השחקן הזה הוא חייה רעה , אני בהחלט חושב שהוא אחד החלוצים החמים של אירופה , בהחלט ליון עשתה עיסקה מצוינת , אבל החלוץ הכי טוב ? את זה עוד הוא צריך להוכיח מול קבוצות רציניות ולא מול אנדרלכט .
גועל נפש איך שפיורנטינה נראת בבית שלה נגד סורטינג, שכרגע מובילה 1-0, תוצאה שמספיק לה לעלות לשלב הבא. ויולה צריכה להגיד תודה שזה נגמר ב3 או 4, פיורניטינה פשוט פתטית, ולא התחזקה בקיץ, ואפילו התחלשה. דשא ברמה של ליגה ארצית בארץ, מזה הדבר הזה? יאללה 3 איטלקיות בליגת האלופות.
הוא כבר הוכיח כמה פעמים בשנתיים האחרונות, נחמד שכולם נזכרים בו עכשיו אבל הוא כובש בצרורות מאז נחת באירופה, כולל מול קבוצות בכירות בליגת האלופות. לא סתם פרגוסון החמיא לו.
אחח כמה שאתה פתטי, פתאום לניקוסיה זה הישג אדיר, ועל חיפה אתה רק בוכה על השיטה של פלאטיני, לא יאמן כמה אתה סובייקטיבי. קופנאהגן ידידי, ופרטיזן בלגרד הם קבוצות ברמה של זלצבורג פלוס מינוס.
אחר כך מתפלאים למה שונאים את הכדורגל האיטלקי, מהדקה ה-70 פיורנטינה דופקת בונקר מכוער שלא ראיתי כמותו, מחכה ברחבה שלה ומעיפה כדורים לשמיים במקום לשחק מסודר ולתת את השער השני והשלישי, קבוצה שמשחקת בבית, נגד קבוצה עלובה כמו ספורטינג שלא עושה התקפה אחת ראוייה ונמצחת בליגה שלה בלי ניצחון אחרי 4 משחקים. שתי קבוצות דוחות, לפיורנטינה אם הסגל הבינוני הזה אין שום סיכוי להגיע לשלבים המאוחרים, ואפילו לא לעלות משלב הבתים.
הדרג הסופי לקראת ההגרלה מחר (שעה 19:00, בערוץ 5 ו5HD) דרג א': ברצלונה, צ'לסי, ליברפול, מנצ'סטר יונייטד, מילאן, ארסנל, סביליה, ובאיירן מינכן דרג ב': ליון, אינטר, ריאל מדריד, צ"סקא מוסקבה, פורטו, AZ אלקמאר, יובנטוס וריינג'רס דרג ג': אולימפיקוס, מארסיי, דינמו קייב, שטוטגרט, פיורנטינה, אתלטיקו מדריד, בורדו ובשיקטאש דרג ד': וולפסבורג, סטאנדר ליאז', מכבי חיפה, פ.צ. ציריך, רובין קאזאן, אוניארה, אפועל ניקוסיה ודברצן
רק לי יש הרגשה חזקה מאד שיונייטד וריאל יפגשו? זה כל כך שקוף. השנה ליגת האלופות צריכה להיות מעניינת. ליון, אינטר, ריאל מדריד ויובה בדרג השני, אתלטיקו בדרג השלישי, וולפסבורג וסטנדרד לייז' בדרג הרביעי. יהיו שניים-שלושה בתים אטרקטיביים מאד.
כל הקבוצות מעדיפות לוותר על אתלטיקו מהדרג השלישי ועל וולפסבורג מהרביעי...מי שיקבל אותנו כנראה יהיה בית המוות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx הבית שאני רוצה : מילאן,אלקמאר/ריינג'רס,אתלטי,חיפה הבית שכנראה נקבל: צ'לסי(או אנגליה אחרת),אינטר,אתלטי,וולפסבורג
ריאל מדריד לא יכולה לפגוש את סביליה ולמרות שגם לא את בארסה, כל קבוצה שהיא תפגוש זה יהיה משחק מטורף: צ'לסי - ריאל מדריד, ליברפול - ריאל מדריד, מנצ'סטר יונייטד - ריאל מדריד, מילאן - ריאל מדריד, ארסנל - ריאל מדריד ובאיירן מינכן - ריאל מדריד. כמובן שיש גם את אינטר ויובה שחוץ ממילאן יכולים לפגוש את כולן. אותי יעניין לראות את אינטר עם בארסה, לאחר החילוף בין אברמוביץ' לאטו, או עם צ'לסי שלא זכור לי מתי נפגשנו איתם לאחרונה. למאט בארסה וסביליה יובנטוס שיחקה מול כל הקבוצות האלו בשנים האחרונות, חבל...אני אוהב מפגשים שלא יוצאים בד"כ בין קבוצות גדולות.
הבית שבאמת תופתעו וחיפה תקבל : מנצ'סטר יונייטד , אינטר , פיורטינה . או : מנצ'סטר יונייטד ,צסק"א מוסקבה , אתלטיקו מדריד . סיכוי : אחד ל 588.90 יש לי תחושת בטן אחרת שמי שתסיים במקום הראשון בבית של חיפה תעלה לרבע הגמר האלופות ותפסיד . והקבוצה שתסיים במקום השני תודח בשמינית . סיכוי גבוה שפורטו תבוא לר"ג לדעתי . הצלחה קלה !
בשביל בארסה אני מקווה שהיא תקבל את הבית הזה(אף על פי שאין לזה כל כך משמעות כי בארסה אמורה לדלג מכל בית שהיא תוגרל אליו,אבל עדיף לשחקנים לנוח): ברצלונה,אלקמאר,בשיקטש,דברצן (בית מצחיק) אני מאוד אשמח אולי לראות את אטו חזרה בקמפ נואו במדי אינטר כדי לעשות לו כבוד מהאוהדים אבל אני מאמין שאפשר יהיה להתאפק עם זה עד לשמינית או רבע הגמר. נותר רק לחכות לרשרוש הכדורי ביצת קינדר של אופ"א בשעה 19:00
יהיה בית מוות היום... חייב להיות לפחות אחד. בשביל בית מוות זה בית שכל קבוצה יכולה לעלות ממנו, לדוגמא: סביליה, פורטו, פיורנטינה, וולפסבורג. זה באמת בית שכל קבוצה יכולה לסיים ראשונה או אחרונה.