במכבי של היום ישראלים לא יצמחו מנקודת מבט של השחקנים כדאי לםה לעבור לקבוצה אחרת בארץ לצבור דקות וניסיון אולי להפועל ירושלים שם גם יהיה להם ניסיון ל2 משחקים בשבוע ואז אולי אם הם יחזרו למכבי יותר מאוחר יותר בנויים ויקבלו יותר דקות-ואולי יגיע היום בו יהיו מספיק שחקנים ישראליים ברמה גבוהה שמכבי תוכל להחזיק שלושה שחקנים ישראליים באירופה ועדיין לתת משחק גבוהה ועדיין ישאר מספיק כחול לבן לשאר בקבוצות-אבל זה כבר עניין של השקעה של המדינה והרשויות במתקנים ומגרשים שקבוצות כדורסל לא ישחקו במתנ"סים ובאולמות עירוניים אלא באולמות של הקבוצה עצמה ולא רק "אולם-חדרי הלבשה ויציעים" אלא מתקן אימונים.
אני גם חושב שאפשר היה לתת יותר דקות לישראלים אבל עדיין אי אפשר להשוות את זה לזה שהם יהיו מרכזיים כמו בורשטיין או כספי או אליהו. בסופו של דבר הישראלים של מכבי עכשיו הם מאוד בינוניים,גם הפוטנציאל של לימונד הוא לא כמו של הלפרין או בורשטיין,אני חושב שגרשון יכול להשתמש בהם הרבה יותר אבל עדיין לא בתפקיד מרכזי,אין מה לעשות.
הפוטנציאל של לימונד לדעתי לא נופל מזה של הלפרין. לימונד הרבה יותר חזק מיותם ובגלל זה גם יותר מתאים לליגה הספרדית למשל...ליגה שיותם בחיים לא יצליח לשחק שם. והיום מכבי באיטליה מול רומא המפתיעה, נקווה למשחק אפור אפור עם סקור נמוך... מכבי של השנה בניגוד לשנים האחרונות טובה יותר בסקור נמוך מגבוה. במשחק ריצה סקור גבוה שחקנים כמו פרקינס אנדרסון מאבדים את הראש מהתלהבות. אין למכבי השנה שחקן כמו פארקר (ואני לא מדבר על יכולת) שיקח מנהיגות וירגיע את המשחק כשצריך. בגלל זה עדיף להם שהמשחק יהיה רגוע כל 40 הדקות ולהמנע איבוד ראש. שיהיה בהצלחה
אני מקווה לדריסה של רומא, אבל משום מה מרגיש לי שמכבי מתגבשת ותצליח להשאיר משחק צמוד בשל הפוטנציאל בהגנה שיש בקבוצה העונה. זה יסתיים על חודו של סל.
למה גרין פותח? השחקן הכי אפור שראיתי בחיים...השחקן הכי אפור שהיה במכבי בהסטוריה בלי ספק. מזל שקוזיקרו לא הגיע למכבי, אז הייתה תחרות על התואר הזה :/
מחצית ברומא, שתי נקודות הפרש למכבי, אבל אני ראיתי בלאגן אחד גדול. יש דקות שההגנה נראית חדה כסכין, אבל ההתקפה פשוט נותנת לאיטלקים לחזור. אנדרסון היום לא טוב והוא יותר מזיק ממועיל. בסה"כ הרושם שיש לי מהאיטלקים זה לא משהו, זו לא קבוצת צמרת אמיתית ובשביל ההצהרה כדאי למכבי לקחת את המשחק הזה. נ.ב - גרין ולימונד מראים למה מכבי צריכה למעשה ליגיון זרים...הראשון פשוט שחקן בינוני מינוס ולימונד יותר מתאים לליגה הישראלית. פניני בהחלט נתן כמה דקות טובות בעיקר בהגנה.
יכול להיות שפיני שינה את התפיסה שלו? פתאום מתאים לו סקור נמוך? 68 נקודות של שתי קבוצות במחצית לא היה הרבה זמן
אם הייתי שם על הפרקט, הייתי פשוט מציע לשופט ריבית שנתית של 20 אחוז, וסוגר עניין. יש לי קשרים עם איזה מוניפונזי ביד אליהו.
אני לא מתעניין במכבי ת"א, אבל מה קרה שאחרי שנים הם לא משודרים בערוץ ממלכתי? ועוד ב+ ולא בספורט הרגיל... בגלל שערוץ 10 נמצא במצב שהוא נמצא וערוץ 1 קנה את ליגת העל?
הכי טוב שיעבירו לספורט 5 גם נשאר עם רמת ההפקה הכי טובה בארץ לשידורי ספורט גם אין פרסומות וגם בערוץ חינמי.
ווווואווווווווווווו,התגעגעתי למשחקים האלה,איזה משחק נדיר. לאזמה פשוט הופך להיות X פאקטור,תורם הגנה מדהימה ופה ושם עושה מהלכים התקפיים. אנדרסון איידסון ווישנייבסקי היו רעים,טובים,רעים טובים אבל בסוף שהיה צריך הם גידלו ביצים ושיחקו ענק. לסיכום:משחק תענוג.
ניצחון גדול גדול למרות שמכבי התחילה רק לשחק מתי שללאזמה היו 4 עבירות. ברגע שהוא יצא האיטלקים עלו ליתרון, אבל אנדרסון לאחר שהחטיא צעד וחצי החזיר עם מסירה ענקית לאנדרו שקבר שלשה ענקית. בהארכה השלשה של וינסטון היתה ממש מזליקית כך שבסופו של דבר מכבי ניצחה בצדק. מכבי לקחה עכשיו צעד חשוב, אבל יש הרבה עבודה. וישנייבסקי היה היום עד השלשה חלש, לאנדרסון יש נטייה ללכת לפעמים ממש עם הראש בקיר ואידסון נעלם ליותר מדי זמן. בהרבה דקות אהבתי את ההגנה וזה באמת טוב לראות. בשבוע הבא משחק נוסף...
לאזמה פשוט משדרג לנו את ההגנה,החילופים שלו בשמירות כשהוא יורד לשמור על גארדים כל כך ברורים שגם עיוורים רואים את זה,אני פשוט נהנה לראות אותו עושה הגנה וזה לא קורה לי הרבה. בקשר ל-3 ויישנבסקי,אנדרסון ואידסון,אתה צודק בכל מילה שלך עליהם,אבל הנטייה ללכת עם הראש בקיר של אנדרסון היא זאת שמביאה את הנקודות גם,זה עניין של מזל ומומנטום. אידסון רגוע מאוד שזה גם יתרון וגם חיסרון,בד"כ הוא לא נכנס עם הראש בקיר אבל גם נעלם.
וואי וואי וואי איזה משחק מדהים ויז'י, אנדרסון ופרקינס לדעתי היו הכי חשובים בדקות האחרונות גם פניני בלות'נטל. ושבוע הבא נוכל לברוח קדימה עם המשחק הכי פחות קשה בבית מול מאורסי בבית צסקא תתארח אצל אליהו במשחק מאוד מעניין, ורומא כנארה תוציא עצבים על לובליאנה.