Barcelona is the 2010 Euroleague champion

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏9/7/09.

1. דנידין Member

אני מאמין שמכבי יעלו למשחק בטרוף ויקחו אותו. צסק"א עדיין חזקה מאוד, אבל בלי מסינה היא בהחלט ניתנת לפיצוח.

ולא שריאל מדריד מול פנאתינייקוס זה משחק תחתית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

2. Ohad_Glr Member

חברה, לצסק"א עדיין יש שחקנים כמו לנגדון ושישקא, שהם רמה מעל כל מה שיש למכבי להציע (זה בסדר, הם רמה מעל רוב השחקנים באירופה, למרות שלנגדון אולי קצת נחלש). ביחד עם חומר רוסי לא רע בכלל ועוד כמה זרים נחמדים צ"סקא היא בהחלט אגוז קשה לפיצוח.
    חוץ מזה, נכון שמסינה לא נמצא אבל זה לא שיש להם מאמן טירון על הקוים והיסודות מתקופת מסינה עדיין שם.

לא נעים לי לקלקל לכם את המסיבה, אבל אני חושב שצסק"א תנצח.

נערך לאחרונה ב: ‏6/11/09
  3. johnnie walker Member

מישהו יכול לעזור כאן עם לינק לשידור המשחק?

תודה.

4. Y4K91 Member

חשבתי שפותחים את 5+ לשידורי המשחק של מכבי

5. johnnie walker Member

חוכמולוג, דיברתי על שידור באינטרנט..

6. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

פשוט וקל, אין לנו לינקים דרור. נשלם את מחיר המרחק מהמולדת מידי פעם במשחקי מכבי כפי הנראה.

7. johnnie walker Member

אני שומע את השידור ברשת ב´ וזה נשמע כאילו כל המחצית השנייה הולכת להיות גארבאג´ טיים,
    השדר המצחיק שם מתלהב כאילו מדובר בתקופת המלחמה הקרה או בגמר גביע אירופה.

8. דנידין Member

האמנתי שמכבי ינצחו כמו שכבר כתבתי, אבל כך לגמרי לא ציפיתי לראות את צסק"א מתרסקת. קבוצה גדולה וחזקה אמיתית לא תשבר לחתיכות גם אם תעמוד מולה קבוצה יותר חזקה. אם הם היו באמת חזקים עדיין כמו בתקופת מסינה, אולי אולי הם היו מפסידים, אבל ככה בחיים לא.

צסק"א ז"ל.

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי רק את המחצית השנייה, אבל המשחק למעשה כבר היה גמור. הרוסים הפתיעו אותי בחולשתם ולדעתי הם מאד מאד מתגעגעים למסינה. בסה"כ יש עדיין לצסק"א קבוצה טובה עם שחקנים כמו פלאניניץ', הולדן, סיסקאושקאס, קרייאפה ולנגדון. בכל מקרה מה שאני ראיתי זו היתה חבורה של חבר'ה ללא מישהו שיכוון אותם, כולם שיחקו בשביל האגו הפרטי שלהם.

מכבי? תלחם על המקום הראשון בבית. היא עדיין לא מבריקה, אבל עושה מה שהיא צריכה לעשות. היא מנצחת בפערים גדולים בבית ומפסידה בכמה נקודות בודדות בחוץ לקבוצה יריבה על המקום הראשון. אם היא מנצחת בשבוע הבא מכבי לוקחת צעד קדימה, אם היא מפסידה אז כדאי להפסיד בפער קטן יחסית.

דבר אחרון, כעיקרון אני מבין היטב למה מכבי משחקת עם 90 אחוז זרים, אבל זה כן קצת מפריע לי. המציאות של היום נגדנו, אבל בסופו של דבר אני מבין שלמעשה אין למכבי אלטרנטיבה אחרת. ליאור אליהו ויותם הלפרין משחקים בחו"ל וחוץ מזה אין ישראלים אחרים רציניים. כן, עמרי כספי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

10. zivmay Member

זה ידוע שהשנה יש למכבי הגנה מצוינת, הרבה שומרים אישיםי מצוינים.
    במשחק נגד טאו, אין לי מושג מה קרה במחציתהראשונה, אבל במחצית השנייה הם הזכירו לנו שזאת ההגנה של מכבי. ואותה ראינו היום.

ושוב פעם, אין לי מושג למה, אבל הרבה פעמים במשחק מכבי פשוט מזלזלים, במיוחד שיש הפרש גבוה, מזלזלים בגיוון התנועה, עומדים במקום, נותנים לשחקנים אחרים לעשות את העבודה.
    חוסר ריכוז, חבל שמכבי לא מרוכזת. אם היינו מרוכזים, ואנדרסון היה עושה את מה שהוא יודע במקום להתעקש, המשחק היה נגמר גם 30, ואת המשחק מול טאו היינו מנצחים.

בקשר ללאמפה, לא ידוע למה אבל אני אוהב אותו. הוא פשוט קטלני מחצי מרחק ומהשלוש, יש לו יד מאוד רכה, יש לו שחרור מהיר של הכדור. אם יעשה יותר פוסטאפ יהיה קשה לעצור אותו.
    ככה לאמזהצריך לשחק, אל תשכחו שמדובר פה בשחקן שהיו לו ממוצעים של 11 נק', ו7 רובאונדים במדי פרטיזן ביוורליג, הבחור הזה יודע לקלוע, הוא צריך בטחון.

שורה תחתונה, השחקנים של מכבי במיוחד איידסון, לאזמה, פישר ופרקינס, הם שחקנים שצריכים בטחון. שיעברו עוד משחקים והקבוצה תתחבר יותר יהיה להם יותר בטחון, ונראה מכבי הרבה יותר טובה.

בקשר לישראלים. לא מובן לי למה לימונד לא התלבש ופניני כן. פניני שחקן כלכך מוגבל במיוחד ליורוליג. שחקן שאין לו הגנה טובה, אין לו הקפצה, נראה כלכך מביך ביורוליג, אפילו קליעה אין לו ממש. וגם די כברלהיות צבועים, את השחקן הזה שנאנו כלכך הרבה זמן, והוא גם לא כלכך הראה סמפטיה למכבי, אז עכשיו לעודד אותו בקולי קולות? מילא הוא היה שחקן ששוה את זה, אבל הרמה שלו היא הפועל ירושלים והיא תשאר שם. לא מובן לי מה הוא עושה במכבי, ואמרתי את זה כבר שנה שעברה. לימונד עדיף עליו פי 1000 בנוסף יש לו ניסיון יורוליג והוא גם שחקן יוצר ומוביל כדור מצויין ( גם אתלט הרבה יותר טוב).

11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע אם זה היה עצוב או משמח לראות את צסק"א,הם נראו כמו חבורת ילדים מהנוער שהרגע עלו למשחק היורוליג הראשון שלהם,לזכות מכבי יאמר שלמרות משחק בינוני שלה היא ידעה לבצע את העבודה טוב.

אנדרסון איכזב אותי בגדול,אני מבין את זה שהוא תפס יום רע וזה קורה,אבל ההתעקשות שלו ללכת עם הראש בקיר ולהיכנס לתוך ההגנה של צסק"א פעם אחרי פעם הייתה מיותרת והזכירה לי את הימים הרעים של ארויו וביינום.

אידסון כרגיל הראה שהוא שחקן חכם,רק הוא צריך להיות יותר שקט והוא יהיה המנהיג של מכבי לדעתי,לא רק שהוא חכם וקלע טוב אלא הוא גם אתלט,היו כמה מהלכים בהגנה ובתקפה שהיו פשוט מדהימים מבחינתו.

לא מובן לי למה פיני לא עושה יותר את השילוב של לאזמה ופישר,ביחד מול קבוצות נמוכות הם סיוט לכל התקפה יריבה וגם בהתקפה אצלנו הם יכולים לשים נקודות,בכלל לא ברור לי למה פישר יובש על הספסל יותר ממחצית.

12. Dimitar Berbatov Member

מדהים לראות את צסק"א. מסינה מאמן ענק, אין ספק, אבל לא האמנתי לרגע אחד שאחרי לכתו ועם השארותם של שחקנים כמו חריאפה, לנגדון, הולדן, שיקאוקאס ופלאניניץ', צסק"א תראה כמו שנראתה אתמול. וזה רק מראה על הגדולה של מסינה. שעם כל ההערכה הכבירה אליו, לא חשבתי שההשפעה שלו כה גדולה.

דיברו כאן על קצה המזלג בנוגע לישראלים. סלחו לי שאני מפר מעט את השמחה אבל פשוט מביש שאתמול הישראלים שיחקו במצטבר, אם כוללים את בלותנטאל ושארפ, 22 דקות. פשוט לא יאמן. אתם יכולים להגיד שאין אלטרנטיבה ללא אליהו והלפרין. ואני אומר, גל מקל לא מספיק טוב? לימונד? פניני לא יכול לתרום את שלו? אפילו גרין. 22 דקות.. אפילו בימים הגדולים של פארקר, שאראס, באסטון וניקולה היה את בורשטיין שקיבל את ה-30 דקות שלו, את בלותנטאל, גרין, אפילו הלפרין. והיום בלי סטארים ענקים כמו פארקר ושאראס, 22 דקות במצטבר.

13. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה לא יכול להשוות את בורנשטיין של אז ללימונד...

14. zivmay Member

תראה, ללימונד יש פוטנציאל ענק, בנוסף הוא שחקן רוטציה טוב מאוד.
    העונה הוא גם שיפר בצורה טובה את הקליעה. לא ברור לי למה הוא לא התלבש.
    עם כבר השחקן הישראלי שמכבי לא צריכה זה גיא פניני, שלא תורם כלום ולא יכול לתרום.

15. Dimitar Berbatov Member

כמובן שלא, אבל בכל זאת - תן צ'אנס. תן צ'אנס לגל מקל, ללא צל של ספק ואומרים זאת כל המאמנים גם במחלקות הנוער וגם בבוגרים. אחד הכשרונות הגדולים ביותר בכדורסל הישראלי בשנים האחרונות. תן צ'אנס ללימונד שהוכיח שיש לו איכויות.

גם את ההזדמנות שניהם, וגם שמות נחותים מבחינה היררכית כמו פניני (לא מסכים איתך זיומאי, יש לו יכולת לתרום למכבי) וגרין, בקושי ומקבלים. היום אמר אחד העיתונאים, כמדומני מליניאק שאם במשחק שכמעט כמחציתו גארבג' טיים גל מקל לא מקבל צ'אנס, אז מתי? אני חושש לילד וחבל לי לראות אותו צועד במסלול לכשרונות צעירים מיובשים ומקבל את סרט הקפטן מהמודל לחיקוי יותם הלפרין.

נערך לאחרונה ב: ‏6/11/09