CL 2010: אינטר ובארסה יחד. מילאן וריאל יחדיו.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י עומר, ‏21/6/09.

1. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתלטיקו שווה גול או שניים בכל מגרש בעולם.

אתלטיקו סיימה קרוב לסביליה שרק שער בדקה ה90 שלהם גרמם לנו במחזור לפני האחרון לא להיות מסוגלים לעקוף אותם.

ההגנה בדיחה אבל עדיין היא הוכיחה בכמה משחקים שהיא מסוגלת לא לספוג וגם לתת תצוגות הגנה(נגד ליברפול באנפילד לדוגמא).

ארסנל תגמור את זה באמיריות? זה משהו אפשרי ודי סביר אבל מנגד יכולה לספוג ישר על ההתחלה ואז אתלטיקו עם ביטחון ועם שחר חוץ תאמין לי ששום קבוצה לא רוצה את זה...

אנחנו יכולים לחפור במשך שנים פשוט נראה את ההגרלה ואני מקווה שלא משנה מול מי פשוט נעלה לבתים

2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

גם אחרי עוד 20 תבוסות אני אעדיף לראות את ספורטינג מאשר קבוצה מהליגה ההולנדית מבחינת נטו רמה, מן הסתם את אייאקס שאני מחבב ואת אלקמאר שמשחק בה השוער האהוב עליי אני אעדיף על ספורטינג מהסיבות הנ"ל, אבל איך אפשר להשוות בין הקבוצות ההולנדיות לספורטינג, ועוד טוונטה שהיא לא מהאריות של הולנד?

אני מאוד מחבב את "ההולנדים" פה בפורום ואני לא רוצה לפגוע אבל במשחקי אמצע הטבלה או התחתית שראיתי מהליגה ההולנדית בשנה האחרונה התרשמתי מאוד לרעה מהליגה, בעוד במשחקים של קבוצות מקבילות בפורטוגל סה"כ הרמה לא גבוהה אבל עדיין עדיפה.

למרות כל מה שאמרתי למעלה בסופו של דבר כל קבוצה צריכה להשפט ספציפית ולא לפי הליגה ממנה היא באה, אני פשוט מאמין שגדולים הסיכויים שספורטינג תציג רמה סבירה לעומת קבוצה מהליגה ההולנדית, גם בשורה התחתונה ספורטינג עברה את טוונטה ככה שיש בזה משהו אולי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/8/09
  3. riquelme1 Member

מה אתה אומר, מתיאס פרננדז הפלופ, שחקן ספסל בויאריאל, פשש איזה חיזוק, אימפריה. ספורטינג קבוצה שאני דווקא אוהב, וכן הציגה כדורגל טוב לפני כמה שנים, אבל בעונה שעברה היא פשוט השפילה את עצמה ואת הכבוד שלה, ובכלל בשנים האחרונות היא לא עושה כלום בליגת האלופות.

לא ראיתי שום עליונות של ספורטינג על טוונטה במפגשים בינהם, ההפך טוונטה הית טובה יותר לטעמי והגיעה לה להעלות.

4. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

ההיפך, זה שספורטינג ליסבון נאבקים כדי להחזיר להם את הכבוד האבוד כבר מראה על סימפטיה שלהם בהשוואה לטוונטה שזוהי כבר שנה שניה ברציפות שתופסת מקום יקר לליגה ההולנדית בליגת האלופות בלי שהיא עושה שום דבר ועפה בסיבוב הראשון.

ונטספילס הלטבית מובילה בחוץ על ב.א.ט. בוריסוב, גם אם הלטבים לא יעלו לצ'מפיונס, "נזכה" לראות קבוצה לטבית בשלב הבתים של הליגה האירופאית

נערך לאחרונה ב: ‏6/8/09
  5. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

2 מהפכים מתקרבים...

ב.א.ט. בוריסוב שמצבה נראה אבוד עד לפני חצי שעה עולה ל1-2 ורחוקה שער אחד מעליה לשלב הבא.

אבל המהפך הגדול באמת - סלטיק מובילה 1-0 במוסקבה וחוזרת לתמונת ליגת האלופות.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כואב הלב על דינאמו מוסקבה, לקבל את הגול הזה בדקה ה-90. איזו הגנה סאמארס עובר בקלילות שלושה שחקנים ומגלגל לרשת...חבל על הקבוצה הצעירה הזאת...

ניצחון חוץ ראשון לסקוטים נראה לי מאז שנות ה-70.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתמול דרמה רצינית בהולנד, היום דרמה רצינית במוסקבה. לדעתי כמו אתמול, שתי הקבוצות שיחקו על בטוח והפסידו. סלטיק היתה יכולה להסתפק בהארכה, אבל הלכה קדימה. שתי דקות לפני השער של סמאראש סלטיק כבר היו צריכים לכבוש. אני לא אובייקטיבי,אבל אתמול ראיתי חוסר צדק, עכשיו? לא בטוח.

באטה בוריסוב ניצחה 2-1 וגם עלתה לסיבוב הבא.

8. חל יל Member

אתם בטוחים ב100% שניצ של ניקוס הליל יעלה את חיפה למדורגת?
    אני זוכ שפעם כל הפתעה שהייתה אז הקבוצ הקטנה היתה סוחבת דירוג עד הסוף

מה השתנה?

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא שי אתה טועה, באטה בוריסוב הודחה, היא אומנם ניצחה את ונטפילס הלטבית בבית 1:2, אבל הפסידה בחוץ 1:0 ולכן הודחה על ידי שער חוץ.

כבר אמרתי שבמידה וחיפה מדורגת בשלב הבא ולא מגיעה לליגת האלופות זה ביזיון? במיוחד כונטפילס היא היריבה המפחידה והאימתנית!

כל הדחה של לא מדורגת לא משנה מי זו תהיה וחיפה תהיה מדורגת.

זה לא השתנה, פשוט ברגע שההגרלה נקבעת לתאריך שאחרי המשחק השני, אין סיבה שקבוצה מדורגת תיקח את המקום שלה. כשההגרלה היא בין המשחקים מן הסתם הקבוצה שלא מדורגת אם תנצח תיקח את מקומה של המדורגת.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני פתאום הבנתי שבאטה בחוץ...

11. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

לא רק שב.א.ט. בחוץ, ונטספילס הבטיחה מקום או בליגת האלופות או בליגה האירופאית, כנ"ל לגבי זלצבורג ודברצן/לבאדיה.

את הקבוצות האלו דווקא הייתי רוצה לראות בליגה האירופאית, זאת אולי נקודות האור היחידה בשיטה של פלאטיני.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההפסד של באטה בוריסוב אומר שמכבי חיפה עכשיו ב'מדורגים'?

אני מתקן את עצמי...
    אולימפיאקוס, סלאביה פראג, לבסקי ופרטיזן. אלה הקבוצות שצריכות להפסיד. אני מסתכל סתם משחק בין שאחטיור לרומנים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

סלביה מובילה 1-0 בבית...אני חושב שכל התקווה שלנו תלוייה בחבר'ה מקפריסין.
    לבסקי עדיין 0-0, מחצית בבולגריה.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה סטאבק לא יכולה לנצח את קופנהאגן ולעלות?
    נכון הקפריסאים במצב מצוין
    לבסקי במצב סביר
    סלביה צריכה לקבל גול והיא בחות...
    רק אולימפיאקוס בשלב הבא.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההערכה שלי היא שקופנהאגן לא מפסידה בחוץ 2-0. בכל מקרה יש לי הרגשה שכל הקבוצות בסופו של דבר עולות ומכבי חיפה תיפול לחלק היותר 'קשה'. אחרי מה שראיתי אתמול כל קבוצה עשוייה להיות משוכה גבוהה מדי בשבילנו. אני גם לא מאמין שבאקו עוד יכולה להשוות בפראג, הלו עם כל הכבוד מדובר בקבוצה מאז'רבאייג'אן...

בנתיים ציריך עולה ליתרון של 1-0...הם צריכים עוד שער בשביל לעלות. המשחק מתקיים בסלובניה כך שזה לא יהיה פשוט.

15. c_web Member