מה? גיא, דבר ראשון, אז כן, יש לי עוד חודשיים 16, אבל אני כבר לא ילד, לא צוציק ולא שום דבר אחד. תראה רק מה אתה אומר. התיכון זה מגעיל, אין חברים, אין צחוקים, אין כיף. כולם מנסים לשחק את עצמם גברים, סנובים, עושים פוזות, וזה לא כיף בכלל. לא יודע מה איתך, אבל לי זה ממש לא ככה. אז אין לי טעם להתווכח איתך בכלל, שזה מה שאתה חושב על התיכון. וכן, אין לי ניסיון חיים כל כך גדול, אבל מאנשים שגמרו תיכון- זה מה שהם אמרו לי, ואני מבין אותם בהחלט. אה ואגב, אני פשוט שונא סדרות אמריקאיות. סדרות משפחתיות, הקומדיות המתוחכמות וכל אלה. חוץ מנישואים פלוס ופרש פרינס- לא ראיתי שום סדרה אמריקאית בחיים שלי.
שאתה היית בגיל 16, היית ילד, לדעתך? אני לא. בשנה האחרונה התבגרתי מאד, ואני כבר לא מחשיב את עצמי לילד.
אני לא מבין למה אנשים כאן מתייחסים ל"ילדים" בני 15-16 כילדים קטנים כי זה ממש לא נכון. אני מאמין (ואני מכיר הרבה כאלה) שהרמות בגרות בין 15-18 הן ממש לא שונות זו מזו. אני עכשיו מתחיל תיכון ואני חייב להגיד שבנתיים (כן... שלושה ימים) זה ממש כיף. חוץ מזה הרבה אנשים שסיימו את התיכון הספציפי שאני לומד בו עכשיו אמרו שתקופת התיכון הייתה התקופה הטובה בחייהם.
יש אחד בן 16, שיכול להיות יותר בוגר מאחד בן 18. אבל עזבו, אני לא יכנס לדיונים האלה יותר מדי, כי עדיף שככה. אני לא יפרט למה אבל... שוב, כי זה עדיף ככה.
האמת יותר מכל אני מתגעגע לתקופות בבי"ס שיש עכשיו, התקופות שסבלתי בהן יותר מכל. כל שיעור היה כמו שלושה וההפסקה הכי קצרה שאפשר. זה רק מוכיח לי כמה הזיכרון של האנשים תמיד יהיה טוב יותר מהמציאות.
מה שנכון נכון אבל בוא לא נהיה קטנוניים הא... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
חבר'ה, אני גר ליד תיכון, אני רואה כל בוקר את כמות הכוסיות שנכנסת אליו (כמובן שלא נוגע, בגילי אסור!) וממש לא מבין על מה אתם מתלוננים... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue3.Xxx
לא נראה לי שצריך להזכיר לך כמה קשה להשיג את הכוסיות האלה.. למרות שיש את הכוסיות של שכבה או 2 מתחתיך, אבל תמיד יש מפגרות קטנות מ-י' שיתפסו תחת גם אם אתה מי"ב. כאלה שנמשכות לרישיון נהיגה ולאופנוע שלך.
יותר נכון יציעו לך תתחת, רק בשביל הטיפשות והפוזות להראות שיש להם חבר מיב' ועם אוטו. במוח תמיד אנחנו מסדרים לעצמנו את הדברים אך שאנחנו רוצים,איך אני חושבים שהתנהגנו נכון בפני האנשים האחרים והרושם "הטוב" שהשארנו עליהם. ולא יודע מה איתכם עד עכשיו אני נהנה מאוד מהמערכת של 24 שעות(אני עדין לא מאמין שיש לי כל כך קצת שעות, החלטה חכמה לא לקחת פיזיקה או ביולגיה מוגבר) שהכי מאוחר מסיים ב2 וחצי והכי מקודם מתחיל ב9.
קים, אני לא אומר שלא היה כיף בתיכון. אבל מה שג'ו קול אומר פה נכון - הזמן מייפה מאוד את הזיכרון, והסטיגמה הזאת שהתיכון היא התקופה הכי טובה בחיים היא פשוט לא נכונה. זאת תקופה מאוד מעמדית ושוב - תקרא את הסטטיסטיקה שפרסמתי. אני מבטיח לך שלפחות שליש מהשכבה שלך יזכרו את התיכון כתקופה נוראית.
בתוך התיכון אני זוכר שסבלתי קשה, בעיקר מהלימודים ושיעורי ערבית ומחשבים. איך פתאום נראה לי שאני רוצה לחזור לשם?