CL 2010: אינטר ובארסה יחד. מילאן וריאל יחדיו.

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by עומר, Jun 21, 2009.

1. avdz7 Member

מתי הגרלת הבתים ובאיזו שעה?

2. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

יום חמישי בשעה 19:00 משודר בספורט 5 (55)

3. benos Member

אני גם חושב שעדיף שחמש קבוצות יקבלו הזדמנות וישחקו בליגת האלופות.
    מה כבר סלטיק או צ.ס.ק.א או איזה קבוצה שעולה קבועה כמעט לליגה ולא עושה כלום נותנות ?
    גם אני חושב שאין כזה הבדל בין סלטיק או אנדרלכט למכבי חיפה מבחינת עניין.

4. SeRgInHo Member

אתם יודעים מה? שיניתי את הדעה שלי. לא רוצה לראות את הקבוצות הפטתיות האלה בליגת האלופות. אם פלאטיני כ"כ חכם (אבל הוא ההיפך הגמור), שיצמצם את ליגת האלופות ל 16 או ל 24 קבוצות, ושישאיר את השיטה כמו שהיא. האלופות מהמדינות הקטנות רוצים להראות שמגיע להם להיות שם? סבבה, שישחקו במוקדמות מול אלופות של אנגליה/צרפת/ספרד/איטליה וכו'.

5. riquelme1 Member

תתעלמו מהשונא ישראל הזה.

אני יודע שזה לא נשמע הגיוני, אבל ליסנדרו לופז לטעמי כרגע הוא החלוץ הכי טוב באירופה, חלוץ כל כך ערמומי וחד לא ראיתי כבר הרבה זמן, ליון עשתה את העיסקה של החיים שלה.

6. david silva Member

הוא אחד הטובים אבל בינינו? אתה מדבר שטויות. פרננדו טורס, דויד וייה, אגוארו, פורלאן, זלאטן, לואיס פביאנו - אלה סתם שמות שעולים לי בראש אקראית...
    הכי טוב באירופה הוא לא.

7. riquelme1 Member

אני מודה שאולי קצת נשחפתי, וזה כתצוצאה מהשלושער שלו, אבל זה חלוץ שאני עוקב אחריו כבר שנתיים, והוא כל הזמן מרשים אותי מחדש. הוא לא נופל מכל החלוצים שרשמת פה. באחריות.

8. A. Arshavin Member

הוא חלוץ ענק, והיום במשחק ראו את הרב גוניות שלו, אבל הוא עדיין לא בין הגדולים בעולם. לפי דעתי תוך שנתיים שלוש הוא שם.

9. JR-Riquelme Member

הוא לא החלוץ הכי טוב בעולם וגם לא יהיה כי הוא אף פעם לא ישתווה לחלוצים כמו טורס, וייה, זלאטן, רוני, דרוגבה שסוחבים קבוצות. הוא חלוץ רחבה אדיר וסקורר מטורף, אבל אם תשימו אותו בליברפול במקום טורס, או בולנסיה במקום וייה, תקבלו קבוצות הרבה פחות טובות. פחות או יותר ברמה של שחקנים כמו פורלאן ולואיס פביאנו.
    אני מקווה שמראדונה רואה ורושם לעצמו את ליסנדרו ב11 נגד ברזיל. למרות שהסיכוי שזה יקרה מאוד מאוד נמוך.

10. The Solist Member

אל תשכחו שהוא שיחק גם בקבוצה פחות טובה.אומנם פורטו היא לא רעננה אבל ליון לדעתי קבוצה עם שחקנים הרבה יותר טובים.הוא משחק עם שחקנים קישור נהדרים,והוא יקבל מהם הרבה יותר כדורים לגול.
    בינתיים הוא עם 5 שערים ו2 בישולים ב4 משחקים רשמיים העונה.

11. benos Member

בפורטו שנה שעברה הוא שיחק בעיקר כוינגר, לכן הוא כבש פחות שערים, לפני שנתיים הוא שיחק כחלוץ מטרה והבקיע המון שערים לא זוכר כמה אבל כמעט 30 שערים אם אני לא טועה.

לא חושב שבפורטו יש שחקנים פחות טובים, לפחות מבחינה התקפית היו לו את לוצ'ו שהוא מוסר ענק, כריסטיאן רודריגז המצויין, ריקרדו קוארסמה לפני שנתיים. לא חושב שזו קבוצה פחות טובה מליון אלא פחות או יותר שויוניות.

12. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני פשוט מודהם מהתגובות בכתבות על ניצחון חיפה.

"קייב ואלקאמר, יש סיכוי לעשות סנסציה!"
    תעשו לי טובה, חיפה נותנת כל כך הרבה כבוד ואין מאושר ומפרגן ממני.
    אבל לא לצפות לחצי גמר.

13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני שמח שליצ'ה פורץ לתודעה האירופאית, כנראה שמעבר בהרבה כסף עוזר לך לבנות לך שם גם אם הקבוצה החדשה לא יותר גדולה מהקודמת. מסכים עם BENOS שבפורטו היה מאחוריו קישור לא פחות טוב ואולי אפילו יותר לדעתי, אבל שנה שעברה הוא סבל מלשחק לצד השחקן הכי אגואיסט בעולם (לא שזה הפריע לו להצטיין).

עכשיו שהוא נחשף יותר באירופה אולי הוא יזכה לקצת יותר תקשורת בארגנטינה ולהכרה בנבחרת, כבר שלושה מאמנים ברצף מתעלמים מה-9 הכי טוב שיש לארגנטינה, נגיד שפקרמן יכול לטעון להגנתו שהיה לו אופציות אחרות, אבל לקוקו (אחרי הקופה) ודיאגו אין תירוצים.

14. NUOVA GUARDIA Member

שעה מצויינת.
    תמיד הם עושים את זה ב13:00 או 14:00 בצהריים.

15. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

ב 13:00 ביום שישי זה מושלם בשבילי...ב 19:00 זה שעה מציקה כזאת אני מקווה שאספיק.... אבל כל שנה הבתים זה ביום חמישי בערב