CL 2010: אינטר ובארסה יחד. מילאן וריאל יחדיו.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י עומר, ‏21/6/09.

1. איגור .פ. Member

התוצאה הזאת מפתיעה מול חיפה הם התפרקו אחרי שהובילו 3-0 ופתאום מול ברמן הם משיגים תוצאה כזאת ש1-0 בחוץ יספיק להם.

2. ertyo Member

זה הקטע שאתה יודע שזה לא יקרה ולא ננצח קבוצות כמו אתלטיקו,ארסנל,ליון, וקבוצות ממדינות קטנות כל הזמן נדפקות ככה, נגיד הם יקחו אליפות הם יפלו מול ארסנל,שנה אח''כ יקחו עוד אליפות יפלו מול ליון הם לא יצליחו ככה.
    אם הקבוצות הטובות באירופה אמורות לשחק שם אז שיקרו לזה" ליגת הקבוצות הגדולות באירופה" או משהו כזה.
    מה אכפת לי הקבוצה שלי בדרך לשם וזה מה שחשוב.

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בל זה ההבדל, הקבוצה שלך מעניינת רק אותך, שאר הקבוצות שציינת מעניינות את כולם (כל העולם), כולל אתה. יחי ההבדל הקטן.

4. ertyo Member

הקבוצות שהזכרתי בכל מקרה יהיו בבתים מי שלא יהיה אלה סלטיק,פנאתינאיקוס,ספורטינג שאני לא חושב שהם כאלה חסרון גדול, מה גם שכל הקבוצות הגדולות עדיין נמצאות בליגת האלופות כך שזה לא מוריד מהרמה שלה.

נערך לאחרונה ב: ‏22/8/09
  5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עדיין אם תשאל 99.99 אחוז מהאנשים באירופה את מי הם מעדיפים לראות בצ'מפיונס את פאנאתנייקוס, ספורטינג, סלטיק או מכבי חיפה, אף אחד לא יגיד לך חיפה.

6. M_T_A Member

אז שוב, הליגה היא ליגת האלופות ולא "ליגת הקבוצות הטובות ביותר באירופה".
    לקבוצות כמו ויאריאל, ולנסיה, טוטנהאם, מנצ'סטר סיטי, רומא, לאציו ועוד רבות וטובות יש מקום שלא מוטל בספק בין ה32 הגדולות של אירופה, ועם זאת הן לא ישחקו השנה בליגת האלופת. בתור טורניר כלל אירופאי אי אפשר לסגור אותו בפני קבוצות מסוימות. אז בשלב הבתים יהיו כמה קבוצות זניחות. ביג דיל. בכל מקרה כל מי שצריך להיות שם, באמת נמצא שם.
    ולא, סלטיק, ספורטינג, פנאתינייקוס וכו' לא נמצאות תחת ההגדרה של "חייבות להיות שם". השלבים המאוחרים יהיו שייכים כמו תמיד לגדולות באמת, ושלב הבתים יתן הזדמנויות לקבוצות חדשות להופיע מול כל אירופה ויקרב את המפעל למדינות כדורגל קטנות יחסות. אני לא רואה בזה שום דבר פסול.

7. ertyo Member

צודק, אז לא יהיו ספורטינג,סלטיק ופנאתינאיקוס, במקומם יהיו דברצן,ציריך ומכבי חיפה אין בזה שום דבר פסול ויש םה כמה בכיינים שמעוררים רחמים , למה מי אלה סלטיק,פנאתיניאקוס וספורטינג ? לאיזה השגים הם הגיעו בשנים קודמות במפעל ? בכל מקרה כל הקבוצות הגדולות יגיעו לשלבים הגבוהים ולא דברצן או ציריך.

8. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

סלטיק כבר זכתה בליגת האלופות ופאנא נעצרה רק אצל אייאקס, ספורטינג הצליחה בעיקר בגביע אופ"א.

9. ertyo Member

יופי שהם זכו אבל בטח זה לא היה מתי שהליגה נקראה "ליגת האלופות", בשנים האחרונות הקבוצות האלה עברו פעם אחת כל אחת את שלב הבתים ובשמינית חטפו תבוסות, אז לא שהם כאלה הצליחו, בם הרוויחו הרבה כסף זה הדבר היחיד שהם הרוויחו, לא תהיה כזאת טרגדיה אם הם לא יהיו השנה בליגת האלופות.

10. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

תבוסות? אולי רק ספורטינג. ליגת האלופות זה רק פורמט שונה מאז שנות התשעים עם בתים ולא נוקאאוט כמו שהיה כמעט תמיד. אני מעדיף את סלטיק ואת פאנא מאשר את דברצני או מכבי חיפה. אני מאמין שגם הרבה אנשים בעולם יעדיפו ככה. לא יהיה אסון אם מכבי חיפה תהיה והשלושה לא, אבל לשאר יש הרבה מסורת.

11. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

הערב ב21:45 יקבעו 5 העולות הראשונות של ליגת האלופות, כאשר התוצאות מהם יהיו כנראה צפויות.

ה2 שקיבלו את החיים הקלים ביותר הן ליון שתשחק גם העונה בליגת האלופות למרות שלא לקחה אליפות, כאשר נצחה בביתה את אנדרלכט הבלגית 1-5 ולא צפויה לתבוסה בבלגיה.

השנייה שקיבלה את החיים הקלים ביותר היא ציריך אלופת שוויץ שצפוייה לעשות את הופעת הבכורה שלה בליגת האלופות אחרי 3-0 קליל בחוץ על ונטספילס הלטבית.

גם למכבי חיפה, דברצן ואתלטיקו מדריד יש סיכויים גבוהים מאוד לעלות.
    אתלטיקו נצחה את פנאתנייקוס במבצר שלה ביוון 3-2, ואם היא נצחה שם היא לא צפויה להתקשות יותר באצטדיונה הביתי.

מכבי חיפה נצחה 2-1 בזלצבורג ויש לה סיכוי גבוה להעפיל לליגת האלופות בפעם השנייה.

השם הכי קטן שכנראה נראה העונה בליגת האלופות הוא של דברצן, אלופת הונגריה.
    הקבוצה נצחה 2-1 בסופיה אצל לבסקי האלופה הבולגרית והקהל ההונגרי הולך לחוות לראשונה כנראה את חוויית ליגת האלופות במאה ה21.

נערך לאחרונה ב: ‏26/8/09
  12. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

שם קטן? הגיע הזמן שהכדורגל ההונגרי יחזור למימדים הנכונים, אולי הנבחרת תשתפר ותגיע למונדיאל ואולי גם דברצן תגיע לליגת האלופות. לא נחזור לימי הידגוטי ופושקש אך לפחות זה.

13. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

הונגריה כבר ממזמן לא שם דבר באירופה. לא רואה את זה משתנה. אפילו בליגה הישראלית כבר אין להם נציגים, עד כדי כך הכדורגל שלהם הדרדר.

שחקן כמו פושקש לא יהיה להם גם אם אתה שואל אותי...

14. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

הונגריה היא המרוויחה הגדולה של השיטה החדשה בליגת האלופות ודברצן היא השם שהכי פחות מגיע לו לשחק שם.

היא עברה יריבות נוחות למדי על הנייר כולל לבסקי סופיה, אני לא רואה אותם מרשימים יותר מדי בליגת האלופות.

15. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

סביר להניח שאתה צודק, אבל קצת כדורגל מזרח אירופאי לא יזיק לנו.

אני רואה כרגע את המשחקים של ליגת האלופות באלג'זירה ואין שום אזכור אפילו למשחק של קבוצה ישראלית. מעניין מה יקרה אם יעלו בסוף. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אגב הפרשנים באולפן הם צ'זארה מאלדיני ואלסנדרו אלטובלי עם מתורגמן ערבי, איזה חרא של רעיון.