ההגרלה המלאה: Arsenal v Sheff Utd Brighton or Man City v Derby Burnley v Fulham Portsmouth v Chelsea Blackburn v Everton Rotherham v Southampton Swansea v Cardiff Ipswich v Wigan Stoke v Reading Leeds v Hartlepool Watford v West Ham Man Utd v Middlesbrough Liverpool v Crewe Aston Villa v QPR Sunderland v Northampton Newcastle v Tottenham
העובדה שהמשחק נגד בורו יהיה בבית חיממה לי את הלב . חודש הבא אני באנגליה ויש סיכוי ממש טוב שאני יהיה במשחק הזה . אמנם לא מדובר ביריבה גדולה,מסגרת מיוחדת כמו הצ'מפיונס,ולא בטוח שהאיצטדיון יהיה מלא,וההרכב הבכיר ישחק אבל אהבה זו אהבה,ולדעתי המשחקים האלה שלא מושכים את מירב צומת הלב מראים לך כמה אתה אוהב את הקבוצה . בכל מקרה,לא משנה מי ישחק באיזה מסגרת ונגד מי .. תמיד יהיה כייף לראות את יונייטד בטח שב"אולד טראפורד" .
הסיבוב השלישי מתקיים הערב ומחר. משחקי הערב: ארסנל-שפילד יונייטד לידס-הארטלפול רות'רהאם-סאות'המפטון סנדרלנד-נורת'המפטון סוונסי-קארדיף ברנלי-פולהאם ווטפורד-ווסטהאם סטוק-רדינג מנצ'סטר יונייטד-מידלסברו ליברפול-קרו אלכסנדרה כל המשחקים ברבע לעשר פרט לשני האחרונים, שיתחילו בעשר. מחר יערכו חמישה משחקים נוספים, ביניהם ניוקאסל-טוטנהאם, אברטון-בלקבורן ופורטסמות'-צ'לסי.
המשחק של ארסנל נגד שפילד לא יועבר בשידור ישיר! אני בכלל לא בטוח שמשודר איזשהו משחק חוץ מיונייטד-בורו, שמשודר בוודאות. איזה מרגיז! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx
המשחק דווקא מצולם בשידור ישיר ואמורים להיות אליו לינקים, הוא מופיע בMYP2P. אני איאלץ להסתפק לגבי ארסנל, בשידור דחוי שישודר מאוחר יותר בATVO.