRgInHo Member

אולי נגד ברסה זה באמת יהיה קשה, אבל גם רובין וגם דינמו קייב עוד יאבקו נגד אינטר על הסגנות.

8. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

אני רק מזכיר לכם שדינמו קייב הגיעה בעונה שעברה לחצי גמר גביע אופ"א ולא הייתה רחוקה מהגמר, ורובין קזאן לקחה בעונה שעברה את אליפות רוסיה מעל צסק"א, ספרטק וזניט וגם השנה היא ממוקמת ראשונה במצב לא רע, שלא לדבר על הביתיות שיש ל2 הקבוצות במדינות הקרות שלהן.

לא רק שזה בית המוות, זה הבית היחיד שבו כולן אלופות - אלופת ספרד, איטליה, אוקראינה ורוסיה.

אין לי ספק שלא יהיו לבארסה ואינטר חיים קלים.

9. המבין Member

טוב גם אני החלטתי שאני רוצה לעשות סיקור לכל הבתים אז הינה:

בית 2) מנצ'סטר חייבת לעבור מהמקום הראשון. זהו אחד הבתים היותר קלים שהם יכלו לקבל כי עם כל הכבוד לבשיקטש ולצסקה הן לא יריבות של שמינית גמר אלופות ווולסבורג כן ולדעתי הם אלה שיקחו ממנצ'סטר נק'.
    עולות לפי הסדר: מנצ'סטר יונייטד ווולסבורג.

בית 3) אחד הבתים החזקים ביותר השנה בתחרות וללא ספק זהו בית הקאמבקים. ריאל נראית במשחקי ההכנה פשוט נפלא ולפי כושרה הנוכחי היא צריכה לסיים במקום הראשון. מילאן נראת טוב במחזור הפתיחה של הליגה האיטקית ואחרי המשחק מול אינטר נדע אם היא באמת מוכנה לשחק מול קבוצות חזקות באמת. מארסיי עשתה רכש מרשים הקיץ הכולל את לוצ'ו גונזאלס, פרננדו מוריינטס וגבי הייצה (שני האחרונים יחזרו לבירנאבאו) . וציריך? טוב, הם לפחות יזכו להחליף חולצה עם חלק מגדולי שחקני תבל . אה וגם קאקא חוזר לסאן סירו והונטאלר לברנבאו.
    העלות לפי הסדר: ריאל מדריד ומילאן.

בית 4) בית מתוסבך מאוד הכולל 3 קבוצות סופר חזקות ועוד קבוצה "מיסתורית". צ'לסי חייבת לעלות אך היא תתקשה מאוד בעיקר בחוץ מול פורטו עטירת הניסיון ואתלטיקו בעלת ההתקפה המפחידה. לדעתי המפגש המרכזי בבית יהיה בין אתלטי לבין פורטו שיכריע מי יעלה מהמקום השני.
    יעלו לפי הסדר: צ'לסי ואתלטיקו מדריד.

בית 5) ליבפול קיבלה גם היא הגרלה קשה אך לא אחת כזו שהיא יכולה למצוא את עצמה מחוץ לצ'מפיונז. ליון היא קבוצה סופר חזקה ובניגוד למה שהרבה אנשים פה חושבים היא התחזקה מהשנה שעברה ולמי שראה את שני משחקי המוקדמות שלה (ואני ראיתי) אז ראה שהיא שיחקה פשוט נפלא. את פיורנטינה אני לא יודע איך לאכול: היא קבוצה כל כך כישרונית ובעלת פוטנציאל אך היא ממש מתקשה מול ספורטינג?! וגם הוויתור על פליפה מלו היה תמוה כשהם עוד נותנים אותו ליובנטוס ולא רוכשים לו מחליף ראוי? אני לא יודע אבל לדעתי הם פשוט לא יוכלו להתמודד אם היכולת והעומק של ליברפול וליון.
    יעלו לפי הסדר: ליברפול וליון.

בית 6) ברצלונה ואינטר נפלו ביחד כבר בשלב הבתים וזה מספק חגיגה לכולם והרבה לאוהדים של אינטר וברצלונה שיפגשו את שני החלוצים הטובים ביותר שלהן בשנים האחרונות כל אחד בקבוצה השניה. דינמו קייב היא אחלה קבוצה שבשנה שעברה כמעט העפילה לגמר גביע אופה אבל לבסוף נעצרה בחצי הגמר. גם קאזאן תהיה אגוז קשה לפיצוח בעיקר בבית.
    יעלו לפי הסדר: ברצלונה ואינטר.

בית 7) הבית הכי פחות אטרקטיבי מכל הבתים שבו יש קבוצה חזקה העיקר בבית (סביליה) ועוד קבומה די חזקה (שטוטגרט) ועוד קבוצה בינונית (ריינג'רס) ועוד קבוצה חלשה (אונירי). זה בית שבו סביליה, שטוטגרט וריינג'רס יתמודדו על שני המקומות הראשונים וזה יהיה די מותח.
    יעלו לפי הסדר: סביליה ושטוטרט.

בית 8) אם אמרתי שהבית הקודם הוא הכי פחות אטרקטיבי אז הבית הזה מיד אחריו וגם זה רק כי ארסנל משחקת בו והיא הקבוצה הכי חמה באירופה כיום. ארסנל צפויה לעלות בלי בעיה מהמקום הראשון ועל המקום השני יאבקו שלושת הקבוצות הנותרות והן אלקמאר, אולימפיקוס וסטנדארד ליאז'. לפי הערכה שלי אולימפיאקוס תעלה כיוון שיש לה ניסיון הרבה יותר גדול משל השאר.
    יעלו לפי הסדר: ארסנל ואולימפיאקוס.

בית 1) הבית שבו משחקת מכבי חיפה אהובתי הוא אחד הבתים היותר קשים שיש השנה באלופות. יובנטוס ביצעה רכש סופר מרשים שעתיד לכלול גם את ראפיניה וגרוסו ואז היא באמת תהיה ברמה אחת מעל הבית הזה. באיירן היא קבוצה עם שחקנים טובים ועומק אך עם מאמן מבחיל שלדעתי הפסד לוולסבורג בשבת והוא בדרך חזרה להולנד. בורדן נמצאת בכושר שיא ובעיקר כוכבה הגדול יוהאן גורקוף. למכבי חיפה יהיה קשה מאוד להוציא נק, בבית הזה אך בבית עם הדחיפה של האוהדים (ואני בינהם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ) אז הכל אפשרי.
    יעלו לפי הסדר: יובטוס ובאיירן מינכן.

אני רק רוצה להגיד שהכל פה נכון לרגע זה ועלול להשתנות בהמשך.

10. Sergio Ramos Member

הבית של סביליה הוא אחד החלשים והיבשים שאני זוכר בתולדות המפעל, אשכרה בית בסגנון גביע אופ"א; בנוגע לשאר - מאכזב בסה"כ, ציפיתי ליותר אטרקטיביות. הבית של ברצלונה ואינטר צפוי להיות המעניין ביותר וברור לנו למה, רוב תשומת הלב תתפנה למפגש בין שניהן, מפגש של צ'לסי ואתלטיקו גם כן יכול מעניין ולהניב דברים טובים, מניו באחד ההגרלות הכי קלות שלה בשנים האחרונות. כנ"ל ארסנל. ליברפול לעומת זאת קיבלה בית די "מעצבן" עם ליון ופיורנטינה ששוב נמצאות באותו הבית.

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

תזכיר לי מי זאת אפואל ניקוסיה לעומת מכבי חיפה באירופה?

נכון זלצבורג ברמה של פרטיזן בלגרד...ובטח גם של קופנהאגן...צא מהסרט.

אני מצטער שאפואל לא עברה את אקטובה בדרך לשלב האחרון...היא פשוט הדיחה מדורגת בטוחה...ואחרי זה הדיחה את המדורגת מספר 2 מבחינת החוזק בעוד חיפה הדיחה את קבוצה ליגה א' חסרת הכושר מאימפריית המזרח קזאחסטן ואת זלצבורג המדורגת התמידית והקבוצה האדירה!

12. !Sempre Inter Member

האם זה נכון שהראשונה בכל בית תקבל יריבה נוחה בשמינית הגמר? או שזה לא משנה?

בכל מקרה, עם ההצטרפות של סניידר, אינטר חזקה כפליים ממה שהייתה, אין לי ספק שאנחנו מסוגלים לגבור על ברצלונה ולסיים בראש הבית.
    אוי זלאטן זלאטן, שוב נפגשים. כמה צפוי זה היה, כמה סמלי. המתח גומר אותי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

הבתים ג' וה' הכי מעניינים. מארסיי ופיורנטינה שמות גדולים, בניגוד לבתים האחרים ששם שתי הראשונות יעלו בלי להזיע.

התחזית שלי:

בית א':
    באיירן מינכן
    יובנטוס
    בורדו
    מכבי חיפה

באיירן ויובה עולות.

בית ב':
    מנצ'סטר יונייטד
    צסק"א מוסקבה
    בשיקטאש
    וולפסבורג

יונייטד ו-וולפסבורג עולות.

בית ג':
    מילאן
    ריאל מדריד
    מארסיי
    צ'יריך

מילאן וריאל.

בית ד':
    צ'לסי
    פורטו
    אתלטיקו מדריד
    אפועל ניקוסיה

צ'לסי ואתלטיקו.

בית ה':
    ליברפול
    ליון
    פיורנטינה
    דברצ'ן

ליון ופיורנטינה.

בית ו':
    ברצלונה
    אינטר
    דינמו קייב
    קאזאן

ברצלונה ואינטר.

בית ז':
    סביליה
    ריינג'רס
    שטוטגארט
    אוניראה

סביליה ושטוטגראט.

בית ח':
    ארסנל
    אלקמאר
    אולימפיאקוס
    סנטאדרד ליאז'

ארסנל ואולימפיאקוס.

13. riquelme1 Member

אתה בעצמך אמרת שזלצברג היא הקבצה הכי חזקה שחיפה יכה לקבל, אתה בעצמך אמרת!, את רוצה שאני יוכיח לך גם? אז פתאום שחיפה מנצחת זלצבורג דיגיים, זלצבורג אלופת אוסטריה קבוצה חלשה. אתה כל כך שקוף בסובקטיביות שלך, לפחות תעשה אתזה בסטייל.

אגב, סגנית אלופת זלצבורג, הדיחה היום את אסטון וילה.

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

נו מבחינת הלא מדורגות! אבל מה לעשות שהרמה של זלצבורג לא מייצגת את השם שלה? אני ידעתי שהם נראים כמו פח? הסתכלתי על הלא מדורגות ואין ספק שהיא היתה הכי טובה מהלא מדורגות, ונטפילס לא יודע איך הם הדיחו את באטה, דברצן קבוצה נחמדה שפשוט באה כאנדרדוג מובהק מול לבסקי אבל את האמת שלבסקי קבוצת פח ראיתי אותם השנה נגד האזרים בסיבוב הקודם והם היו פשוט גרועים. אפואל ניקוסיה קבוצה נחמדה אבל הם לא יותר טובים מקופנהאגן ומפרטיזן, קופנהאגן ישבה עליהם שלושת רבעי משחק בגומלין וגם במשחק הראשון היתה יכולה לנצח ביותר מגול אחד ועצם זה שהם לא סיימו את המלאכה בבית הרגה אותם. גם פרטיזן ישבה על אפואל בגומלין ביחד עם הקהל התומך אבל הם פשוט עמדו מצוין בהגנה. ושריף היא באמת לא רמה למרות שהיא איכשהו הדיחה את סלביה (כקבוצה מובילה 1:0 היא אוטומטית נלחצת אחורה בדקות האחרונות, שריף הרימו כדור בוקס נכנס...קורה)

15. Igi Member

התקציב של זלצבורג והסגל שלה בהחלט הטעו את כולנו. הם בלבל שונה לגמרי מאיך שהם נראו בפועל על המגרש, למרות שבמשחק באוסטריה הם דווקא נראו לא רע בכלל, אבל ללא ספק שבסיכום הכללי של המשחקים חיפה הייתה ברמה אחת מעל וזה בהחלט הפתיע את כולם. נקווה שגם בבית המוות הזה נפתיע את כולם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    ובסך הכל אני חושב שאנשים שוכחים שנעדר להם מ-2 המשחקים עושה המשחק(אפהאוזר) במרכז השדה וזה גרם לאמצע שלהם להיראות די פתטי אפילו ליד שני שחקנים בינוניים ומטה כמו כיאל וקולמה. אולי איתו, הסיפור היה נראה טיפה אחרת, לפחות מבחינת משחק ההתקפה שלהם.