Back To Life, Back To Reality

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏2/9/06.

1. wolf89 Member

בכיתה י' זה היה תקשורת, עכשיו בי"ב זה קולנוע.

סרט גמר היר איי קאם..... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

2. אלי מתחן Member

צודק אחי היום כל המורות מכתיבות, איפה שדואגת גם למי שכותב לאט?

3. EL Capitan Member

וואלה? אז אתה מהאנשים, שהיו מתאבדים אם הם לא היו רואים טעם לחיות?

גיא, הילדות היא התקופה הכי טובה בחיים שלך, נקודה. אני עושה הכללה מוטעית? מה שעכשיו אמרת זה אחד הדברים היותר מצחיקים ששמעתי. אני לא רוצה לנמק בדיוק את מה שאמרתי בתגובה הקודמת שלי, כי עדיף שלא. מי שהבין הבין, ומי שלא לא (ואני מניח, שרובכם כאן לא יבינו אותי, אבל עדיין הייתי צריך להגיד את זה). ואם אותם אנשים סבלו בתיכון, אני יכול לנחש גם למה.

4. RiO_5 Member

מי שלומד כאן תקשורת?
    איזה כיתה אתם ואיזה תיכון?

סוף סוף נמצאו אנשים שגם לומדים תקשורת חח =)

5. The-Gunner Member

35 שעות שבועיות לכיתה ט' זה סביר?

אנחנו לומדים כל יום 7 שעות (45 דק'), ו-5 ימים.

6. wolf89 Member

תקשורת מה שהיה לי ביוד זה חרא, כל מיני צנזורות ועיתונות כזאת או כזאת ודברים משעממים.
    בי"א זה כבר עבר שיכלול לקולנוע וגם חלוקה לבמאים/מפיקים, תסריטאים, צלמים/עורכים.

ועכשיו י"ב ממשיכים........... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wlcm.Xxx

7. Barcelona Member

אפשר לדעת מאיזה ניסיון חיים אתה מדבר?

הרי אתה עדיין ילד, כמוני וכמו רבים פה.

נערך לאחרונה ב: ‏4/9/06
  8. הרצליה Member

אני בכיתה ט' למדתי יותר.
    אבל גם בימי שישי.

9. Barcik Member

בדיוק. אני באופן אישי, בשלב הנוכחי בחיי, נהנה יותר מאשר בתיכון.

10. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

קים, תהיה לי בריא.

לא יודע ע"פ מי אתה עושה הכללות כאלה. זה עניין אינדיווידואלי, אבל אני ממש לא מבין איך צוציק שאפילו לא סיים תיכון יכול לקבוע מיד שיותר טוב מזה הוא לא יגיע.
    יש לי ידידה שהייתה אחת הכוסיות של השכבה, לא הייתה מסיבה שהיא לא הייתה הולכת והייתה מקובלת ברמות כמובן, דיברתי איתה לפני שנה והיא אמרה לי שהיא כל כך שמחה שהיא לא צריכה לחזור לתקופה הזאת שהכל בה זה רק מעמדות ומשחקי כוח וכולם רק מנסים לשחק אותה גברים. האמת? הסכמתי איתה. אני כיום נהנה הרבה יותר מבתיכון, וסמוך עליי שלא הייתי ילד כאפות.

11. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

גיא:

"אנשים שהתקופה הכי טובה בחיים שלהם היא התיכון הם אנשים שלא עשו כלום אחרי התיכון"

נחש מה, רוב האנשים לא עושים כלום אחרי התיכון, אולי הם מרגישים שהם עשו משהו ומרגישים סיפוק, אבל בשורה התחתונה זה עדיין כלום. אין לי כח להיכנס לויכוח על משמעותיות והכל, אבל בוא נגיד ש90% מהאנשים בעולם הזה לא עושים כלום אחרי התיכון. ההגדרה שלי לכלום זה משהו שגם אם משנה אז לקבוצה מאוד מצומצמת של אנשים.

12. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

liar. high skul was great, but im positive that the rest of my life will be much better.

13. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוקיי יוני, עבורך. אני מכיר לא מעט אנשים שתיעבו את התיכון.

עזוב, בשביל ידידנו קים בוא נעשה בדיקה קטנה. תעבור על האנשים בשכבה שלך. תשים בצד את כל מי שעבר התעללות כלשהי ע"י תלמיד אחר, ותוסיף אליו את כל האנשים שסתם היו מתעלמים מהם כי מי הכיר אותם. נכון שכבר הגעת לבערך שליש שכבה? כל האנשים האלה ייזכרו בתקופת התיכון ויגידו לך שהיא הייתה זוועתית והם שנאו כל רגע, כי הם הרגישו כמו אפס. ע"פ הסטטיסטיקה היבשה הזאת מספיק שאחד מתוך שישה שלא שייכים לקבוצה הזאת שנא את התקופה הזאת - מכל סיבה שקיימת - כדי שתגיע לכך שחצי מהשכבה שלך שנאה את התיכון. זה ידוע שגיל ההתבגרות זה הגיל שרוב בני האדם בו הכי לא סגורים על עצמם, אם זה מבחינה מינית, משפחתית, חברתית או וואטבר.

עוד נתון שלא ידעת, שגם אני לא ידעתי עד לא מזמן עד שגיס של חברה של אבא שלי סיפר לי - הידעת שאחד מתוך ארבעה אנשים בשכבות התיכוניות (כן קים, גם בשכבה שלך) נמצא בטיפול פסיכולוגי? עוד אחד מתוך הארבעה הללו יילך לטיפול כזה מיד אחרי התיכון או שפשוט זקוק לטיפול כזה.

בסופו של דבר, התפיסה הזאת של "הילדות והתיכון" היא התקופה הכי טובה בחיים שלך היא תפיסה שגובשה על ידי תכניות אמריקאיות מטומטמות, שקים כנראה ראה קצת יותר מדי.

14. Makaay#10 Member

אני פשוט מסכים התיכון היא התקופה הכי טובה שהייתה לי בחיים אוקיי אני רק מתחיל יא' אני רק בן 16 אבל נהנה כמעט מכל רגע(אוקיי המבחנים מדכאים גם אותי כן...)
    וכמה שיא' כיתה קשה פשוט מאוד לומדים להסתדר, לדוגמא אני והחברים שלי נשארים שעתיים או שעה אחרי הלימודים בבצפר בשביל לשחק כדורגל זאת השיטה החדשה,וכשאני חוזר הביתה אני חורש.

15. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

Guy you spud, high skul is a great period of life. indeed. but as i said, i think that the rest of our lifes are much more fascinating. meeting new people, feeling new pussy, confronting new idels. i had a whole lotta fun in high skul, and im sure to be miss this era, cos we will never have easier life than the high skul life. yet, im waiting to go pass the army, and starting the real life.