אפילו יותר מהמשחק עצמו, הרגיז אותי יורם ארבל. במשך 10 דקות, החל מהדקה ה-80', הוא לא הפסיק לומר בלי בושה שמילאן כבר לקחה את התואר, מילאן אלופת אירופה וכו'. דווקא במשחק כזה, דווקא בשיחזור של אחד הגמרים הגדולים בהסטוריה של ליגת האלופות, בו ליברפול חזרו נגד אותה מילאן תוך 6 דקות משלושה שערים, וגם שם, במשחק רע מאוד, הוא מעיז לומר דברים כאלה ? אחרי כ"כ הרבה קאמבקים שראינו, בכ"כ הרבה משחקים גדולים, יורם ארבל, ששידר כ"כ הרבה משחקים בקריירה שלו, לא יכול לרגע להתאפק ולחכות לתוספת הזמן בכדי להכריז על מחזיקת הגביע ? אחרי השער של קאוט, רק בשביל לראות את הדברים מתפוצצים לארבל בפרצוף, התחשק לי לראות שיוויון. כמובן שעכשיו אני מרוצה מהתוצאה.
אחד הגמרים המשעממים ביותר בשנים האחרונות. יכול בכיף להתחרות עם השיעמומון שהיה לנו בגמר של יובה - מילאן. פה לפחות היה קצב משחק.
יופי, לפחות ליברפול לא זכתה. את האמת, די נהנתי לראות את המשחק הזה, לא ציפיתי לו יותר מדי, אמרתי שזה לא מעניין אותי המשחק הזה, ראיתי, נהנתי מהלחימה וההקרבה של השחקנים (בעיקר של מסצ'ראנו, איזה שחקן ענק), לא נהנתי מהתקפות של ליברפול במחצית הראשונה, אם הם היו מכניסים, אני מאמין שגם התוצאה הייתה אחרת, אבל זה רק "אם", וה"אם" הזה לשמחתי לא יתממש. טענתי בדיון של ליברפול שאמנם ליברפול הגיעו עם זנדן לגמר (כשהוא שחקן הרכב), אבל את המהלכים החיוביים שלו במשחק ניתן לספור על כף יד אחת, למעשה, אני לא בטוח שאפשר לספור. השחקן הזה מעבר לשיא, אפשר להגיד גם גמר את הסוס, לא מתאים לליברפול, ולא מתאים לבניטז להיות כל-כך מקובע לגביו. ריסה היה צריך לפתוח בקישור, ארבלואה מתחתיו וקיואל היה נכנס במידת הצורך. לגבי קאקה, לא משחק גדול שלו, מסצ'ראנו פשוט תיסכל אותו עם חילוצי כדורים מדהימים, אבל הוא מזכיר את רונאלדיניו במידת מה, משחק בינוני, עם הברקה אחת שלמעשה מביאה את הניצחון לקבוצה שלו. מגיע לו כל הכבוד, בהחלט מגיע לו הגביע הזה. גאטוסו במחצית ראשונה נוראית עם איבודי כדור סתמיים, במחצית השנייה היה הרבה יותר טוב, עשה עבודת הגנה נהדרת, מסר את הכדורים בצורה הטובה ביותר, בקיצור ההפך המושלם מפנאנט, שהיה מצוין במחצית הראשונה, אבל ברגעים המכריעים במחצית השנייה הוא נעלם, ולא היו לו פעולות חיוביות.
תגידו גמר משעמם, תגידו מה שבא לכם. מילאן לא באו להציג שום דבר מהיכולות המדהימות שלהם, הם באו במטרה לקחת להחזיר את הגביע למקום המיועד. בפעם הקודמת זה היה יפה, אך מה זה היה שווה בלי הגביע? קארלו ניצח את בניטז במלחמת חפירות, וזה מצויין בשבילי.
מילאן קצת עיצבנה אותי עם הבונקר במחצית השניה, אבל ליברפול לא ידעה איך לפרוץ אותו ולמרות שההגנה של מילאן עשתה כמה שטויות לא מתאימות היא לא הצליחה לנצל את זה. מה לעשות, ליברפול פשוט קבוצה לא מספיק איכתותית. קבוצה שלא יודעת ליזום, לא יכולה לשחק יצירתי, בנויה יותר מדי על שחקן אחד שלכולם ברור מי הוא וזה לא היה מהמשחקים המשובחים של ג'רארד. וכל שונאי מילאן הגדולים ביותר לא יוכלו להגיד שהגביע נוסע למילאנו שלא בצדק. לא כשהיריבה בגמר נראית ככה
קאקה איכזב אותי היום , נכון שהוא גרם לשני השערים של מילאן , אבל כשהיו לו כל כך הרבה הזדמנויות לפרוץ לבד מחצי מגרש מול שניים-שלושה שחקנים וזה מה שהוא עושה כמעט הכי טוב בעולם תמיד זה לא הצליח לו .
אני רואה ששגיא הצליח לשכנע אותך, המעורבים הישירים בשער הראשון הם פירלו ואינזאגי. העובדה שקאקה נפל וגרם לעבירה לא הופכת אותו לגורם בשער ..
גמר לא מלהיב יותר מדי. ברכות למילאן (שיש לזכור שלא הייתה צריכה להיות באירופה בכלל) ולאוהדים שלה בפורום.
http://www.ynet.co.il/PicServer2/20022007/1118914/XATH147_w.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wub.Xxx
אף פעם לא הקשבתי לשגיא כהן , ץסכים איתי שאם קאקא לא נופל פירלו ואינזאגי לא היו מעורבים בשער הזה . הוא השיג פאול מכלום .
שוב, בפעם המי יודע כמה, ראינו שאין מגיע בכדורגל. מילאן ממצב אחד כבשה פעמיים, ליברפול שלטה והחמיצה ברשלנות. הנחמה הקטנה והיחידה שלי היא שמגיע לשחקן אדיר כמו קאקה שיהיה לו גביע ליגת האלופות ברשימת התארים שלו. התבאסתי קצת, לפחות עד ליום ראשון שם אני אראה את אינטר חוגגת אליפות מול טורינו בסן-סירו.
העבודות מדברות בעד עצמן! מלדיני עם גביע האלופות החמישי שלו! סידורף עם הרביעי נסטה! קאקא השחקן הטוב ביותר בעולם פירלו אינזגי ואנצ'לוטי שמוליך את מילאן לגמר השלישי בתוך חמש שנים!!!
מילאן אלופת אירופה 2006/2007 !!! שיחקנו טוב במחצית השניה, הגיע לנו לזכות על הדרך שלנו לגמר. ליברפול היו הרבה יותר טויבם במחצית הראשונה וגם הם עשו דרך ארוכה לגמר. ליברפול הייתה יריבה קשה, הצליחה לנטרל את מילאן בחצי הראשון, אבל גול מקרי זה חלק מהמזל, והכי חשוב, הגורל! לליברפול לא הגיע לזכות ב2005 אז אין מה לבוא בטענות שלמילאן לא הגיע לזכות היום, הצדק נעשה! איך שהלגל מסתובב, סגירת מעגל.
אין כותרת מתאימה יותר כמו "קאקא של משחק" . http://www.uefa.com/multimediafiles/photo/competitions/ucl/542221_mediumsquare.Xxx
היו גמרים יותר טובים מזה, אבל לפחות היתה לנו קצת דרמה בעשר הדקות האחרונות... בניטז לדעתי שגה כשהכניס את קראוץ' מאוחר מדי. אולי חילוף קצת יותר מוקדם היה יכול להציל לו את המשחק...