AC מילאן אלופת אירופה לעונת 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Obafemi, ‏21/5/07.

1. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

בשנים האחרונות לא, אבל בלי קשר לגמר אני חושב שליגת האלופות השנה הייתה ברמה נמוכה יותר מהקודמות. הפייבוריטיות פשוט לא הגיעו וזה התבטא באופן בולט. ולפני שאתם קוראים לי בכיין, אני חושב שעונות 2003, 2004 (מילאן הודחה די בפוקס) ו-2005 היו נהדרות.

2. George Best Member

כצפוי, גמר משעמם, ולא פחות צפוי - מילאן אלופת אירופה, כי מלר הימר על ליברפול http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
    משחק משעמם, 0 הדיפות גדולות של השוערים היום.

מיכאל,
    אהבתי את מה שאמרת על גמר הפלייאוף של הצ'מפיונשיפ, אין לי ספק שאתה צודק, ואני מחכה לזה יותר מאשר חיכיתי לגמר ליגת האלופות, המפעל המאוס הזה.

אה כן,
    כל השנה טענתי שזנדן הכי חלש שיש, וכמה אנשים פה עוד התווכחו איתי, כולל קירק במפתיע מאוד דרך אגב, ועוד כמה שטענו שהוא מוסיף הרבה לקבוצה.
    בטח מוסיף, עוד אפרוריות ואנטי כדורגל, מיכאל זנדברג עולה עליו ב2 רמות ואני רציני לגמרי.

נערך לאחרונה ב: ‏24/5/07
  3. ACBenb Member

שמילאן משחקת טוב בגמר היא מפסיה (2005) ושמילאן משחקת רע היא מנצחת (2003-2007).
    ליברפול לא נתנה לשחק כדורגל, אף אחד לא ציפה למשחק מותח.
    לא שאני מאשים את ליברפול, הם היו מצוינים, אבל היה ברור שזה משחק טקטי מההתחלה.

4. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

היום אינזגי הדיח את יוקו אונו מרשימת האנשים השנואים ביותר בליברפול.

אבל אינזגי בערך מסמל את העונה של מילאן פחות או יותר, ההתחלה שפופה עם הורדת שמונה הנקודות, העבודה שהקבוצה הזדקקה לשחק במוקדמות הצ'מפיונס ליג מב ששיבש לה את הפתיחה בערך כמו את הפתיחה של אינזגי. הקבוצה קרטעה בליגה ונהנתה מבית קל יחסית בצ'מפיונס ודילגה לשמינית הגמר- אבל אינזגי המשיך לנשום את האויר המסריח שיוצא מהפה של אנצ'לוטי גם באותה תקופה.

בשמינית למילאן היה חסר את חוש הריח של אינזגי לכיבוש שערים ונזדקקה להארכה מתישה מול סלטיק אבל בסופו של דבר היא העפילה- אינזגי אתם שואלים? ממשיך לקרטע על הספסל כמו כל מילאן.

מרבע הגמר חלה תפנית בעונה של מילאן- הקבוצה התחילה לשחק גם בליגה וגם במשחק רבע הגמר הראשון כמו קבוצה רק ששם משהו השתבש, פירלו וקאקא הבקיעו אבל אינזגי המשיך לקבל דקות על הספסל וואן בויטן דאג להשוות פעמיים.

ואז שהכל נראה כל כך אבוד אינזגי עולה לשחק באליאנז ארינה ועם הגב אל הקיר מילאן מנצחת הרבה בזכות השער שלו שהיה אמנם בנבדל אבל מראה גם הרבה על העונה של מילאן.

בחצי אינזגי לא שיחק אבל קאקא עשה את העבודה, ובגומלין ראינו גראנדה מילאן מהי עם או בלי אינזגי אולי המשחק הטוב ביותר שראינו ממילאן השנה.

והיום בגמר זה היה אינזגי, שער ראשון שלו מקרי, שער שני ניצל בנס מנבדל- מילאן הלא גראנדה זוכה היום באליפות אירופה- אינזגי עם צמד. דרך מושלמת לסגור עונה כזו של אלופות.

5. Igi Member

אני לא מדבר על גמרים, כי שנינו מכירים את הקלישאה של "הכל יכול לקרות במשחק בודד".
    אני מדבר על זה שברצלונה של שנה שעברה הפכה למשהו יוצא דופן בליגת האלופות.. שהקבוצה שבאמת הציגה את הכדורגל המרשים באירופה לאורך עונה שלמה גם לקחה את התואר.
    אני מדבר על תופעת היעילות של ליברפול ואפקט אנפילד, שעם קבוצה כל כך בינונית יכולה בכדורגל שיכול בכיף להחליף כדורי הרדמה, להגיע לשני גמרים בשלוש שנים האחרונות.

או בקיצור, אני מדבר על זה שליגת האלופות הפכה מהטורניר הטוב בעולם לטורניר של:

ובדיוק בגלל זה מבחינתי לזכות באליפות הפך לגורם הרבה יותר חשוב ומתוק בעונה של הקבוצה שלי..
    יודע מה, צודק, בשנתיים האחרונות דווקא באמת נהניתי מליגת האלופות(למעט המשחקים של ליברפול).. אז אני מכוון את ההודעה הזאת רק לשנה הנוכחית.

6. raanana4ever Member

ראפא הוכיח היום שהוא הטקטיקן הגדול בעולם. הוא ניטרל את הקישור שחנק את יונייטד ואת קאקה, השחקן הטוב בעולם. ההברקה היחידה של קאקה הגיעה בבישול לגול השני אחרי שמסצ'רנו הוחלף לטובת קראוץ'.
    ליברפול שלטו במשחק מההתחלה ועד הסוף והפסידו בגלל אחד הגולים הכי מקריים שראיתי, ועוד גול שבוודאי היה נמנע אם מסצ'רנו עוד היה על המגרש. לא בדקתי את נתוני המשחק אבל אם אני לא טועה היו למילאן רק 3 בעיטות כולל הגולים.
    המזל שיחק תפקיד גורלי, כרגיל. למילאן מגיע, לליברפול הגיע יותר.

7. Wave Member

אחד המשחקים הגרועים העונה ובטח משחק הגמר הכי גרוע שאני זוכר (כי נמנעתי לראות את האסון הקרב ובא בגמר באולד טרפורד)
    מקווה ששנה הבאה נראה גמר יותר אטרקטיבי
    אה כן,
    ברכות למילאן
    פלטיני אפס, מה זה ההנפה העלובה הזאת? ההנפה של גביע הטוטו מרגשת יותר

8. רפאל Member

כמה טוב ששחקנים מסוימים לא יודעים מתי לפרוש, מאלדיני עם גמר השביעי או השמיני באירופה עם 5 גביעים ורק לדוגמא מראדונה אפילו לא זכה בפעם אחת!
    שחקן נשמה שכל הקרירה שיחק רק במילאן, תענוג!

מדהים שהשנה עם כל הבעיות שהורידו להם נקודות וברגע האחרון בלי להתכונן הם שיחקו בסיבוב המוקדם ועוד שרוב השחקנים עייפים מהמונדיאל ושבמהלך העונה כל שחקני ההגנה היו פצועים הם לקחו את הגביע!

מילאן הקבוצה הטובה ביותר באירופה בשנים האחרונות, נקודה.

9. raanana4ever Member

אני נהנתי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

10. Barcik Member

תחושת המרמור שאוחזת בי מזה כמה חודשים (מודה, בגלל הקבוצה שלי ותצוגותיה) לא עזבה היום. הגמר פשוט לא עשה לי את זה. לא הייתה עבורי שום הרגשה של שיא העונה, אפילו השמחה נראתה לי קצת מזוייפת. תחושות אלו אומרות יותר עליי מאשר על המפעל, אבל לעומת זאת האיכות הנמוכה של המשחק היא עובדה. פשוט משחק איום ונורא, הן בהתקפה והן בהגנה מצד שתי הקבוצות. ליברפול לטעמי הציגה משחק טוב מעט יותר, אבל אין מה לעשות - עם פנאנט, זנדן ולמעשה רוב ההרכב של הסקאוזרס, להיות בגמר זה הרבה יותר מדי והותר.
    מעטים מאוד בלטו לטובה היום. למעשה, פרט למאסצ'רנו בצד ההגנתי וסופר-פיפו הבלתי נגמר קשה לי לציין שחקן כלשהו שהתעלה. הגנת מילאן הדהימה אותי ברשלנותה עם לפחות 10 איבודי כדור לא מחוייבים 30 מטר מהשער, כולל משחקנים כמו מאלדיני ונסטה. ליברפול מנגד פשוט לא יודעת לנצל זאת, ודאי כאשר סטיבן ג'רארד ביום פושר מאוד. לפחות אינזאגי סיפק עוד שיעור בכיבוש שערים לחלוצי אירופה הצעירים. האיטלקי המבוגר מוגבל כל כך, אבל מוציא מעל ומעבר מיכולתיו הדלות. סגנון המשחק שלו עמיד יותר בזמן מאשר אחרים, ואל תתפלאו לראות אותו מטריד הגנות גם בשנה הבאה או זו שאחריה.
    מזל טוב למילאן ואוהדי הרוסנרו בפורום. בגמר הבא באתונה, הנקמה המיוחלת כבר תגיע. לבינתיים, אני אסתפק ב- 250 ש"ח הקלילים שהרווחתי.

11. Butragueño מנהלים

תצוגה שערורייתית מצד שני הקבוצות.

אין ספק שכולם ציפו לגמר הרבה יותר מלהיב מזה,ועוד אחרי הצפיות מלפני שנתיים.

מילאן לקחה את הגביע,לא בגלל שהייתה יותר טובה,פשוט הייתה פחות גרועה

12. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

בפעם המאה:

פלאטיני לא אשם בהנפה. אותו דבר היה גם ב-1994 באיצטדיון באתונה. כמו שבוומבלי לא מניפים גביע על פדויומים, ככה גם לא באתונה.

13. מיכל3 Member

תסלחו לי אבל אני לא מסוגלת כרגע לתת תגובה רצינית ומפורטת

אין מאושרת יותר ממני, בחלומות היפים שלי לא האמנתי שנגיע לגמר השנה ושנהיה אלופי אירופה!
    היה אומנם גמר בינוני למדי (למרות שהיציאה של מלר בסוף שוב עצבנה ולא הייתה לעניין "עלובת אירופה"), ליברפול שלטה ברוב דקות המשחק..אבל למי אכפת? העיקר שהשלמנו את הנקמה שלנו הערב ושפאולו מלדיני זוכה להניף גביע חמישי בכל הקדנציה שלו. ופיפו? תמיד ימשיכו לקטול אותו לא משנה מה, יכולים להגיד עליו שהוא צוללן, שהוא נוטה להיות בנבדל, אבל הוא תמיד ידע לשים את הכדור ברשת, גם אם הוא ישחק 80 דקות גרוע. אין ספק בכלל מי עדיף בינו לבין הדחליל. טוב, אין לי כוח להמשיך לחפור.. כל מה שנותר לי להגיד זה-
    Campioni D'Europa!!!!
    Grazie Ragazzi!!!!!

14. THE STRETFORD END Member

משחק סביר,ליברפול במחצית ראשונה טובה עם סגירה נכונה וכמה התקפות מסוכנות,
    מחצית שנייה פחות טובה,שקולה יותר,
    לא שערים גדולים,לא משחק גדול,
    והעיקר,תודה לך מילאן שהורדת לי אבן מהלב,אבן בדמות זכייה נוספת של ליברפול בגביע אירופה לאלופות.

15. Tony Adams Member

מילאן לא היתה גרועה. מילאן היתה אנמית. המילאן הזאת הזכירה לי את מילאן שלפני סלטיק. נראה שמילאן הלכה צעד קדימה, אבל בגמר זה נראה כאילו חזרה 2 אחורה. הרבה מזל היה למילאן. ג'רארד, השחקן שבדרך כלל הוא הכי ווינר שיש, החמיץ 2 החמצות גדולות. אחת כשהוא פספס בעיטה מהאויר במחצית הראשונה ובפעם השניה, וזאת ה-החמצה, באחד על אחד מול דידה. ליברפול למעשה רק פעמיים בעטה למסגרת ב-87 הדק' הראשונות. שתי הבעיטות היו מהצד של הרחבה, שתיהם לפינה הרחוקה, שניהם לא הוו מטרד גדול מדי. ליברפול היתה חייבת לנצל את החולשה של מילאן ולחבוש ב-2/3 פעמים שהם גברו באחד על אחד מול הגנת מילאן. עם כל הכבוד, נסטה היה מאוד חלש היום. הוא נתן לג'רארד לעבור אותו בקלות ולמצוא את עצמו מול השוער, ונתן מסירה נוראית שכמעט הובילה לשער של אלונסו. בכל מקרה, מילאן השיגה את הנקמה וזה מה שחשוב אחרי הכל. אבל אני שואל:
    מילאן אלופת אירופה. אז מה?